![]() |
TEŞEKKÜRLER ANADOLU TARAFTARLARI.
TÜM HABER, SPOR SİTELERİNDE VE ÇEŞİTLİ FORUMLARDA İSMİ LAZIM DEĞİL BİZİ ÇEKEMEYEN BİR ANADOLU TAKIMININ KENDİNİ BİLMEZ SAYILARI KENDİLERİ İLE SINIRLI TARAFTARLARININ KIŞKIRTMALARINA, OLUMSUZ YORUMLARINA RAĞMEN BİZE DESTEK VEREN OLUMLU YORUMLAR YAPAN ŞAMPİYON OLMAMIZI CANI GÖNÜLDEN İSTEYEREK YORUMLARI İLE SİVASSPORA DESTEK OLAN ;
KAYSERİSPOR BURSASPOR KONYASPOR TOKATSPOR, KARABÜKSPOR KARŞIYAKA KASTAMONUSPOR ALTAY GİRESUNSPOR ESKİŞEHİR DENİZLİSPOR BOLUSPOR SİNOP MALATYA Ç.RİZE ORDU SAMSUN SAKARYA YOZĞAT VE ADINI SAYAMADIĞIM SAYISIZ GÜZİDE ANADOLU TAKIMLARININ ŞEREFLİ TARAFTARLARINA ŞAHSIM VE SİVASSPORA ADINA TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM. [I]SİVASSPOR ANADOLUNUN YILLAR SÜREN SUSKUNLUĞUNUN ÇIĞLIĞIDIR[/I] PARAYLA PULLA , ELLE KOLLA DEĞİL. EMEKLE AZİMLE CESARETLE MİLYONLARIN DUASI VE ALNININ AKIYLA LİDER OLMUŞTUR. VE İNŞALLAH ŞAMPİYON DA OLACAKTIR. BURASI SİVAS BURDA KÜFÜR YOK BURDA TEHDİT YOK TÜM TAKIMLAR DOSTÇA AĞIRLANIR. |
Cevap: TEŞEKKÜRLER ANADOLU TARAFTARLARI.
[B]Yaşasın anadolu kardeşliği,Yaşasın Liderlik,Yaşasın Kardeşlik.[/B]
|
Arkadaşlar Ankaragücü taraftarını da unutmayalım.Özellikle bugün(dün) oynadığımız gençlerbiriliği maçında 20-30 kadar ankaragücü taraftarı stada gelerek bizlere destek verdiler.Bizleri çok duygulandırdılar.Hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım...
|
[B]sen ismini söylemesende bizi çekemeyenlerin kim olduğunu her kes biliyor.[/B]
|
[B]Alper'im eline sağlık önemli bir konuya değinmişsin.
Bilmiyorum,belkide benim olaylara birazda kuşkulu yaklaşımım olsa gerek,''TÜRKÜN TÜRKDEN BAŞKA DOSDU YOKTUR'' sözünden yola çıkarak,bize karşı sergilenen dostlukların sahte olduğu inancı bende hakim.Politik davranarak bu mesaj,kulüp idari heyeti tarafından verilebilir.Normal gündelik muhabbetlerimizdede bu ve benzeri görüşler beyan edilebilir,hatta fair-play anlayışı çerçevesindede olması gerekmektedir. Öte yandan,bir kaç zamandır trabzonspor taraftarlarının sitemizi ziyaretlerinde silinen mesajları ile sarf ettikleri,veya başka takımlar ile o hafta zarfında yaptığımız maçlar arefelerinde yaşananlar hiçde hoş değillerdi. Futbol sonuca gidilen,nihayetinde seyir olarak alınacak zevkin ötesinde,üst düzeyde futbol sektöründe dönen milyar dolarlık pastanın varlığı,sahte spor maymunlarının iştahını kabartması ile beraber,patlamaya hazır bir çok dinamik bulunmaktadır. Bu kadar çok laf kalabalığından sonra asıl söylemek istediğime gelecek olursak; Asıl deteği ve teşekkürü,kendimizden almamız gerekmektedir.Trübünlerde,lisanslı ürün satışından,kombinelere,temettü bağışlarına kadar.Bunun yanında,anlamsız-çocukça-renk,taraf ayırtmaksızın birlikte taraftarlık sergilememiz gerekmektedir.Eğer asıl desteği burdan alacak olursak ki o zaman bizi kimse tutamaz. İnşallah,Yedi milyonluk uyuyan yanardağımız uyanırda,faaliyete geçer.[/B] |
3 büyük yoktur yasasın anadolu kardesligi
|
[B][I]Gerçekten çok güzel bi konuya değinmişsiniz tskler
İns SİVASSPORUMUZ bizi destekleyen diğer takım taraftarlarında umut ışığı olacaktır.... [/I][/B] |
bu performansı ikinci yarıda bekliyoruz anadolu yıldızı allah yolunu açık etsin.....
|
[B][I]sivas şampiyon olması için tüm iç ve dış maçlara giderek destek olacacagım gelin arkdaşlar bu destegimizin ikinci yarıdada devam ettirelim [/I][/B]
|
neden olmasın ikinci yarıyıda lider kapatacağımıza inancım tam, hayırlı olsun ilk yarı sonucu, beklemeyin boşuna tvlereden sivasa anadoluya övgü öyle golleri pozisyonları boylu boyuna verip memedin çalımını , çalışkanlığını, bülent hacanın cesaretini, sistmini disiplinini, insancıllığını, spora bakışını tartışılacağanı beklllllleeeeeeeemmmeeeeeyyyiinnnn,
sivaslık liderlik yolundaki mücadelesininn uzun uzun klıplerle slaytlarla anlatılacağını falan beklemeyin flash haber yapacaklarını, sivas boyalı basının üs kurup akşam sabah canlı yayın yapacağını beklemeyinnnnnnnn ben size altın formülü söyleyeyim kendinize inancınızı sağlam tutun takımınıza ve taraftarınıza güvenin kenetlenin bir sabırla ikinci yarıyıda lider kapatıp şampiyon olacağımıza inanıyorum, tüm anadolu sessiz çoğunluk bunu bize görev verdi, anadolu sivastan şampiyonluk bekliiiiiiyooorrrrrrrrrrr bu güç bu azim bizde var |
BEN TRABZONSPORLUYUM SİZİ SEVİYORUM UMARIM ŞAMPİYON OLURSUNUZ!SİZDEN RİCAM ŞU 6 ŞAMPİYONLUĞU VE SAYISIZ BAŞARILARI OLAN BİR KULUBU 1 SEZONLUK MUTHİŞ BAŞARINIZLA GÖRMEZDEN GELMEYİN. SİZİ SEVİYORUM ŞAMPİYON SİVAS
|
Ah G.ANTEP ah 3-0 öndeyken 4-3 yenilerek ŞAMPİYON olamadı, hala yanarım ki ne yanarım.
|
[B][COLOR="Red"]BU LİGDE BİZE EN ÇOK DESTEK OLAN TAKIM TARAFTARI TEKSASLILAR YANİ BURSALILAR...ANCAK BİZ STATTA BAĞIRMAYAN BURSALI OLSUN DİYORUZ...VALLA DÜŞÜNDÜRÜCÜ [/COLOR][/B];) ;) ;)
|
Yaşasın anadolu kardeşliği,Yaşasın Liderlik,Yaşasın Kardeşlik
|
Sivas olarak kavga değil futbol isteyelim. Başarımızı sahada amansız mücadele dışarıda centilmenlik ile yoğuralım.
|
[QUOTE=TS58;450671]Sivas olarak kavga değil futbol isteyelim. Başarımızı sahada amansız mücadele dışarıda centilmenlik ile yoğuralım.[/QUOTE]
Kardeş Sivas taraftarı her zaman centilmenlikten yana olmuştur ve sivasa gelenler de her zaman gayet iyi bir şekilde karşılanmışlardır.Sen bu sözü misafirperver,centilmen ve fair-play anlayışı içinde olanlara değil olmayanlara söyle bence.... |
İnşallah bir eskişehirspor taraftarı olarak sivassporun şampiyon olarak liği bitirmesini canı gönülden istiyorum. İnşallah bunuda başarırsınız.
|
hepsine ayrı ayrı tesekkurler walla
|
sivasspor sadece sivasın değil, tüm anadolunun çığlığıdır...türkiyenin her yerinde sivasspora müthiş sempati var...bu kadar dar imkanlarla iki sezon üst üste ilk yarıyı lider tamamlamak bir başarıdır elbette...inşallah sezon sonun da şampiyonluk da gelecek...sivasın bu başarılarını çekemeyenlerin olması doğaldır...çekemeyenlere rağmen bu kervan yürüyecektir....
|
[QUOTE=HUMANİST;450594]BEN TRABZONSPORLUYUM SİZİ SEVİYORUM UMARIM ŞAMPİYON OLURSUNUZ!SİZDEN RİCAM ŞU 6 ŞAMPİYONLUĞU VE SAYISIZ BAŞARILARI OLAN BİR KULUBU 1 SEZONLUK MUTHİŞ BAŞARINIZLA GÖRMEZDEN GELMEYİN. SİZİ SEVİYORUM ŞAMPİYON SİVAS[/QUOTE]
sevgili arkadaşım...bu sitede hiç kimse trabzonsporun başarılarını görmezden gelmiyor...görmezden gelenin gerizekalı olması gerekir...sorun biz de değil sizde bence...artık sizden başka bir anadolu takımının da şampiyonluğa oynayabileceği gerçeğini içinize sindirin ve başka anadolu takımlarına düşmanlık beslemekten, onlara köstek olmaya çalışmaktan vazgeçin...zamanında malatya, gaziantep, bursa, samsun, rize vs...anadolu kulüplerine yaptığınızı bugün bize yapıyorsunuz ve kusura bakmayın ama anadoludaki trabzonspor sempatisini kendi ellerinizle yok ettiniz...yok ettiniz de ne geçti elinize???? |
insallah daha cok destekler, bütün takima ayni destegi yapariz umarim ileriki zamanda (Anadolu), helal olsun, insallah birgün diger anadolu takimlarida sivasspor gibi olur.
|
kardes cok güzel bir konu senin dedigin sitede ben yigidoguzhan diye kayitliyim o dedigin taraftar bozuntularini iyi biliyorum ve onlara laf yetistirmekle ugrasiyorum nerde sivas haberi varsa aninda baliklama dalip en olumsuz yorumlarini yaziyorlar tabiki elimden geldigince cevabini vermeye calisiyorum bize destek veren basta kayseri bursa ve konyali kardeslerimize tesekkürler
|
[QUOTE=karahisarli;454779]kardes cok güzel bir konu senin dedigin sitede ben yigidoguzhan diye kayitliyim o dedigin taraftar bozuntularini iyi biliyorum ve onlara laf yetistirmekle ugrasiyorum nerde sivas haberi varsa aninda baliklama dalip en olumsuz yorumlarini yaziyorlar tabiki elimden geldigince cevabini vermeye calisiyorum bize destek veren basta kayseri bursa ve konyali kardeslerimize tesekkürler[/QUOTE]
kendi kariyerlerini kendileri bitirdiler,kendilerinden baska bir anadolu takiminin basarisini kabul edemiyorlar,ceza alicagimi bilsemde anti ist.anti pontus diyorum,yigidolara sampiyonluk yakisir,anadolu sizlerle yolunuz acik olsun. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:01. |