![]() |
Maçın Ardından
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent2800.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise takımının istekli, arzulu, canlı ve seyri güzel bir futbol sergileyerek sahadan galip ayrıldığını söyledi. Denizlispor'un genç bir kadroya sahip olduğu ve sahada güzel işler yapmaya çalıştığını ifade eden Uygun, ''3 puanı 3 golle aldığımız için mutluyuz. Yolumuza devam ediyoruz'' dedi. Uygun sezonun ilk yarısını hedefledikleri yerlerde bitirebilmek için mücadele edeceklerini sözlerine ekledi. Bülent Uygun, takımın kaptanı Mehmet Yıldız'ın 3 gole imza atarak üzerine düşeni yaptığını kaydetti. Mehmet Yıldız ise takımda kimin gol attığının çok önemli olmadığını belirterek, önemli olan takımın kazanması olduğunu söyledi. Gol krallığında bir iddiasının olmadığını, takımın başarısı için çalıştığını belirten Yıldız, Süper Lig'de ilk defa 3 gol kaydettiğini ifade ederek, bu nedenle takım arkadaşlarına teşekkür etti. Sedat Bayrak ise uzun bir aradan sonra takımla birlikte ilk 11'de yer aldığını belirterek, Sivasspor'un takım halinde mücadele ettiği sürece başarılı olacağını söyledi. |
Cevap: Maçın Ardından
denizliyi yendik; Denizlispor teknik direktörü Ali Yalçın da istifa etti..
şampiyon sivasspor... |
--->: Maçın Ardından
[B][I]VUR VUR İNLESİN FATİH TERİM DİNLESİN...[/I][/B]
|
[B]Göllü bir karşılaşma bekliyordum nitekimde gollü bir maç oldu haftaya antalyaspor maçımız var sırada onlar var....[/B]
|
tum sivaslilari kutlarim bugun iyi oynadik uc puan aldik
|
ya ben bu takımı çok seviyorum herşeyiyle, futboluyla, renkleriyle, oyunuyla ve en önemlisi bu kadar güzel ve akılcı açıklamaları ile çok mantıklı ve akıllı açıklamalar yapıyor bence ligin en kültürlü oyuncuları en kültürlü bilimci ve akıllı teknik direktörü bizde....
SEVİYORUM SİZİ BÜYÜK TAKIMIM.... Saygılar... |
[B]tebrik ederim tüm yönetimi teşekkürler...[/B]
|
Teşekkürler Bülent hoca, teşekkürler Mehmet Yıldız, teşekkürler çocuklar. Bir teşekkürde Taraftarlarımıza. Hepinize helal olsun.
|
Mehmet Yıldız iyiydi ama herkese bağırıp çağırıyordu.Hatta tam göremedim ama sanırım Baliliyle tartıştıktan sonra seyirciye de el kol hareketi yaptı.Balili asist yaptıktan sonra mehmetle sarılmadı takım arkadaşları sayesinde sarıldılar.Ayrıca 1-0 razı olmayan sivasspor için de sevinçliyim.
|
Bize bu sevinci bu gururu yaşatan emeğei geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. |
Bugün çok güzel bir hafta sonu yaşıyorum. Bir de Gaziantepspor G.Saray'ı çelmelerse bu hafta süper olacak. Sivasspor sayesinde Anadolu ciddi bir şekilde ayağa kalktı. Bize bugünleri yaşatan başta başkanımız Mecnun Otyakmaz, Bülent Uygun ve arkadaşalrı, yönetim kurulu, futbolcu kardeşlerimize, belediye başakınımıza, ve valimize sonsuz teşekkürler.
. |
[B]mehmet bu seneye çok iyi başladı da balili kayboldu bu seferde
nerde o eski balili? umarım o da artık gollerini atmaya başlar....[/B] |
SİVASSPOR''UN BU SEZON İKİNCİ KURBANI DENİZLİSPORUN HOCASI OLDU- BİLDİĞİNİZ GİBİ 2 HAFTA ÖNCEDE ANKARAGÜCÜ TEKNİK DİREKTÖRÜ SİVASSPOR MAGLUBIYETINİN ARDINDAN İSTİFA ETMİŞTİ.. İNŞALLAH GALİBİYETLERİMİZİN DEVAMI GELİR...
|
sivas taz gaz gidiyor...
sıra geldi antalyaya... |
bu sivas böyle gittikce çok teknik patron istifa eder...........................
|
-->: --->: Maçın Ardından
[QUOTE=edebiyatisyen;432954]Mehmet Yıldız iyiydi ama herkese bağırıp çağırıyordu.Hatta tam göremedim ama sanırım Baliliyle tartıştıktan sonra seyirciye de el kol hareketi yaptı.Balili asist yaptıktan sonra mehmetle sarılmadı takım arkadaşları sayesinde sarıldılar.Ayrıca 1-0 razı olmayan sivasspor için de sevinçliyim.[/QUOTE]
[B]Mehmet çok güzel oynuyor. Bugünkü maçtada ön plandaydı. Ancak yukarıda arkadaşında söylediği takımdaki herkese olur olmaz bağırma huyunu bırakmalı. Ona pas atıyorlar eğer canı koşmak istemez ve de top biraz uzağına giderse topa koşmayıp niye ayağıma atmadın diye arkadaşına bağırıyor. Unutma Mehmet biz senin biz senin kötü oynadığın bir dolu maçını hatırlıyoruz. Sen bu kıvama gelene kadar çok saç baş yoldurdun.[/B] |
-->: Maçın Ardından
Mehmet Yildiz yine yapti yapacagini :). 3 puani 3 golle aldigimiz icin mutluyuz. Rahat bir mac gecti gibime geldi sanki. Takimimizi yalniz birakmayan taraftarlarimizada tesekkür ederim
|
[QUOTE=TracyMcGrady58;433027]Mehmet Yildiz yine yapti yapacagini :). 3 puani 3 golle aldigimiz icin mutluyuz. Rahat bir mac gecti gibime geldi sanki. Takimimizi yalniz birakmayan taraftarlarimizada tesekkür ederim[/QUOTE]
Macin özetini yeni okudum ve Denizlispor'un hic bir pozisyonu yazmiyor golden haric. Demekki baya bi rahat mac olmus |
helal olsun hepinize hepiniz birer aslan parçasısınız teşekkürler sivasspor hasta oldugum için bu sevinci stadda yaşayamadıgım için çok üzgünüm tebrikler yigidolar
|
[B]adım adım sindire sindire geliyoruz zirve yakın bekle bizi..[/B]
|
Sivasspor'un takım halinde mücadele ettiği sürece başarılı olacağını söyledi.
aynen katiliyorum insallah bu ruhunuz hic bir zaman kayip olmaz. Cani gönulden oynayan ruhunu takimlik vede arkadaslik oldugu sürece kimse sizin bileginizi bukemez. |
güzel maç oldu yıne cok gol kaçırdık gecen sene gırdıgımız pozısonu gol yapıyoduk zaten bı kaç pozısyon oluyodu bu sene daha atak bı futbol oynuyoruz gol pozısyonu fazla bı de fazla kaçırmasak harka olacak
|
hocam bu takım seninle birlikte çok güzel günler yaşayacak sakın sivası bırakıp bir yere gitme sanada yazık olur sivasada
|
Galibiyetimiz hayirli olsun. Insallah basarilarimizin devami gelir.
|
[B]Her zaman söyledim şimdide söylemekten çekinmiyorum.Bu takım böyle kendini gösterirse çok büyük işler yapıcaktır.
Zorlu bir maçı tereyağdan kıl çeker gibi kazandık.İnanıyorumki bundan sonraki maçlardada böyle performans gösterip 3 puanı almayı hak ederiz.[/B] |
tüm sivaslı sivasspor sevenlere bu galıbıyet hedıye olsun yaa
|
Bugün Mehmet Yildizin günüydü, insallah daima böyle goller atar.
|
mükemmel oynadı takım...sizleri tebrik ediyoruz hocam...
|
Tüm heyeti ve futbolcuları tebrik ediyorum keyifli ve gollü bir maç sergiledikleri için..
|
bende farkettim...
bu maçta gol sevinçlerinde sanki soğukluk var gibiydi aralarında... bilica hariç mehmete kosan yok gibiydi .. bunu gözlemleyen teknik heyet nedenini sorgulamalıdır... ötesinde tesadüfen goller atan mehmet yıldıza teeessüf edeceğim :PPP olmuyor ki... |
[B]birinci yarı mükemelldi takım hele balilinin kaçırdıgı goller seyirciyi adeta saç baş yoldurdu ikinci yarı vasat bir futbol görüntüsü vardı sahada[/B]
|
büyüklere ezik oynuyorduk geçmiste...
bu sene geçen sene kaybedilen puanların hesabını soracağız insallah büyüklerede... ha gayret çocuklar... |
MEHMET YILDIZ TÜRKİYENİN ATRTIŞMASIZ EN İYİ FUTBOLCUSU, FATİH TERİM NE KADAR GÖRMEK İSTEMESEDE.
|
KİMSE LAF ÇIKARMASIN, YOK MEHMET YILDIZLA BALİLİ GOLDEN SONRA SARILMAMIŞ FALAN DİYE, AKILLI OLUN DÜŞMANLARIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEYİN.
|
SİVASSPOR TAKIR TAKIR OYNUYOR TÜM TÜRKİYEDE İZLİYOR, BU FIRTINA DİNMEZ ARTIK, HERŞEY YOLUNA GİRDİ
|
[B]HERŞEY MÜKEMMEL GİDİYOR ARTIK TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK. YETERKİ TÜM SİVASLILAR BUNA İNANSIN.[/B]
|
laf çıkarmak için söylemiyoruz güzel kardesim...
siteyi takip eden yönetimin gözünden kaçmıssa bu mevzu neyse halletsin istiyoruz... çünkü sivası sıvas yapan takım ruhudur, kardesliktir, aralarındaki yadsınamaz sıkı bağlardır... iyilikleri herkes konusur, mühim olan göze çarpan kötü durusları gün yüzüne çıkarıp, yapıcı olabilmektir... selamlar... |
durmak yok yola devam tiz antalya seferi için hazırlıklarr başlasınnn
|
ESKIDEN SIVASLIYIM DERKEN GURU DUYARAK DERDIM SIMDI SIVASLIYIM DERKEN SIVASSPOR SAYESINDE DAHA BI GURURLANIYOM YALANA NE HACET ...
AYRICA BU LIG TV TAM BI FIRILDAK MENFAATCI BI ZIHNIYET FRANSADAYIM OKADAR PARA VERDIM BU NASIL ISSE SEYRDEMEDIM COGU MACLARI BUNLARA BILE FATURA KESMISLER YAYIN YOK MAC YOK ODEME YAPTIM SIRF SIVASSPORUN AYDA YILDA BI MACINI SEYREDECEZ DIYE YOKSA VALLA VERECEM TUKETICI HAKLARINI KORUMA DERNEGINE AGLATACAM ANALARINI BURDA TURKIYE GIBI DEGIL CAGIRIP EXPERI ONAYLATTIRACAN GORECEKLER ANYAYI KONYAYI BURSAYI AMMA GEL GORKI SIVASSPOR SIVAS VAR ISIN ICINDE ARASIRA SIVASI DAGLARINI TASLARINI GORUYOZ TV DEN ONA DUA ETSIN BU KAMYON KIRIKLARI ERMAN HOCASIDA SANSAL BUYUK AGASIDA DALAVERECI TAM MAC OZETLERINE BI BAKTIM HICDE SAMIMI BULMUYOM ADAMLARIN YORUMLARINI SIVASSPORLA ILGILI SANKI KUMSE DUSECEZ IKI SANIYEDE BITIYO YORUMLAR SONUNCU ANTALYAYI BILE BIZDEN COK KONUSUYOLAR VALLA DELLENIYOM BAZEN YA NEYSE ..........INADINA SIVASSPOR....... |
MEHMET YILDIZIDA HIKAYE BALILISEDE HEPSI BIR MAZI OLACAK HIZMETLERI UNUTULMAZ INKARDA EDILMEZ AMMA BAKI KALAN SIVASSPOR OLACAK ONUN ICIN ONLAR SARILMIS SARILMAMIS BIZI ENTERESE ETMEZ BUGUN AVRUPA KULUPLERINDE ADAMLAR MACTAN SONRA BIRBIRLERINI GORMUYOLAR AYNI KLUP OYUNCULARI AMMA BISEY OLSA BIRBIRLERINDEN BIHABERLER AMMA SAHADA ISLERINI YAPIYOLAR ONUN ICIN TAKILIP KALMAYIN TEK GERCEK SIVASSPOR
KOPRU YERINDE DURUYO AMMA ALTINDAN GECEN SU AYNI DEGIL BALILIDE MEHMETTE SU MISALI GELIP GECER GIDER AMMA SIVASSPOR DURUR .... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:06. |