![]() |
TSL/Sivasspor-Gaziantepspor
[B]Tsl SİVASSPOR-Gaziantepspor maçı tahmin ve yorumları[/B]
|
--->: tsl/SİVASSPOR-Gaziantepspor
[B]tarbzonla tarabzondaki beraberliğimizden sonra.kendi evimizde rahat oynayıp antep maçını alırız diye düşünüyorum[/B]
|
Cevap: tsl/SİVASSPOR-Gaziantepspor
[B]Çok Zor ve Çekilşmeli Bir Mac Bizi Beklıyor.Tabata , Beto ve Erman Özgür Gibi Çok İyi Oyunculara Sahip Bir Takım. Birara Duraklasada Gençlerbirliğini Kendı Evinde 2 - 0 Yenerek Bu kötü gidişe Son verdiler. HErzaman Sİvas - Antep Maçları Zorlu Ve Çekişmeli Geciyor Ama Her Ne olursa Olsun Bu Macı Kazanacağımıza Eminim...[/B]
|
--->: tsl/SİVASSPOR-Gaziantepspor
KENDİ SAHAMIZDAKİ BU MAÇI ALIP YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ
3-1 OLUR |
--->: TSL/Sivasspor-Gaziantepspor
eh trabzonu yenemedik ama kendi evimizde de aliriz herhalde 4-1
|
bence kesin alırız trabzondan sonra iyi olur
|
maçı tabiki alırız hemde 3 -1..................................
|
-->: TSL/Sivasspor-Gaziantepspor
[B]Bizi bilmem kaç haftadır kendi evimizde yenebilen Anadolu takımı var mı?:)[/B]
|
[B]3-1 yada 2-2 biter tahminim.. Beto,Tabata ve Mehmet Yozgatlı ön plana cıkcak isimler Antepde.. Ama bu mehmet yıldızın maçı olcak diye düşünüyorum[/B]
|
Cevap: TSL/Sivasspor-Gaziantepspor
[B]Kendi evimizde zorlanacağımızı sanmıyorum Sivasspor:3 Gaziantep 1[/B]
|
kedi sahamız da bu maçı alarak yolumuza sonuna kadar devam ederız inş
sivas--3 antep--1 |
2-0 3-1 gibinet bir skorla geçeriz...
ilk yarıyılider bitireceğiz |
[B]Bu sezon Anadolu futbolunu başarıyla temsil eden iki güzide ekibimizin karşılaşması çok zevkli geçecektir. Her iki ekibimizde de birbirinden kaliteli forvet ve orta saha oyuncuları mevcut. Haftanın çekişmeli maçlarından bir tanesi durumunda.
Evimizde iyi oynuyoruz kazanacağımız bir maçta puan yada puanlar kaybetmek istemiyoruz..... Sivasspor:3 Gaziantepspor:1[/B] |
Çok zor ve çekişmeli bir maç bizi bekliyor.Sivasspor bu maçta çok dikkatli oynamalı.Rakibimizin çok iyi kontratağa çıkan Beto,Tabata,M.Yozgatlı gibi çok iyi oyuncuları var.Rakibi küçümsemeden dikkatli oynarsak maçı kazanabiliriz.Tahminim 1-0 veya 2-1 kazanırız.
|
[B]89. dakikada Musa nin goluyle 1-0 kazaniriz :) tahminimce...[/B]
|
--->: -->: TSL/Sivasspor-Gaziantepspor
[QUOTE=myway;440386][B]89. dakikada Musa nin goluyle 1-0 kazaniriz :) tahminimce...[/B][/QUOTE]
Trabzon maçı tahminin tuttu diye, iyice havaya girdin sende.. :) Abartmayalım lütfen..:) Birkaç golle galip geliriz inşallah.. Mesela 3-0 olabilir..:) |
galibiyet serimize devam edeceğimizi düşünüyorum.heleki fb-bjk maçının olduğu bir haftada puan kaybı yaşamamamız lazım...
|
--->: Cevap: tsl/SİVASSPOR-Gaziantepspor
[QUOTE=besyo_cu;440165][B]Çok Zor ve Çekilşmeli Bir Mac Bizi Beklıyor.Tabata , Beto ve Erman Özgür Gibi Çok İyi Oyunculara Sahip Bir Takım. Birara Duraklasada Gençlerbirliğini Kendı Evinde 2 - 0 Yenerek Bu kötü gidişe Son verdiler. HErzaman Sİvas - Antep Maçları Zorlu Ve Çekişmeli Geciyor Ama Her Ne olursa Olsun Bu Macı Kazanacağımıza Eminim...[/B][/QUOTE]
bencede bu maç içerde en çok zorlanacağımız maçlardan biri,muhtemel bir puan kaybı kaygısı yaşadığım sıkıntılı bir maç olacak bence. 1-1 |
Antep bir rüyaydı bitti bence.Sivas 2 farkla alır maçı.
|
[B]Bende galip geleceğimize inanıyorum[/B]
|
BU MAÇTA EN AZ 3 GOL OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.2-1 VEYA 3-2 KAZANABİLİRİZ.
|
zor maç ortada geçer geçen hafta antepin kazanması bizim için iyi oldu bu hafta o kadar asılmazlar ama yine de dikkatli olmalıyız kazanırsak ilk yarı liderlik şansımız olur
|
SİVASSPOR 3-0 Gaziantepspor
İNŞ BU MAÇI KAZANIP YOLUMUZA EMİN ADIMLARLA DEVAM EDERİZ |
SİVASSPORUMUZ - GAZİANTEPSPOR : 3-0 gibi rahat alırız diyorum.
|
gaziantep güclü bir takım ne yapacagı hic belli olmuyor .kendi sahalarında istanbuldan 4 gol yediler.bu hafta genclerbirligine 2 gol attılar.dikkatli oynarsak kazanırız
|
Öncelikle iyi oynayan kazansın diyorum,sonra da ekliyorum böyle maçlarda aslında kaybeden taraf olmamalı bence Anadolu'nun 2 arslan gibi takımı ellerinden geleni yapmak için çıkacak sahaya iki YİĞİT(birisi Yiğido:) çıktı meydane ikisi de birbirinden merdane gerçekten kim kazansa üzülmeyeceğim ben kendi adıma...
Şu anki Gaziantepspor'dan bahsedeyim biraz maç öncesi bir fikir verir belki naçizane;Öncelikle kale sıkıntılı bir mevki Antep için şöyle ki; Murat Şahin sakat sakat oynuyo genç Tolgahan ise nedendir bilmiyorum Adanaspor'da oynamak istiyor ve maçlara kendini vermiyor.Defansa gelirsek sağda Emrah(Erkan) ikisi de randıman veremediler şimdiye kadar ortada Bekir-Deumi-M.Polat değişerek oynuyor ama bu üçlüden en istikrarlısı olan Deumi 2 sezon önce yakmıştı bizi Sivas'ta daha 4. dakikada kırmızı görerek yani sağı solu belli değil,gelelim en sağlam yere, sol bek aslında takımın en güçlü bölgesi Ivan De Souza gerçekten süper yetenek fakat onun da asıl yeri sol açık olmalı bence çünkü adam kaçırıyor(hele karşısına Balili-M.Yıldız gibi 2 fişek çıkınca ne olur bilmiyorum) tamam hücumda çok iyi ama defansta problemli biraz. Gelelim Orta sahaya,2 önlibero Murat Ceylan(ilerde milli takımın 5 numarası olacak şımarmazsa) ve Zurita solda Erman-sağda M.Yozgatlı önlerinde Tabata,bu ortasaha da aslında kağıt üzerinde çok kuvvetli fakat Yozgatlı'nın kimi zaman isteksiz oyunu Zurita'nın sınırlı kabiliyeti(bunu istekli çok koşan yapısıyla yukarıya taşıyor ama ehh),Erman'ın ikinci yarıda yaştan gelen oyundan düşüşü ve saçmalamaya başlaması,Murat Ceylan'ın bu hafta Gençelrbirliği maçındaki güçsüz kuvvetsiz ve isteksiz oyunu eklenirse bu ortasahayı elini kolunu sallayarak geçer tüm takımlar.Tabata'ya gelince gerçekten çok klas ama istediği zaman (ben inanıyorum ki Maradona'nın ortasahadan gelip attığı golü atabilecek kaliteye sahip ama gerçekten oynamak isterse) oynuyor istemediği zaman da aslında çok koşuyor press yapıyor bildiğimiz 10 numaralar gibi yan gelip yatmıyor sahada en olumlu tarafı da bu zaten,tabi ara pasları öldürücü olabiliyo gerçi bu öndeki forvete bağlı(mesela Eduardo'ya pas atılsa da bişey olmuyor:D). Antep için en önemli ve tek gerçek moral, motivasyonsa Beto'nun iyileşmesi inanın bu hafta staddaydım ve takımın hatta taraftarın Beto'suz yapamadığına bir kez daha şahit oldum,dakika 61-62 'ydi sanırım Nurullah Hoca da pes etti ve bir de baktım o an gelmiş geleceğin yıldızı!!! Eduardo çıkıyor Beto giriyor,işte bu dakikada öyle çok şey değişti ki takımda taraftarda bu da skora yansıdı zaten.Bu kadar açıklama yeter herhalde biraz daha anlatırsam kulüple ilişiğim kesilecek:D. Tekrar iki takıma da bol şans diliyor sert dişe diş fakat centilmen bir maç olmasını temenni ediyorum. Haa bu arada tahmin olarak da naçizane birşey diyemiyorum hak eden kazansın... SAygılar. |
[B]sivasspor 2-0 alır diyorum
.............[/B] |
[B]Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak Gaziantepspor'da kaleci Murat Şahin'in tekrar sakatlanması sıkıntı yarattı.
Murat Şahin'in en az 4 hafta forma giyemeyeceği bildirildi. Kaleci Tolgahan'ın da önceki gün menüsküs ameliyatı olduğu, bu oyuncunun ilk yarı sonuna kadar kadroda olamayacağı, bu nedenle kaleye üçüncü kaleci olan Mahmut Bezgin'in çıkacağı belirtildi. KAYNAK : ligtv[/B] |
Kazanacağımızı düşünüyorum.. İnş Kayıpsız atlatırız.. İlk Yarıda ilk 3 içinde olmak zorundayız..
|
[B]Sezer Tabata'yı adam gibi kessin bu maçı rahat alırız
Sezer adam gibi tutmayı beceremezse bu maçı zor da olsak alırız..:)[/B] |
[B]Son gelişmelerden sonra maçı alacağımıza, hatta biraz ağırlık verirlerse fark atabileceğimize inanmaya başladım :)
Saha ve Seyirci avantajımızı herzaman olduğu gibi yine iyi bir şekilde kullanacağız.[/B] |
[B]Hava soğuk bayağı,hafif kar yağdı bu zemini nasıl etkiledi o da bize avantaj olabilir.Ben kazanacağımıza eminim.
Yarın statta Sivas şovu izlemeye davet ediyorum herkesi..;)[/B] |
antep sıcak memleket biz bunu avantaj olarak kullanıp maçı çokta zorlanmadan alırız.3 puan çok güzel olur,trabzon yine berabere kaldı arayı kapatırız.
|
Bu hafta önce Trabzon puan kaybetti, yarın rakiplerimizden fb ve bjkdan biri veya her ikisi birden puan kaybedecekler. Tam da bu fırsatı yakalamışken elimizden kaçırmayacağımızı düşünüyorum. İnşallah şampiyonluk yolunda ne kadar ciddi olduğumuzu bu hafta bir kez daha dosta düşmana haykıracağız. Geçen yıl ısınma turları attığımız zirvede bu defa şampiyonluk kutlaması yapacağız. Futbolcularımızın ayağına kuvvet!
Benim tahminim Sivassporumuz: 3 Antep: 0 |
3 / 1 aliriz maci rahat bir mac olucak
|
[QUOTE=asisusehrili;441861]3 / 1 aliriz maci rahat bir mac olucak[/QUOTE]
evet bence de 3-1 alırız biz bu maçı hatta almamızda şart trabzonda puan kaybı yapmışken zirveye tırmanmak için bu 3 puan çok önemli haydi sivasım . |
[QUOTE=omercoskun;441866]evet bence de 3-1 alırız biz bu maçı
hatta almamızda şart trabzonda puan kaybı yapmışken zirveye tırmanmak için bu 3 puan çok önemli haydi sivasım .[/QUOTE] 3 puan cepte merak etme trabzon sans tepmeye devam ederken biz deqerlendirmeliyiz :) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:33. |