SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bayan Seyirciden Para Alınmasın (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21472)

SivasSpor.Com 27.10.2008 17:14

Bayan Seyirciden Para Alınmasın

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/20.11.2006%20(6).jpg[/IMG]

Sivasspor, Teknik Direktörü Bülent Uygun, tribünlerde yaşanan küfürlere anlam veremediğini belirterek, “Bütün kulüpler 3 sezon boyunca bayan taraftarları maça bedava almalı” dedi.

Beşiktaş-Sivaspor maçı içerisinde sahaya atılan ve kendisinin tekrar tribünü gönderdiği ayakkabı konusuna da değinen Uygun, “Geçen sezon da aynı kişi, o zaman havalar daha soğuk olduğu için giydiği çizmeyi sahaya atmış. Niye böyle yapıyor anlamıyoruz. Bu tip kişilerin alıp hemen hastaneye götürerek psikolojik testten geçirilmesi ve sorununa çözüm bulunması gerekiyor. Maçta ayakkabı atılacak kadar ne olabilir ki. Diyecek laf bulamıyoruz. Sahaya gelen ayakkabıyı geldiği yere geri gönderdik.

Gelenek ve göreneklerimize, örf ve adetlerimize namusumuza bağlı insanlar olarak yapılan küfürleri sindiremiyorum. Onlarla diyaloğa girmek de istemiyorum. Türk futbolunda kurallar değişmeli. İtalya statları değiştirmedi ve bu yüzden seyirci erozyonu yaşıyor. İngiltere, seyirciye uygun statlar ile coşkuyu artırdı. İnsanlar ailesiyle gelerek maçları takip ediyor. Bizde de maça gelen bayan taraftarlardan en az 3-5 sene tribünlere gelmeleri halinde para alınmamalı. Ya da kriter getirilmeli. Örneğin 15 bin kişilik yerlerde 3 bin kontenjan ayıralım. Bunun kötü tezahüratların azalmasına katkı sağlayacağını düşünüyorum” diye konuştu.

YigidoGenclik38 27.10.2008 17:15

--->: Bayan Seyirciden Para Alınmasın

[U][I][FONT="Arial Black"]ewt olabilir bayanlarda ücret alın masın olabilir [/FONT][/I][/U]

etzel1967 27.10.2008 17:45

teşvik için düşünülebilir..........

burakkova 27.10.2008 17:47

olabilir.. süper bir fikir........

davulcu 27.10.2008 17:50

güzel bi düşünce uygulanırsa süper olur

subasi29 27.10.2008 18:19

yahu ya bayanlar stadi doldurursa ;p isin sakasi tabiki guzel fikir

by_hunter 27.10.2008 18:21

-->: Bayan Seyirciden Para Alınmasın

walla soven her yerde sover onemlı olan bilinçli taraftar yetiştirmek

myway 27.10.2008 18:21

-->: --->: Bayan Seyirciden Para Alınmasın

[B][QUOTE=subasi29;431056]yahu ya bayanlar stadi doldurursa ;p isin sakasi tabiki guzel fikir[/QUOTE]

doldursunlar iste orgu orer otururlar :D bizim orta yas grubundan cekirdek yzuunden sikayetciyiz bayanlarda orgu orer artik:)[/B]

yusuf_yusuf 27.10.2008 18:33

ya ama bunun bır zararıda olabılır herkes kıs arkadasını veya bacısını kısını kullanarakucretsı biletalabılırler ama eğer ole bırsey olmasa yanıalınmasın bayanlardan ya hıç deilse bayan taraftarçekeriz statda

Yiğiter 27.10.2008 18:47

[B]Bayanların çok olduğu oranda kügür de azalıyor.Bunu Braga maçında çok iyi gördüm.İnanılmaz sayıda bayan taraftar vardı ve tek küfür duymadan maçı tamamladım.Bence düşünülebilir.[/B]

cücü baba 27.10.2008 19:01

[B]küfür maalesef toplumuzun genel sorunu bunun çözümü aileden başlıyor insan eğer evinde küfür ediyorsa her yerde eder tabiiki bayanların maçlara gelmesi biraz etki eder ama bence kesin çözüm olması zor keşke olsa..[/B]

merkez_emre 27.10.2008 19:02

sivasda anadoluda olabılır ama ıstanbulda bayan taraftarlar bıle kufur ediyor yanı ıstanbula ıslemez :)

ssozan 27.10.2008 19:20

Cevap: Bayan Seyirciden Para Alınmasın

bence iyi fikir b. uyguna hak veriyorum.olsa iyi olur

slasher//z 27.10.2008 20:06

ewet güzel bi fikir
hem belkı de bayanlar geldikçe erkekler utanır da cekirdeği bırakır belki :D

yerliturkuaz 27.10.2008 20:14

[B]Gelen bayan taraftarlar sanki küfür etmiyorlar gözümün önünde ettiler küfürleri...

Bizim bu konuda ki anlayşımız kafa yapımız değişmediği sürece 3 sene değil 10 sene bedavaya bayanları trbüne al gene aynı tas aynı hamamdır...[/B]

EyüphanAydın 27.10.2008 20:17

[B]Güzel bir fikir aslında uygulansa çok iyi olur.Bu sayede Sivas'ta yaşayan bayan taraftarlar maçlara alışır,diğer kadınlara örnek olurlar.

Hocamız'ın dediği uygulama olursa diğer kulüplere çok iyi örnek olucaktır.[/B]

velibircan 27.10.2008 20:25

[B]Bu Fikire Katılmadım :D

20 bin kişilik bir stad düşünün...nasıl olsa bayanlara bedava diye 10 kişinin yanında bayan getirdiğini düşünün 20 bin kişilik stada doluşur 40 bin :D Artık stadlardan Anons'lar gelir LÜTFEN MARATON KOTUKARINI BEŞLİYELİM :D

tabi bu işin şakası aslında güzel olur :)hem bizim tarftar bağıran bayanları görürse onlarda bağırır :)[/B]

velibircan 27.10.2008 20:27

[QUOTE=velibircan;431114][B]Bu Fikire Katılmadım :D

20 bin kişilik bir stad düşünün...nasıl olsa bayanlara bedava diye 10 kişinin yanında bayan getirdiğini düşünün 20 bin kişilik stada doluşur 40 bin :D Artık stadlardan Anons'lar gelir LÜTFEN MARATON KOTUKARINI BEŞLİYELİM :D

tabi bu işin şakası aslında güzel olur :)hem bizim tarftar bağıran bayanları görürse onlarda bağırır :)[/B][/QUOTE]

[B]Bu arada orası 40 bin değil 30 bin olcaktı yanlışlık oldu[/B]

YuNuSPaSa58 27.10.2008 20:30

Çarşı ßayan Taraftarada Karşı:D:D:D:D

YuNuSPaSa58 27.10.2008 20:31

[QUOTE=slasher//z;431101]ewet güzel bi fikir
hem belkı de bayanlar geldikçe erkekler utanır da cekirdeği bırakır belki :D[/QUOTE]

Onlarda ßayanLardan patik örmesini öğrenir:D

Sweetgirl 27.10.2008 20:37

[B][I][COLOR="magenta"][CENTER]eger bu fikir sirf tribünde küfür edilmemesi icin düsünülüyorsa bence cok sacma cünkü sirf bayanlar var diye milletimizin küfürü birakacagini zannetmiyorum ve ayriyetden
maalesef Sivas'da da cogu genc bayanlarin agzi küfür dolu....
(bu sene Sivas'da 20- 22 yaslar arasinda bir bayan, ortada hic birsey yokken sirf "cool" olmak icin carsinin ortasinda bir kac metre uzakliginda olan kisilerinde duyacagi bir sekilde benim bir bayana yakistiramadigim kelimeleri agzina almasina sahit oldum)

ama tribüne bayanlari tesvik etme amacli düsünülüyorsa güzel bir fikir[/CENTER][/COLOR][/I][/B]

kadirakin58 27.10.2008 21:08

küfür eden her yerde küfür eder. terbiyesi olmayanın yapacağı şey değişmez.

sivaslı yıldız 28.10.2008 09:35

--->: -->: --->: Bayan Seyirciden Para Alınmasın

[QUOTE=myway;431060][B]

doldursunlar iste orgu orer otururlar :D bizim orta yas grubundan cekirdek yzuunden sikayetciyiz bayanlarda orgu orer artik:)[/B][/QUOTE]

Bunu senin yazdığına inanamıyorum?..

Bayan seyirciden para alınmamasına da karşıyım.. Zira stadyumlara gidememe nedenimizi araştırsınlar, bilet parası yüzünden cevabını kaç kişiden alabilecekler..

Velhasıl kendi adıma ben sanırım ne zaman stadyumlarda nezih ortam sağlanır, o zaman giderim maça.. Ben maça gittiğim için kimseden anlayış bekleyemem, hele stadyumda ayakkabısını çıkaracak kadar kendinden geçen insanlardan hiç..

yener_sahin 28.10.2008 09:58

Stadyumda bayanlardan para alınmamasının sebebi onların parası olmadığından değil.Maçlara gelmelerini istemelerindendir.Bayanlara böyle bir uygulama yapılırsa stadyumun belli bir kısmı onlara tahsil edilir.Bayan tribünü oluşturulur.Bursa bunun örneğini yapmıştı yanılmıyorsam.Çocuk ve bayabn tribünü koymuşlardı.Bu şekilde bir uygulamaya da gidilebilir.Hem başkalarından çekinmelerine gerek kalmaz.Hem de rahat rahat maçlarını izlerler.Kimse zaten onlardan kalkıp da 90 dk bağırmalarını beklemiyor.O bizim işimiz.

talha58 28.10.2008 11:33

[B][COLOR="Indigo"]Şimdiki bayanlarda bir alem gerçekten. Ben korkuyorumki stadlara gelip daha da beter edecekler [/COLOR][/B]:)

YavuZ ÇandıR 28.10.2008 13:41

bayan taraftarlarımızda amigo olsun alınmasın :DxD:)

ozer10 28.10.2008 16:36

teşvik için düşünülebilir..........

cem 28.10.2008 16:46

wallahi hocamaız gene dahiyane bir fikir üretmiş- helal olsun.. bence çok mantıklı- herkes eşiyle kızkardeşiyle maça gelebilir...

titizyiğido 28.10.2008 20:22

iyi fikir bir süre bayanlardan para alınmamalı

Mursallı yiğido 29.10.2008 07:21

Çok güzel bir düşünce.Bence hemen uygulamaya koyulmalı...

HaSiVasLıM58 29.10.2008 09:20

--->: Cevap: Bayan Seyirciden Para Alınmasın

[QUOTE=Sweetgirl;431127][B][I][COLOR="magenta"][CENTER]eger bu fikir sirf tribünde küfür edilmemesi icin düsünülüyorsa bence cok sacma cünkü sirf bayanlar var diye milletimizin küfürü birakacagini zannetmiyorum ve ayriyetden
maalesef Sivas'da da cogu genc bayanlarin agzi küfür dolu....
(bu sene Sivas'da 20- 22 yaslar arasinda bir bayan, ortada hic birsey yokken sirf "cool" olmak icin carsinin ortasinda bir kac metre uzakliginda olan kisilerinde duyacagi bir sekilde benim bir bayana yakistiramadigim kelimeleri agzina almasina sahit oldum)

ama tribüne bayanlari tesvik etme amacli düsünülüyorsa güzel bir fikir[/CENTER][/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

Çok haklısınız ben burdan şunu ifade açıkça edeyim el oğlu ile aramda bir tel örgü olacak sadece ve bana söğecek ben susmam yanımda bayan var diye de asla susmam iyi bayanlar maça gelsin diye çirkef dışı argoları dinleyeyim madem olurmu böyle bir şey çünkü o an zaten gözünüz kimseleri görmüyor yanında bayan varmış yokmuş v.s onun için karşı rakip taraftarda baktıki ses çıkarmıyoruz devam edecek 90 dakika onun için ben küfür etmem etmiyorum diyenler belki şu an o şekil düşünebiliriz fakat o sahadan Trübüne girdiğimizde hele hele rakip takım futbolcuları bize baskı yapıyorsa birde golll attıysa zaten tansiyonların yükseldiği bir anda birde Taraftar argo edecek ve bizlerde dinleyeceğiz böyle bir şey olmaz asla ve olayın şu yönüde var Ankaragücü Taraftarı geldi arada tel örgüde olmasa ben inanmıyorum bir tane Sivas Taraftarının Gecekondu'ya ilişiceğini ilişse dahi başka Sivasspor taraftarı asla meydan vermez hoş karşılamaz net bir dille ifade edebilirim engel olur..Çünkü ortada Sivas Sivasspor adı altında çok güzel hitabe sözler var kim ne diyebilirki..?Kimseler sadece Helallll olsun demek düşer bize..!!Onun için Süper Lig'de o kadar Tetikleyici Taraftar varki emin ol siz bile kendinize engel dahi olamıyorsunuz 'Fb taraftarı eğeitim seviyesi Tr de en yüksek taraftar topluluğundan oluşmakta ve bilinçli taraftar diye kim tabir edebilir kimseler içlerinde elbette Spor sevgi barış kardeşliktir maddesini ön plana çıkarmış kabullenmiş insanlar vardır ama genelleme yaptığımızda hepsi için aynı şeyi diyemeyiz..Avukat İşletmeci Doktor Mimar Kamu hizmetlerinde çalışan personeller v.b Onlar geçebildimiki..?Bu Argoların..?Onun için Argo edelim demiyorum elbette Gönül ister Bayanlar gelsin izlesin ama Burdan Argo olmasın diyen bir çok arkadaşımı Real de tanıyorum burdan yazmakla çizmekle olmaz Trübünde hepimiz hemen hemen birbirimizi tanıyoruz elbetteki maça gelenler sadece gerçekçi olmaya davet ediyorum ..!

bekiro0758 29.10.2008 09:21

bencede alınmasın bayanlardan para

IhLaMurLaR6nDa 29.10.2008 09:27

--->: -->: --->: Bayan Seyirciden Para Alınmasın

[QUOTE=sivaslı yıldız;431221]Bunu senin yazdığına inanamıyorum?..

Bayan seyirciden para alınmamasına da karşıyım.. Zira stadyumlara gidememe nedenimizi araştırsınlar, bilet parası yüzünden cevabını kaç kişiden alabilecekler..

Velhasıl kendi adıma ben sanırım ne zaman stadyumlarda nezih ortam sağlanır, o zaman giderim maça.. Ben maça gittiğim için kimseden anlayış bekleyemem, hele stadyumda ayakkabısını çıkaracak kadar kendinden geçen insanlardan hiç..[/QUOTE]

[B]Bizler stadyumdakı nezıh ortamlardan sıkayetcıyız zaten.. Taraftar taraftardır Bunun engelı Caresı çözümü olamaz..

6o yasındakı adam kalkıp kufur edıyorsa bunda Sivas genclıgının asla sucu Yok..

Sizlerde ay şu ortam olussun Ay bu ortam olussun Ay ortayada karısık Bı salata gelsın dıyecegınıze CIKIN GELIN..[/B]

serdar-58 29.10.2008 15:02

ben bu gönlümü yare değil sana verdim sivassporum

bozkurt187 29.10.2008 16:12

bence olmaz her sivasspor taraftari ayni haklara sahip olmalidir

yener_sahin 29.10.2008 16:25

[QUOTE=bozkurt187;431743]bence olmaz her sivasspor taraftari ayni haklara sahip olmalidir[/QUOTE]

eğer bu haksızlıksa bütün klüpler de olan bir haksızlık.
es-es ler geçen hafta ilkokuldaki çocuklara bedava eskişehir forması dağıttılar.bursasporun çocuk ve bayan tribünleri var.ve on yaş altı çocuklar bedavaya giriyorlar.ve bu haksızlık olarak nitelendirilirse ben razı gelirim buna.çünkü bu haksızlık değil.insanların yüreğine sivasspor sevgisi aşılamaktır.ezber tabuları yıkmaktır.

ofgurleyuk78 29.10.2008 16:29

Niye bayanlardan para alınmıyor kardeşim. Hani eşitlik nerede... Şaka tabii ama benim bir önerim var daha çok seyirci gelir: Bayandan para alınmasın ama Bayanla beraber gelen erkekten de para alınmasın.. Bak bakalım bayan sayısı ne kadar çok artıyor. Herkes Anasını, karısını, bacısını getirmiyor mu stada görürüz.

mrsivasle 29.10.2008 17:28

MAÇ BAYANLARINDA HAKKI:D:D:D:D[B][/B]

1967_DERNEK_MUSTAFA 29.10.2008 18:14

[COLOR="black"][B]ne özellikleri varki para alınmasın deniliyo sırf bülent hocam beşiktaş maçında küfür yedi diye bizim tribünlerde küfür olmasın bayan olduğu zaman küfür etmezler mantığından yola çıkmış ama bülent hocam biraz yanılmış bizim sivasın insanının genetik yapısında bu var bir örnek teşkil edersek nasılsın gardaş iyyim........ diyo işler nasıl diyor arkadaşıda cevap veriyo iyi ..... annen baban nasıl diyo iyi... maç kaç kaç bitti diyo 1 0 yendik ........ diyo maç kaç kaç bitti yo 0 yenildik diyor vesayire vesayire diyerek uzayıp diyo bayanlarda kendi çaplarına göre küfür ediyo tribünlerde bunlara çok şahit olduk[/B][/COLOR]

yigidomustafa58 29.10.2008 18:30

[B]bu konular çok açılmıştı ama faliyet ve sonuç olmamıştı..[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:09.