![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/taraftar/taraftar-2.jpg[/IMG]
G.Birliği 1 - 2 SivasSpor maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz. Maçın yıldızı kimdi ? Maçın en kötüsü kimdi ? Maçta göze çarpanlar ? Ne gibi eksiklerimiz var ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Taraftar nasıldı? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
çok zevk aldım süperdi maççççç......
|
Tek büyük SİVASSPOR.Yorum yapmaya bile gerek yok.
|
Aslan yiğitler bir maçtan daha yüzlerinin akıyla çıktılar. Helal olsun onlara. Herşeye layıklar.
|
değerlendirelim bea:) radyodan dinledim. çok heyecanlıydı maç. gollerimiz çok güzelmiş. akşama görürüz inşallah. neticede geçen seneki başarımızı tekrarladık. bugün maçın yıldızı bütün takımdır bence inşallah sezon sonu şampiyonuz
|
gencler bizden üstün oynadı.. ama 3 puanı üstün oynayana degil gol atana veriyolar.. çok akıllı oynadık ve maçı kazanmasını bildik.. bence maçın yıldızı BİLİCA.. SİVASSPOR çok ofsayta yakalanıyor.. buna bülent hocanın bi çözüm bulması gerekir.. bu arada keşke balili olsaydı.. tam balili lik bir maçtı.. gencler üstümüze çok geldi...
|
çok zor geçen bir maçı kazanmak harika oldu.gençler çok ugraştı,bizde çok direndik işi bitirdik.bizim takımda balili olsa bu kadar zorlanmazdık.mehmet tek kalınca yoruldu ilerde etkili olamadı.
|
Ligde dört büyük var. Bir tane de en büyük var. ŞAMPİYON SİVASSPOR
|
valla beyler maç süperdi liderde olduk
|
Lider geldik lider dönelim mantalitesiyle çıktık maça ama Sivasspor'un genelde sergilediği mücadeleci iyi futbol yoktu ama ne kadar büyük takım olduğumuzu bir kere daha gösterdik.İyi oynamadan kazanmayı bile becerebiliyoruz :)
|
süper bi maç oldu tarih yazdık.bir ilki daha gerçekleştirdik tarihte 2.kez üstüste ilk yarıyı lider bitiren anadolu takımı olduk teşekkürler sivasspor
|
yendik sevincliyim amma valla sivas bu sezonun en kotu oynunu oynadik
yusuflayarak mac seyrettim yav amma helal olsun futboyle bisey gol atan kazaniyoooooo eyttttttttttttttttt uleyn yerim tavugu cucuguuu sivas bu ligin en buyuguuu okadar.............. |
[url]http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=50140[/url]
|
Mohammed Ali siftahı yaptı. İnşallah lig bitene kadar 10 golü geçer. Musa devam ediyor. Ayağına sağlık.
|
[QUOTE=furfat;450257]süper bi maç oldu tarih yazdık.bir ilki daha gerçekleştirdik tarihte 2.kez üstüste ilk yarıyı lider bitiren anadolu takımı olduk teşekkürler sivasspor[/QUOTE]
4 büyüklerden sonra deseydın olurdu .iLK BİTİREN trabzonsporDUR |
[B][I][CENTER]KayBedeBiLEceqİMiZ 1 MAcı KAzanDıK.Macın BasInda Ve SonLarIna DoqRu Coq Kotu FutBoL oYnAdIk...!!!!!!!![/CENTER][/I][/B]
|
[B]Gollerin dışında takım kötüydü.......:rolleyes:[/B]
|
zorda olsa kazanmayı bildik son iki haftadır zorlanıyorduk zaten takım yoruldu gs maçı öncsi liğe ara verilmesi iyi oldu bence
[COLOR="Red"]Maçın yıldızı kimdi ? Defansı toplayan bilica tabiki Maçın en kötüsü kimdi ? Herkes elinden geleni yaptı Maçta göze çarpanlar ?Balilini eksikliği ikinci yarı oyuna girebilse farklı olurdu Ne gibi eksiklerimiz var ?Son maçlarda bi yorgunluk var takımın üstünde Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? İyi oynamasakta kazanmasını bildik Taraftar nasıldı?[/COLOR] Deplasmana giden yiğidolara teşşekürler ellerinden gelen herşeyi yaptılar Bu arada abdurahman dereliyi unutuyoruz bazen takımın en istikrarlılarından çok koşuyor tam bir dinamo defansta orta sahada hücümda görmek mümkün başarılarının devamını diliyorum |
Macin ikinci yarisina bakabildim sadece degerlendirmem de ona göre :
Maçın yıldızı kimdi ? Tum Maçın en kötüsü kimdi ? -- Maçta göze çarpanlar ? Genclerin Taraftari Ne gibi eksiklerimiz var ? Taraftar Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Seyirci Tiyatromu izledide bu sessizlik ne? Taraftar nasıldı? Seyirci olmasa daha iyi olurdu , simdi seyirci görüpte daha fazla üzülüyorum |
oyun olarak parlak bir mac degildi ama Sezon uzun bir maraton ve böyle maclar cok dogal en önemlisi 3 puan cikarmak ve bunu basardik devamini bekliyorum .
bu sene cok zorlayacagiz üst siralari ;) |
[QUOTE=cem;450249]gencler bizden üstün oynadı.. ama 3 puanı üstün oynayana degil gol atana veriyolar.. çok akıllı oynadık ve maçı kazanmasını bildik.. bence maçın yıldızı BİLİCA.. SİVASSPOR çok ofsayta yakalanıyor.. buna bülent hocanın bi çözüm bulması gerekir.. bu arada keşke balili olsaydı.. tam balili lik bir maçtı.. gencler üstümüze çok geldi...[/QUOTE]
aynen katılıyorum ek olarak G.Birliği oynadı biz kazandık Bülent hocanın ofsayt işini takıma çalıştırması gerek çok fazla ofsaytta kalıyoruz ve m.yıldız çok yalnız kalıyor.. |
[B]dönecem ben size,hele maçı bir izleyelim.[/B]
|
[B][I][COLOR="DarkRed"]oley be yendik zaman zaman yüreğimiz ağzımıza gelsede 3 puanı söke söke aldık[/COLOR][/I][/B]
|
[QUOTE=lazvegas61;450268]4 büyüklerden sonra deseydın olurdu .iLK BİTİREN trabzonsporDUR[/QUOTE]
''anadolu takımı'' ibaresi kullanmış arkadaşımız bilmem anlayabildin mi?:D:D:D |
bu maçı çok farklı değerlendirmek lazım. yani sivasspor kötü oynadı diye değilde gençler varını yogunu sahaya yansıttı olarak. onlar için ölüm kalım maçı denilebilirdi. ve böyle bir maçı kazanmasını bildik. gollerimiz süperdi.
maçın yıldızı BILICA idi bence. |
[QUOTE=muhsin koçak;450286]''anadolu takımı'' ibaresi kullanmış arkadaşımız bilmem anlayabildin mi?:D:D:D[/QUOTE]
çok komiksiniz biz ıstanbul takımıydıkya |
İyi oynamadan da mac kazanabılıyorsak demekkı artık biz gercekten de büyük takımız. Müthiş gollerle galip geldık ilk yarının lideri SİVASSPOR !
|
bügün orta sahada çok pas hatası yaptık hepsi okadar önemli olan maçı almak onuda başardık ilk yarı liderligimiz hepimize hayırlı olsun inşallah lig sonundada lig şampiyonlugumuzu kutlarız sivas olarak inadına şampiyon sivasspor
|
[QUOTE=lazvegas61;450290]çok komiksiniz biz ıstanbul takımıydıkya[/QUOTE]
hayır istanbul takımı değilsiniz tabikide,fakat onlardaki kibir ve diğerlerini hor görmek sizede bulaşmış.;) |
[QUOTE=muhsin koçak;450297]hayır istanbul takımı değilsiniz tabikide,fakat onlardaki kibir ve diğerlerini hor görmek sizede bulaşmış.;)[/QUOTE]
ciddimisin inanmıyorum sana averajla lidersin maçın basındaki penaltıyı es gecmis hakem halen ne pesındesin |
öncelikle şunu söyleyeyim bu tür maçları şampiyonluğa oynayan takımlar hakemlerle kazandılar. Maçta da en büyük eksikliğimiz 2. golden sonra tehlikeli ataklar yapamayışımızdı.Bu da balilinin yokluğundan ve Mehmet in de çok yorulduğundan kaynaklandı.
|
2 Harika golle maçı kazanmasını bildik, inşallah 2. yarıdada galibiyetlerimize hız kesmeden devam ederiz. Teşekkürler Yiğidolar
|
stadyumda izleyen birisi olarak çok iyiydi diyebilirim. herkesten iyiydi. musa, tum, mohammed zaman zaman parladılar ama bilica 90 dakika harikaydı.
maçın en kötüsü ise mehmet yıldız ve sezer badur'du. ankara'da güzel bir pazar yaşadık. teşekkürler sivasspor. büyüksün! |
[QUOTE=lazvegas61;450298]ciddimisin inanmıyorum sana averajla lidersin maçın basındaki penaltıyı es gecmis hakem halen ne pesındesin[/QUOTE]
karadenizin hepsi böyle değil arkadaşlar..takdir etmesini de bilenler var... |
[B]Maçın yıldızı kimdi ?
[COLOR="Red"]Macin Sessiz Kahramani...[U]Herve Germain Tum [/U]![/COLOR] Maçın en kötüsü kimdi ? - Maçta göze çarpanlar ? [COLOR="red"]G'birligi Taraftari oldugunu bilmiyordum.[/COLOR] Ne gibi eksiklerimiz var ? [COLOR="red"]Yok...Takimimiza iyi tatiller diliyorum.[/COLOR] Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? [COLOR="Red"]Sizlerle Gurur duyuyorum.[/COLOR] Taraftar nasıldı? [COLOR="red"]Fazla duyamadim[/COLOR][/B] |
[QUOTE=lazvegas61;450298]ciddimisin inanmıyorum sana averajla lidersin maçın basındaki penaltıyı es gecmis hakem halen ne pesındesin[/QUOTE]
ben bir şeyin peşinde değilim kardeşim! şunu açık seçik söyleyin artık,anadoluda sizden başka başarılı takım çıkmasın,başka takım şampiyon olamasın,siz bu kaldıramıyorsunuz. |
merhabalar yigidolar macin yorumunu yapmak gerekirse maci en guzel musa ve muhammet ali degerlendirdi baska diyecek birsey bulamiyoru basarilarimizin devamini diliyorum TUM SIVASLILAR VE SIVASSPORLULARA ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN DIYORUM
|
biraz önce geldim maçtan. enfes 2 golle yendik. birkaç yerde ecel terleri de döktük ama Allah'tan defans günündeydi ve kaleye giden 2 topu çıkardı.
üzüldüğüm bir nokta ise ankaradaki sivaslıların yeterli desteği yine vermemesi oldu. yani sivastan ve diğer illerden gelen taraftarlar olmasa çok az bir destek vardı diyebilirim ankaradan. |
basarilar Sivassporumuza üc puan almayi bildi..................
|
Maçı ekran başından izledim,gerçekten çok çok önemli bir galibiyet aldık ve ilk yarıyı lider tamamladık,öncelikle SivasSpor'umuzu tebrik ediyorum.Bence maçın yıldızları Bilica ve Tum'du.Maçın kötüleri ise Sezer ve Mehmet Yıldız'dı.Mehmet'in gol krallığı yolunda bu maçta gol atmasını çok istedim,bir dahaki maçlara inşallah :) Hem Sivas'ı şampiyon hemde Mehmet'i gol kralı yapıcaz bu sezon ;)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:36. |