![]() |
ANKARAYA GİDİYORUZ (İSTDER)
[B][COLOR="Red"]16. Hafta oynanacak Gençlerbirliği - SİVASSPOR Maçı için[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkGreen"][B]İstanbul'daki Yiğidolar Ankara'ya Gidiyoruz[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]Hep beraber coşkuyla Şampiyonluk için Ankara'ya Gidiyoruz[/B][/COLOR] [COLOR="DarkGreen"][B]Daha önceleri gittiğimiz gibi yollara düşme zamanı [/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]Gelmek isteyen herkesle beraber Başkente akıyoruz [/B][/COLOR] [B][U][B][COLOR="SeaGreen"]Gidiş Geliş (40 YTL)[/COLOR][COLOR="Red"]Bilet hariç[/COLOR][/B][/U][/B] [COLOR="DarkGreen"][B]Kalkış Avrupa Yakası: Yeşilpınar - Mecidiyeköy kat otopark önü [/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]Anadolu Yakası: Tepeüstü (ÜMRANİYE)[/B] [/COLOR] [COLOR="DarkGreen"][B]Gelecek olanlar lütfen irtibat kuralım [/B][/COLOR] [B][COLOR="Purple"]MECİDİYEKÖY OTOPARK ÖNÜNDE SAAT 24.00 DA TOPLANMAYA BAŞLANACAK RAHAT YOLCULUK İÇİN GECE ÇIKIYORUZ TEPE ÜSTÜNE UĞRADIKTAN SONRA LİDERİ DESTEKLEMEK İÇİN VER ELİNİ ANKARA [/COLOR][/B] [COLOR="Red"][B]İrtibat için [/B]:[/COLOR] [COLOR="DarkGreen"][B]0532 473 07 65 [/B][/COLOR] [COLOR="Navy"][B]0555 516 05 32[/B][/COLOR] |
Cevap: ANKARAYA GİDİYORUZ (İSTDER)
[B]Liderin maçında Ankara'da yerimi alacağım :)[/B]
|
bende salı günü ankaraya gidicam innşallah ankarada görüşürüz liderin maçına ankaraya akıyoruz;)
|
[COLOR="Red"]Gelenler listesini yazmaya başlayalım[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"][B]1: Recep YÜKSEL 2: Emre YÜKSEL 3: Osman GÜNAY 4: Mustafa GÜNAY 5: Sebahhattin BELKAVLİ 6: Nabi ÖZTURAN 7: Mehmet ALTUNTAŞ 8: Ertuğrul Özdemir[/B][/COLOR] |
[B]RECEP ABI BASARILAR IYI DEPLASMANLARA ANKARADA SIZINLE KALBIMIZ YOLUNUZ ACIK OLSUN..
BİZ SİVASSPORLUYUZ.[/B] |
İNŞALLAK BENDE BURSADAN MAÇA GELECEM LİDERİN MAÇINI SEYRETMEK İÇİN İNADINA SİVASSPOR
|
[B]Her Yerdeyiz Biz Sivaslıyız Sivassporluyuz..[/B]
|
bende manisadan gelcem.. haydi liderin maçına ankaraya
|
BAŞKENTİ SALLAMAK İÇİN, HAYDİ YİĞİDOLAR ANKARAYA AKIYORUZZZ
|
[B]Bende bu hafta Sivasimda Hacettepe macini izledim insallah da Ankaraya donuyorum yarin haftaya Gencler macinda gorusmek uzere :)[/B]
|
[QUOTE=myway;446995][B]Bende bu hafta Sivasimda Hacettepe macini izledim insallah da Ankaraya donuyorum yarin haftaya Gencler macinda gorusmek uzere :)[/B][/QUOTE]
[B]Nasip bu haftayaymış desene Mustafa :)[/B] |
[B][QUOTE=GuNaY;446998][B]Nasip bu haftayaymış desene Mustafa :)[/B][/QUOTE]
Evet abi insallah bu hafta gorusuyoruz :) Hep beraber bir tribun sov yapalim.. Lideri Ankarada agirlayalim ;) [/B] |
liderin maçına yenersek devreyi leder kapatıcaz.
|
[QUOTE=myway;447004][B]
Evet abi insallah bu hafta gorusuyoruz :) Hep beraber bir tribun sov yapalim.. Lideri Ankarada agirlayalim ;) [/B][/QUOTE] [B]Bize kaç kişilik yer ayrılıyor orada? Ayrılan yeri dolduralım şovumuzu yapmaya çalışalım :)[/B] |
[B]haydi yiğidolar lideri izlemeye![/B]
|
[B][I]Kalbim gönlüm sizinle inanıyorumki Lider gidip yine Lider döneceğiz orda olmayı çok istememe rağmen olamadığım için üzgünüm hayırlı yolculuklar..[/I][/B]
|
yolunuz açık olsun yiğidolar................
|
[B]Ankara yiğitlerini bekliyor buyrun gelin.[/B]
|
recep abi beni eklememişsin listeye yermi kalmadı ne iş ;):)
|
[QUOTE=omercoskun;447110]recep abi beni eklememişsin listeye yermi kalmadı ne iş ;):)[/QUOTE]
[B]Yer kalmadı olur mu, Recep abi gitmez seni gönderir :D :D[/B] |
[B][QUOTE=GuNaY;447058][B]Bize kaç kişilik yer ayrılıyor orada?
Ayrılan yeri dolduralım şovumuzu yapmaya çalışalım :)[/B][/QUOTE] kale arkasinda ve maratondan yer ayrilir buyuk ihtimalle.. maratonda cekirdekciler otursa bizde kale arkasina geceriz;) yeteri kadar yer oluyor hepimiz sigariz :D[/B] |
[QUOTE=GuNaY;447058][B]Bize kaç kişilik yer ayrılıyor orada?
Ayrılan yeri dolduralım şovumuzu yapmaya çalışalım :)[/B][/QUOTE] [B]Daha önceki maçlarda bize ayrılan yere sığmamıştık ekstra yer açmışlardı. Yine aynısı olabilir[/B] |
haydi başkentli yiğidolar iş başına lidere yakışır bir taraftar olun ve takımımızı yanlız bırakmayın
unutma unutturma başka sivassporumuz yok |
ya sansizlik .cts ankaraya geliyorum almanyadan ,ama saat 2 de ankaradayim.maca yetisemiyorum.cuma günüde izin alamiyorum.kahretsin 2 yildir sivasin bir türlü macina denk gelmedim.yazin geliirim lig bitmis olur,kisin gelirim lig e ara verilir bu ne sansizlik ya.neyse sivasima basarilar,sizlerede bol keyifler
|
[QUOTE=kurtun58;447224]ya sansizlik .cts ankaraya geliyorum almanyadan ,ama saat 2 de ankaradayim.maca yetisemiyorum.cuma günüde izin alamiyorum.kahretsin 2 yildir sivasin bir türlü macina denk gelmedim.yazin geliirim lig bitmis olur,kisin gelirim lig e ara verilir bu ne sansizlik ya.neyse sivasima basarilar,sizlerede bol keyifler[/QUOTE]
Kardeşim maç zaten pazar a geliyor |
[COLOR="Red"][B]Gelenler listesini yazmaya başlayalım[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"][B]1: Recep YÜKSEL 2: Emre YÜKSEL 3: Osman GÜNAY 4: Mustafa GÜNAY 5: Sebahhattin BELKAVLİ 6: Nabi ÖZTURAN 7: Mehmet ALTUNTAŞ 8: Ertuğrul Özdemir 9: Ömer COŞKUN [/B][/COLOR] |
banada listede yer verdiğiniz için teşekkürler recep bey:rolleyes:
|
arkadaslar imkanlar olsada bizlerde gelebilsek viyana,dan mesut.;);)
|
[B]sadece sivaslılar değil,bütün ankaralıları liderin maçına bekliyoruz.:D:D:D[/B]
|
bende geliyorum sagolsun moderator günay bey uyardi,burda bazi arkadaslarda yazmislar cok sevindim.ben cts biliyordum ,takvimi bile unuttuk vallahi.bir gün ankarda kalirim maca bakariz.bir de mac hangi stadta arkadaslar yazarsaniz memmun olurum
|
[QUOTE=kurtun58;447342]bende geliyorum sagolsun moderator günay bey uyardi,burda bazi arkadaslarda yazmislar cok sevindim.ben cts biliyordum ,takvimi bile unuttuk vallahi.bir gün ankarda kalirim maca bakariz.bir de mac hangi stadta arkadaslar yazarsaniz memmun olurum[/QUOTE]
[B]Bir aksilik çıkmazsa İSTDER olarak bizde orada olacağız ve bende geleceğim. Orada tanışır birlikte izleriz maçı...[/B] |
[QUOTE=kurtun58;447342]bende geliyorum sagolsun moderator günay bey uyardi,burda bazi arkadaslarda yazmislar cok sevindim.ben cts biliyordum ,takvimi bile unuttuk vallahi.bir gün ankarda kalirim maca bakariz.bir de mac hangi stadta arkadaslar yazarsaniz memmun olurum[/QUOTE]
[B]Ankara 19 Mayıs Stadın'da oynanacak maç...[/B] [IMG]http://www.haydigencler.com/images/19mayis.jpg[/IMG] [IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/33/Ankara_19_Mayis_Stadium.jpg/800px-Ankara_19_Mayis_Stadium.jpg[/IMG] |
[QUOTE=myway;446995][B]Bende bu hafta Sivasimda Hacettepe macini izledim insallah da Ankaraya donuyorum yarin haftaya Gencler macinda gorusmek uzere :)[/B][/QUOTE]Maçtan 3 saat önçe 19 mayısta buluşuyoruz maça gelen arkadaşlarla tanışalım
|
[B]Ankarada Ve ankaraya gıden tum sıvasspor sevgısı tasıyan arkadaslara abılere tesekkur edıyorum..[/B]
|
nolur sivaslilar nolur sivasliyim diyenler su takimi haftaya ankarada yalniz birakmayin... ankara 19 mayisi tika basa doldurun da herkes görsün en büyük kim... emegimizle eze eze geldik buralara bari urda yalniz birakmayalim...
|
Bir aksilik çıkmazsa İSTDER olarak bizde orada olacağız ve bende geleceğim. Orada tanışır birlikte izleriz maçı...
insallah,siz nerde duruyorsunuz ona göre bilet alim ,veyahut neresi cavcavli ,hareketli oraya geceyim.o kadar yol gel bagirmamak olurmu:) |
[B]Liderimizi yalniz birakmayip, organize düzenleyen ISTDERe cok tskler
insallah katilim cok olur haydin yigidolar :) taraftar olma zamani hep destek tam destek[/B] |
Allah Yardimciniz Olsun..Haydi Yigidolar Hep Destek Tam Destek!
|
recep abi orda görüşürüz karşılarım sizi:)
|
[B]Ankaraya erken gelip kalacak yeri olmayan arkadaslar benimle irtibata gecip bizde kalabilirler.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:36. |