SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ''Gideceğim Haberleri Uydurma'' (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21843)

SivasSpor.Com 28.11.2008 08:55

''Gideceğim Haberleri Uydurma''

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/buygun2.jpg[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun FB'ye gidiyor haberlerinin asparağas olduğunu açıkladı...

[B]Uygun'dan F.Bahçe yalanlaması! [/B]
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, devre arasında durum değerlendirmesi yaparak ikinci yarıdaki hedefi şehrin vereceği desteğe göre belirleyeceklerini söyledi. Uygun, "Fenerbahçe'ye transferim ile ilgili haberler tamamen asparagas. Böyle bir konuyu konuşmak bile istemiyorum" dedi.

Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun, ligdeki hedefleri ve transfer dedikoduları ile ilgili açıklamalarda bulundu. İlk yarıda kalan 4 maçta en az 7 puan hedefini tekrarlayan Uygun, "Öncelikle ilk yarıyı üst sıralarda bitirmek istiyoruz. Sonraki hedefimiz tabiki herkesin kararıyla belli olacak. Taraftar, yönetim kurulu, hoca olarak biz futbolcularımız ve şehrin önde gelenleri oturup karar verecek. Ne kadar maddi destek olursa o kadar ileri gidebilirsiniz. Bunu da devre arası gösterecek. Türkiye'de hemen herkes futboldan anlıyor, yorum yapıyor, eleştiriyor. Futbolun doğasındaki gerçekleri görme unsurunun olduğu ortamda şapkamızı önümüze koyup ne kadar imkan sağlanmış ve bununla neyi başarabiliriz onu düşüneceğiz. Eğer önümüze gereken imkanlar konulmaz ise, bunu da çıkar söyleriz." diye konuştu.

[B]"FENER HABERLERİ ASPARAGAS" [/B]
Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısızlıktan sonra Fenerbahçe'de Aragones ile ilgili tartışmalar yaşanması ve isminin gündeme gelmesi konusunu değerlendiren Uygun, "Türkiye'de haber vermek zorunda olan 4 tane günlük spor gazetemiz var. Onlarda ihtimal haberleri yapmak zorundadır. Bunlar asparagas haberlerdir. Böyle bir teklif yoktur. Fenerbahçe herşeyin üstesinden gelecek bir takımdır. İyi bir yönetimi vardır. Başında da Avrupa Şampiyonu olmuş bir hoca vardır. Her takım kaos döneminden geçebilir. Bizler de zaman zaman bu dönemlerden geçtik. Bu nedenle bu tür konulara cevap vermek istemiyorum" dedi.

Uygun, futbolculardan Mehmet, Musa ve Abdurrahman ile ilgili transfer haberlerine de değinerek, "Futbolun güzelliği burada. Siz iyi oynarsanız transfer teklifi almanız en doğal hakkınız. Bizim takımımızda kaliteli oyuncular var. Bizde her oyuncu satılıktır ama adam satılık değildir. Önemli olan futbolcunun gerçek değerlerini bulmasıdır" ifadesini kullandı.

Uygun, ligde bu sezon 3 büyüklerin puan olarak geride kalmalarına ise esprili bir yorum getirerek, "Bu sezon yardımcı antrenörler kötü. O yüzden suçu onlarda buluyoruz. Yönetimsel anlamda kimseye suç bulamıyoruz" dedi.

[B]"ANTEP İYİ TAKIM" [/B]
Bülent Uygun, Cumartesi günü oynayacakları Gaziantepspor maçıyla ilgili ise şunları söyledi:

"Geçen sezon bizim gösterdiğimiz başarıdan sonra Anadolu takımlarında hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı belliydi. Nurullah Sağlam ile proje ve planlamamlar daha iyi yapıldı. Antep takımının ne kadar kaliteli olduğunu biliyoruz. İyi transferler yaptılar. Bizi cumartesi gün zor bir maç bekliyor. Takım halinde seyircimizle bütünleşip kendi felsefemizi ve düşüncemizi sahaya yansıtıp kazanmak istiyoruz."

Uygun, devre arası için transfer çalışmaları bulunduğunu belirterek, futbolcu izleme ve takiplerinin aralıksız devam ettiğini ve gidebilecek her hangi bir oyuncunun yerine alternatiflerini hazırladıklarını dile getirdi. Uygun, devre arasında bir haftalık iznin ardından Antalya'da 10 günlük kamp yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Kırmızı-Beyazlılar'ın bugün yaptığı çalışmada hafif sakatlığı bulunan Tayfur düz koşu yaptı. Tüm oyuncuların katıldığı antrenman düz koşu ile başladı, dar alan paslaşması ve istasyon çalışması ile devam eden antrenmanın son bölümünde şut çalışmasına yer verildi. Kırmızı-Beyazlılar'da Musa'nın hafif bir sakatlığı bulunduğu, ancak oynamasına engel olmadığı öğrenildi.

Arif Coşkun 28.11.2008 09:02

Cevap: ''Gideceğim Haberleri Uydurma''

Bizim basın malesef sezon öncesi birçok futbolcuyu takımlara transfer eder fakat transfer dönemi biter bakarsın haberlerin çoğuu fos çıkar.
Bu haberlerde tıpkı onlar gibi birşey. Sırf sansasyon habelerlere traj artırmak dikkat çekmek amaçlı yapılan bir şey olarak düşünüyorum.

Abdullah DuMaN 28.11.2008 09:29

-->: ''Gideceğim Haberleri Uydurma''

[B]Bülent uygun Sivasspor u şampiyon yapmadan biryere gitmez :)[/B]

burakkova 28.11.2008 09:48

--->: ''Gideceğim Haberleri Uydurma''

fenere giderse yakışır.. ama bizim takım da çok boşluğa düşer.. bülent uygun demek takımın yarısı demek..

bekiro0758 28.11.2008 11:06

bülent uygun sivasspordan giderse olacakları düşünemiyorum:s

YuNuSPaSa58 28.11.2008 12:00

önünde Ertuğrul Sağlam örneği varken ben zannetmiyorumki ßüLent Hoca fenere gitsin..

navruz58 28.11.2008 13:12

-->: ''Gideceğim Haberleri Uydurma''

bülent uygun fener giderse cok cabuk yikilir fenerbahcede birsey yapamas ben bunu diyorum ben sivasliyim ve sivassporu tutuyorum ,,,, ama bende bir fenerliyim didim ya ama önce vatan sivassporluyum cok sükür bülen hocam sivassporda kalmali bence fenerbahcede birsey yapamas

ssozan 28.11.2008 13:29

süperlig de şu an en çok takımının başında duran kişiymiş
ağer o başka takıma gitse yerini dolduramayız
gitcekse de yabancı bir takıma gitsin

karahisarli 28.11.2008 13:31

hem hocamiz hemde takimimiz icin avrupada tecrübe kazanmadan en az 4-5 kez avrupada oynamadan hocamiz gitmez basari icin avrupa tecrübesi sart o olmadan fenere giderse basarili olamaz

titizyiğido 28.11.2008 13:49

biz bu tür haberlere hiç inanmadık zaten hocam...........................

muttalip58 28.11.2008 14:46

tabii abi delinin biri kuyuya tas at1yo miillet bakkiyo

yigido_sampiyon 28.11.2008 15:18

bülent uygunun fenere gitmesini şu zamanda çok erken buluyorum...
valla bülent hoca fenerin başında bi iki üç maç kötü başlasın o hız gönderirler...bülent uygun gibi yetenekli bir hocanın harcanmasını istemiyorum...

buca5835 28.11.2008 15:19

bence gıtsede onemlı olmaz artık...zaten yeterı kadar reklamını yaptı...sızde adamı vazgecılmez yaptınız...ıkıde bır yok gıttı yok geldı bıktık artık...gıder fenere ıkı hafta yenılır...sonra sı malum...rıdvanı bıle kac hafta tuttularkı ...onemlı olan kısıler degıl takımdır...sezerde gıtsın mehmet yıldızda bakalım ne olacakk...orası bızans adamı yerler...

davudi 28.11.2008 15:36

bülent hoca sivası sampiyon yapmadan bırakmaz

tanju_58 28.11.2008 17:17

bi istikrar yakalamışken 4-5 sezon içinde sivassporumuzda şampiyonluk yaşıyacağına inanıyorum.inşallah istikrarını şampiyonlukla süslüleyecektir bülent hoca...

EyüphanAydın 28.11.2008 17:28

[B]Elbette Sivasspor'un başındayken Fenerbahçeye yönelik haberlerin içinde olunursa elbette böyle haberlerin çıkması çok doğal.

Biliyoruzki Bülent Hocamız'ın Sivasspor'a kattığı ve verdiği şeyleri kimse inkar edemez.

İnşallah birde şampiyon ederse çok iyi olur.[/B]

bozkurt187 28.11.2008 18:48

hocam sen gitsende biz sana darilmayiz

yerliturkuaz 28.11.2008 19:25

[B]Bakın ben Fenerbahçeye gidecek haberleri kaideye almıyorum Bülent hocanın kentin ileri gelenleri ile yapacağı toplantı daha önemlidir. Maddi destek istiyor adam açık açık belirtiyor bilmem artık ne yaparlar bu durumda maddi destek bulacağına inanmıyorum ben....[/B]

sivaslitaner58 28.11.2008 19:35

giderse maf oluruz sakin gitme asker bizde kal

sivaslimete 28.11.2008 20:18

suan icin hic biyere gidemez öncelikle bizi sampiyon yapip hemde sampiyonlar ligi sampiyonu yapmasi lazimmm :D

asisusehrili 28.11.2008 22:33

hocamiza hep destek tam destek..

BOUN 28.11.2008 22:40

Evet Bülent Hocam, sizden duymak istediğimiz sözler bunlar. Bakın bu güzel sözler, bu duruş, bu Yiğidoluk size ne güzel yakışıyor! Duruşu bozmadan yola devam... Şu an ligde bir takımı çalıştıran en eski hoca olarak tecrübenin ve istikrarın ne kadar önemli olduğunun ispatını siz yaptınız. Sağ olun var olun. İnşallah bu yıl veya takip eden birkaç yıl içerisinde Sivassporumuzu şampiyon yaparak bu başarıyı daha da ileriye götüreceksiniz. İddia ediyorum, Mecnun Başkan önderliğinde ve sizin katkınızla bu takım Türkiye'nin Manchester United'ı olacak, siz de Alex Ferguson'u tabii... :)

asisusehrili 28.11.2008 22:48

neden olmasinki tabi olur bal qibi olur :)

muhsin koçak 29.11.2008 00:03

[B]benim bu ropartajda en çok dikkatimi çeken husus şu oldu; diyor ki bülent hocam
-ikinci yarı hedefimizi şehrin vereceği desteğe göre belileyeceğiz.
O halde ikinci yarıdan kimse bu takımdan bir şey beklemesin,sebebine gelince;geçen sezon tarihinin en parlak döneminde bile bu takıma sahip çıkılmadı.sms kampanyasındaki fiyasko bugün tüm türkiyenin ağzında sakız oldu.(maç başlıyorun bu haftaki proğramına bile bu olay damgasını vurdu ve inanın içimden yer yarılsada yerin didine girsem demekten kendimi alamadım.)
Bir başka hususta bülent hocam artık içimizden biri ve uzun yıllardır bu şehirde yaşıyor ve neyin ne olduğunu bizden daha iyi biliyor,demek istiyorum ki maddi anlamda şehrin ekonomik değerleri göz önünde bulundurulduğunda bu takımdan ikinci yarı başarı beklemek biraz hayalperestlik olur,tabiki zengin iş adamlarımız duruma el atarlarsa o zaman durum değişir,ama onlarında ne mal oldukları geçen sezon devre arasında ortaya çıktı,vaat ettiklerini bile yerine getirmedikleri gibi verdikleri çeklerin bile karşılıksız olduğu ayyuka çıktı.
bu bağlamda allah bülent hocanın ve sivassporumuzun yardımcısı olsun![/B]

etzel1967 29.11.2008 23:46

hocanın sivasta yapması gereken çok iş var ve kendisi de bunların bilincinde...artık bu dedikodulara nokta konmuştur...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:50.