SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Fener Gözünü Yigidoya Mi Dikti??? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21570)

D_Mrsic 03.11.2008 19:50

Fener Gözünü Yigidoya Mi Dikti???

Sevgili hemsehrilerim; Fenerbahceye yakınlıgıyla bılınen arkadasım ve abımın sayesınde bu duyumu aldım. Ve sizinle paylasmak ıstedım.Transfer olur yada olmaz 2-3 gune kalmaz basınada bomba gıbı dusecektır. Ögrendıgıme gore Fenerbahce Mehmet Yıldız;Musa Aydın ve Bilicayla cıddı olarak ılgılenıyormus. ayrıca devre arasında balılı eger turk statusune gecerse. bu ucluye balılıyıde dahıl etmeyı dusunuyorlarmıs. karsılıgında ıse tümer metin; gurhan gursoy; ilhan parlak(kıralık) ve can arat ile 3 mılyon euro onereceklermıs. aldıgım bılgı bu yonde. sızlerle paylasmak ıstedım. hepınıze kucak dolusu sevgıler ve saygılarımla....

SenSetik 03.11.2008 19:54

Cevap: Fener Gözünü Yigidoya Mi Dikti???

kümeye oynarız artık....

5 tane 3 milyon uero harcasnda bugünleri göremeyiz bir daha...

inşallah yalandır......

mustafayildiz92 03.11.2008 19:54

--->: Fener Gözünü Yigidoya Mi Dikti???

hımm iyi bir habere benziyor eğer doğru duuym ise olabilir. benden onay:)

Besyo_cu 03.11.2008 19:56

Mehmet YILDIZ, Musa AYDIN ve Blica işe yaramaz oyuncular ve de sadece 3 milyon euro ölemi :D sadece gülünür bu habere :D :):)

YuNuSPaSa58 03.11.2008 19:57

Hersey para deiLdir.. Ben oLsam satmam hiç birisini.. Hem Mehmet Yıldız Balili fenere gidipte napacak.. KosKoca İSpanya miLLi takımının golcüsü Guiza'yımı Kesicek.. Ki Mehmet Yıldız Kendi milli takımına ßiLe qiremiyor.. Daha doğrusu aLınmıyor... YanLısmıyım?...

D_Mrsic 03.11.2008 19:57

-->: Fener Gözünü Yigidoya Mi Dikti???

ben duydugumu sızınle paylasmak ıstedım. ama acıkcası bu transferlere razı olurmusunuz dersenız hayır derım. ıstenen oyunculara karsı bence en az 6 mılyon euroda yanına vermelerı lazım derım ben. mehmet topuza 15 mılyon euro ıstıosa kayserı yonetımı mehmet yıldızda 15 mılyon euro eder..

durufuba 03.11.2008 20:15

mehmet yıldız giderse isimiz cok zorr onun gibi adam zor bulunur musa ve balilide ggiderse 2 devre yi 9 sırada bitiririzzz

sinan-58 03.11.2008 20:17

arkadaşlar geçen seneden berli bu haberleri goruyoruz ama hepsi yalan çıktı artık inanmayın bunlara maksat futbolcuların aklını karıştırmak

titizyiğido 03.11.2008 20:32

yalan haber kardeşim transfer sezonuna daha çok var

furkancfc 03.11.2008 20:39

Takımı alsaydınız barii..............

davulcu 03.11.2008 21:04

mehmet yıldız için guizaya verdikleri paranın 3 katını vermesi lazım

ayrıca musa için alex blica içinde can+ gürhanı verirse olabilir:D:D:D

tanju_58 03.11.2008 21:12

yuhhhhh artık kim sallamışsa baya kuvvetli sallamış dur birazda ben sallim

şok şok şok flash flash flash dünyada ilkkez takım takası gerçekleşiyor.fenerbahçe futbolcularının hepsini sivasspora sivassporda fenerbahçeye verecek :):):)

merkez_emre 03.11.2008 21:45

inş. dogru degıldır ama dogruysa küme kadar gıder bu yol

bu arada gecen sene bulent hocam her mac sonu mehmeti alan sampıyon olur dıyordu bu sene gol kralı olmasına ragmen hi. soylemedi boyle bısey mehmet yıldız devre arasında yolcu gibi :)

subasi29 03.11.2008 21:47

ne bicim is bu habere gulerim bu futbolculari veren adam sivasli degildir....

yigido_furkan 03.11.2008 21:56

bnce devre arasında hıc oyuncu satmamalıyız sezon bıter sonra eger ıstenen para verılırse satılabılır sezon sonunda alacagımız 1 oyuncuyu devre arasında almak ıstesek 2 kat para lazım ve takıma uyum saglayamayabılır bnce fb alsa alsa Mehmet YIldızı alır

izmirliyiğido35 03.11.2008 22:13

futbolcularımızın kafasını karıştırmak dan başka bişey değil bu haberler
hepsi form da maşallah boşver biz almayalım biz böle iyiyiz

yerliturkuaz 03.11.2008 22:22

[B]Bu transfer olacak gibi değil bence eğer hedeflerimiz var ise takımı kesinlikle satmamamız gerekir ama yok derseniz hemen satın gitsin...

Ben bu haberin doğru olduğu kanısında değilim....[/B]

abdullah58 03.11.2008 22:24

[QUOTE=D_Mrsic;433393]Sevgili hemsehrilerim; Fenerbahceye yakınlıgıyla bılınen arkadasım ve abımın sayesınde bu duyumu aldım. Ve sizinle paylasmak ıstedım.Transfer olur yada olmaz 2-3 gune kalmaz basınada bomba gıbı dusecektır. Ögrendıgıme gore Fenerbahce Mehmet Yıldız;Musa Aydın ve Bilicayla cıddı olarak ılgılenıyormus. ayrıca devre arasında balılı eger turk statusune gecerse. bu ucluye balılıyıde dahıl etmeyı dusunuyorlarmıs. karsılıgında ıse tümer metin; gurhan gursoy; ilhan parlak(kıralık) ve can arat ile 3 mılyon euro onereceklermıs. aldıgım bılgı bu yonde. sızlerle paylasmak ıstedım. hepınıze kucak dolusu sevgıler ve saygılarımla....[/QUOTE]

ILHAN PARLAK KIRALIKMIS
CAN BIZDE KADROYA GIREMEZKI SEDATIMI KESECEK YOKSA MURATIMI
GÜRHAN IS YAPAR
TÜMERI NE YAPACAKSIN 32 YASINDA
3 MILYON EURO COK AZ PARA ENAZ 15 MILYON VERMELERI LAZIM
TIKKATINIZI CEKERIM KAYSERISPOR YÖNETIMI MEHMET TOPUZA 15 MILYON ISTIYOR-
BEN BU HABERE GÜLÜYORUM YALAN HABERDIR

Yiğiter 03.11.2008 22:28

[B]Büyük takım olmak istiyorsak satılmamalı hiç biri.[/B]

cem 03.11.2008 22:32

reklam kokan hareketler bunlar mayk.. fenerde sokaga atacak para çok-- uydurma haber bunlar - ınanmam- belkı mehmet dogru olabılır- kım sallamıssa iyi sallamıs- fotospor - fotogol yada fotomaç yazmıstır- çünkü bunların üstüne sallayan yok........

yigidoo 03.11.2008 22:33

resmen ikinci lige davet ediyorlar bizi bunlar.gardasim bir kisiyi sata biliriz ama takimin yarisini istiyorlarmis bunlar.
Sahsi tahminim benim sadece Mehmet le ilgilendiklerin biliyorum ben. umarim böyle olur.
degeri akil alacak is degil.

kadir0911 03.11.2008 22:51

[B]bu haberin kaynagi yok mu ?????????[/B]

yigido_sampiyon 03.11.2008 22:52

ya arkadaşlar bunlar asparagaz haberler...

Allah aşkına böyle bir anlaşma olurmu?
mehmet yıldız ,balili,musa aydın ve bilica...

oldu olacak sivas ligden çekilsin...

karadavut58 03.11.2008 23:04

slm okunca haberi guldum sizde gulun gitsin arkadaslar benim dusuncem bu takimi bozmak icin her turlu yalan dolan flim yapiyorlarbirde ben oyunculara sesleniyorum akliniz varsa gitmeyin nere gidiyonuz buyuk takimami yok canim buyuk takim SIVASSPOR bunu asla unutmayin o takimlarda sizleri yerler 3 kurus icin yakmayin kendinizi onlar ne kral oyunculari yediler bitirdiler

karadavut58 03.11.2008 23:07

--->: Cevap: Fener Gözünü Yigidoya Mi Dikti???

[QUOTE=kadir0911;433478][B]bu haberin kaynagi yok mu ?????????[/B][/QUOTE]

slm gardas neyin kaynani ariyon anlamadim inandinmiki habere kaynak ariyon ben boyle haberleri hic takmam bile kusura bakma

yigidomustafa58 03.11.2008 23:35

boşversenize bu nasıl bir haberdir.

etzel1967 03.11.2008 23:44

bu habere inanmak komik olur...

D_Mrsic 04.11.2008 11:38

Ben Dahil Herkes Satılık

--------------------------------------------------------------------------------

Sivas´ın hocası Bülent Uygun: “Çıkarlarımız doğrultusunda ben dahil herkesi satabiliriz” dedi.

Şampiyonluk inancı
Süper Lig’de Denizli’yi 3-1 mağlup eden Sivasspor’da keyifler yerinde... Teknik direktör Bülent Uygun takımının başarısından gurur duyduğunu ifade ederken, son dönemde çıkan dedikodular hakkında da çarpıcı açıklamalar yaptı. Uygun, “Herkes bana ‘Mehmet Yıldız’ı satıyor musunuz?’ diye soruyor. Kulübün geleceği için ben dahil herkesi satabiliriz. Biz de hiç kimse vazgeçilmez değildir. Sonuçta kısıtlı imkanlarla mücadele ediyoruz. Artık herkes, Anadolu’dan bir şampiyon çıkacağına inanıyor” dedi.

‘İlham kaynağı olduk’
Ankaraspor ve Bursa’nın başarılarına geçen sezon yaptıklarıyla ilham kaynağı olduklarını vurgulayan Bülent Uygun, “Biz çıtayı yükselttik. Bir gün mutlaka büyük bir takımda çalışacağım. Henüz 37 yaşındayım. Fatih Terim ve Mustafa Denizli, 40’lı yaşlarda başarılı oldu. Başkanımız Mecnun Odyakmaz’la kader birliği ettik. Henüz bir şeylerin zamanı var. Transferleri her zaman doğru yapmak gerekiyor. Mesela bana 2. Lig’de Samsunspor’u verin şampiyon yaparım” diye konuştu.

Mehmet Yıldız artık Kral!
Denizlispor karşısında takımının 3 golüne de imza atan kaptan Mehmet Yıldız, gol krallığı yarışında 8 golle ilk sıraya yerleşti. Tecrübeli futbolcu, bugüne kadar oynadığı karşılaşmalarda ilk kez bir maçta 3 gol atma başarısı da göstermiş oldu. Tecrübeli futbolcu, “Hocamızın bize verdiği güvenle, geçen yılki başarımızın üzerine çıkmak istiyoruz” diye konuştu. Dünü izinli geçiren Yiğidolar, Antalyaspor maçı hazırlıklarına bugün başlayacak.

D_Mrsic 04.11.2008 11:39

Burdan bazı arkadaslara seslenıyorum. ben sadece duydugum haberı sızınle paylasmak ıstedım. ama bazı kemserılerım gelen haberlerle dalga gecmeyı adet edinmis olmalıkı. sadece kendınılerını bılgılendırmek ıcın yazılmıs yazıyla bıle dalga gecıyolar. sızde suc degıl. duyduklarını sızınle paylasanda suc zaten.

Alişan 04.11.2008 11:49

Bence bu söylenti fener o kadar para verip birsürü dış transfer yapsın daha sonra anadolu takımına gözünü diksin aragonese kafadan çatlak derim bizlere dokunmasınlarda ne yaparlarsa yapsınlar bu söylentiden başka birşey değildir.

burakkova 04.11.2008 12:48

puahahah :D takımın tüm dengesini alt üst eder.. üstüne de beni de alsınlar bari.. :D

MustafaParlak 04.11.2008 12:55

[B]DUyuma Bak Duyuma Bu Haber aynı şekilde yine geçen seni farklı biri tarafından yazılmıştı.Buna İnanmıyorum

Bunların Hepsi Yalan futbolcuların gitmesini isteyenleri tanıorum ve neye hizmet ettiklerini biliyorum özellikle mUSTAFA kAVAGI...![/B]

Stephan Battal 09.11.2008 11:55

boyle bir transfer olursa bu sivassporu birdaha dirilemeyecek kadar oldurmek olur
bence sivasspor rahat sampiyon olacak guce sahip bu kadroyla sampiyonlugu dusunsek daha iyi olur diyorum

eger boyle bir transfer olursa birdaha bu havayi yakalayamayiz bu da sivas ve sivasliya yakismaz basarilar sivasspor

jakobieen 09.11.2008 12:25

-->: --->: Fener Gözünü Yigidoya Mi Dikti???

[QUOTE=furkancfc;433420]Takımı alsaydınız barii..............[/QUOTE]

[B][I]alsalar ne olacak ki, keramet topçuda değil formada...[/I][/B]

özsivasli1903 09.11.2008 13:31

ya bunlar fos haber inanmayin...
fener sivasdan oyuncu alir tamam ama 3-4 tane almaz...
sacma haber ...

axfeaxfeaxfeaxf 09.11.2008 13:57

fener kümeye =))

[QUOTE=D_Mrsic;433393]; Fenerbahceye...[/QUOTE]

[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]zAVALL FENER bETER oL bEtER[/FONT][/CENTER][/B]

:rolleyes::D:rolleyes::D:rolleyes:

noname87 09.11.2008 14:02

volkanın yerine petkovic carlosun yerine de hayrettini de alabilirler ayrıca sylla maldanado ve josicodan daha iyi futbolcu belki onu da düşünüyorlardır :)

cesur sivas 09.11.2008 14:05

vermeyiz baska yolu yok arkadaslar

b.ozturk58 09.11.2008 14:34

sivasspor artık takım ruhuna ulaştı bunden sonra isimlerin hiç önemi yok. ama herşeyin bir bedeli vardır. işi bitmiş futbolcuları sivas ne yapsın versin alexi alsın yıldızı.

akifeker 09.11.2008 15:31

FORUM KİRLİLİĞİ BENCE!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:01.