SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sezer, Kartal mı oluyor? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21574)

SivasSpor.Com 04.11.2008 08:25

Sezer, Kartal mı oluyor?

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/sezer.jpg[/IMG]

Kartal'da transfer harekatı. Beşiktaş, Sivasspor'un genç yıldızı Sezer için Bülent Uygun'dan söz aldı.

[B]Manisaspor’dan öğrencisi
[/B]Şampiyonluk yarışında daha iddialı bir konuma gelebilmek için devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi planlayan Beşiktaş’ta, teknik direktör Mustafa Denizli eski öğrencisi Sezer Badur’un alınmasını istemişti. Manisaspor’un başındayken birlikte çalıştığı genç futbolcunun Sivasspor’daki performansından oldukça etkilenen deneyimli çalıştırıcı, Sezer’in alınması için Siyah-Beyazlı yönetime rapor vermişti.

[B]Yiğidolar takas düşünüyor[/B]
Bu gelişme sonrasında Beşiktaş Yönetimi harekete geçti ve Sivasspor’la görüşmelere başladı. Yiğidolar’ın hocası Bülent Uygun, kendilerinden Sezer’i isteyen Beşiktaş’a “Tamam” dedi. Uygun, “Mustafa hoca bu oyuncuyu Manisa’da çalışırken yurt dışından aldırmış. Şimdi birlikte çalışmak istediğini söyledi. Benden yana sorun yok ancak Beşiktaş’tan takas önerimiz var. Bu işin çözüleceğini düşünüyorum” dedi.

abircan 04.11.2008 08:34

Cevap: Sezer, Kartal mı oluyor?

olur olur bizde olmaz yok, artık ilk devre sonuna kadar takımda malzemeciye kadar müşteri çıkar ilk yarıyı yine lider kapatırsak amigolarmızı bile alırlar bunlar,
verene tabiii :)

yasin_58 04.11.2008 08:41

forumdan beni bile transfer edebiliriler :D:D yaf bu bizans takımları hiçbir zaman genç ve yetenekli oyuncuyu keşfedemiyor.. işin kolayına kaçıyor... anodolu takımları bulsun keşfetsin bizde onlardan alalım hesabı yapıyorlar.. ama bu biyere kadar.. bi takımda takım ruhu olmazsa isterki ronoldinho'yu alın.. takım ruhu olmazsa hiç bi işe yaramaz..

yerliturkuaz 04.11.2008 09:23

[B]Galiba devre arasindan takimdan ayrilacaklar olacak umarim iyi para kazaniriz....[/B]

titizyiğido 04.11.2008 10:04

--->: Sezer, Kartal mı oluyor?

sezeri alamazlar güçleri yetmez hem beşiktaş son yılların futbolcu mezarlığı oldu

yigido_sampiyon 04.11.2008 10:08

sezer bjk nin istemesi normal ama sezon ortasında değil...

YigidoGenclik38 04.11.2008 10:45

[FONT="Arial Black"]BENCE DAHA COK ERKEN SİVASSPORDA DURUP FORM YÜKSELTİP HEM DAHA İYİ PARAYA GİDEBİLİR[/FONT]

tanju_58 04.11.2008 11:16

Uygun, “Mustafa hoca bu oyuncuyu Manisa’da çalışırken yurt dışından aldırmış. Şimdi birlikte çalışmak istediğini söyledi. Benden yana sorun yok

takımın en önemli oyuncularından biri vede bülent hoca benden yana sorun yok diyecek :) bende inandım :):)

Shan58 04.11.2008 11:32

--->: Cevap: Sezer, Kartal mı oluyor?

[QUOTE=tanju_58;433639]Uygun, “Mustafa hoca bu oyuncuyu Manisa’da çalışırken yurt dışından aldırmış. Şimdi birlikte çalışmak istediğini söyledi. Benden yana sorun yok

takımın en önemli oyuncularından biri vede bülent hoca benden yana sorun yok diyecek :) bende inandım :):)[/QUOTE]

Sezer'in yerine yeni oyuncu arayışına çoktan başlamıştır bülent hoca.
Bu saatten sonra Bülent hoca yaş yere yatmaz. artık güven kazandı.
Bülent hocanın Sezerden daha iyi son vuruşları olan ve daha verimli bir oyuncu istediğine eminim.
Hatta bi futbolcu vardı ismini hatırlayamadığım. müthiş vuruşlar yapıyordu belki o oyuncuyu bile alabilir devre arasında. sezerden bile daha iyi oyuncuydu bana göre.

Sezer'in beşiktaş maçında boş kaleye topu nasıl dışarı attığını vede performansının maçtan maça değiştiğini söylemeye gerek yok.

İyi oyuncu olabilir ama beşiktaş maçı gibi bir maçta sen maçın kaderini değiştiremiyorsan iyi oyuncu olsan bile bu vasfına gölge düşürüyorsun demektir.

HALIL 04.11.2008 12:24

-->: Sezer, Kartal mı oluyor?

sezer kardesim daha gencsin besiktasa gidipte yakma kendini eziktas ezikler

TracyMcGrady58 04.11.2008 13:04

Sezer'i bir cok takim istiyodur. Sonucta cok iyi bir sezon gecirdi simdiye kadar umarim bir performans düsüsü yasamaz. Parayi veren düdügü calar. Bülent Uygun gayet iyi biliyodur ne yaptigini ama bu haber bana balon gibi geldi sanki :D

yyucepur 04.11.2008 13:51

Sivas ve BATUR için iyi olur ammmaa Sezerin kendisine iyi sahip olması lazım yoksa büyük şehir futbol takımları kurtlar sofrasıdır. 3 sene sonra adı bile hatırlanmaz......

buca5835 04.11.2008 13:55

valla kendi bilir ya kal efsane ol ya git 3.ligde takım ara...orn:okan koc

hgaellisekiz 04.11.2008 14:36

yalan haberdir...
nerde oynatacak denizli sezeri, paf takımda mı...

ümit milli emre vardı pafa gönderdi ne çabuk unuttunuz...

Yiğiter 04.11.2008 14:38

[B]Sezer giderse kendine eder,erir gider.Bunun örneklerini defalarca yaşadık.Sezer Sivasta yokken de Sivas paşalar gibi oyun oynuyordu.[/B]

mustafa_kavak58 04.11.2008 14:45

bence sezer gitmesin zaten oynatmaslar oynarsa bile 5_10 dakka yazik olur bizde bi kac sene daha dur masi lazim sivasspor bu oyuncuyu satmamai lazim ayni olay mehmet yildiz mehmet yildiz sivasspordan giderse hic biliyom sivasspor ne olacak diye onun gibi oyuncu biraz zor bulunur bulunursa bile en az 10 million para tutar mehmet yildiz satilirsa bile o paraya satilir ancak ölye oyuncu bulalim diye sezer satilmasin

Dark Force 04.11.2008 14:48

Sezer için henüz erken biraz daha burda kalması gerek

yigidoo 04.11.2008 14:55

Insallah Sivasspora hayirli ugurlu olur. Sezer cok basarili bir oyunucu orta sahada.
Böyle bulup vede oynatipta yeniden satmak bile bir marifettir,Tebrikler hocaya.
Parayi veren düdugu calar hesabi :;)

D_Mrsic 04.11.2008 15:26

Karsılıgında Mehmet Sedef ve Aydın Karabulutu vereceklerse neden olmasın??

üçyıldız58 04.11.2008 16:18

gereksiz bir konu kaldırılsın neden futbolcularımızın transfer haberleri kaynağı araştırılmadan bu sitede haber yapılıyorrr.
tamamen yalan haberrr

cem 04.11.2008 16:34

abdurrahman la mehmet yıldız ın dısında takımda herkesın yeri dolar bence...

sivaslitaner58 04.11.2008 16:55

ozaman bize delgadoyu versinler cunku o gidiyormus hollanda sitesinde okudum

üçyıldız58 04.11.2008 17:32

mustafa denizli bir sefer vestel manisada hocalık yaparken almanyadan getirdiği sezer bizim sezerr değil genç milli takımda oynayan sezer öztürkdü bu haberler nerden çıkıyor anlamak mümkün değilll böylesi yalan haberleri gerçek gibi sitemizde çıkmasıda ayrı bir muamma site habercisininn dikkatini çekerim bu asılsız bir konudur derhal kaldırılsınn taraftarımızın kafasını karıştırıp moral bozmaya gerek yok açılacak binlerce konu varken
anlamayan kişiler tekrarr yazıyorum mustafa denizlininn aldığı sezer bizim sezer değil sezer öztürk

XXCakir58 04.11.2008 17:42

sezer badur giderse orada kendini ezdirir, oynatmazlar. Yedekte kalir.

pover58 04.11.2008 17:58

bence bizim başkan bjk ya oyuncu filan vermez o adiler bize küfür etti biz unutmadık başkanda unutmaz.

by_hunter 04.11.2008 18:08

tmm takas olurda sezerın erıne kımı alacaz?
oyuncularımızın kafasının karıştırılmasına ızın vermemelıyız.
gerekırse devre arasına kadar transfer konusulmasın...

burakkova 04.11.2008 18:37

sezer daha sivasta hiç maça çıkamamıştı. devre arasında ısınırken gördüm topa vuruşu, kontrolü çok hoşuma gitmişti.. o zamandan belliydi sıçrama yapacağı.. allah yolunu açık etsin..

durufuba 04.11.2008 18:53

ins lah tek sezerdirr devre arası 5 6 oyuncumuzun 3 büyüklere gidecegini düsünüyorumm ilk i sezerr mi acaba

yigidomustafa58 04.11.2008 20:34

[B]Sezer Badur'a karşılık Serdar Özkan'ı versinler bize...[/B]

etzel1967 04.11.2008 21:04

sezon sonuna kadar bu kadroyu bozmamamız gerekir...

izmirligardaş58 04.11.2008 21:10

arkadaşlar bugün beşiktaş yönetimi ve mustafa denizli benden ötürüde bülent uygundan söz almışlar ne diyosunuz gideyyimmi ben size sorarak hareket deyim nolur gitmememi isteyin napcam sekiztaşta :)

subasi29 04.11.2008 21:28

bune laa biktim bu transfer haberlerinden bizim duzenimizi bozmak icin psikolojik savas baslattilar.valla uyuyamiyorum nedir bu yaw.
biri bana bu haberler yalan desin

muhsin koçak 04.11.2008 21:32

--->: Cevap: Sezer, Kartal mı oluyor?

[B]bunlar kahpe bizansın ayak oyunları elbette,yüz yıldır oynadıkları oyunu yine sahnelemeye başladılar,başedemiyorsan o takımı dağıt taktiği[/B]

yusuf_yusuf 04.11.2008 21:58

ya sezer badur gıtmesın eğer gıderse besıktas ta batuhanı versın bıze

tuzlugollu 04.11.2008 22:00

ALLAH GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH ISTEDIGI OLUR NE DIYELIM BU KARDESIMIZ EGERKI GITMEK ISTERSE KIMSENIN ONU ENGELLEMEYE HAKKIDA YOK SONUCDA HERKES EN IYISINDE EN BUYUGUNDE OLMA HAYALI ICINDEDIR GITMEZSEDE HAKETTIGI DEGERI FAZLASIYLA GORUR...

noname87 04.11.2008 22:02

sezer badurda büyük klüpte oynacak kaliteyi şu an için göremiyorum mehmet yıldız olsa anlarım da sezer badur yaşı genç 1-2 sene daha burda oynayıp tecrübe kazanması lazım yoksa ibrahim akın burak yılmaz kemal aslan gibi kendine yazık eder daha çok vardır örneği şu anda aklıma gelmiyor

EyüphanAydın 05.11.2008 13:22

Sezer gibi bir oyuncu bulmakta biraz zorlanabiliriz.Onun mevkisinde her futbolcu oynayamaz.Yinede transfer olucağı bile belli değil ;
[B]
TEK BİR SÖZ SÖYLİM ;
[/B]
Dereyi görmeden paçaları sıvamayalım;)

hgaellisekiz 05.11.2008 13:39

sivasın sivassporun sitesinde yayınlanacak haberlerin doğruluğu onaylanmadan yayınlanmaması gerekir...
s si görülen haberi alıp, hem sitenin hemde takımın ahengine zarar veriyor olabilme ihtimalinizi LÜTFEN düşünün...
LÜTFEN...

asasasasasas 05.11.2008 14:25

genç oyuncu, en azından sezon sonuna kadar kalıp tecrübe kazanması lazım yoksa beşiktaşda heba olur gider

Mursallı yiğido 05.11.2008 16:24

Sezer başarılı bir oyuncu.Takımda tutmamız iyi olur.Böylelikle Eziktaş'ı da sevindirmemiş oluruz...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:55.