![]() |
Maçımız Var!
[B]İstanbul'daki yiğidolar maç yapıyoruz....
23 Kasım'da Üsküdar, Selimiye Stadında Ares: Üsküdar, Karacaahmet Mezarligi civari Saat:18:00 Maçımız hem Avrupa hemde Anadolu yakasında olmak uzere iki kere düzenlenecektir... İlgilenenler isimlerini belirtsinler...[/B] |
Cevap: Maçımız Var!
[B]Bir aksilik çıkmazsa orada olmaya çalışacağım...[/B]
|
--->: Maçımız Var!
[B]Selimiye Stadı :) Orada ne deplasmanlarda maç oynadım.Hatta ve hatta okul takım maçında 2 gol 2 asistim vardır.
Elimde selimiye stadında oynadığımız maçın videoları var :D Eskilere baktıkça hey gidi günler hey diyesim geliyor. Bende varım benide yazın.Ama eğer idman veya maç günlerime gelirse gelmekte biraz zorlanırım.[/B] |
[B]1.Yerliturkuaz
2.Günay 3.EyüphanAydın ...... sıradakiler gelsin...[/B] |
Sen [B]Mustafayıda [/B]yaz :) O bensiz hiç bir yere gitmez :) [B]lisel!mustafa[/B]
[QUOTE]MAÇA GELİCEKLER'İN LİSTESİ[/QUOTE] [B]1.Yerliturkuaz 2.Günay 3.EyüphanAydın 4.lisel!mustafa[/B] |
[B]Maça gelicek kimse yok mu ? Arkadaşlar lütfen böylesi mini organizasyonlarda birbirlerimizi dahada yakından tanıma fırsatı var.[/B]
|
[I][B]bende geliom benide yazın.......[/B][/I]
|
[B]Arkadaslarin katilim az destek olalim 14 kisiyi cikartalim...[/B]
|
bende varmı benide yazın ama ben avrupa yakassında oturuyorum stadı bilmiyorum beraber gideriz
|
[B][QUOTE=58_sivas_1987;432559]bende varmı benide yazın ama ben avrupa yakassında oturuyorum stadı bilmiyorum beraber gideriz[/QUOTE]
Avrupa yakasinda oturan;ara kolaylik olsun diye bu stadi sectik zaten kolay yerde merak etmeyin arkadaslar...[/B] |
[B]Allah'tan mani keder olmassa pazar günü olması da iyi olmuş inşallah orda oluruz bir aksilik olursa haber veririm zaten...[/B]
|
selimiye kısa bi süre futbol oynamıştım. ozamanlar daha çimlememişlerdi toz toprakta maç yapmaya çalışıyoduk :))
bi aksilik olmassa bende gelkmek istiyorum benide yazın. |
[B]1.Yerliturkuaz
2.Günay 3.EyüphanAydın 4.lisel!mustafa 5.58_sivas_1987 6.tanju_58 Sekiz kişi kaldı arkadaşlar....[/B] |
--->: Cevap: Maçımız Var!
[QUOTE=yerliturkuaz;432693][B]1.Yerliturkuaz
2.Günay 3.EyüphanAydın 4.lisel!mustafa 5.58_sivas_1987 6.tanju_58 Sekiz kişi kaldı arkadaşlar....[/B][/QUOTE] [B]Ben yarın Arkadaşlara bakıyım HABER VERİRİM 8 aÇIGI kapatırız:D[/B] |
Cevap: --->: Cevap: Maçımız Var!
[B][QUOTE=lise!mustafa;432696][B]Ben yarın Arkadaşlara bakıyım HABER VERİRİM 8 aÇIGI kapatırız:D[/B][/QUOTE]
Mustafacım ona bakarsan bizde buluruz sekiz değil on kişi önemli olan siteden olması değel mi;)[/B] |
toprağam benide yaz yakın hemm bana bende üsküdarda oturuyorum... saat kaçtaa...onu yaz o saat ordayım hatta 10 dk erken gelirmm:d:d:d benide yazın toprağımm gelirmmm.....
|
[B]1.Yerliturkuaz
2.Günay 3.EyüphanAydın 4.lisel!mustafa 5.58_sivas_1987 6.tanju_58 7.karadoruk_58 Tama toprağım senide yazdım gazan mübarek ola... Maç saat 14:00'de... [/B] |
ya topram ben saatini göremedim yah kura bakma yhaa tamm o sate ordayımmmm okey
|
gazamız mübarek ola toram eyvallahh sağolasınnn
|
[B]1.Yerliturkuaz
2.Günay 3.EyüphanAydın 4.lisel!mustafa 5.58_sivas_1987 6.tanju_58 7.karadoruk_58 8.yigidomustafa58 Az kaldı ilk takım çıktı sırada ikinci takıma kaldı....[/B] |
takımlar 8 kişilik az olmazmı saha normal futbol sahası?? yoksa sahayı bölüyorlarmı??
|
[B]Kardeşimden öğrendiğime göre sahayı üçe bölüyorlarmış.....[/B]
|
[B]Bıraz daha gayret Biraz daha Futbo Sevdalısı...
o kankamda Gelio Tamamdır Eyüp Ben YİGİDO MUSTAFA Osman ABİ MUHTEŞEM dÖRTLÜ Bİ vELİ ABİ EKSİK EMME OLSUN cenk ünsalda gelir siteye girip görürlerse tabi...![/B] |
watercity'li de gelicek listeye eklersen iyi olur...
|
hangi kanal veriyor ;p bizler gelemiyoruz kolay gelsin
|
Cevap: --->: Maçımız Var!
[QUOTE=subasi29;432721]hangi kanal veriyor ;p bizler gelemiyoruz kolay gelsin[/QUOTE]
naklen ve sadece tv58 de :D:D aslında çağırsak gelirmi acaba :D:D |
yavv ilk başta 24 diye geçiyodu tarih şimdi 23 diye geçiyo toprağam net tarih 23 dimi
|
valla hemsom cagirda gelsin kurban olam maca bakak yilin derbisi ;p
|
[B]1.Yerliturkuaz
2.Günay 3.EyüphanAydın 4.lisel!mustafa 5.58_sivas_1987 6.tanju_58 7.karadoruk_58 8.yigidomustafa58 9.watercity Tamam dostum ekledim Galiba kadroyu tamlayacağız... Maçımıza Tv58'i de davet edecğeiz.... Ayrıca ulusal medyadan Ntvspor CnnTürk şimdiden randevu istediler....[/B] |
[B]Muhteşem bir hız ile oyuncular artmaktadır :D İnşallah tam kadro çıkarız,maça gelicek arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.[/B]
|
waLLa qeLmek isterdim ama o Tarihte muhtelemen ya Askerde oLacağım yada Malatyada:):) hepinize hayırLı ßaşarıLar:D
|
[B]Sanaa hayırlı askerlikler yunuspasa artık gelince.....[/B]
|
[B]HAYDİ MAÇA MAÇA MAÇA MAÇA SİVASSPOR[/B]
|
[B]bir kaç kişi kaldı arkadaşlar....[/B]
|
allah nasip ederse bende geliyorum....
beni de yazın :) |
[B]1.Yerliturkuaz
2.Günay 3.EyüphanAydın 4.lisel!mustafa 5.58_sivas_1987 6.tanju_58 7.karadoruk_58 8.yigidomustafa58 9.watercity 10.engin78[/B] |
[B]Arkadaslar dort kisi kaldi ozellikle istanbul`daki arkadaslarimiz boyle bir organizasyon icersinde bulunmak istemez misiniz?[/B]
|
bişey sorucam niye 23 kasımda biraz daha erkene alamazmıyız hem havalar ılık giderken yaparsak iyi olur ozamana kadar hava bozabilir :):)
|
bence tarihi çok güzel çünkü tam benim vize sınavlarım bittigi hafta sonuna denk geliyor bu tarihten önce olsaydı ben oynayamazdım
|
[B][QUOTE=tanju_58;433217]bişey sorucam niye 23 kasımda biraz daha erkene alamazmıyız hem havalar ılık giderken yaparsak iyi olur ozamana kadar hava bozabilir :):)[/QUOTE]
Bazı arkadaşların sınavları varmış bu yüzden bu tarihe çektik.....[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:09. |