SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/ Sivasspor - Konyaspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21628)

GokhanTurna 09.11.2008 22:20

TSL/ Sivasspor - Konyaspor

[B]16 Kasımda oynayacağımız Konya macı ile ilgili tahmin ve yorumlarınız...[/B]
Konyaspor ile oynadığımız 4 lig macında 1 galibiyetimiz 3de maglubiyetimiz bulunuyor. Üst sıralardan kopmamak için kazanmamız gereken bi maç

yusuf_yusuf 09.11.2008 22:56

--->: TSL/ Sivasspor - Konyaspor

inş konyayı ynerız burda turkuye kupa maçında olduğu gıbı antalyaya yenıldık ama umudumuzu kaybetmememlıyız

SenSetik 10.11.2008 08:04

Cevap: TSL/ Sivasspor - Konyaspor

konyayı kesin yenewceğiz başka bir ihtimal yok...
antalya mağlubiyetin telafisi için sonraki maçımız olan trabzon maçınıda kazanacağız..

GuNaY 10.11.2008 09:40

[B]Kendi saha ve seyirci(!) avantajımızı kullanarak bu maçı farklı kazanacağımızı düşünüyorum.
Gol yollarında son vuruşları biraz daha iyi yapmamız durumunda çok rahat bir maç izleyeceğiz...[/B]

Arif Coşkun 10.11.2008 09:49

Bu maçı ne yapıp edip almaktan başka seçeneğimiz yok. Gerçi buna çok şartlanmak takımı geröek belki iyi değil ama aksi bir durum, bir daha kolay kolay toparlanamayacağımız bir darbe almış oluruz.
Konya'yı yeneceğimizi umuyor ve takımımıza başarılar diliyorum.

yerliturkuaz 10.11.2008 10:07

[B]Evimizde cok etkili oynuyoruz gene kazanacagiz bu macida....

Sivasspor:3

Konyaspor:1[/B]

basayev58 10.11.2008 11:37

Konya'nın kadrosu iyi,Antep'i deplasmanda yendiler,bizi zorlayabilirler,ama yenmemiz şart!
Benim aklım Trabzon maçında...

Cley 10.11.2008 11:58

kendi sahamızda zor puan kaybederiz. kolay maç olur 3-1 kazanırız bence

EyüphanAydın 10.11.2008 12:47

[B]Antalyaspor'dan aldığımız mağlubiyetten sonra kolay kolay maç kaybetmiyecektiriz.Bu maç çok çekişmeli geçicektir.

Bu zorlu maçı dişe diş,Kana kan oynayarak kazanıcaktırız.[/B]

Abdullah DuMaN 10.11.2008 13:32

-->: TSL/ Sivasspor - Konyaspor

2 0 ALIRIZ DİYORUM BEN ....................

mustafa_kavak58 10.11.2008 14:26

insallah yenereiz antalyaspora karsi yenildik bu maci sivasspor alir diyorum
SIVASSPOR 2:1 Konyaspor

izmirliyigido 10.11.2008 16:19

[QUOTE=GokhanTurna;435310][B]16 Kasımda oynayacağımız Konya macı ile ilgili tahmin ve yorumlarınız...[/B]
Konyaspor ile oynadığımız 4 lig macında 1 galibiyetimiz 3de maglubiyetimiz bulunuyor. Üst sıralardan kopmamak için kazanmamız gereken bi maç[/QUOTE]

Öncelikle bir düzeltme yapayım, Konyaspor ile bugüne kadar Süper Ligde 4 değil 6 karşılaşma yaptık. Bunlarında 4'ünde yenildik, 1 kez berabere kaldık sadece 1 kez yenebildik. Yani kısaca başımıza bela olan takımlardan birisi.

[B][U]TSL 2005-2006 Sezonu[/U][/B]
(E) Sivasspor - Konyaspor 1 - 1
[B](D)[/B] Sivasspor - Konyaspor 1 - 2

[B][U]TSL 2006-2007 Sezonu[/U][/B]
(E) Sivasspor - Konyaspor 1 - 3
[B](D)[/B] Sivasspor - Konyaspor 0 - 2

[B][U]TSL 2007-2008 Sezonu[/U][/B]
(E) Sivasspor - Konyaspor 3 - 0
[B](D)[/B] Sivasspor - Konyaspor 1 - 2

Kendi sahamızda [B]3 M[/B]açta [B]1 G[/B]alibiyet, [B]1 B[/B]eraberlik, [B]1 M[/B]ağlubiyet alırken [B]5 G[/B]ol atıp [B]4 G[/B]ol yedik,
Deplasmanda ise [B]3 M[/B]açta [B]3 M[/B]ağlubiyet alırken [B]2 G[/B]ol atıp [B]6 G[/B]ol yedik,

Görüldüğü gibi Konyasporda Ankaraspor gibi ters gelen bir takım. Ama inşallah bu sefer zafer bizim olacak. Kardeş şehrin takımını yeneceğiz.

.

ready 10.11.2008 16:36

[B]antalyada kaybettigimiz 3 puanı konya karşısında alırız[/B]

furkancfc 10.11.2008 17:36

RAHAT BİR ŞEKİLDE 3-0 GALİP GELCEZ DİYORUM...

YigidoGenclik38 10.11.2008 17:40

[FONT="Arial Black"][QUOTE=furkancfc;435560]RAHAT BİR ŞEKİLDE 3-0 GALİP GELCEZ DİYORUM...[/QUOTE]

biz bu macta olacaz ins ins güzel bir sonuc alırız[/FONT]

furkancfc 10.11.2008 17:44

[QUOTE=YigidoGenclik38;435567][FONT="Arial Black"]

biz bu macta olacaz ins ins güzel bir sonuc alırız[/FONT][/QUOTE]

bu aLemde kraL yiğidoLAr ............

YigidoGenclik38 10.11.2008 17:46

[FONT="Arial Narrow"][FONT="Arial Black"][QUOTE=furkancfc;435568]bu aLemde kraL yiğidoLAr ............[/QUOTE]

tek gercek yigidolar istanbul yalakaları iseler basıp gitsinlerr [/FONT][/FONT]

yigidomustafa58 10.11.2008 18:30

[B]bu maç 3-1 Sivassporumuzun galibiyetiyle biter...[/B]

bekiro0758 10.11.2008 18:40

bu maçı kesinlikle almamız lazım diye düşünüyorum we alacağımıza inanıyorum sivas trabzon maçınıda alırsı süer olacak

izmirliyiğido35 10.11.2008 18:48

kupadaki tarife yenecük 1-0 alırıh

Yiğiter 10.11.2008 20:13

[B]Tuhaftır iki yıl önce 3 maç üstüste kazanmıştık.Sonra ardarda yine Antalya ve Konya ile maç yapmış ikisini de kaybetmiştik.:)[/B]

BOUN 10.11.2008 21:04

Şu an için 4. sıradayız ve liderin sadece 5 puan gerisindeyiz. Şampiyonluk havasını tekrar yakalamak, zirveyi zorlamak için Konya maçından üç puan almamız farzdır. Eğer hakkaten şampiyonluğu istiyorsak zaten Trabzon'da Trabzon'u yenmemiz gerek, ki ben takımımıza güveniyorum. İnşallah önümüzdeki iki maçtan altı puan alarak şampiyonluğu kovalamaya devam edeceğiz...

omercoskun 10.11.2008 23:17

felaket derecede önemli bir maç şiddettle puan 'a ihtiyacımız var ve muhakak kazanmamız gerek.

altuntas58 11.11.2008 10:24

[B]Bu hafta Konyasporu farklı bir şekilde yeneceğimizi tahmin ediyorum Sivassporumuza başarılar dilerim[/B]

Arif Coşkun 11.11.2008 10:29

Kendi saha ve taraftarımızın önünde bu maçı alacağımıza inanıyorum. Başarılar diliyorum.

yigido_sampiyon 11.11.2008 10:36

2-1 alırız...

zaten başka bir ihtimal olamaz ve olmamalı yenmekten başka!!!

XXCakir58 11.11.2008 17:47

Antalyaspor bir hayal kirikligidi, onlari bence ciddiye almadik. Konyaspor maciyla yine zirvelerde yarisacagimiza inaniyorum. Konya maci bence rahat olacak.

Sivasspor 3- 0 Konyaspor

cücü baba 11.11.2008 21:51

[B]konyaya karşı normal şartlarda kazanmalıyız diye düşünüyorum ama neticede bu futbol kazanmakta var kaybetmekte..[/B]

pover58 11.11.2008 22:36

konya maçı dahada önemli hale geldi,antalya yenilgisinden sonra beraberlik bile kurtarmaz adamgibi oynar maçıda 3-1 alırız.konya bize biraz ters geliyor ancak bu yıl ters filan gelmiyecek.

tuzlugollu 11.11.2008 23:37

demedi demeyin konya macinda supriz olabilir insallah yanilirim amma bizim takim iki seyi benimseyecek duzeyde degil busene kupa dediler ligi es gececekler gibi nasil olsaiyi gidiyoruz giittigimiz yere kadar ligde kalip gidelim kupada asiliriz sonuna kadar diyolar amma valla isler bi ters giderse varya uc mac ustuste bi kaybedelimde gorun ozaman ensemizdeki kume dusme ruzgarini bundatakimin psikolojik destege ihtiyaci oldugunu gosteriyo bizde nerde masor zor buluyoz psikologu nerden bulsunlar diyecez amma bence lazim fransada adam futbolcuyu dis dunyadan kopartmak icin kampta yarismalar duzenliyolar futbolcular arasinda playstation oynuyolar topluca akillari dagilsin kendilerinipsikolojik manada yormasinlar ne olacak yenecekmiyiz yenilecekmiyiz diye dusunmelerine firsat vermiyolar adamlar cikiyo sahaya oynuyo sonucu oynadikdan sonra goruyolar
neyse bu dediklerim bizde hayal birazda olsun birgun olur belki........

muhsin koçak 12.11.2008 06:53

antalya maçındaki oyunumuzu:confused: baz alırsak işimiz kolay olmayacaktır diye düşünüyorum,aynı oyunu tekrarlarsak yenilgi kaçınılmaz.

konyahooligans 13.11.2008 15:06

Herkeze iyi günler diler iki takımada başarılar dilerim öncelikle

Arkadaşlar bugüne sivasspor sporla yaptığımız maçlardan (tsl) sadece 1 kere mağlubiyetle ayrıldık ben öyle hatırlıyorum en azından gecen senede aynı şekilde sivasspor üst sıralara oynarken bir galibiyet almıştık ve konyasporumuz yine kötü gidiyordu ve o maçtan sonra yükselişe geçti ve bu sezon evimizde sadece bir maç aldık ve deplasmaanda antalya,gaziantep,hacettepe maçlarını almış bulunmaktayız ama ne yazıkki kendi evimizdede denizli,b.b gibi maçlarıda 90+ larda yediğimiz gollerle yenildik şuna inanıyorum ki konyaspor deplasman galibiyetine sivasdada devam edecektir sivasspor antalyaspor karşısındaki gibi oynarsa rahat sivassı maglup ederiz.

Saygılar

Yiğiter 13.11.2008 15:57

[B]Şahsen Konya'ya hiç şans vermiyorum.İddia ediyorum en az iki fark atacağız.Sivas'ım kendi evinde ayrı bir ofansif oynuyor.[/B]

sinan-58 13.11.2008 15:59

-->: --->: TSL/ Sivasspor - Konyaspor

[QUOTE=konyahooligans;436408]Herkeze iyi günler diler iki takımada başarılar dilerim öncelikle

Arkadaşlar bugüne sivasspor sporla yaptığımız maçlardan (tsl) sadece 1 kere mağlubiyetle ayrıldık ben öyle hatırlıyorum en azından gecen senede aynı şekilde sivasspor üst sıralara oynarken bir galibiyet almıştık ve konyasporumuz yine kötü gidiyordu ve o maçtan sonra yükselişe geçti ve bu sezon evimizde sadece bir maç aldık ve deplasmaanda antalya,gaziantep,hacettepe maçlarını almış bulunmaktayız ama ne yazıkki kendi evimizdede denizli,b.b gibi maçlarıda 90+ larda yediğimiz gollerle yenildik şuna inanıyorum ki konyaspor deplasman galibiyetine sivasdada devam edecektir sivasspor antalyaspor karşısındaki gibi oynarsa rahat sivassı maglup ederiz.

Saygılar[/QUOTE]

kardeş güzel konuşmuşsun ama geçen hafta antalyaya yenildik dün alanyayla berabere kaldık yani bu maçı kesin yenmeliyiz takımı bülent hoca toparlıyacaktır antalya maçından çok farklı olacak bu maç vede kazanan biz olacağız

antik58 13.11.2008 16:13

konyasporda encok goze batan futbolcu veyseldı sanırım bu hafta kart cezalısı bızım ıcın kolay olan mac bence dahada kolay olacak umarım havada ıyı olur.

mustafa_kavak58 14.11.2008 19:31

bu maci insallah kazaniriz antalyaspor yenilgisinden sonra ve alnyaspor la berabere kaldik hic iyi sonuclar alamadik son 2 macta insallah konyasporu yeneriz

furkan130 15.11.2008 08:43

Futbol bu sağı solu belli olmaz.Tabiki kaznmak isteriz.

Alios 15.11.2008 09:44

Ben Aliosman Kurban koyulhisar yukarıkale köyünden sivasspor umuzun 3-0 kazanacağından eminim sivasspora başarılar dilerim

SempaticH 15.11.2008 21:10

valla yenmemiz gereken maç bu maçları almamız lazım yoksa ilk beş hayal olur onun için alanya maçı falan hikaye inşallah top da bizi severde yeneriz konya bize her zaman ters gelen takım hayırlısı olsun bizim olsun

yigido_sampiyon 15.11.2008 21:20

2-1 sivas alır...

o golüde 90 da yeriz...valla içime öyle doğuyo...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:53.