![]() |
Gençlerbirliği SİVASSPOR Etkinliği
Haydi BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR sıra geldi bize. 21.12.2008 pazar günü saat 14:00 de olan gençlerbirliği SİVASSPOR maçına etkinlik düzenleyelim. Maçtan önce bir yerde toplanıp 19 mayıs stadına SİVASSPORumuzu desteklemeye toplu halde gidelim.
|
Cevap: Gençlerbirliği SİVASSPOR Etkinliği
BÜTÜN BAŞKENTTEKİ YİĞİDOLARA MAÇA BEKLİYORUZ
4 EYLÜLE ÇEVİRİN ORAYI BAŞARILAR |
umarim istenilen yogunlukta bir seyirimiz olur.simdiden basarilar
|
İlk yarının son maçı zaten. Ben 19 mayıs stadını dolduracağımıza inanıyorum. SİVASSPOR'umuz başkante lider olarak gelip lider olarak gidecek
|
istanbuldakiler olarak görevimizi yerine getirdik.galip takımı galip yolladık.sıra ankaradaki yiğidolarda.lider aldığınız takımımızı lider gönderin...
|
inşallah sizde 19 mayıs stadını yıkar gelirsiniz Amin...
|
Gençlerbirliğinin şansı tutmuyo zaten bize karşı. Geçen sezon ligin son maçını gençlerbirliğiyle ankarada oynamıştık ve o maçı 2-0 almıştık. SİVASSPORumuz liderlik moraliyle aynı tarifeyi uygular.
|
[B]İstanbul'da yapılan organizasyonun bir benzerini Ankara'da da görmek isteriz....[/B]
|
İNŞALLAH BU MAÇTA BÜTÜN ANKARAYI İNLETECEĞİZZ ŞAMPİYON SİVASSPORRR
|
Maça gelecek olan arkadaşlar bir yerde bi saat toplanıp maça öyle gidelim diyorum. Yer ve saat ayarlamak lazım...
|
ewet inş yenecegiz sivasspora başarılar dilrim sivas sen bizim herşeyimisin[B][I][/I][/B]
|
bizler başkentli yigidolar olarak sivasa elimzden geleni yapacagız inş[I][B][/B][/I]
|
[I][B][QUOTE=yigidogençlik06;447243]bizler başkentli yigidolar olarak sivasa elimzden geleni yapacagız inş[I][B][/B][/I][/QUOTE]
evet kardesim sana güveniyorum yalnız bırakmayınn!!!!!!!!![/B][/I] |
[B][I]sivassımız lider oldu inşallah hep böyle devam eder ve şampiyon oluruz[/I][/B]
|
bizler sivasspor olarak takımı yanlız bırakmamaya ant içtim
|
Maçtan üç saat önce 19 mayıs stadında buluşalım maça gelenlerle tanışma fırsatı olur maç sonundada toplca kızılaya yürürüz.
|
BAŞKENTLİYİĞİDOLAR OLARAK MAÇA HAZIRIZ MAÇTAN ONCE STAD ONUNDE HER ZAMANKI GIBI TOPLANACAĞIZ LİDER OLARAK ALDIĞIMIZ TAKIMIMIZI LIDER OLARAK UĞURLUYACAĞIZ ANKARADAKİ TÜM SİVASLILARI VE TUM DUNYADAKI SIVASLILARI MAÇA BEKLIYORUZ HEP DESTEK TAM DESTEK HAYDIN ARKADASLAR TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMAYALIM
|
Havamız geldi yine be:) Lider gidiyoruz allah kısmet ederse lider döneceğiz. Ankaralı yiğidolar inletin 19 Mayıs'ı. Liderin maçı olduğu belli olsun
|
SİVASSPORumuzu yanlız bırakmak yok. kaç saat önceden stadın önünde olalım???
|
Stad önünde maçtan 2 saat önce buluşalım bence
|
En az 20 bin taraftar bekliyorum. Şampiyonluğa oynayan takımımız var. Yoksa 2 bin-4 bin kurtarmaz.
|
[QUOTE=izmirliyiğido;446904]BÜTÜN BAŞKENTTEKİ YİĞİDOLARA MAÇA BEKLİYORUZ
4 EYLÜLE ÇEVİRİN ORAYI BAŞARILAR[/QUOTE] 4 EYLÜL E ÇEVİRMESİNLER ARKADAŞIM ÇÜNKÜ 4 EYLÜLDE TARAFTAR YOK İKİ TANE GURUP VAR ONLARDA AYRI KÖŞEDE AYRI TELDEN ÇALIYOLAR KENDİ BİLDİGİNİZ GİBİ YAPIN AMA 4 EYLÜLDEKİ GİBİ ÇEKİRDEKÇİ ALMAYIN ARANIZA BEN HACETTEPE MAÇINDA GÖRDÜM YAŞI 50 Bİ AMACA YAV BIRAKIN BAGIRMAYI OTURUNDA MAÇI İZLEYELİM DİYOR ÖYLESİ İNSANLARI ALMATIN ARANIZA |
[COLOR="Red"][COLOR="red"][B]SEVGİLİ BAŞKENTLİ YİGİDOLAR.
MAÇ GÜNÜ SAAT 12.00 DA 19 MAYIS STADINDA BAYRAKLARIMIZLA, FLAMALARIMIZLA, ATKILARIMIZLA HAZIR OLALIM. SİVASLI OLMASADA YAKIN DOSTLARINIZI MAÇA GETİRELİM. ÖZELLİKLE TARAFTAR VASFI OLAN ARKADAŞLARI GETİRELİM. ÇEKİRDEK YEMEK İÇİN GİTMEYELİM. ANADOLU ASLANI SİVASSPORUMUZU LİDER ALDIK LİDER GÖNDERELİM MEMLEKETİMİZE. [/B][/COLOR][/COLOR] |
[COLOR="red"]BAŞKENTLİ YİGİDOLAR; SEMİH VE MESUT SİNCAN OLARAK SİZDE BİR HAZIRLIK VARMI ? [/COLOR]
|
oy hellikten hellikten su gelir mezerlikten bize sivaslı derler ederiz liderlikten
|
selam beyler ben ankdayım halı saha macı vardi bir ara sincan da o zmnlar gelmiştim simdi tekrar macta gorusmek uzere...ben mac saatinden 2 saat once 19 mayıs stadında olacam...herkes orda olur inş sivassporumuz elinden geleni yaptı ve bize bu gururu lider takımın taraftarı olma gururunu yasatıyor sira bizde elimizden geleni yapmalıyız takıma laik olmalıyız....
|
[B]su ana kadarki tüm yorumları okudum
lider takım olarak ankaraya gidiyoruz ve lider olarak geri dönmek İSTİYORUZ! arkadaslar,ben bu maçtan ne yalan söyleyeyim çekiniyorum.gençlerbirliğini de yakından takip ettiğimden midir bilinmez bu maçta sanki puan kaybedecekmişiz gibi geliyor bana. samet hoca gb'nin basına geçti geçeli takımda kaydadeğer bir ilerleme yok,onun içinde belki kader maçı.yenilmemek için elinden geleni yapacak.gençlerbirliği başkanı sn.ilhan cavcav ameliyat olduğu için aylardır takımla yeteri kadar ilgilenemiyor ve yılların gençlerinin son hali ortada yani onlar açısından baktığımda bizi yenmek için bir sürü nedenleri var ancak bizimde iddiamızı devam ettirebilmek acısından bu maçı almamız gerekiyor berabere bitecek diye düşünüyorum inşallah bu konuda ben yanılırım ve sizler haklı çıkarsınız ve sivasımız 3 puanı alır....[/B] |
oy hellikten hellikten su gelir mezerlikten bize sivaslı derler ederiz liderlikten
:):):):):):):):) |
[B]Baskentli yigidolar lutfen maca forma atki ve kaskollerimizle gelelim.. Formamiz yok derseniz de kirmizili-beyazli seyler giyelim.. Gorusmek uzere..Baskentten Yigido Gececek !![/B]
|
sa sivaslı hemşerilerim artık sivassporu desdeklemek kardesler bu hafta gencler macına her sivaslı kardesımı gormek ısterım kalabalık olalım cunku bız buyuk yiğidolarız sivaslı demişki GARDAŞ BİZ SİVASLIYIL CEKETİ SATARIH ASFALTTA YATARIK ıysallah mehmet yıldız gıtmez o cunku sivasın oyuncusu ben sızlere bır sey dıyeyımmı mehmet yıldız baska takımda oynuyamaz oynarsa sivastaki gibi performans olmaz SİVASSPOR GENÇ YİĞİDOLAR
|
Saat 12:00 de 19 mayıs stadının önünde buluşalım.Hem tanışmış oluruz.
|
[QUOTE=keskin5858;447691][COLOR="Red"][COLOR="red"][B]SEVGİLİ BAŞKENTLİ YİGİDOLAR.
MAÇ GÜNÜ SAAT 12.00 DA 19 MAYIS STADINDA BAYRAKLARIMIZLA, FLAMALARIMIZLA, ATKILARIMIZLA HAZIR OLALIM. SİVASLI OLMASADA YAKIN DOSTLARINIZI MAÇA GETİRELİM. ÖZELLİKLE TARAFTAR VASFI OLAN ARKADAŞLARI GETİRELİM. ÇEKİRDEK YEMEK İÇİN GİTMEYELİM. ANADOLU [U]ASLANI[/U] SİVASSPORUMUZU LİDER ALDIK LİDER GÖNDERELİM MEMLEKETİMİZE. [/B][/COLOR][/COLOR][/QUOTE] AMCA ŞU ASLAN KELİMESİNİ KULLANMASAK ALERJİM VAR DA:D:D:D |
[QUOTE=ZALIM_58;447606]4 EYLÜL E ÇEVİRMESİNLER ARKADAŞIM ÇÜNKÜ 4 EYLÜLDE TARAFTAR YOK İKİ TANE GURUP VAR ONLARDA AYRI KÖŞEDE AYRI TELDEN ÇALIYOLAR KENDİ BİLDİGİNİZ GİBİ YAPIN AMA 4 EYLÜLDEKİ GİBİ ÇEKİRDEKÇİ ALMAYIN ARANIZA BEN HACETTEPE MAÇINDA GÖRDÜM YAŞI 50 Bİ AMACA YAV BIRAKIN BAGIRMAYI OTURUNDA MAÇI İZLEYELİM DİYOR ÖYLESİ İNSANLARI ALMATIN ARANIZA[/QUOTE]
DOĞRU SÖYLÜYORSUN ABİ ŞU ÇEKİRDEK YİYENLER BENİ ÇİLEDEN ÇIKARTIYORLAR:mad::mad: |
ben saat 11 gibi orda olurum bilet filanda alacaz sonra kalmaz filan ugrasmayalım dimi...bakin o kadar havaya girdim tıklım tıklım olacaz...herkes akrabasına haber versin eşine dostuna herkesi bekliyoruz
|
sAYIN GENÇYİĞİDO YUNUS BEY BENİM BİRİCİK OĞLUM ÇOK GÜZEL BİR KONU AÇMIŞSIN TEŞEKKÜR EDERİM TÜM ANKARADAKİ SİVASLILARA MAÇA BEKLİYORUZ TRÜBÜNLER BİZE DAR GELİR SAHA YİĞİDO FUTBOLCULARIMIZA DAR GELİR GALİP HERZAMANKİ GİBİ SİVASSPORUMUZ OLUR HAYDİ MAÇÇÇÇA
|
arkadaslar maca geliecem de polar yaptırsak nasıl olur tekrar....
|
Havaş tarafındaki kale arkasında buluşalım saat 11 gibi ordayım
|
kacta nerde ? bide biletler satışa sunuldu mu? kaça?
|
[B]bu maça gitmemenin mazareti olamaz,kimse mazaret üretmesin sakın bu hafta.;)[/B]
|
[B]Başkentimizde böylesi organizasyonların arttırılmasını istiyoruz.En yakın zamandada görücektiriz.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:34. |