![]() |
Sivasspor-G.Antep Lig Tv'de
[B]29 Kasım 2008 Cumartesi günü saat 14.00 de oynanacak olan Sivasspor-G.Antepspor karşılaşması Lig Tv'den canlı olarak yayınlanacak. Lig Tv yayın akışında proğrama alınan Sivasspor-G.Antepspor karşılaşmasının canlı olarak yayınlanmasında, aynı gün saat 19.00 da karşılaşacak olan FB-BJK müsabakasının etkisi olduğu biliniyor.
Puan sıralamasında, 22 puanla 4. sırada bulunan Sivassporumuz, 18 puanlı lig 8.si G.Antepsporu konuk edecek. Karşılaşmaya yiğidoların ilgi göstermesi bekleniyor. Lig Tv ayrıca; 28 Kasım 2008 Cuma günü saat 20.00 de Kayserispor-Trabzonspor, 29 Kasım 2008 Cumartesi saat 19..00'da FB-BJK, 30 Kasım 2008 Pazar günü saat 19..00 da ise GS.-Hacettepe müsabakalarını yayın akışına aldı.[/B] |
-->: Sivasspor-G.Antep Lig Tv'de
Bu hafta izlenmeye değer maçlar var.FB-BJK hariç...:)
|
Cevap: -->: Sivasspor-G.Antep Lig Tv'de
[B][QUOTE=Yiğiter;440648]Bu hafta izlenmeye değer maçlar var.FB-BJK hariç...:)
[/QUOTE]Galatasaray - Hacettepe yada Kayseri- Trabzon maclari daha mi izlenmeye deger acaba :confused: :rolleyes:[/B] |
Cevap: Sivasspor-G.Antep Lig Tv'de
[B]Maçın Lig Tv den Yayınlanıcak Olması cok güzel.... Bence Son Yıllarda İzleyeceğimiz En Çekışmelı ve Seyir Zevkı Yüksek Bir Maç Olacagını Düşünüyorum ve acıkcası Bu Mactan Biraz Çekınıyorum Antep Gercekten Çok İyi bir Takım Kötü Gidişe Gençlerbirliğini 2 -0 Yenerek Dur Dediler. KAliteli Yabancı Oyunculara Sahipler Ama Ne Olursa Olsun Biz Kendı Oyunumuzu Sahaya yansıtırsak Bu Macı Alacagımıza Emınım...[/B]
|
-->: Cevap: -->: Sivasspor-G.Antep Lig Tv'de
[QUOTE=myway;440649][B]Galatasaray - Hacettepe yada Kayseri- Trabzon maclari daha mi izlenmeye deger acaba :confused: :rolleyes:[/B][/QUOTE]
Galatanın değil de Kayseri-Trabzon maçı izlenir bence.En az bizim maç kadar mücadeleye sahne olacak bence.:rolleyes: |
[B]oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy beaaaaaaaaaaaaa[/B]
|
bnce lig tvde verılmesı ıyı olmadı mac saten cumartesi bıde lıg tv verırse fazla kımse gelmez bızde oyle bır seyırcı varkı gıdıp 5 ytlyı verıp bı yerde ızlerde gelıp 5 ytl verıp stadda ızlemez herkesın ovdugu ımrendıgı bır takımımız var ama hala hıc bır macı taraftar destegı ıle kazanamadı ve bu sene hıc bı mac stad tam anlamıyla dolmadı ve her gecen mac gelen seyırcı sayısı azalıyor
|
--->: Sivasspor-G.Antep Lig Tv'de
[B]çok güzel işte budur verin artık maçlarımızın hepsini lig tv...[/B]
[IMG]http://img395.imageshack.us/img395/9599/1411ej9.png[/IMG] |
ASLINDA SİVASIN HER MAÇINI VERMELİ BENCE
|
cok guzel bu iyi bi haber.................................
|
iyi o maçıda izleriz saol gardaş ölkümüne sivasspor
|
[B]Arada sırada kafası esen Lig Tv yönetimi Sivasspor'u unutmuyor yinede teşekkür ederiz...![/B]
|
cok güzel süperr iyi oldu gecen haftalari ankarasporu gösterdiler simdi sira sivasspor da insallah yeneriz
|
[B][I]İşte bu çok iyi haber, Gaziantepspor da ligin kaliteli ekiplerden biri, maç çok keyifli olacaktır. [/I][/B]
|
[QUOTE=Ertugrul;440725][B][I]İşte bu çok iyi haber, Gaziantepspor da ligin kaliteli ekiplerden biri, maç çok keyifli olacaktır. [/I][/B][/QUOTE]
[B]Bu keyifi beraber yaşayalım Ertuğrul'um.:D Stadyumun doldurularak gerekli desteğin sağlanması ümidiyle:D[/B] |
[QUOTE=Rallim58;440742][B]Bu keyifi beraber yaşayalım Ertuğrul'um.:D
Stadyumun doldurularak gerekli desteğin sağlanması ümidiyle:D[/B][/QUOTE] [B][I]Ahh keşke ağbi ama malüm bu aralar Türkiye turuna Ege yöresinden başladık :D [/I][/B] |
Lig Tv derbi haftalarında önce Bursaspor'u 4. takım seçip onun maçlarını verdi. O zirveden kayınca Ankaraspor'u seçti. O da şimdi kaymaya başlayınca gerçeği ve doğruları görmeye başladı. Sivasspor zirvede kalsın bence Trabzonspor'un yerine bile geçen sene olduğu gibi bizim maçları verirler.
. |
biz gurbetteki yiğidolar için iyi haber,ama sivastaki arkadaşlardan ricam,maçı televizyondan değil stattan izlemeleridir
|
[B]tv de verilmesi çok iyi ama sivasta olsaydım mutlaka maça giderdim hemşerilerimiz artık takımı yalnız bırakmazlar maç ne kadar tvde olsa da[/B]
|
Lig TV neden Sivasın maçlarını veriyor. Bilirsinizki geçen senede öncelik Sivasporundu. Hatta Sivasspor u Trabzonspordan bile öne aldılar Trabzonu bu sene işte biraz öne aldılar. Genede Sivasımın takip ediliyo Adamlar istemiye istemiye Kabulleniyorlar heheeey hemşolarım :)
1. Geçen sene sonuna kadar zirve kovaladı ve 3 takım aynı puanla bitirdi. ( NOT: avarajımızla 3. olduk ama beşiktaş çamura yattı orda o ayrı konu adamlar nasıl kıvıracagını bilmiyo yok 3. averaj bilmem ne neyseee) 2. Bu senede aynı iddasını devam ettiren takım 3. Renkli bir maçları oluyor keyifli 4. Bu sene büyük dedigimiz takımlara karşı direnci çok daha yüksek 5. Futbolcularına göz dikilmeye başlandı bu sene daha kesin kararla M.YILDIZ M.AYDIN S.BADUR vs vs 6. Bu başarısının geçiçi olmadıgını ligin sonuna kadar kovalayacagını bildigi için 7. Benim bildigim 6 milyon sivaslı var ( bu demek olurki taraftarı iyi ) 4 büyük harici diger Anadolu takımlarına nadiren. Ha şuda var 4. büyük trabzon olandan yani trabzonlulardan nufüs olarak fazlayız onu iyi biliyorum. Buda demek oluyorki 4. büyük takımın taraftarından fazla oldugumuzu gösterir. Bu zamanla gösterecek bir kaç sene daha lazım göreceksiniz bunu. Bu ve bunun gibi bir çok daha sebeblerden verebilir diye düşünüyorum Lig tv teşekkür ediyorum kurulumunada YİGİDOLARIMLADA GURUR DİYORUM 58 :) |
Abi istanbulda otuyorum imkanım dahilinde iki maça gidiyorum. İbb ve bjk ye sivas tribününde yer alıyorum. Elimden geldigince destekliyorum mesajla destekledim. Lütfen Sivaslı Gardaşlarım takımımıza sahip çıkak daha ne olsun buralara kadar geldiler. Sivaslı olupta büyük klubü tutan hemşerilerimede sesleniyorum. Sivassporuda destekleyin enazından sahip çıkın.
|
Antepten sonra ikitelli olimpiyat statındayım İbb maçına.İstanbulda çok sivaslı var lütfen gelin. o gün arefe günü bayram önü ama 2 saat kadar desteklemeye gelin. İbb nin taraftarı yok.İstanbulda sivaslı çok var hemşolarım beklerim
|
Nedense Sivasspor kendi sahasında oynadığı zaman maçı Ligtv'den yayınlanıyor.Umarım taraftarlar ligtv yerine stadyumu tercih ederler.
|
[QUOTE=izmirliyigido;440789]Lig Tv derbi haftalarında önce Bursaspor'u 4. takım seçip onun maçlarını verdi. O zirveden kayınca Ankaraspor'u seçti. O da şimdi kaymaya başlayınca gerçeği ve doğruları görmeye başladı. Sivasspor zirvede kalsın bence Trabzonspor'un yerine bile geçen sene olduğu gibi bizim maçları verirler.[/QUOTE]
[B]Camii ne kadar büyük olursa olsun imam bildiğini okur. Bu hafta FB-BJK maçı olduğu için verecekler. [/B] |
tüh ya tam o saatlerde yoldayım.. sivasa geliyorum ama maça yetişemiyorum :(
|
--->: -->: Sivasspor-G.Antep Lig Tv'de
[QUOTE=Yiğiter;440648]Bu hafta izlenmeye değer maçlar var.FB-BJK hariç...:)[/QUOTE]
OBEFEMİ MARTİNSİ BİZE GETİR GARDAŞ. |
[QUOTE=KIZILCAN;440817]Nedense Sivasspor kendi sahasında oynadığı zaman maçı Ligtv'den yayınlanıyor.Umarım taraftarlar ligtv yerine stadyumu tercih ederler.[/QUOTE]
normalde zaten yayınlamayacaklardı ama iki istanbul takımının maçı olunca araya birde Sivasspor sıkıştıralım dediler heralde.. yoksa yayınlamaları mümkün değil bizim maçı... evimizdeki maça denk geldiği içinde şansısız bence... Sivasta oturanlar daha da şanssız :) |
[B]Ancak maç lig tvde diye gitmemezlik etmeyelim takıma canlı destek lazım imkanı olanlar lütfen maça gitmeye gayret gösterelim[/B]
|
SİVASTAKİLER 4 EYLÜLDE,GURBETTEKİLER LİG TV DE.
YİNE BÜYÜK MÜCADELEYE GİRMİŞ BULUNMAKTAYIZ.BEN ŞAHSEN İNANIYORUMKİ BU TAKIM İLK 3 TE VEYA EN TEPEDE İPİ GÖĞÜSLEYECEKTİR.HER ZAMAN VURGULADIĞIMIZ KONU VARKİ,ORADA BİRAZ ZAYIFIZ.DESTEK KELİMESİ BİZE BİR TÜRLÜ ISINAMADI.ISITMAK İÇİN UĞRAŞAN TÜM YİĞİDOLARA SELAMLAR OLSUN.
SİVASSPOR-GAZİANTEPSPOR MAÇI CUMARTESİ SAAT 14:00 DA LİG TV DE YAYINLANIYOR.GURBETÇİ YİĞİDOLAR İÇİN LİG TV DEN İZLENMESİ KESİN OLAN BİR MAÇ. SİVASTAKİ YİĞİDOLARDAN İSE İSTEĞİMİZ 1-2 YTL DAHA FAZLA VEREREK MAÇI LİG TV DEN DEĞİL DE 4 EYLÜL CEHENNEMİNDEN İZLEMELERİDİR. İŞTE O ZAMAN HEP DESTEK TAM DESTEK PROFİLİNİ KENDİMİZDE GÖRMEYE BAŞLARIZ. SAYGILARIMLA. |
--->: SİVASTAKİLER 4 EYLÜLDE,GURBETTEKİLER LİG TV
İNŞALLAH KARDEŞ. İŞTEN İZİN ALMAYA ÇALIŞACAĞIM İNŞALLAH ALABİLİRSEM MAÇA GİDERM YOKSA RADYODAN :(
|
arkadaşlar bu takım her türlü güzelliği hakediyor onlar bizleri gururlandırıyoz bizde onları yanlız bırakmayalım 4 eylülü dolduralım cehenneme çevirelim unutmayalımki herşey sivas için
başarılar yiğidolar |
Cevap: SİVASTAKİLER 4 EYLÜLDE,GURBETTEKİLER LİG TV
maç yayını için ligtvye teşekkürler.ancak ben maç yayınının lig sıralamasına göre yapılmasının doğru olacağını düşünüyorum.dolayısıyla ankara-a.gücü maçının yayınlanması lazımdı.ancak izleyici potansiyeli bakımından sivassporumuzun maçını yayınlamaları doğal bişey...
|
ben sivastayım adam stadı 2 km yakınında ligt tv izliyo ayıp ayıp
|
Cevap: --->: SİVASTAKİLER 4 EYLÜLDE,GURBETTEKİLER
[QUOTE=muttalip58;440899]ben sivastay1m adam stad1 2 km yak1n1nda ligt tv izliyo ay1p ay1p[/QUOTE]
[B]4 Eylüle gelip gelmemek Sivasspor ve Sivas sevdalılığıyla doğru orantılıdır. Sevgisine bağlı, bağımlılığına bağlı, Yiğidoluğuna bağlı, adamı zorla kolundan tutup çekemezsin ki.[/B] |
[B]Bari maç 15.00'a alınsada ikinci yarısını izleyebilsem :([/B]
|
Iste bu cok iyi haber. Sivassporumuza zaten hasret kalmistik. Trabzon macina malesef bakamadim. Ama bu hafta Antep macini kacirmiyacam insallah
|
SONUNDA NİHAYET DERBİ OLMASA YİNE YAYINLAMAZLARDI
NEYSE BUNA DA ŞÜKÜR |
BencE EwimizdeKileri maçları lig Tv wermesin çünkü milleT Maça GElmiyooRR
|
[B]Dışarda , kahvehanelerde izlıyecek olan kişiler e tavsiyem şudur zaten kahvehanelerde izlemek için 4- 5 ytl arasında bir para ödemenız gerekıyor. Kahvehanenin o basık , dumanlı havasında Tekevizyondan mac izlemektense o 5 ytl yi ver stadda izle hem sen kazan hemde klubümüze az da olsa destek vermiş olursun....[/B]
|
harika bi haber lig tv nin aklı başına gelmiş heralde. keşke her maçımızı verse.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:07. |