![]() |
Gelmek istiyorum, ama
ben almanyada kaliyorum ve sivassporda oynamak istiyorum. Orada baslamak istiyorum, ama korkum iste A Takima cikamamam. Ayrica burdaki söylentilere göre orada Paf Takimdaki oyunculari kullaniyorlarmis.
Yoksa gelmek o kadar istiyorumki. |
Cevap: Gelmek istiyorum, ama
bende sivasspor da oynadım 4 5 sene bir arkadasım da almanyadan senın gıbı geldı 1 sene kaldı alt yapıda cok da güzel topcuydu herkes gıbı oda harcandı :)
kısacası senin yerınde olsam kendıme guvensem birazda " Yukarılarda tanıdıgım olsa " kendimi orda 2. ligde olsa 3. ligde olsa profesyonel olur a takıma gelırım... yoksa işin baya zor :) not : gelıcem dersen illa gecen sene 20 kısılık kadro da 2 3 tane sivaslı oldugunu unutma... |
[B]Uzun Lafın Kısası Bülent Hocamız Alt yapıya önem vermiyor...![/B]
|
sivasspor alt yapidan oyuncu cikmasina önem veriyor baskanin üstüne düstügü konu onlarin gelismesi icin baska takima gönderiliyor eger sende cevher varsa bülen hoca kesin görür bir dene en azindan basarilar
|
[B]Güzel futbolcuysan en önemliside sende hırs ve de kazanma azmi varsa gel gir derim ama şunu unutmaman lazım çok sabırlı olman gerekir...[/B]
|
[B]Bu hayaller benim kafamdanda geciyor....:D[/B]
|
bence kendi gelistirip profosyonel den basla,paf takimdan baslayip yukari cikim dersen isin cok zor,sansinda az denecek kadar az,akcaabat sebatspor dan tecrübem var,ben acizhane bi tavsiye ama yinede sen bilirsin
|
Slm,konu acamiyorum diye buraya yaziyorum..
Ben 1992 dogumluyum ve Almanyada yasiorum..Sivasspor da benim oyniyabilecem Yasgrubu varmi acaba ? |
bende egitimsporda basladim yaklasik 2 senedir brest formasiyla fransada futbol hayatimi surduruyorum sivasta oynamak bir sereftir bir sivasli icin
|
Bende Gelmek İstiyorum Strasbourg Paf Takiminda Oynuyorum.
|
gel ne olursan ol yine gel ;) neden klup baskaniyla irtibat kurmuyorsunuz burda yazmakla birsey olmaz ha ben futbolcu degilim tabiki isin esprisi thank
|
[B]Kendinize çok güveniyorsanız gelin arkadaşlar takıma yarar sağladığınız sürece a takıma yükselirsiniz iyi oyuncuyu herkes keşfeder....;)[/B]
|
İYİ OYUNCUYU HERKES KEŞFEDER BİDE BÜLENT UYGUN'SA BU KİŞİ İYİ OYUNCUYU KEŞFEDEMEZ DİYEN YALAN SÖYLER . ADAM NERELERDEN FUTBOLCU BULUP GETİRYOR HEMDE NOKTA TRANSFERLER YAPIYOR SİZDE IŞIK VARSA O ADAM KÖR OLSA GÖRÜR.:)
|
Arkadaşlar PAF takımımız bjk paf ı 3-2 yenmiş.Darısı A takımın başına.PAF takımız f.b maçı hariç 5-6 haftadır hiç yenilgi almadı.Takım gittikçe rayına oturuyor.Umarım bu takımdan A takıma 1-2 oyuncu kazandırırız.
|
Alt Yapi Secmeleri Ne Zaman Ona Gore Hazirlaniyim .
|
[QUOTE=Dark Force;489175][B]Kendinize çok güveniyorsanız gelin arkadaşlar takıma yarar sağladığınız sürece a takıma yükselirsiniz iyi oyuncuyu herkes keşfeder....;)[/B][/QUOTE]
valla guvenle olsa oooo :D kac senedır altyapıdan kac kısı sıvasspor a cıkmıs merak edıyorum hadı onu gecdım paf ta kac sıvaslı var 2 3 4 ? :=) |
[QUOTE=merkez_emre;509986]valla guvenle olsa oooo :D
kac senedır altyapıdan kac kısı sıvasspor a cıkmıs merak edıyorum hadı onu gecdım paf ta kac sıvaslı var 2 3 4 ? :=)[/QUOTE] Kac tane Var Merak Ettim , Alt Yapi Secmeleri Ne Zaman . |
Alt Yapi Secmeleri Ne Zaman Ona Gore Lisansimi Kapattigiyim.
|
[B][COLOR="DarkRed"]şansını bir kez denemelisin.başarılar[/COLOR][/B]
|
Ve Kac PAra LAzim ve Ne Lazim .
|
[QUOTE=burak_baykal;514102][B][COLOR="DarkRed"]şansını bir kez denemelisin.başarılar[/COLOR][/B][/QUOTE]
Nasil Yani ? Sansini Bir Kez Denemelisin ? |
Arkadaslar Benim Lisansim Bittim Ve Teknik Direktorum dedi ki İstedigin Takima Git .
|
Sansimi Denemek İstiyorum Belki BAsara Bilirim .
|
Kimse Yokmu Bana Edecek Birisi ? Alt Yapi Secimi Ne Zaman , Ne Lazim , Kac Para Lazim ?
|
sivassporun resmi sitesine mail at
|
Sivassporun Resmi Sitesi Gardas . Saol Cevap Verdigin İcin .
|
sivasspor gıbı anadolunun güzıde kulubunde tabıkı herkes oynamak ıster ben buradan sadece yazabılıyorum ınsallah yetkılıler okurda dıkkate alırlar /1/ sivassporda oynayacak futbolcu has ve has sivaslı olmalı bece yigido olmalı yigidin harman oldugu yerden dogmus olmalıkı sivassporuma/90/dakıka terının son damlasına kadar mucadele etmelı ben sunu dıyorum sayın baskanımıza ve tıransfer komıtesıne sivasımın ilcelerınde ve koylerınde okadar cevherler varkı bunların sımdıden arastırılıp kulube kazandırılmasını ıstıyorum
|
Ben 100% Sivasliyim İstersem 90 Dk Degil Olumune Kadar Oynarim .
|
Bizi Sivassporun B Gençlerinde Oynatmak için 50 TL aLdıLar O sarı saçlı hoca var hepimizi kazıkladı. ParaLarımızı ALdı üstüne yattı. Sonra takım dağıldı dedi
|
[QUOTE=kral5892;516533]Bizi Sivassporun B Gençlerinde Oynatmak için 50 TL aLdıLar O sarı saçlı hoca var hepimizi kazıkladı. ParaLarımızı ALdı üstüne yattı. Sonra takım dağıldı dedi[/QUOTE]
Nasil Yani ? Senin Yas Kac . Takim Hic Dagilir Mi ? |
[QUOTE=kral5892;516533]Bizi Sivassporun B Gençlerinde Oynatmak için 50 TL aLdıLar O sarı saçlı hoca var hepimizi kazıkladı. ParaLarımızı ALdı üstüne yattı. Sonra takım dağıldı dedi[/QUOTE]
Sana Takim Dagildi Dediginde Sen Sonra Ne Yaptin . Ben Yerinde Olsam Sivasspor Alt Yapi Sorumlusunu Arardim . |
bişey yapmadık işte abicim Allah'a havale ettik biz. futboldan da soğuduk..
|
ahmet hoca var alt yapıdan konuşmaya gittik ona cocuklar ne yaptınız dedi parasız takım dedi neden verdiniz dedi:mad:
|
Ben Strasbourgda Oynuyom Ve Lisansim Bitmek Uzere Ve Teknik Direktorume Sordum GidebilirmiYim Turkiyeye Bana Evet Dedi Ama Basaramasan Geri Gel Dedi . Alt Yapi Secimleri Daha Belli Degilmis Keske Belli Olsa . Birinizin Haberi Olursa Luften Bana E-Mail Atin [email]omer.suzer@hotmail.com[/email]
|
bende gelmek istiyorum clermont ferrand paf takimda oynuyorum
|
slm ben abdullah tastan 1993 dogumluyum fransada yasiyorum bende sivasspor'da oynamak istiyorum alt yapi secimleri ne zaman ?
bana cevap yazan olursa sevinirim [email]turquiye58@hotmail.fr[/email] saygilar |
[B]BEN BU SENE ANTALYASPOR PAF TAKIMDAYDIM VE IDMANLARA CIKDIM YASIM HENÜZ 15 VE ADAMLAR BEYENDI DÜSÜNÜN ARTIK BIDE BIRINCILER YANI YASIM 15 OLMASINA RAGMEN. ALLAH IZIN VERIRSE SURDA 2 SENE SONRA TEKRAR GIDECEGIM VE SIVASSPOR PAFDA OYNAMAYA BASLAYACAGIM INSALLAH. TEK HAYALIM SIVASSPOR DA FUTBOL OYNAMAK BASKA HICBIRSEY ISTEMIYORUM. BEN BURDA(ALMANYADA) 1.FC NÜRNBERGDEN TEKLIF ALDIM VE GITTIM GAYET IYIDI FAKAT ORDA TÜRK FUTBOLUNU BULAMADIM... O YÜZDEN SIVASSPOR COK ICIN BIR SECIM[/B]
|
Gel kardesim gel sanirim gelme diyenler senin rakiplerin. kendine güveniyorsan ben bu isi mevcut oynayanlardan iyi yapiyorum diyorsan gel.
|
[QUOTE=giants;522967]Gel kardesim gel sanirim gelme diyenler senin rakiplerin. kendine güveniyorsan ben bu isi mevcut oynayanlardan iyi yapiyorum diyorsan gel.[/QUOTE]
evet abi valla burda cok takimlardan teklif aldim ve paf ligi birincilerinde idmana cikdim gercekden orta profesyonellerle oynadim ersan tekkan gibi yeteneklerle ve o sicakda gercekden cok iyi bir performans sergiledim kendime güvencim tam..Bide benim dayimin baya genis bir futbolcu cevresi oldugu icin benim yolum dahada acik gözüküyor ama nasip insallah olur :) |
arkadaşlar bülent hoca oyuncuları hep internetten buluyor..eminim ki yazdıklarınızı okuyordur...
bugün bir yazıda okudum yukarıda yazdıklarımı sarf etmiş bülent hoca... inşallah kısmetiniz açılır da sivasa ya da hayırlısıyla başka bir takıma güzel hizmetler edip güzel yaşarsınız.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:48. |