![]() |
FK/Alanya:2 SivasSpor:2
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//maclogo/svsalanya.bmp[/IMG]
Fortis Türkiye Kupası (C) Grubu’nda Alanyaspor-Sivasspor maçı 2 - 2 berabere sona erdi. Stat: Milli Egemenlik Hakemler: Taner Gizlenci, Serkan Akarca, Hakan Atilla Gökbilgin Alanyaspor: Sunay, Levent, Sercan, Ramazan, Semih, Emre, İshak, Samet, Dündar, Serkan, Nedim Sivasspor: Akın, Abdurrahman, Hayrettin, Sedat, Diallo, Kanfory Sylla, Murat, Sergio Oliviera, Mohamed Ali, Balili, Mehmet Yıldız Gol: Dk. 22 Samet (Alanyaspor) MAÇTAN DAKİKALAR Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı, oyunun birinci dakikasında Alanyaspor’dan geldi. Alanyasporlu Dündar, orta sahadan aldığı topla üç kişiyi çalımlayarak Sivasspor ceza sahasına girdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Dündar’ın vuruşunda top, kaleci Akın’ın kucağında kaldı. 5. dakikada Sivasspor gole çok yaklaştı. Ceza sahasında topla buluşan Mehmet Yıldız, topu ceza çizgisi üzerine gönderdi. Gerilerden gelen Mohamed Ali topa çok sert ve düzgün vurdu. Kaleci Sunay, tehlikeyi iki hamlede önledi. 15. dakikada Emre, korner çizgisine yakın bir noktadan topu Sivasspor ceza sahasına ortaladı. Sert gelen topa, iyi yükselen Nedim kafayı vurdu. Top üstten auta çıktı. 22. dakikada Alanyaspor golü buldu. Bu dakikada kullanılan köşe atışında, Samet’in vuruşunda top, kaleciyi aşarak doğrudan kaleye gitti: 1-0. İlk yarıda topa daha çok sahip olan ev sahibi ekip, atak bir futbol sergilerken, konuk Sivasspor kontrataklarla gol aradı. Sivasspor’ın geliştirdiği kontrataklarda golcü futbolcu Mehmet Yıldız yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi ve ilk yarı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle kapandı. MAÇIN İKİNCİ YARISI GOL... 50. dakika... Sivasspor Alanyadeplasmanında Balili'nin golüyle 1-1'lik eşitliği yakaladı... GOL... 52. dakika... Sivasspor deplasmanda Balili'nin golüyle 2-1'lik üstünlüğü yakaladı... GOL... 90. dakika. Alanya Nedim ile Sivas karşısında skoru 2-2 yaptı. |
Cevap: FK/ Alanya - SivasSpor
[B]Su Mehmet Yildiz`i dinledirin be arkadas adam robot mu baktin kotu gidiyor mac ilerleyen dakikalarda alirsin....[/B]
|
--->: FK/ Alanya - SivasSpor
Bu haber yanlış Mehmet yıldız idmanlarda yoktu oynamayacakmış
|
alanyayı rahat yenerizde halen antal yaya nasıl yenildik anlıyamıyorum.hemde on kişi kalmış takıma yenilmek inanın üç gündür başım agrıyor.
|
-->: FK/ Alanya - SivasSpor
BU SEFER KAÇARI YOK ALACAĞIZ ALANYA
............. |
şu thumda ne buluyor bülent hoca anlamak mümkün değil.
|
BENCE MEHMETSİZ DE KAZANABİLECEĞİMİZİ GÖSTERECEĞİMİZ BİR MAÇ.İYİ BİR PROVA OLUR.
|
[QUOTE=muhsin koçak;436086]şu thumda ne buluyor bülent hoca anlamak mümkün değil.[/QUOTE]
ben de senin bu yorumu yaptığına inanamıyorum.tum bence takımdaki en iyi adamlardan biri.denizli maçı örneğin atılan üç golün üçündede adam vardı.sen kalkmış tumu eleştiriyon.neyini beğenmedin söyle de bizde bilelim. |
Cevap: FK/ Alanya - SivasSpor
antalyaya yenildik inş. alanyayı yeneriz
|
Cevap: --->: FK/ Alanya - SivasSpor
[QUOTE=muhsin koçak;436086]şu thumda ne buluyor bülent hoca anlamak mümkün değil.[/QUOTE]
bişey bulmak için gol atması gerekiyo galiba.adam atamıyo olabilir ama hazırlıyor... inşallah bugün söylenen kupayı istiyoruz sözü sahayada yansır...... |
11imiz ne arkadaşlar bilen varmı
|
arkadaslar nerden dinliyebilirim maci?
|
[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;436090]ben de senin bu yorumu yaptığına inanamıyorum.tum bence takımdaki en iyi adamlardan biri.denizli maçı örneğin atılan üç golün üçündede adam vardı.sen kalkmış tumu eleştiriyon.neyini beğenmedin söyle de bizde bilelim.[/QUOTE]
sencede mehmetle thum aynı özellikte oyuncular değilmidir,ben thumda ne buluyor bu hocadan kastım buydu,yoksa thuma kötü demek haddim değil.bence balili oynacak durumdaysa ya mehmet-balili ya da thum-balili olmalı forvet hattımız. |
--->: FK/Alanya:1 SivasSpor:0
alanya gol atmis.eyvah gine kötüyüz
|
Cevap: FK/Alanya:1 SivasSpor:0
24. dk oynanıyor,Alanya attı golü...
|
[QUOTE=muhsin koçak;436106]sencede mehmetle thum aynı özellikte oyuncular değilmidir,ben thumda ne buluyor bu hocadan kastım buydu,yoksa thuma kötü demek haddim değil.bence balili oynacak durumdaysa ya mehmet-balili ya da thum-balili olmalı forvet hattımız.[/QUOTE]
tum zaten forvet oynamıyor .forvet arkasında oynuyor.muhammetin yaptığı işi yapıyor yani.lütfen takımdaki oyuncuların yerini iyi takip edin.tum forvet oyuncusu ama hoca onu forvet arkası olarak değerlendiriyor ve iyi de verim alıyor. |
[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;436109]tum zaten forvet oynamıyor .forvet arkasında oynuyor.muhammetin yaptığı işi yapıyor yani.lütfen takımdaki oyuncuların yerini iyi takip edin.tum forvet oyuncusu ama hoca onu forvet arkası olarak değerlendiriyor ve iyi de verim alıyor.[/QUOTE]
Neyse dostum bu konunun tartışma yeri bu topik değil,bunu daha fazla uzatmayalım. |
arkadaslar biriniz macin nerde yayinlandigini biliyormu?yada hangi kadrolan oynandigini.
bu LIGTVye vallahi birsey diyecegimde ama neyse.sivassporun maclarini göstermemeye kilitlenmisler bu sene |
şu marçın nereden yayınlandığını bileniniz varmı arkadaşlar lütfen bir cevap yazarsanız
|
TRT radyoları dahi vermiyor? Hayret birşey...
. |
galiba kimse dinlemek istemiyor.ama cok merak ediyorum kimlerin oynadigini
|
İlk yarılar bitti;
Gaziantep BB [B]0-1[/B] Gaziantepspor Malatyaspor [B]1-2[/B] Ankaraspor Alanyaspor [B]1-0[/B] Sivasspor Tokatspor [B]0-0[/B] Eskişehirspor . |
Bu macida yenemesek morellerimiz sifira iner diye korkuyorum arkadaslar.Insallah yeneriz
|
maçı dinleyen varmı nereden dinleyebiliriz
|
Ne oluyor bize yahu? Sivasspor'u tanıyamıyorum. Tam 2,5 yıldır Sivasspor maçlarını dinlerken, izlerken, beklerken o kadar rahattım ki, arkama çekilip maçın sonucunu rahat rahat bekliyordum, ve biliyordum ki sonuçta Sivasspor istediğimiz sonucu lacak.
Ama şimdi öylemi, 2 maçtır hiç ümidim yok. Takımı tanıyamıyorum. Bir huzursuzlukla bekliyorum maç sonuçlarını. Hayret birşey. İnşallah düzelir, yoksa herşey biranda kötüye gidecek. . |
Alabilsekde bu maci 6 puan cok avantajli olur ya.Bu sene bi patlama bekliyorum Kupada.
|
Cevap: FK/Alanya:1 SivasSpor:1
goooool gooool goooooooooooooooooooooooooooooooooool
|
--->: FK/Alanya:1 SivasSpor:1
1-1 oldu beeee...................
|
Durum 1-1 oldu.Oh beeeeeeeeeeeeee.
|
[B]Golu kima tti bilen var mi arkadaslar...[/B]
|
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
|
2-1 öndeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz
|
GOOOOLLLLLLLLLLL !!!!............
.. |
Kim atti arkadaslar.Alanyaya gol aticagizda o kadar sevinecegimi hic inanmazdim
|
1-2 oldu öndeyiz işteeeeeeeeeeeeee
|
Cevap: FK/Alanya:1 SivasSpor:2
2 dakikada 2 golle öne geçtik.acaba geçen yılki gibimi olacak diye korktum ama bu kez yenecez inşallah
|
--->: FK/Alanya:1 SivasSpor:2
arkadaslar inanamiyom.bu ne ya.
|
--->: FK/Alanya:1 SivasSpor:2
Goller 50 ve 51de geldi ama kimden acaba
|
şu anda dakika 62 skor 1-2 öndeyiz.
|
mackolikten takip ediyorum golleri kimin attığı yazmıyor...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:45. |