SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivas Maçı Biletleri Biletix`te… (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21906)

Divriği58- 02.12.2008 19:35

Sivas Maçı Biletleri Biletix`te…

Sivas Maçı Biletleri Biletix`te…
Turkcell Süper Lig`in 14. haftasında ligin iddialı takımlarından Sivasspor ile Atatürk Olimpiyat Stadı`nda oynayacağımız müsabakanın biletleri biletix`te satışa çıktı.

Atatürk Olimpiyat Stadı`nda 07 Aralık 2008 Pazar günü saat 14.00`da oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Sivasspor Turkcell Süper Lig 14. hafta müsabakasının biletleri 15 YTL`den tüm Biletix gişelerinde satışa çıktı.
Bilet fiyatları Doğu ve Batı kapalı tribün 15 YTL olarak belirlenirken, konuk ekip Sivasspor`a 28 bin kişi kapasiteli Doğu Kapalı Tribün ayrıldı.

çelenk 02.12.2008 19:41

--->: Sivas Maçı Biletleri Biletix`te…

Biletler gayet uygun.Artık şu takımın şampiyonluğun adaylarından biri olduğu kendi taraftarı tarafından benimsenmeli.Zaman gösteri zamanı.

tanju_58 02.12.2008 19:44

Cevap: Sivas Maçı Biletleri Biletix`te…

geri kalan yerleri coşkulu büyükşehir belediye taraftarları doldurur...

sinan-58 02.12.2008 20:19

-->: Sivas Maçı Biletleri Biletix`te…

arkadaşlar bileti nerden alırsanız alın sorun olmaz çünkü belediyenin zaten seyircisi yok denecek kadar az yani stadın hepsi sivaslı olacak 28.000 ile sınırlı kalmaz

Divriği58- 02.12.2008 20:20

STADA ULASIM NASIL BILEN VARMI OTOBUS FALAN VARMI ALKDASD

ademgoze 02.12.2008 20:21

-->: Sivas Maçı Biletleri Biletix`te…

geçen sene 10 ytl 5 ytl zam gelmiş normal kapalıda maç izliyoz ama keşke biraz daha uygun olsa daha çok dolardı innşallah pazar günü oldayız

tanju_58 02.12.2008 20:25

Cevap: -->: Sivas Maçı Biletleri Biletix`te…

[QUOTE=sinan-58;443231]arkadaşlar bileti nerden alırsanız alın sorun olmaz çünkü belediyenin zaten seyircisi yok denecek kadar az yani stadın hepsi sivaslı olacak 28.000 ile sınırlı kalmaz[/QUOTE]

öyle değil işte.geçen sene gittiğimde polisler yolda yönlendiriyolardı.sadece batı kapalı tarafına gönderiyorlar.

cücü baba 02.12.2008 20:32

[B][I]Gidin arkadaşlar gidin takımımızı yalnız bırakmayın gücümüzü gösterin İstanbul ulemalarına..[/I][/B]

kağanhan58 02.12.2008 21:46

[B]ne olursa olsun 40 bin taraftar istiyoruz istanbulda.istanbuldaki yiğidolar gösterin olimpiyat stadını ancak sivaslıların dolduracağını.bu takım herşeyi hakediyor.istanbul taraftar görsün ve de türkiye..[/B]

Yiğiter 02.12.2008 22:15

[B]Sivas 4 Eylül dolmuyor diyenleri görelim bakalım.
En az Sivasta yaşayan Sivaslılar kadar İStanbulda Sivaslı var.Haydi gövde gösterisi yapalım.Lütfen.Akşam spor programlarında bizi göstersinler istiyorum .Haydi![/B]

yerliturkuaz 02.12.2008 22:18

[B]Herhangi bir aksilik olmazsa haftasonu maçta olacağım....

Evet burada konuşmak kolay haftasonu Oliöpiyat standında bir bayram yerine çevirelim Kurban Bayramını bir gün önceden başlatalım görelim sizleri yiğidolar....

Sivas'taki yiğidolara bir ders verelim burdaki göstereceğimiz destek ile.....[/B]

tanju_58 02.12.2008 22:24

[QUOTE=yerliturkuaz;443261][B]Herhangi bir aksilik olmazsa haftasonu maçta olacağım....

Evet burada konuşmak kolay haftasonu Oliöpiyat standında bir bayram yerine çevirelim Kurban Bayramını bir gün önceden başlatalım görelim sizleri yiğidolar....

Sivas'taki yiğidolara bir ders verelim burdaki göstereceğimiz destek ile.....[/B][/QUOTE]

abi sen anadolu yakasında nerde oturuyodun?anadolu yakasındakiler olarak biyerde buluşsak toplu halde gitsek diyorum...

gürçayırlı 02.12.2008 22:26

evet arkadaşlar inşallah çok taraftarımız gider maça ve bütün türkiye görsün sivassporun ve sivas halkının şampıyonluk için olan inancın keşke istanbulda olsaydım bende giderdim ama malesef gidemiyoruz maçlarımıza

yerliturkuaz 02.12.2008 22:26

[B][QUOTE=tanju_58;443265]abi sen anadolu yakasında nerde oturuyodun?anadolu yakasındakiler olarak biyerde buluşsak toplu halde gitsek diyorum...[/QUOTE]

Kardeş ben Kaynarca'da oturuyorum aslında güzel olur buluşssak fakat maç organizasyonunda yaşadığım hüsran bunu yapmaya engel oluyor ama gende bir yer belirleriz orda buluşur gideriz bana uyar yani.... Tek gitmekten çok iyidir bence [/B]

laliğinoğlu 02.12.2008 22:29

Spor camiasına mesaj verebilmek için bu stadyumun muhakkak dolması lazım,

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:19.