SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yiğidolar Olimpiyatı Salladı! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21993)

SivasSpor.Com 08.12.2008 02:15

Yiğidolar Olimpiyatı Salladı!

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bld_sivs_2008.jpg[/IMG]

İ.B.B-Sivasspor maçında Sivasspor.Com ve İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği’nin (İSTDER) yoğun çalışmaları ve İstanbul’daki Sivas derneklerinin desteği ile başarılı bir organizasyon gerçekleştirildi. İstder’in öncülüğünü yaptığı organizasyon ile İstanbul’un 7 ayrı noktasından 15 otobüs ile Yiğidolar Olimpiyat Stadyumuna akın etti.

İstanbul da ulaşımın en zor olduğu Olimpiyat Stadyumunda oynanan İ.B.B - Sivasspor maçında Sivasspor stadı dolduran taraftarların yoğun desteğini de arkasına alarak 3-0’lık net skoru aldı.

Spor kamuoyunun Yiğidoları öven ve örnek gösteren yorumları da dikkatlerden kaçmadı. Olimpiyat Stadyumunda Sivasspor maçları dışında bu kadar taraftarın toplanmadığını söyleyen Spor yorumcuları Yiğidoların Anadoluyu başarı ile temsil ettiğini görüşünde birleştiler.

İSTDER yöneticileri yaptıkları açıklamada İstanbul’da yaşayan milyonlarca Sivaslının organize olarak hem Sivasspor’a hemde Sivas’a destek olması gerektiğini belirterek bu birliktelikten büyük sinerji ortaya çıkacağını ve bu enerjinin doğru kullanılması halinde Sivaslının İstanbul’da başaramayacağı iş olmadığını belirttiler.

İSTDER olarak 2009 yılında büyük hedefleri olduğunu ve bu hedefler doğrultusunda ilk olarak İ.B.B maçında Sivas Dernekleri ile işbirliğine girerek büyük bir başarı elde ettiklerini açıklayan İSTDER yöneticileri ayrıca bu büyük başarıda Sivasspor’un en dinamik platformu olan Sivasspor. Com’unda büyük katkısı olduğunu söyleyerek Sivasspor.Com yöneticilerine teşekkür ettiler.

[B][URL="http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21992"]İ.B.B-SİVASSPOR MAÇ FOTOĞRAFLARI
[/URL][/B]

[B][I]SivasSpor.Com Özel Haberi [/I][/B]

Stephan Battal 08.12.2008 07:44

Cevap: Yiğidolar Olimpiyatı Salladı!

BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN TUM SIVAS,BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN TUM YIGIDOLAR ;BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN TURKIYE ,BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN TUM ISLAM ALEMI.

muhsin koçak 08.12.2008 07:47

[B]stada gelen ve takımlarını yanlız bırakmayan bütün yiğidolara teşekkürler,ama ben çokkkkkkk daha fazlasını bekliyordum,benim için büyük hayal kırıklığı oldu.[/B]

ilkeryilmaz58 08.12.2008 08:12

ilk yarı alt taraftalardı sonra ne olduysa alt taraf bom boş oldu bi baktım üst taraftalat

kadirakin58 08.12.2008 08:22

hayırlı bayramlar diliyorum bütün yiğidolara

edebiyatisyen 08.12.2008 09:29

Sanki izlemeye gelenlerin %60-70 i 40 ve üzeri yaş grubundan.Gençler Sivasspora neden bu kadar ilgisiz anlamıyorum.

davulcu 08.12.2008 11:44

elimizden geleni yapmaya çalıştık ..aslında daha fazla taraftar bekliyodum ama sağlık olsun bidahaki sefere inşallah

58_sivas_1987 08.12.2008 12:02

[QUOTE=edebiyatisyen;445119]Sanki izlemeye gelenlerin %60-70 i 40 ve üzeri yaş grubundan.Gençler Sivasspora neden bu kadar ilgisiz anlamıyorum.[/QUOTE]

ben vardım gençlerden inşallah bir kaç sene sonra sivassporumuzun başarıları devam edince gençlerde artık büyük takımları bırakıp kendi memleketlerinin takımlarına dönerler inşallah

mustafa özten 08.12.2008 12:26

tüm sivasspor camiasının kurban bayramını kutlar barışın olduğu bir dünya dilerim

mustafa özten 08.12.2008 12:28

sivassporun ligde yaptıklarını takdir etmemek mümkün değil başarılarının devamını dilerim

Besyo_cu 08.12.2008 12:34

[B]Sivasspor.com ve İstder'in Sivas ve Sivasspor için ne kadar önemli oldugu bir kez daha ortaya cıkmıştır. İstder'i ayrıyetten kutlamak gerekıyor trt 1 de bile övgü ile İstderin bu başarılı organızasyonundan bahsettiler emeği gecen herkese sonsuz teşekkurlerimi sunuyorum...[/B]

cakan58 08.12.2008 13:02

sevgili hemşerilerim hepinizin bayramını kutlar başarılarınızın devamını dilerim

bekiro0758 08.12.2008 14:01

helal olsun yiğidolar istanbuldaki sivaslılar derneğine slm lar

ilkeryilmaz58 08.12.2008 14:33

[B][I][SIZE="6"][COLOR="Lime"]organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler[/COLOR][/SIZE][/I][/B]

memet24 08.12.2008 14:55

tşkler ist yigidolar. inşallah bu olimpiyatı doldurmak bir gün yigidolara nasip olur..................................

pover58 08.12.2008 15:06

gençlerin sivasspora ilgisizligini anlamak mümkün degil,her insan biraz milliyetçidir,bizim gençlerimize ne oluyor,bende gs ı tutuyordum,şimdi dilerim küme düşer.benim için varsa yoksa sivasspor. o kadar

izmirliyiğido35 08.12.2008 15:12

TEŞEKKÜRLER İSTDER
TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR

muhsin koçak 08.12.2008 16:01

[QUOTE=besyo_cu;445158][B]Sivasspor.com ve İstder'in Sivas ve Sivasspor için ne kadar önemli oldugu bir kez daha ortaya cıkmıştır. İstder'i ayrıyetten kutlamak gerekıyor trt 1 de bile övgü ile İstderin bu başarılı organızasyonundan bahsettiler emeği gecen herkese sonsuz teşekkurlerimi sunuyorum...[/B][/QUOTE]

[B]konuyla ilgili bende bir şey söylemek istiyorum,dün akşam srt de ekil inşaatın patronuda sivaslıların istanbuldaki gücünden övgüyle bahsetti,söylediği şey özetle şu şekilde;sivaslılar birbirlerine kenetlenirlerse istanbuldaki en büyük güç olurlar.İnşallah bu yerel seçimlerde sivaslılar ağırlığını hissettirirler.:)[/B]

sivasli215 08.12.2008 16:45

[B]kim ne derse desin o stada o kadar seyirciyi toplamak hiç kolay değil

organizasyonda emeği geçenlere sivassporumuza ve de maçı izlemeye giden taraftarlarımıza tsk ediyorum....[/B]

ali5800 08.12.2008 16:54

[QUOTE=ilkeryilmaz58;445108]ilk yarı alt taraftalardı sonra ne olduysa alt taraf bom boş oldu bi baktım üst taraftalat[/QUOTE]

yagmur basla dı ya ondan tum mılet yukarı çıktı bıs de en ustte olduğumuz halde ust katın en onune ındık :D:D

Mursallı yiğido 08.12.2008 17:14

Bir dahaki seneye daha çok kişinin geleceğine eminim...

poseidon61 08.12.2008 17:49

Beklediğim kadar kişi gitmemiş

XXCakir58 08.12.2008 18:05

Gecen Sene 0-2 yenmistik, bu sene 0-3 yendik, seneyede insallah 0-4 yeneriz.
Herzaman salliyoruz, sallayacagiz.

GokhanTurna 08.12.2008 18:29

[B]sivasspor 2.ligdeyken daha çok taraf geliodu[/B]

yerliturkuaz 08.12.2008 18:42

[B]İSTDER tarafında gerçekleşen organizasyonda Sivas'lılarımız elinden heldiğince takımına destek çıkmıştır çok güzel bir organizasyondu sıra Galatasaray maçında....[/B]

SivasLady 08.12.2008 21:14

[B]organize sayesinde önceki maclar karsi bu sefer gercekten artis vardi
ISTDERi tebrik ederim güzel is basardilar
el birligi icinde taraftari stada yönlendirdiler
emegi gecen herkese tskler

nice organizelere nice FULL TRIBÜNLERE dilerim[/B]

sandalli 08.12.2008 21:18

Sivasspor bizim en büyük gurur kaynagimiz, basarilarinin devamini dilerim.

ellisekizSVS 08.12.2008 21:20

HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR ÖNCELİKLE.... statımız doldu arefeydi daha çok gelende olurdu. Şükredelim birşeylerin farkında olalım ona göre destegimizi esirmeyelim. Jenerik yeni tezahüratlar ritimler yapalım mademki takımımız renk kattı lige havasını degiştirdi bizde bunu taraftar olarak yapalım kaliteli kalıcı organizeler yapalım. Bakın en basit örnegi bu maça organize olundu otobüsler vs.. Artış oldu ah bide arefe bide yagmurlu olmasaydı inanıyorum 3 ila 5 bin kişi daha artış olurdu. Hergün bir damla her yeni gün bir damla daha birgün okyanus olur. Gençlere agırlık verelim onlar işi biliyoo :)))

bahadır erdem 08.12.2008 21:26

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]İŞTE OLAY BU!

Şİmdi Sivas'lı taraftarlara düşen görev; maçalarda Beşiktaş,Fenerbahçe veya Bursaspor taraftarları gibi tezahuratlar geliştirmek.Topyekün hareket kabiliyeti kazanmak.Bu kadar çok taraftarın bir şekilde eğitilmesi lazım...[/B][/COLOR][/FONT]

tanju_58 08.12.2008 21:45

[QUOTE=bahadır erdem;445327][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]İŞTE OLAY BU!

Şİmdi Sivas'lı taraftarlara düşen görev; maçalarda Beşiktaş,Fenerbahçe veya Bursaspor taraftarları gibi tezahuratlar geliştirmek.Topyekün hareket kabiliyeti kazanmak.Bu kadar çok taraftarın bir şekilde eğitilmesi lazım...[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

abi yanlış anlama ama bu taraftardan ne köy olur ne kasaba.adamlar biz tezavrat yapıyoruz diye azdaha bize dalcaklardı.recep abi gerçekten bişeyler yapmaya çalıştı ama diyorum ya bu taraftarlardan ne köy olur ne kasaba...

subasi29 08.12.2008 21:47

iste bu be ozlenen tablo kesin bir rakam varmi kac bin yigido vardi

Ertugrul 09.12.2008 01:38

Sivasspor.Com ve İSTDER işbirliği ile çok başarılı bir organizasyon yaptık. Bu haftasonu oynanan İ.B.B maçı ile organize olabileceğimizi ve birlikteliği sağladığımızda çok şeyler başaracağımızı birkes daha görmüş olduk. İstanbul'un belkide Türkiye'nin en zor ulaşılan Stadı olma özelliğini taşıyan Olimpiyat Stadyumun da Arafe günü bu kadar taraftarı sadece Sivasspor toplayabilirdi. Taraftarın azlığından dem vuran arkadaşların olumsuzlukları düşünmeye davet ediyorum. İstanbul gibi metropolde 7 ayrı noktadan 15 otobüs kaldırmak hiçte kolay bir organizasyon değildir.

Sivasspor'un en büyük platformu olan Sivasspor.Com ve İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği böylesi önemli bir organizasyonun altından yüz akıyla çıkmıştır. Hemşerilerimiz Ücretsiz yolculuk etmiş ve Olimpiyata rahatlıkla ulaşmışlardır.

Bu önemli organizasyonda işbirliği yaptığımız Maltepe Belediyesi, Maltepe Sivaslılar Derneği, Sultanbeyli Sivaslılar Derneği. Büyükçekmece Sivaslılar Kült.D.DN, Nasırlılar Köyü Derneği ve Otobüs temininde katkı sağlayan [B]Murat Sarılar, İbrahim Toprak ve Murat Kanık[/B] beylere teşekkür ediyorum.

İstder Komite Başkanı [B]Recep Yüksel[/B] ağbeye gayretlerinden dolayı,
Site Grup Başkanımız [B]Rüştü Elmas[/B] ağbeye desteklerinden dolayı,
[B]Osman Günay[/B] gardaşıma Organizasyonun başından beri gerek güzel fikirleri,
gerek özverili gayretleri sebebi ile ayrıca teşekkür ediyorum.

Bizleri stadyumda yalnız bırakmayan Yiğidolara ve özellikle Giresun'dan maç
için gelen [B]Veli Bircan[/B] kardeşim nezdinde stadyuma renk ve heycan katan
genç kardeşlerime de teşekkürü bir borç bilirim.

[B][I]SivasSpor.Com ve İSTDER'i takip etmeye devam edin.
Daha yapacak çok işmiz, gidecek çok yolumuz var.[/I][/B]

yerliturkuaz 09.12.2008 08:34

[B][QUOTE=tanju_58;445335]abi yanlış anlama ama bu taraftardan ne köy olur ne kasaba.adamlar biz tezavrat yapıyoruz diye azdaha bize dalcaklardı.recep abi gerçekten bişeyler yapmaya çalıştı ama diyorum ya bu taraftarlardan ne köy olur ne kasaba...[/QUOTE]

Tanju kardeşim oraya maç gelenlerin çoğu orta yaş üstü gurubuydu evet Recep abi hiç susmadı fakat bunun yanında şöyle bir örnek vardı lise yıllarımda Kartalspor maçlarına giderdim adamlar bizleri zorla bağırttırılardı yani amigomuız vardı ben buraya bu konuda değinmiştim fakat mesajlarımı silmişler eğer bu konuları sadece olumlu yönleri ile bakarsak yanlışlarımızı göremeyiz... Yanılırız ben olması gerekenleri yazmıştım

Stada ilk defa gittim yol gerçekten çok uzak remen ölü yatırım burası buranın harekete geçmesini istiyorlarsa kesinlikle rüzgar panellerini ve de ulaşım sorunun çözmeleri lazım....

İSTDER yapmış olduğu organizasyondan dolayı kutluyorum... Çok güzel bir organizasyon gerçekleştirdiler...

[/B]

TS58 09.12.2008 09:29

Maça gelenlerin ayağına sağlık. Çok güzel görüntüler bunlar. Fakat 7 milyon SİVAS'lı var diyoruz da 7 milyon SİVASSPOR'lu var diyemiyoruz. Takımımız belki Şampiyon belki de 2.olup Şampiyonlar ligine kalacağız bu maçta Olimpiyat Stadı dolmazsa hangi maçta dolacak? Bunu iyi irdelememiz lazım.

Ben en az 30-40 bin seyirci bekliyordum.

yigidomustafa58 09.12.2008 15:35

[B][COLOR="Red"]İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]İstanbul Sivaslılar Dernekleri[/COLOR]
[COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]'tan,Giresun'dan,Ege'den,Güney'den memleketimizin her bölgesinden gelen [COLOR="Red"][U]Sivasspor Sevdalıları[/U][/COLOR]'na teşekkürlerimi sunarım böyle bir organizasyona katıldıkları için...[/B]

titizyiğido 09.12.2008 22:06

bir zamanlar olimpiyatta maçlarını oynayan ve dolduramayanlar baksınlar da taraftar görsünler

abircan 10.12.2008 00:25

gayet iyi seyirci vardı bence maç başındaki oturma şekline göre tribünün %60 ı doluydu rahatlkla, ne zamanki yağmur yağdı herkes yukarılr taşındı , saklandı, arkada ayakta izlemeye başladılar, benim tahminimden fazlaydı, gelecek yıllar için ümidimi artırdı,

HanBey 10.12.2008 09:07

Tüm sivaslı ve sivasspor a gönül veren dostlar bayramınızı kutluyorum sivas sporun başarıları için dualar ediyorum.Yorumların bir kaçına göz attım da olimpiyatdaki sivaslıların azlığından bahseden arkadaşlara bir şey hatırlatmak istiyorum sivaslılar önce sivasdaki maçlarda statı doldurmalı sonra deplasmandaki maçlarda sivaslıların desteği beklenmeli ben istanbulda yaşayan sivasspor sevdalısı bir sivaslıyım ve pazar günü maçdaydım bana göre seyirci az değildi ileriki maçlarda artarak devam edeceğine gönülden inanıyorum.

GuNaY 10.12.2008 13:15

[B]Olimpiyatı sallayan yiğidoların arasında olmak gurur verici :)

[COLOR="red"]İSTDER [/COLOR]olarak ulaşım sorununu elimizden geldiğince çözmeye çalıştık. Bayram öncesi olması daha fazla noktada araç teminini imkansız hale getirdi. Ancak eminimki birçok Yiğido [COLOR="red"]İSTDER [/COLOR]ve Sivas Derneklerinin sağlamış olduğu otobüsler ile bu şölende yerini aldı.

İstanbuldaki maçlar arasında kendi evimizde oynuyor sayılabileceğimiz maçıda kazasız belasız atlattık. Maçın ilk dakikalarından itibaren baskı kuran takımın taraftarı olmak son derece zevkliydi :)

[COLOR="red"]İSTDER[/COLOR] olarak her alanda çalışmalarımız devam edecek...[/B]

TracyMcGrady58 10.12.2008 13:15

Tüm giden arkadaslara tesekkürler. Tam olarak kac bin kisi vardi. 10-12 bin arasi duymustum ve acikcasi bunu cok az buldum. IStanbul'daki taraftar potansiyalimiz daha cok ama saglik olsun. Önemli olan 3 puan

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:51.