SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçın Ardından (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21439)

SivasSpor.Com 24.10.2008 22:34

Maçın Ardından

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent2800.jpg[/IMG]

Beşiktaş ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun karşılaşmada 4. hakemle yaşadığı gerginliği ve Balili'yi neden ilk 11'e almadığı konularına açıklık getirirken rakiplerinin iştahlı olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın teknik direktörü Mustafa Denizli olunca hücum oynamama ihtimali var mı? Biz Beşiktaş'ın üzerimize geleceğini ve olayları zorlayacağını biliyorduk. Özellikle ilk 45 dakikada Gençlerbirliği maçının ilk 15 dakikasındaki performanslarını kırmak adına önlemler aldık. 2. yarı ise tamamen baskılı oynamaya çalışan Beşiktaş'a karşı boş alanlara sızabilecek Balili'nin hızını kullanmaya çalıştık. Bugün Beşiktaş çok iştahlıydı. Tabii ki böyle bir deplasmandan 1 puanla da olsa dönmek bizim adımıza sevindirici.

Burada hakemlerimizi koruyalım, kollayalım diye uğraşıyoruz ama onların da bizi anlayışlı olması gerekir. Söylemek istediklerimizi 10 saniyede söyleyip geriye dönemeyiz ki bize en az 30 saniye vermeleri gerek. Biz hakemlerle kaynaşma adına proje üretirken böyle şeylerle karşılaşıyoruz. Artık proje falan üretmeyeceğim. Vazgeçtim.

Tum gezgin bir santrafor arayan araştıran. Defansif yönü de çok yüksek. Mehmet gibi güççlü bir santraforun arkasında iyi olacaktı. Balili'nin hızını kullanmayı biz de düşündük ama o dakikalarda Balili'ye top atacağımızı düşündük. Eskiden takımlar İstanbul'daki maçlara forvetsiz çıkarken, biz şimdi 2 santraforla çıktık, 3.sü'nü niye sahaya sürmedik diye tartışıyoruz."

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun da her iki takımı da sahaya koydukları mücadele nedeniyle kutladı.

Uygun, sahada futbol adına korakor bir mücadele yaşandığını ifade ederek, "Puan almak için gelmiştik. 1 puan için mutlu değilim. 3 puan alma fırsatları elimize geçti ama kullanamadık. Hedefimiz en yukarılara kadar çıkmak. Benim takımım inanmış bir takım, yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

Sahada bir ara sinirlendiğinin ve hakemle bir diyaloğa girdiğinin hatırlatılması üzerine de Uygun, "Hakemler konusunda aslında konuşmayalım" dedi ve bu konuda yorum yapmadı.

yigidomustafa58 24.10.2008 22:43

--->: Maçın Ardından

[B]tebrik ederim hocam sizi elinizden gelen herşeyi yaptınız...[/B]

SempaticH 24.10.2008 22:49

Cevap: Maçın Ardından

KUTLARIZ SİZİ HOCAM BOŞ VERİN SİZ O YALAKALARI BİZ YOLUMUZA DEVAM EDELİM

eyuphulagu 24.10.2008 23:08

BJK kendi sahasında çok iyi oynayan bir takım.Alınan 1 PUAN bizim için çok iyi.Eğer son dak.larda biraz daha dikkatli olsaydık maçtan 3 puanla ayrılmamız içten bile değildi.Kaleci Akın gerçekten çok iyi bir profesyonel.Uzun zamandır oynamamasına rağmen maçta elinden geleni yaptı.Hele Delgado'nun uzaktan vurduğu şutu mükemmel çıkardı.AYRICA SON SÖZÜM BJK SEYİRCİSİNE:ÇARŞI BU MAÇTA SINIFTA KALDI.takımımıza yapılan çirkin tezahuratları kınıyorum.AMA BİZ 2. MAÇTA ONLARIN YAPTIKLARINI YAPMAYALIM ;BJK YI ALKIŞLARLA KARŞILAYALIM AMA GOLLERLE UĞURLAYALIM.BİZE ÇİRKİN TEZAHURAT YAKIŞMAZ;ÇÜNKÜ BİZ YİĞİDOYUZ.

izmirliyigido 24.10.2008 23:19

Yahu eziktaş seyircisi ne sınıfta kalması, rezaletti, rezalet. Böylesine ş.refsiz bir seyirci daha görmedim. Ben o kadar kızgınım ki, Sivas'ta sahamızda bunların maçında küfür edilse ilk defa olarak kızmayacağım. Ben ki, küfüre her zaman karşıyım.

Geçen sene "Sivas'lı ayılar" olduk, bu sene "Sivas'lı p.çler" olduk. Eğer federasyon bunlara göz yumacaksa yazıklar olsun.

.

subasi29 24.10.2008 23:29

--->: Cevap: Maçın Ardından

[QUOTE=izmirliyigido;430272]Yahu eziktaş seyircisi ne sınıfta kalması, rezaletti, rezalet. Böylesine ş.refsiz bir seyirci daha görmedim. Ben o kadar kızgınım ki, Sivas'ta sahamızda bunların maçında küfür edilse ilk defa olarak kızmayacağım. Ben ki, küfüre her zaman karşıyım.

Geçen sene "Sivas'lı ayılar" olduk, bu sene "Sivas'lı p.çler" olduk. Eğer federasyon bunlara göz yumacaksa yazıklar olsun.

SANA SONUNA KADAR HAK VERIYORUM,EZIKTASSSSSSS BU SEYIRCI IT KOPUK TAKIMI AYYAS SARMACI TAKIMI ICLERINDE BIRTANE ADAM YOK O SAHAYA AYYAKKABISINI ATAN YARIN BIRGUN BASKA SEYLERINIDE ATAR BUNLARIN BABALARI YOK....BIZIMKISI BELLI COK SUKUR
TORAMAN VE SERDAR SIZLER EN YETISKIN O....COCUKLARISINIZ

bahadır erdem 25.10.2008 00:01

[B][COLOR="Blue"]ARKADAŞLAR BİZ SAKİN OLALIM.TERBİYESİZLİĞE KARŞI BİZDE AYNI ŞEKİLDE

DAVRANIRSAK ONLARDAN NE FARKIMIZ KALIR.GEÇEN SEZON BÜTÜN TÜRKİYE'YE

SİVAS'LININ CENTİLMENLİĞİNİ GÖSTERMEDİK Mİ?

BENCE BİZ BEŞİKTAŞ'TAN 1 PUAN ALARAK ONLARA EN BÜYÜK CEZAYI VERDİK...[/COLOR][/B]

TS58 25.10.2008 00:07

Kara karga ile horoz'un valsi.

% 51'ciye böyle cevap verilir.

izmirliyigido 25.10.2008 08:39

[B]Zaten o Serdar Özkan ş.refsizine gıcık oluyorum. Karı kılıklı şey. Adam hizip, nifak tohumu ekmekten başka birşey yapmıyor. Şerefsiz İ. Üzülmez'i bile geçti. O da aynı, hep itiraz, hep kavga, hep itiş-kakış. Ama Serdar daha çirkef.

O SERDAR ÖZKAN iti Sivas'a gelmesin.

Akşamdan beri o kadar kızgınım ki, aldığımız 1 puana sevinemedim, kaçırdığımız gole üzülemedim bile.

Federasyonu bekliyoruz, bakalım ne olacak.

Akıllı bir oyun oynatan Bülent Uygun hocamızı ve dirençli ve güzel oynayan futbolcularımızı tebrik ediyoruz.[/B]

.

alaybeyi 25.10.2008 08:40

-->: Maçın Ardından

ederasyn her sene bir şeylere göz yumduğu için anadoludan şampiyon çıkmıyor. geçen yıl kural ihlaline göz yumuldu uefa ya gidemedik.
bu sefer de dün gece inönüdeki küfürlere göz yumulacaktır. meraklanmayın.
[B]Çarşi çarşıya verilecek cezaya da karşı.(!)[/B]dış destekle büyük olsan ne olur. delikanlı gibi büyük olamadıktan sonra.
şimdi tüpçü çıkıp tv lerde beşiktaş seyircisi şöyle büyük böyle büyük diye laf etmiyor mu ölüyorum sade...
sen 4 eylül stadına gelde büyük taraftar gör.

EyüphanAydın 25.10.2008 08:47

[B]Çok zorluklar çekmemize rağmen 1 puan almasını bildik.Yine her zaman olduğu gibi Karı-Kartal'a boyun eğmedik.

Bunların yaptıkları yanına elbette kalmayacak.Gün gelicek devran elbette dönecek.

Bu dengesizlerin yaptıklarını bizde aynı üsül ile karşılık vermeyip,Çim sahada bunları yenerek karşılık verebiliriz.

Yinede Teşekkürler Sivasspor.[/B]

karakuş58 25.10.2008 09:05

SİVASSPOR.u yürekten kutluyorum.Bülent hocayı takıma her zaman istikrarlı oyun oynattırdığı için tebrik ediyorum.Beşiktaş taraftarının yaptıkları çirkin konuşmaları nefretle kınıyorum. Sivas.ta SİVASSPOR taraftarı kendine yakışan tezahuratı yapmalıdır diye inanıyorum.

yerliturkuaz 25.10.2008 09:10

[B]Eger son paslari iyi kullanabilseydik simdi galibiyeti kutluyor olurduk ama genede cok guzel bir mac cikardik takim olarak cok iyiydik...[/B]

cihat14535858 25.10.2008 09:14

Helal olsun iyi oynadınız.. Golden sonra atak çalıssaydıız daha iyi olacaktı.. İnöude yenılmeyen tek tekım SİVASSPOR

.....:
:..::.::

cenk5821 25.10.2008 10:18

bjk taraftarlar daha dogrus 8jk kulubu on e tarftarlarini adma etsin bide kufure karsı bılmem ne gorduk dun carsiyda tarftarlarınıda

yusuf_yusuf 25.10.2008 10:20

hocam oenmlı olan ordan hıçdeilse 1 puan lamak tı yenılmedık o o yeter ve bu maçtan bole ayrıldığıımız için mutluyuz kaçaçn goller olmassa tabi

serdar-58 25.10.2008 10:21

bülent hocamın takdiği doğruydu balili ikinci devre oynatması isabetti nerdeyse maçıda alıyorduk faruk atsaydı o golü 90+ da herşey daha güzel olacaktı umarım federasyon maçı iyi analiz eder takımımza yabancı madde yağdırdılar adamlar sahaya ayakkabı attılar buna sadece yuh denir beşiktaş oyunu çirkinleşti centirmenlik gereği topu bile vermekten aciz kaldılar aciz beşiktaş

cem 25.10.2008 10:29

bükemediğin bilegi öpeceksin - hazmedeceksin bazı şeyleri- saygı göstereceksin - ne zaman yendiniz Sivası istanbulda.. haddini bileceksin- çirkefleşmiyeceksin- yoksa cezanı çekersin- umarım federasyon gereken cezayı verecektir...

Yigido_Burak 25.10.2008 10:33

[B]VaLa qüzeL bi maç oLdu rahat lıkla kazanabilecegimiz bir mac olduquna inanıyorum ama:S oLmadı taraftar uyuyodu gene boazlarım sıstı bagırmaktan ama bizim taraftarımız artık huy halıne getirmiş maca gelip sinema gibi mac islemek hoşlarına gidiyor.bülent hocamada sayqıLar cok qüzeL konuşmuş..[/B]

NİHAT_EKİCİ 25.10.2008 11:23

[B]HOCAMIZA, FUTBOLCULARIMIZA, YÖNETİCİLERİMİZE HEPSİNE HELAL OLSUN. SİVASSPOR MÜKEMMEL BİR TAKIM, KİMSE UNUTMASIN BİZ İSTEKLİ OLDUĞUMUZDA BİZİ KİMSE YENEMEZ.[/B]

yigido yakup 25.10.2008 13:54

mac cok güzeldi kazanabilirdikte kaybedebilirdikte ama olmadi.balilinin oyuna girmesi besiktas takiminin tüm takim olarak hucum etmesini engelledi yani belki balili etkili pozisyon bulamadi ama besiktas defansinida oyuna sokmadi.keske bu degisikligi 65. dak da degilde 2. yarinin basinda yapsaydi

TracyMcGrady58 25.10.2008 22:58

Cok cekismeli bir mac oldu. Iki takiminda pozisyonlari vardi. Zorlu bir deplasmandan 1 puan aldigimiz icin mutluyuz. Faruk son dakikada atsaydi 3 puan olurdu ama olmadi. 1 Puanda iyidir

AmiRaLL 26.10.2008 00:00

Arkadaslar siz Bozuk taslari bosverin onlar bozulmuslar nedense hep biz bozuoz ilklerini yani bu yilda ilk puanlarini bize verdiler hatta bizde onlardan iki puan aldik.Durmak yok Yola Devam :) SaMpIyOn SiVaS SpOr

by_hunter 26.10.2008 17:24

bjk ıyı analız edılmız ıyıde oyun oldu son dk lardakı ataklar gol olsaydı farklı olurdu ama ıyı bır sonuc fazlada uzulmemek lazım

titizyiğido 26.10.2008 19:49

GÜZEL MAŞ OLDU BEŞİKTAŞ BİZE ORANLA DAHA BASKILIYDI BU ORTAMDA BİR PUAN ALMAK İYİDİR

durufuba 28.10.2008 20:06

hocamm balili ile baslasaydınız daha iyi olabilirdi ama gercekten cok iyisinizz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:44.