![]() |
M.YILDIZ, BEYAZ SHOW DÜZELTME
Özelime Gelen Mesajlar Neticesinde Bu Konuyu AÇma Gereği DUydum. Mehmet YILDIZ Beyaz şhov'a Çıkacak Haberini Sitemizde Ben Yayınlamıştım Ancak Dün Geceki Programda M.YILDIZ Yeralmamıştır.
Ben Sitemize bu haberi kaynak olarak aldıgımız başka bir spor sitesinden eklemiştim. Bugun Bu Siteye Haberin Neden Asılsız Oldugu Öğrenmek İçin Mail Attım Aldıgım Cevap : sporx.com editörunden SAyın Osman N.... 6 Aralık Cumartesi günü İstanbul Sheraton Otel'de Sivasspor gecesi olacağı ve 7 Aralık Pazar günü ise Sivasspor'un İst.B.Belediyespor mucadelesi olmasından dolayı Bülent UYGUN'un Mehmet YILDIZ'ın böyle bir gece programına cıkmasına izin vermediğini Ögrenmiş bulunuyoruz. Sitemizi Takip ettiğiniz için teşekkur eder oluşan bu kargaşadan ötürüde özür dileriz... Mehmet YILDIZ Beyaz Şhovda Haberinin Orjinal metni de burda buyrun link i ; [url]http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&takim=115&go=135175[/url] |
Cevap: M.YILDIZ VE BEYAZ ŞHOV DÜZELTME
[QUOTE=besyo_cu;444239]Özelime Gelen Mesajlar Neticesinde Bu Konuyu AÇma Gereği DUydum. Mehmet YILDIZ Beyaz şhov'a Çıkacak Haberini Sitemizde Ben Yayınlamıştım Ancak Dün Geceki Programda M.YILDIZ Yeralmamıştır.
Ben Sitemize bu haberi kaynak olarak aldıgımız başka bir spor sitesinden eklemiştim. Bugun Bu Siteye Haberin Neden Asılsız Oldugu Öğrenmek İçin Mail Attım Aldıgım Cevap : sporx.com editörunden SAyın Osman N.... 6 Aralık Cumartesi günü İstanbul Sheraton Otel'de Sivasspor gecesi olacağı ve 7 Aralık Pazar günü ise Sivasspor'un İst.B.Belediyespor mucadelesi olmasından dolayı Bülent UYGUN'un Mehmet YILDIZ'ın böyle bir gece programına cıkmasına izin vermediğini Ögrenmiş bulunuyoruz. Sitemizi Takip ettiğiniz için teşekkur eder oluşan bu kargaşadan ötürüde özür dileriz... Mehmet YILDIZ Beyaz Şhovda Haberinin Orjinal metni de burda buyrun link i ; [url]http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&takim=115&go=135175[/url][/QUOTE] Kardeşim çok sağol da, sırf bu yüzden gece saat 02:05'e kadar bekledim. Bu sabahta işe 4 saatlik uykuyla geldim vallahi... :) Neyse sağlık olsun !. AYK |
[B]Neyse keşke erken haber verselerdide o kadar beklemezdik :)
Teşekkürler Osman abi[/B] |
bende bu haberi bu siteden bakmadan önce sporx den okumuştum ama gerçek değilmiş
boşver sağlık olsun |
Cevap: M.YILDIZ, BEYAZ SHOW DÜZELTME
ne hayallerle beklemiştim ya neyse başka zaman inşallah
|
valla ben bakarken 12 de uyuyakalmışım iyi bari bir şey kaçırmamışım:D
|
kardeşler kanald nin sitesinde zaten kımın konuk olacagı yazıyordu keske baksaydınız uykusuz kalmazdınız
|
Böyle kalitesiz bir programi Mehmet Yildiz icin en sonuna kadar izleyen taraftarlara su mesajim var: Istanbul uzak degilse sizin icin, otobüse ve trene atlayin, pazar günü onu stad'da canli izleyin. Kanal D'nin reytingine degil Sivassporun reytingine destek verin böylece.
|
[B]Artik baska bir beyaz showda goruruz onu umarim cikar....[/B]
|
[B]Aynı Saatlerde foxtv de kickbox vardı onu izledim.ara ara baktım kanal d ye yoktu Mehmet Yıldız.sağlık olsun Teşekkürler besyo_cu[/B]
|
[B]Valla ben nur yengi çıktıktan sonra izlemedim daha [/B]
|
Canın sağ olsun kardeş.Dert ettiğin şeye bak.
|
[B]Bizde takip ettik ama gelmemesi daha iyi olmuş. Geç saatlerde biteceğinide düşünürsek dinlenmesi için zamanı kalmayacaktı.
Ankaraspor maçı öncesi aynı sendromu yaşamayacağız :)[/B] |
[COLOR="DarkRed"]enkısa zamanda mehmet yıldızıda beyaz showda beklerizzzzz[/COLOR]
|
[QUOTE=ilkeryilmaz58;444282][COLOR="DarkRed"]enkısa zamanda mehmet yıldızıda beyaz showda beklerizzzzz[/COLOR][/QUOTE]
olsun dünkü programda güzeldi özellikle İ.N.O.D.N.O.D:D |
[B]Anlamadığım sttata canlı canlı izlemeye gitmiyoruz,tvden izliyecez diye uykusuz kalıyoz.Vay be!:)[/B]
|
[B]::::::::NESE SAGLIK OLSUN:::::::.[/B]
|
olsun toprak senin hatan değil başka kaynaktan almışsın canıon sağolsun toprağım bizde memomuzu pazar izleriz:)
|
önemli değil gartda dün ben bekledim ama çıkmadı anlmıştım zaten
|
[B]Maalesef bende gece yarısına kadar bekledim ama nafile hatta tanığım kişilerede izlemelerini söyledim yanıldık sağlık olsun...[/B]
|
KANAL D NİN İNTERNET SİTESİNDEN BAKTIM.. KONUKLAR ARASINDA MEHMET YILDIZ YOKTU.. PROGRAMIN BASLAMASINI BEKLEMEDIM..DIŞARI ÇIKTIM...
|
HEHE TRANSFER DEDIKODULARI DOGRU GALIBA BU KADAR MEDYA USTUNE DUSTUGUNE GORE
|
valla bende bekledim bir de programın başında sporcular falan deyince dedim kesin var ama boşaaaaaaaaa bekleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......................
|
yiğido sayesinde beyaz reyting yapmış oldu .. valla bende gece 01 e kadar bekldeim
|
merhabalar tebrikler tebrikler tebrikler bulent hoca bencede mehmetin beyaz swhov da falan isi yok mehmetin en iyi sov yapacagi yer cim sahalar ben bunu gun oncesindende yazmistim simdi bu haberi okuyunca cok mutlu oldum cunku bize yakisan da bu
adam gibi bir program olsa hadi neyse diyecez ama swhov programlari pek te hos gorunmuyor haydi mehmet diyorum yap swhovunu buyuksehire karsi benide bulent hocayida seyircimizide sevindir |
maci nrden dinleyecegiz arkadaslar
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:50. |