![]() |
Maçın Ardından
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/buygun.jpg[/IMG]
Süper Lig'in 11'inci haftasında Sivasspor kendi sahasında konuk ettiği Konyaspor'u Musa'nın attığı golle 1-0 mağlup ederek ligdeki puanını 21'e çıkardı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 3 puan aldıkları için mutlu olduğunu söylerken, Mehmet Yıldız'a yapılan fauller için, "Maç içerisinde rakipler Mehmet'le halay çekiyor, hakemler görmüyor" dedi. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 1-0 biten maç sonrasında yaptığı açıklamada, "Geçen hafta aldığımız mağlubiyet sonrası bu maç önemliydi. Kazanmak istiyorduk. Hedefimiz yukarlara gitmekse içerideki maçları kazanmanız gerekiyordu. Zor geçeğini ve rakibin gücünü biliyorduk. Futbolcularım yürekleriyle oynadılar ve bunun karşılığında 3 puan almasını bildik. Bu anlamda devam ediyoruz. Maçın hakemleri ile ilgili geçen hafta konuşmuştum. Mehmet'i hakemler iyi etüt etmeye çalışmalı. 67'inci dakikada başladılar halay çekmeye bu devam etti. Son dakikada yapılan faul sonrası oyun başladı, gol oldu. Ama hakem oyunu durdurdu. Hakemler futbolu, futbolcu gibi hissederek oynatabilmeli. Hem futbolcular, hem taraftar zevk almalı" diye konuştu. Uygun, bu sezon deplasmanda istedikleri sonuçları alamadıklarını da belirterek, "Elimizdeki kadro kısıtlı, 13 -14 kişilik kadro ile yerine getirmeye çalışıyoruz. Ben şu ana kadar futbolcuların göstermiş olduğu performanstan dolayı mutluyum. Ben oynanan futboldan memnunum ve futbolcularımla gurur duyuyorum" dedi. Sivasspor'un galibiyet golünü atan Musa Aydın, sonuca sevindiklerini belirterek, "Geçen hafta Antalya'da kötü bir oyunla bize yakışmayan mağlubiyet aldık. Bu hafta iyi bir konsantre ile üst sıralardan kopmamak adına 3 puan için maça çıktık. Oyuna iyi başladık ve golü de bulduk. Diğer pozisyonları değerlendiremedik, ama hedefimiz 3 puandı. Trabzon maçında çıkışımızı devam ettireceğiz" şeklinde konuştu. Sivassporlu Sedat Bayrak ise, şunları söyledi: "Geçen hafta iyi futbol sergileyememiştik. 11 kişi iyi mücadele etmek amacında olan bir takımız. İki maçta bunu yapamamıştık. Bu maçta iyi futbolun yanı sıra iyi de mücadele ettik. Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik, 1-0 ile yetindik. Ligin ilk yarısının son haftalarına girerken üst sıralardan kopmamak adına iyi bir galibiyet oldu. Trabzon maçından da iyi bir netice alarak ilk yarıyı ilk 3'te bitirmek istiyoruz. Elimizden gelen mücadeleyi göstererek ilk yarıyı lider bitirebilmek için de elimizden geleni yapacağız." |
--->: Maçın Ardından
bu macta 3 puan almamiz cok iyi oldu bide moralli haftaya trabzona gideriz insallah haftaya onlari da yeneriz
|
Cevap: Maçın Ardından
Bu maci Yenmemiz cok güzel oldu haftaya trabzonu da yenerek devam edecegiz yolumuza
|
Bülent Uygun hakemlerden dertli
Süper Lig'in 11'inci haftasında Sivasspor kendi sahasında konuk ettiği Konyaspor'u Musa'nın attığı golle 1-0 mağlup ederek ligdeki puanını 21'e çıkardı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 3 puan aldıkları için mutlu olduğunu söylerken, Mehmet Yıldız'a yapılan fauller için, "Maç içerisinde rakipler Mehmet'le halay çekiyor, hakemler görmüyor" dedi. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 1-0 biten maç sonrasında yaptığı açıklamada, "Geçen hafta aldığımız mağlubiyet sonrası bu maç önemliydi. Kazanmak istiyorduk. Hedefimiz yukarlara gitmekse içerideki maçları kazanmanız gerekiyordu. Zor geçeğini ve rakibin gücünü biliyorduk. Futbolcularım yürekleriyle oynadılar ve bunun karşılığında 3 puan almasını bildik. Bu anlamda devam ediyoruz. Maçın hakemleri ile ilgili geçen hafta konuşmuştum. Mehmet'i hakemler iyi etüt etmeye çalışmalı. 67'inci dakikada başladılar halay çekmeye bu devam etti. Son dakikada yapılan faul sonrası oyun başladı, gol oldu. Ama hakem oyunu durdurdu. Hakemler futbolu, futbolcu gibi hissederek oynatabilmeli. Hem futbolcular, hem taraftar zevk almalı" diye konuştu. Uygun, bu sezon deplasmanda istedikleri sonuçları alamadıklarını da belirterek, "Elimizdeki kadro kısıtlı, 13 -14 kişilik kadro ile yerine getirmeye çalışıyoruz. Ben şu ana kadar futbolcuların göstermiş olduğu performanstan dolayı mutluyum. Ben oynanan futboldan memnunum ve futbolcularımla gurur duyuyorum" dedi. Sivasspor'un galibiyet golünü atan Musa Aydın, sonuca sevindiklerini belirterek, "Geçen hafta Antalya'da kötü bir oyunla bize yakışmayan mağlubiyet aldık. Bu hafta iyi bir konsantre ile üst sıralardan kopmamak adına 3 puan için maça çıktık. Oyuna iyi başladık ve golü de bulduk. Diğer pozisyonları değerlendiremedik, ama hedefimiz 3 puandı. Trabzon maçında çıkışımızı devam ettireceğiz" şeklinde konuştu. Sivassporlu Sedat Bayrak ise, şunları söyledi: "Geçen hafta iyi futbol sergileyememiştik. 11 kişi iyi mücadele etmek amacında olan bir takımız. İki maçta bunu yapamamıştık. Bu maçta iyi futbolun yanı sıra iyi de mücadele ettik. Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik, 1-0 ile yetindik. Ligin ilk yarısının son haftalarına girerken üst sıralardan kopmamak adına iyi bir galibiyet oldu. Trabzon maçından da iyi bir netice alarak ilk yarıyı ilk 3'te bitirmek istiyoruz. Elimizden gelen mücadeleyi göstererek ilk yarıyı lider bitirebilmek için de elimizden geleni yapacağız." |
[B]benim sahada mücadele eden oyunculara söyleyecek bir sözüm olamaz,onlar canını dişine takmışlar mücadele ediyorlar,benim eleştirim yine taraftara,hiçmi utanmıyorsunuz böyle ruhsuz ruhsuz maç seyretmeye,yazıklar olsun,siz ne bu takıma ne de bu liğe layık değilsiniz.[/B]
|
Kadronun kısıtlı olduğuna inanmıyorum, Bülent Hocam...
|
önümüzde ts maci var ona cok iyi hazirlanmamiz lazimm
|
her zamn olduğu gıbı çok mutluyuz hocam inş trabzonspora da yanısr bu oyun da yenerız
|
[B]Zorlu bir viraja girdiğimizin her zaman bilinci altındaydık.Sadece şu zorlu virajı en ufak sıyrıklar ile atlatmak istiyorduk,bunu için acil puana ihtiyacımız vardı.
Bu puan şavaşında kendi sahamızda oynadığımız maçı almamız lazımdır.Güçlü Konyaspor ekibini yenmekten başka çaremiz yoktu. Nitekimde Bülent Uygun ve talebeleri bunu gösterdi,bu maçta Sivasspor'un neler yapabileceğini tekrar herkeze duyurdu...! Tek gol ile geçmemize rağmen hanemize 3 puan yazılması bizim için önemliydi,sonuçtada böyle oldu 1-0 olsun bizim olsun hesabı.[/B] |
11 kişi iyi mücadele etmek amacında olan bir takımız. İki maçta bunu yapamamıştık. Bu maçta iyi futbolun yanı sıra iyi de mücadele ettik.
Iste Sivas bunu yaparsa basarili olur.bunun farkinda oldukca oyununcular sorun olmaz. |
-->: Maçın Ardından
konya spor sivaspor karşılaşması öncesinden teknik trektörümüz uygun konya sporu puansız gönderceğiz demişti vede musanın goluylen öylede oldu antalya yenilgisinden sonre tabiki biraz morallerimiz bozulmuştu ama buda sporum ve futbolun cilvesi bazewn yenileceksin bazend eyeneceksin ama biz sivaslı yiğido oalarak tabiki yenilgiyi hak etmeyen takımız ved eöyle kalıcaz sivasımız başkanımızın dediği gibi emin adımlarlan yolun adevam ediyor durmak yok yola devam
|
şayet sivasspor yönetimi taraftarın üzerindeki emniyet baskısını çözmediği sürece yakındaa boş trübünlere oynuyacağızz benim bildiğim kombine alıp polisin davranışları yüzünden maça gelmeyen birsürü arkadaşımm varr.
yahyaa kardeş taraftara tezahürat yaptıracak polisin işi gibi otur maçını izle diyorr. yönetimimizin konuya derhal eğilmesi lazımm |
cok guzel oynadık ama 1-0 bitti 3 puan biizm oldu insallah haftaya da galibiyet alirz
|
[B]maçtan sonra değerli giray bulak hocamız basın açıklamsında demişki:[/B]
-kötü oynadığımız maçtan yinede 1 puanla ayrılabilirdik. Maçı statta izleyen arkadaşlara soruyorum şimdi.bilicayla abdurrahmanın birbirlerine giripte boşta kalan topu da silvanın farklı auta giden şutundan başka maçta konyasporun sivasspor ceza alanına girdiği bir pozisyonu hatırlayananız var mı? Sevgili giray hocam ya sen sayı saymayı bilmiyorsun ya da hiç dayak yememişsin. |
[QUOTE=üçyıldız58;437431]şayet sivasspor yönetimi taraftarın üzerindeki emniyet baskısını çözmediği sürece yakındaa boş trübünlere oynuyacağızz benim bildiğim kombine alıp polisin davranışları yüzünden maça gelmeyen birsürü arkadaşımm varr.
yahyaa kardeş taraftara tezahürat yaptıracak polisin işi gibi otur maçını izle diyorr. yönetimimizin konuya derhal eğilmesi lazımm[/QUOTE] Abi gerçekten çok önemli bir konuya temas etmişsin. Yönetimin stad içerisi ve civarında taraftara potansiyel suçlu muamelesi yapan ve sanki babasının oğlu veya çocuğuymuş gibi her fırsatta taraftarı ezmeye çalışan polislerle ilgili çalışma yapması lazım. Sonuçta insanlar para veriyor, bedel ödüyor ve insanca girip maçını izlemeli, orada geçirdiği zamandan zevk almalı. Yoksa kimse parasıyla işkence görmek istemez. Yazın İnter-toto maçlarında stada gittiğimde her iki maçta da polislerin kaba ve saldırgan tutumlarına şahit olmuştum. Biraz daha nazik olmayı öğrenseler iyi olur. Konya maçına gelecek olursak Mehmet Yıldız konusunda Bülent Hocamızın söylediklerini Mecnun Başkanımız da artık yüksek sesle kamuoyuna açıklamalı ve bu yönde hakemler üstünde etki oluşturmaya çalışmalı. Yoksa diğer türlü Erman Toroğlu'nun da söylediği gibi Mehmet fiziğiyle hem dayak yemeye devam eder hem de fauller ve fatura bize kesilmeye devam eder. Ayrıca zirveden kopmama ve şampiyonluk yarışına devam etme açısından çok güzel bir galibiyet aldık. Tüm futbolcularımız ve teknik heyetimizi tebrik ederim. |
iç sahamızda geçen senekinden bi farkımız yok(seyircilerdede bi farklılık yok).ancak dış sahada geçen sezonu aratır durumdayız.çok kötü puanlar kaybettik.inşallah haftaya trabzon deplasmanında bu gidişata dur deriz...
|
insallah daha cok goller, daha cok galibiyetle alirizi.
|
mahmete yapılan faullere dikkat çekmiş hoca onunla mucadele etmenın başka yolu yok önceden galatasaydakı arif kendini her yere atmasında sarı kart görürdü isterseki penaltı olsun adam mimlenmişti artık kaptanda mimlendi ama farklı yönden nede olsa bu adamı sahada baglasan durduramıyosun faul çalsanda olur çalmasanda diyolarır eminim...
|
[B]hocam bu galibiyet bize ve takıma iyi geldi tebrikler...[/B]
|
[B]zor da olsa bu matan 3 puan aldığımıza sevindim doğrusu
ancak asıl maçımız haftaya trabzonla trabzona karşı alınacak bir mağlubiyet zirvede bizi oldukça geride bırakır en azından haftaya yanilmesek yeter yenersekte zaten tekrar türkiyenin gündeminde oluruz...[/B] |
almamız gereken bi maçtı zorda olsa kazandık haftaya sıra trabzonda
|
[B]Antalya maçlarının ardından galip gelmek çok güzel oldu ben bu sıralar Bülent Hocanın hakemler konusunda veryansın etmesini haklı buluyorum nitekim Bülent hoca kolay kolay hakemler hakkında yorum yapmaz....[/B]
|
Trabzon maci oncesi iyi morel oldu bize bence...
|
bu hafta önemli olan üc puan
gelecek hafta trabzonuda yenersek sampiyonlugun en üyük adayi sivasdir... |
bülent hocam 3 puan tabiki önemli ama sahaya cıkan mücadele etsin issallah ts macini de alırız sana güvenimiz sonsuz
|
ADAM ADAM GİBİ ADAM BÜLENT UYGUN ÇILGIN ANADOLU TÜRK Ü!!!
|
58
....................................................................................... SİVASLIYIZ SİVASSPORLUYUZ |
konya maçını kazandık, hemde iyi oynayarak hepimize hayırlı olsun
|
3 Puan almamız şarttı. kazandık.. Kazanan her zaman haklıdır.. Traßzon'uda yenicez İnş.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:34. |