SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/Sivasspor-Gaziantepspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21777)

Abdullah DuMaN 23.11.2008 16:11

TSL/Sivasspor-Gaziantepspor

[B]Tsl SİVASSPOR-Gaziantepspor maçı tahmin ve yorumları[/B]

gençyiğidoyunus 23.11.2008 16:30

--->: tsl/SİVASSPOR-Gaziantepspor

[B]tarbzonla tarabzondaki beraberliğimizden sonra.kendi evimizde rahat oynayıp antep maçını alırız diye düşünüyorum[/B]

Besyo_cu 23.11.2008 16:55

Cevap: tsl/SİVASSPOR-Gaziantepspor

[B]Çok Zor ve Çekilşmeli Bir Mac Bizi Beklıyor.Tabata , Beto ve Erman Özgür Gibi Çok İyi Oyunculara Sahip Bir Takım. Birara Duraklasada Gençlerbirliğini Kendı Evinde 2 - 0 Yenerek Bu kötü gidişe Son verdiler. HErzaman Sİvas - Antep Maçları Zorlu Ve Çekişmeli Geciyor Ama Her Ne olursa Olsun Bu Macı Kazanacağımıza Eminim...[/B]

izmirliyiğido35 23.11.2008 17:02

--->: tsl/SİVASSPOR-Gaziantepspor

KENDİ SAHAMIZDAKİ BU MAÇI ALIP YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ
3-1 OLUR

mercanoglu58 23.11.2008 17:32

--->: TSL/Sivasspor-Gaziantepspor

eh trabzonu yenemedik ama kendi evimizde de aliriz herhalde 4-1

davudi 23.11.2008 17:41

bence kesin alırız trabzondan sonra iyi olur

titizyiğido 23.11.2008 18:10

maçı tabiki alırız hemde 3 -1..................................

Yiğiter 23.11.2008 18:13

-->: TSL/Sivasspor-Gaziantepspor

[B]Bizi bilmem kaç haftadır kendi evimizde yenebilen Anadolu takımı var mı?:)[/B]

GokhanTurna 23.11.2008 18:36

[B]3-1 yada 2-2 biter tahminim.. Beto,Tabata ve Mehmet Yozgatlı ön plana cıkcak isimler Antepde.. Ama bu mehmet yıldızın maçı olcak diye düşünüyorum[/B]

Cley 23.11.2008 19:07

Cevap: TSL/Sivasspor-Gaziantepspor

[B]Kendi evimizde zorlanacağımızı sanmıyorum Sivasspor:3 Gaziantep 1[/B]

yusuf_yusuf 23.11.2008 19:40

kedi sahamız da bu maçı alarak yolumuza sonuna kadar devam ederız inş

sivas--3
antep--1

SenSetik 23.11.2008 19:46

2-0 3-1 gibinet bir skorla geçeriz...

ilk yarıyılider bitireceğiz

yerliturkuaz 23.11.2008 20:19

[B]Bu sezon Anadolu futbolunu başarıyla temsil eden iki güzide ekibimizin karşılaşması çok zevkli geçecektir. Her iki ekibimizde de birbirinden kaliteli forvet ve orta saha oyuncuları mevcut. Haftanın çekişmeli maçlarından bir tanesi durumunda.

Evimizde iyi oynuyoruz kazanacağımız bir maçta puan yada puanlar kaybetmek istemiyoruz.....

Sivasspor:3

Gaziantepspor:1[/B]

eyuphulagu 23.11.2008 21:06

Çok zor ve çekişmeli bir maç bizi bekliyor.Sivasspor bu maçta çok dikkatli oynamalı.Rakibimizin çok iyi kontratağa çıkan Beto,Tabata,M.Yozgatlı gibi çok iyi oyuncuları var.Rakibi küçümsemeden dikkatli oynarsak maçı kazanabiliriz.Tahminim 1-0 veya 2-1 kazanırız.

myway 23.11.2008 23:25

[B]89. dakikada Musa nin goluyle 1-0 kazaniriz :) tahminimce...[/B]

sivaslı yıldız 23.11.2008 23:29

--->: -->: TSL/Sivasspor-Gaziantepspor

[QUOTE=myway;440386][B]89. dakikada Musa nin goluyle 1-0 kazaniriz :) tahminimce...[/B][/QUOTE]

Trabzon maçı tahminin tuttu diye, iyice havaya girdin sende.. :) Abartmayalım lütfen..:)

Birkaç golle galip geliriz inşallah.. Mesela 3-0 olabilir..:)

tanju_58 23.11.2008 23:54

galibiyet serimize devam edeceğimizi düşünüyorum.heleki fb-bjk maçının olduğu bir haftada puan kaybı yaşamamamız lazım...

muhsin koçak 24.11.2008 01:22

--->: Cevap: tsl/SİVASSPOR-Gaziantepspor

[QUOTE=besyo_cu;440165][B]Çok Zor ve Çekilşmeli Bir Mac Bizi Beklıyor.Tabata , Beto ve Erman Özgür Gibi Çok İyi Oyunculara Sahip Bir Takım. Birara Duraklasada Gençlerbirliğini Kendı Evinde 2 - 0 Yenerek Bu kötü gidişe Son verdiler. HErzaman Sİvas - Antep Maçları Zorlu Ve Çekişmeli Geciyor Ama Her Ne olursa Olsun Bu Macı Kazanacağımıza Eminim...[/B][/QUOTE]

bencede bu maç içerde en çok zorlanacağımız maçlardan biri,muhtemel bir puan kaybı kaygısı yaşadığım sıkıntılı bir maç olacak bence. 1-1

çelenk 24.11.2008 08:45

Antep bir rüyaydı bitti bence.Sivas 2 farkla alır maçı.

Abdullah DuMaN 24.11.2008 08:50

[B]Bende galip geleceğimize inanıyorum[/B]

atababa111 24.11.2008 09:20

BU MAÇTA EN AZ 3 GOL OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.2-1 VEYA 3-2 KAZANABİLİRİZ.

noname87 24.11.2008 09:51

zor maç ortada geçer geçen hafta antepin kazanması bizim için iyi oldu bu hafta o kadar asılmazlar ama yine de dikkatli olmalıyız kazanırsak ilk yarı liderlik şansımız olur

zaralım 58 24.11.2008 11:17

SİVASSPOR 3-0 Gaziantepspor

İNŞ BU MAÇI KAZANIP YOLUMUZA EMİN ADIMLARLA DEVAM EDERİZ

furkancfc 24.11.2008 12:04

SİVASSPORUMUZ - GAZİANTEPSPOR : 3-0 gibi rahat alırız diyorum.

akbaba 24.11.2008 12:23

gaziantep güclü bir takım ne yapacagı hic belli olmuyor .kendi sahalarında istanbuldan 4 gol yediler.bu hafta genclerbirligine 2 gol attılar.dikkatli oynarsak kazanırız

tarık_el_taib 24.11.2008 13:12

Öncelikle iyi oynayan kazansın diyorum,sonra da ekliyorum böyle maçlarda aslında kaybeden taraf olmamalı bence Anadolu'nun 2 arslan gibi takımı ellerinden geleni yapmak için çıkacak sahaya iki YİĞİT(birisi Yiğido:) çıktı meydane ikisi de birbirinden merdane gerçekten kim kazansa üzülmeyeceğim ben kendi adıma...

Şu anki Gaziantepspor'dan bahsedeyim biraz maç öncesi bir fikir verir belki naçizane;Öncelikle kale sıkıntılı bir mevki Antep için şöyle ki; Murat Şahin sakat sakat oynuyo genç Tolgahan ise nedendir bilmiyorum Adanaspor'da oynamak istiyor ve maçlara kendini vermiyor.Defansa gelirsek sağda Emrah(Erkan) ikisi de randıman veremediler şimdiye kadar ortada Bekir-Deumi-M.Polat değişerek oynuyor ama bu üçlüden en istikrarlısı olan Deumi 2 sezon önce yakmıştı bizi Sivas'ta daha 4. dakikada kırmızı görerek yani sağı solu belli değil,gelelim en sağlam yere, sol bek aslında takımın en güçlü bölgesi Ivan De Souza gerçekten süper yetenek fakat onun da asıl yeri sol açık olmalı bence çünkü adam kaçırıyor(hele karşısına Balili-M.Yıldız gibi 2 fişek çıkınca ne olur bilmiyorum) tamam hücumda çok iyi ama defansta problemli biraz.

Gelelim Orta sahaya,2 önlibero Murat Ceylan(ilerde milli takımın 5 numarası olacak şımarmazsa) ve Zurita solda Erman-sağda M.Yozgatlı önlerinde Tabata,bu ortasaha da aslında kağıt üzerinde çok kuvvetli fakat Yozgatlı'nın kimi zaman isteksiz oyunu Zurita'nın sınırlı kabiliyeti(bunu istekli çok koşan yapısıyla yukarıya taşıyor ama ehh),Erman'ın ikinci yarıda yaştan gelen oyundan düşüşü ve saçmalamaya başlaması,Murat Ceylan'ın bu hafta Gençelrbirliği maçındaki güçsüz kuvvetsiz ve isteksiz oyunu eklenirse bu ortasahayı elini kolunu sallayarak geçer tüm takımlar.Tabata'ya gelince gerçekten çok klas ama istediği zaman (ben inanıyorum ki Maradona'nın ortasahadan gelip attığı golü atabilecek kaliteye sahip ama gerçekten oynamak isterse) oynuyor istemediği zaman da aslında çok koşuyor press yapıyor bildiğimiz 10 numaralar gibi yan gelip yatmıyor sahada en olumlu tarafı da bu zaten,tabi ara pasları öldürücü olabiliyo gerçi bu öndeki forvete bağlı(mesela Eduardo'ya pas atılsa da bişey olmuyor:D).

Antep için en önemli ve tek gerçek moral, motivasyonsa Beto'nun iyileşmesi inanın bu hafta staddaydım ve takımın hatta taraftarın Beto'suz yapamadığına bir kez daha şahit oldum,dakika 61-62 'ydi sanırım Nurullah Hoca da pes etti ve bir de baktım o an gelmiş geleceğin yıldızı!!! Eduardo çıkıyor Beto giriyor,işte bu dakikada öyle çok şey değişti ki takımda taraftarda bu da skora yansıdı zaten.Bu kadar açıklama yeter herhalde biraz daha anlatırsam kulüple ilişiğim kesilecek:D. Tekrar iki takıma da bol şans diliyor sert dişe diş fakat centilmen bir maç olmasını temenni ediyorum.

Haa bu arada tahmin olarak da naçizane birşey diyemiyorum hak eden kazansın...

SAygılar.

FALÇATA 58 27.11.2008 10:44

[B]sivasspor 2-0 alır diyorum
.............[/B]

Cley 27.11.2008 18:46

[B]Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak Gaziantepspor'da kaleci Murat Şahin'in tekrar sakatlanması sıkıntı yarattı.

Murat Şahin'in en az 4 hafta forma giyemeyeceği bildirildi. Kaleci Tolgahan'ın da önceki gün menüsküs ameliyatı olduğu, bu oyuncunun ilk yarı sonuna kadar kadroda olamayacağı, bu nedenle kaleye üçüncü kaleci olan Mahmut Bezgin'in çıkacağı belirtildi.

KAYNAK : ligtv[/B]

YuNuSPaSa58 27.11.2008 19:12

Kazanacağımızı düşünüyorum.. İnş Kayıpsız atlatırız.. İlk Yarıda ilk 3 içinde olmak zorundayız..

Yiğiter 27.11.2008 19:53

[B]Sezer Tabata'yı adam gibi kessin bu maçı rahat alırız
Sezer adam gibi tutmayı beceremezse bu maçı zor da olsak alırız..:)[/B]

GuNaY 28.11.2008 22:05

[B]Son gelişmelerden sonra maçı alacağımıza, hatta biraz ağırlık verirlerse fark atabileceğimize inanmaya başladım :)

Saha ve Seyirci avantajımızı herzaman olduğu gibi yine iyi bir şekilde kullanacağız.[/B]

Yiğiter 28.11.2008 22:18

[B]Hava soğuk bayağı,hafif kar yağdı bu zemini nasıl etkiledi o da bize avantaj olabilir.Ben kazanacağımıza eminim.
Yarın statta Sivas şovu izlemeye davet ediyorum herkesi..;)[/B]

pover58 28.11.2008 22:32

antep sıcak memleket biz bunu avantaj olarak kullanıp maçı çokta zorlanmadan alırız.3 puan çok güzel olur,trabzon yine berabere kaldı arayı kapatırız.

BOUN 28.11.2008 22:34

Bu hafta önce Trabzon puan kaybetti, yarın rakiplerimizden fb ve bjkdan biri veya her ikisi birden puan kaybedecekler. Tam da bu fırsatı yakalamışken elimizden kaçırmayacağımızı düşünüyorum. İnşallah şampiyonluk yolunda ne kadar ciddi olduğumuzu bu hafta bir kez daha dosta düşmana haykıracağız. Geçen yıl ısınma turları attığımız zirvede bu defa şampiyonluk kutlaması yapacağız. Futbolcularımızın ayağına kuvvet!

Benim tahminim

Sivassporumuz: 3

Antep: 0

asisusehrili 28.11.2008 22:35

3 / 1 aliriz maci rahat bir mac olucak

omercoskun 28.11.2008 22:39

[QUOTE=asisusehrili;441861]3 / 1 aliriz maci rahat bir mac olucak[/QUOTE]

evet bence de 3-1 alırız biz bu maçı
hatta almamızda şart trabzonda puan kaybı yapmışken zirveye tırmanmak için bu 3 puan çok önemli haydi sivasım .

asisusehrili 28.11.2008 22:45

[QUOTE=omercoskun;441866]evet bence de 3-1 alırız biz bu maçı
hatta almamızda şart trabzonda puan kaybı yapmışken zirveye tırmanmak için bu 3 puan çok önemli haydi sivasım .[/QUOTE]

3 puan cepte merak etme trabzon sans tepmeye devam ederken biz deqerlendirmeliyiz :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:33.