![]() |
!!!YiGiDoLaR bEkLeYiN!!!!
[FONT="Arial Black"][U][I]slm arkadaslar yigido genclik kayseri olarak sivasspor icin calıs malarımız hızlandı ve daha fazla adam pankart calsmaların dA hızlandık buradan trene BİNİM sivassporumuzu her zamn destekle yeceiz yalnız olmadıgını gösterecegiz bizde cok heyacanlyız ins iler de daha güsel günler bizi bekliyor
!!ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN SİVASIM!! KAYSERİ DEN SLMLAR<<< ><><TARAFTAR UYUMA TAKIMINA SAHİP CIK< HER YERDEYİZ >>KAYSERİ<<[/I][/U][/FONT] |
--->: !!!YiGiDoLaR bEkLeYiN!!!!
[FONT="Arial Black"][U][I]BİZİ DESDEKEYİN ARKADASLAR BU YOLDA YALNIZ YÜRÜMEYELİM SİVAS İCİNN NE OLUR TAKIMA DESTEK KÖSTEK DEGİL LÜTFEN CEKİRDEK DEGİL DESTEK[/I][/U][/FONT]
|
[FONT="Arial Black"]ne paraya ne de pula sadece sana asıgım SİVASIM
, sevildigini bil yeter [I][U][FONT="Arial Black"][/FONT][/U][/I][/FONT] |
emmi oglu haklısın sivasa destek verelim
|
[QUOTE=YigidoGenclik38;430911][FONT="Arial Black"][U][I]slm arkadaslar yigido genclik kayseri olarak sivasspor icin calıs malarımız hızlandı ve daha fazla adam pankart calsmaların dA hızlandık buradan trene BİNİM sivassporumuzu her zamn destekle yeceiz yalnız olmadıgını gösterecegiz bizde cok heyacanlyız ins iler de daha güsel günler bizi bekliyor
!!ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN SİVASIM!! KAYSERİ DEN SLMLAR<<< ><><TARAFTAR UYUMA TAKIMINA SAHİP CIK< sivasa destek olma zamanı bizim için kayseride bir sivasda bir atlar geliriz takımı destekleriz emmi ogluna bu konuda destek veriyorum sivaslı yiğido sivas bu yıl sampıyon |
[B]Tebrikler Ömer Kardeş Biz Sivassporluyuz Biz Sivaslıyız Bizim Başka Sivasımız yok yola devam Asla Pes ETMEYİN.BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM...![/B]
|
başarılar arkadaşlar.............
|
-->: !!!YiGiDoLaR bEkLeYiN!!!!
sivasimiza sampiyonluk yolunda emin adimlarla yurumesi icin destek vesde yanliz birakmamamiz lazim ama sunu unutmayinki sivas kayseri kardestir amadolunun iki yukselen degeri daima ebedi kardestir unutmayalim unutturmayalim
|
[I][U][FONT="Arial Black"]arkadaslar tek yürek tek bilek bu yolda olmek gerek baska sivassporumuz yok sagolun arkadaslar[/FONT][/U][/I]
|
KAYSERİ YİGİDO GENÇLİGE DESTEK VERELİM SİVASSPORU BU KONUDA DESTEKLEYELİM
|
[U][I][FONT="Arial Black"][QUOTE=sivaslıkamber;430957][QUOTE=YigidoGenclik38;430911][FONT="Arial Black"][U][I]slm arkadaslar yigido genclik kayseri olarak sivasspor icin calıs malarımız hızlandı ve daha fazla adam pankart calsmaların dA hızlandık buradan trene BİNİM sivassporumuzu her zamn destekle yeceiz yalnız olmadıgını gösterecegiz bizde cok heyacanlyız ins iler de daha güsel günler bizi bekliyor
!!ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN SİVASIM!! KAYSERİ DEN SLMLAR<<< ><><TARAFTAR UYUMA TAKIMINA SAHİP CIK< sivasa destek olma zamanı bizim için kayseride bir sivasda bir atlar geliriz takımı destekleriz emmi ogluna bu konuda destek veriyorum sivaslı yiğido sivas bu yıl sampıyon[/QUOTE] saol emmi oglu her sey sivas icin<<<<<<<<<<<<[/FONT][/I][/U] |
UYUMA YİĞİDO UYMA BU TAKIM ŞAMPIYONLUGA OYNUYORSA BİZİMDE BİR SEYLER YAPMAMIZ LAZIM LÜTFEN BU KONUYA ONEM VERELİM VE DESTEK OLALIM HEP DDESTEK TAM DESTEK
|
PISIKOPATIN BABASIZ ANADOLUNUN TEK SAHIBIYIZ OVUNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ SAPINA KADAR'SİVASLIYIZ'
|
[U][FONT="Arial Black"][I][QUOTE=sivaslıkamber;430971]UYUMA YİĞİDO UYMA BU TAKIM ŞAMPIYONLUGA OYNUYORSA BİZİMDE BİR SEYLER YAPMAMIZ LAZIM LÜTFEN BU KONUYA ONEM VERELİM VE DESTEK OLALIM HEP DDESTEK TAM DESTEK[/QUOTE]
aynen emmi oglu ama ne yaparsın iste ama yılmak yok her zmn biziz< büyük[/I][/FONT][/U] |
[FONT="Arial Black"][U][I]her zaman her yerde yiz cünkü biz sivaslıyı<zzz asla yalnız bırakmayı<z
kayseri slmlrr size[/I][/U][/FONT] |
[B]bravo Yiğido Gençlik Kayseri çalışmalarınızda başarılar dilerim [/B]
|
[I][U][FONT="Arial Black"][QUOTE=YiğidoGençlik;431237][B]bravo Yiğido Gençlik Kayseri çalışmalarınızda başarılar dilerim [/B][/QUOTE]
eyv kardesim hersey sivas icin [/FONT][/U][/I] |
[U][I][FONT="Arial Black"][U][/U]haydi sivasım bugun konyayı ez ve grup lara iyi baslayalım yigido genclik basarılar
cekirdeke hayırrrrrrrrrr:mad::mad:[/FONT][/I][/U] |
hepinize katılıorum hadı desteğe
|
helal olsun size hemşerilerim çalışmalarınızın devamını dilerim
|
[B]SİVASSPORUM BENİM ÇILGIN GENÇLİK HEP SENİN YANINDA TASALANMA SEN DURMAK YOK[/B]
|
[FONT="Arial Black"][U][I][QUOTE=mrsivasle;431781][B]SİVASSPORUM BENİM ÇILGIN GENÇLİK HEP SENİN YANINDA TASALANMA SEN DURMAK YOK[/B][/QUOTE]
eyv gardasım isin rast gelsin hersey sivas icin<<<<<<<<<<<<[/I][/U][/FONT] |
[FONT="Arial Black"]en büyük sivas arkadaslar sivas icin herkez üzerine düsen görevi yapsınn[/FONT]
|
Yigidolar Geliyor !!! > Buyuyoruz!
|
[FONT="Arial Black"][QUOTE=furky.b;432833]Yigidolar Geliyor !!! > Buyuyoruz![/QUOTE]
gardasım büyüyoruz en büyük sivas sampıyon sivasssss[/FONT] |
Sivasspor her yerde... Yakında tüm Avrupa tanıyacak...
|
--->: -->: !!!YiGiDoLaR bEkLeYiN!!!!
[QUOTE=ofgurleyuk78;432929]Sivasspor her yerde... Yakında tüm Avrupa tanıyacak...[/QUOTE]
her yerdeyiz cünkü biz sivaslyız cok heyeceanlıyız az kaldı bekleyin geliyoruzz<<<<<<<[FONT="Arial Black"][/FONT] |
Biz zaten herzaman heryerde sivaslıyız. Geçen hafta istanbulda bi yerde izlemiştim beşiktaş sivas maçını. Arkadaşım dediki abi girmeyelim burası beşiktaşlı kaynıyor dedi .Biz sivaslıyız kimseden korkmayız dedim.Girdik maçı izlemeye başladık. Dakika 6 ve goool... Bi haykırdım herkes bana ters ters baktı. Cebimde biber gazı vardı olsun olmasada korkmazdım en az 40 kişi vardı.
Dakika 70 arka masadan biri hangi takımlısın dedi. nolduki hayırdır dediM. hiç merak ettim dedi ben senin hangi takımlşı olduğunu merak ediyormuyum sende etme ama illaki söyle diyosan ALLAH ına kadar sivassporluyum dedim. Aptal aptal baktı suratıma o an hiç korkmadım Masadam 4 kişilerdi hiç farketmez gerekirse sivas için dayakta yerdim ama hiçbirinde tavuk kadar cesaret yoktu. Arkadaslar nolur yalvarıyorum birbirimize sıkıca sarılalım. SAYGILARIMLA |
[FONT="Arial Black"][QUOTE=miroğlu;433628]Biz zaten herzaman heryerde sivaslıyız. Geçen hafta istanbulda bi yerde izlemiştim beşiktaş sivas maçını. Arkadaşım dediki abi girmeyelim burası beşiktaşlı kaynıyor dedi .Biz sivaslıyız kimseden korkmayız dedim.Girdik maçı izlemeye başladık. Dakika 6 ve goool... Bi haykırdım herkes bana ters ters baktı. Cebimde biber gazı vardı olsun olmasada korkmazdım en az 40 kişi vardı.
Dakika 70 arka masadan biri hangi takımlısın dedi. nolduki hayırdır dediM. hiç merak ettim dedi ben senin hangi takımlşı olduğunu merak ediyormuyum sende etme ama illaki söyle diyosan ALLAH ına kadar sivassporluyum dedim. Aptal aptal baktı suratıma o an hiç korkmadım Masadam 4 kişilerdi hiç farketmez gerekirse sivas için dayakta yerdim ama hiçbirinde tavuk kadar cesaret yoktu. Arkadaslar nolur yalvarıyorum birbirimize sıkıca sarılalım. SAYGILARIMLA[/QUOTE] GARDASIM AYNEN ÖYLE BENDE FB SİVAS MACINI İZLERKEN 5 fb KAVGA ETTİM YEDİREMEDİLER BİZ SİVASLIYIZ GARDAS SAPINA KADAR KORKMAYIZ KİMSEDEN SÜPERSİN SİVASLİYIZ YA YETMEZ Mİ<<<[/FONT] |
Sisli bir gece yarısında
Issız bir sokak ortasında kırık bir lambanın altında dalmışım sevdalaraaaaaa Bilsen neler geçti kalbimden Yaşlar damladı gözlerimden anladımki ölene kadar SİVASSPOR düşmeyecek dilimden!!!!! [FONT="Arial Black"][/FONT] |
[FONT="Arial Black"]karlar düşer
çığ oluruz coşarııız arman içiiiin stadlaraaa dolarııız yağmur yağar sel oluruz akarıııız SİVASAAA sırılsıklam aşığııız rüzgar eser kasırgayız yıkarııız engelleriiiiiiiiiiii hiç tanımaaaz aşarız günler geçeeer seviniriz ağlarııız zaferlereee bu şarkıyla koşarııız[/FONT][/FONT] |
[B]Taraftar deplasman dinlemez;) Antalya ya maca gidecek herkese simdiden tesekkurkler..Cumartesi sinav olmasa ben de gidecektim:([/B]
|
[FONT="Arial Black"][FONT="Arial Black"]Sen uyu ben deplasmana kacayim,
Yollarda inceden cigara sarayim, Sevgilim bu gece hic bekleme beni, Askindan da öte gelir SİVAS sevgisi[/FONT] ben sivas asıgıyım napıyım kızı sivasım varkenn[/FONT] |
[FONT="Arial Narrow"][FONT="Arial Black"]
Deli Diyorlar Bana Sevdim Seni Bir Kere Başkasını Sevemem Deli Diyorlar Bana Desinler Değişemem Ohhh degismem kimselere yigidoooooooooo[/FONT][/FONT] |
[FONT="Arial Black"]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!!
ASLA VAZGECMEYIZ SİVASIM SENDEN!! ________######________________ ______##########______________ _____#############____________ ____##############____________ ___#######______###___________ ___######________##__##_______ ___######____________###______ ___#####_____________######___ ___#####____________#######___ ___#####___________#######____ __#####____________######____ ___#####_____________######___ ___######____________###_##___ ____######_______#___##_______ ____#######____###____________ _____############_____________ ______##########______________ ________######________________[/FONT] |
[FONT="Arial Black"]avrupa fatihiymiş galatasaray galatasaraylıymış bütün doğanlar fenere yıldız girsin beşiktaşa ay sanada bizimkisi galatasaray tek büyük SİVASSPOR ögrenin bunuuu[/FONT]
|
[FONT="Arial Black"]
inandık size bu sene görmek isteriz şampiyonluklar içinde şampiyon olunca tüm Türkiye inleyecek en büyük SİVASSPOR diyeeeee nasıl arkadaslar<<<<<<<[/FONT] |
[FONT="Arial Black"]yağmurlu bir günde görmüşüm seni
üstünde çubuklu formalar vardı bir anda tutuldum aşık oldum be hayatın anlamı kırmızı beyazdı ölümle yaşamı ayıran çizgi kırmızı beyazı ayıramazki her yolun sonunda ölüm olsada sevenleri kimse ayıramazki nasıl ama[/FONT] |
İSTANBUL YİĞİDO GENÇLİĞE DESTEK VERELİM KOYULHİSARLI YİĞİDO
|
Cevap: --->: !!!YiGiDoLaR bEkLeYiN!!!!
[B][QUOTE=YigidoGenclik38;433658][FONT="Arial Black"]yağmurlu bir günde görmüşüm seni
üstünde çubuklu formalar vardı bir anda tutuldum aşık oldum be hayatın anlamı kırmızı beyazdı ölümle yaşamı ayıran çizgi kırmızı beyazı ayıramazki her yolun sonunda ölüm olsada sevenleri kimse ayıramazki nasıl ama[/FONT][/QUOTE] ihtiyacimiz yokki bizim boyle calinti bestelere... Besiktasin tezahurati bu...[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:14. |