![]() |
TESBİHİNE KURBAN LORANT
GALATASARAY MAÇINDA ELİNDE TESBİHLE İLGİNÇ POZLAR VEREN LORANT BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ SONUNDA LORANTIDA KENDİMİZE BENZETTİK TAM BİR YİĞİDO OLMUŞ.. SİZ NE DERSİNİZ.....:)
|
Ya Huyundan Ya Suyundan
[COLOR=DarkRed][FONT=Georgia][B]Eeee Sivas bu İnsan bi girdimi içine Ya Huyundan Ya Suyundan Kapar birşeyler...
Lorant'ında yüreğinde varmış yiğidoluk....[/B][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=erdalguler][COLOR=DarkRed][FONT=Georgia][B]Eeee Sivas bu İnsan bi girdimi içine Ya Huyundan Ya Suyundan Kapar birşeyler...
Lorant'ında yüreğinde varmış yiğidoluk....[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] bide gardaş demeyi öğretebilsek inş zamanla oda our :) |
helal olsun
|
[COLOR=Magenta][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][B]Negüzel ya! tam bizden biri, bide sunu müslüman edebilsek tam bizden olacak![/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
[b]Walla ya adam full CariZmA[/b]
|
[QUOTE=Sweetgirl][COLOR=Magenta][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][B]Negüzel ya! tam bizden biri, bide sunu müslüman edebilsek tam bizden olacak![/B][/FONT][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
valla sweet iyi olur da müslüman olması şimdi olmaz sezon bitince yapalımki sünnet olması takımı etkilemesin :) |
[QUOTE=ayhan_58]valla sweet iyi olur da müslüman olması şimdi olmaz sezon bitince yapalımki sünnet olması takımı etkilemesin :)[/QUOTE]
[b]Ayhan sünnetsiz olduğunu nerden biliyon sağlık açısından çok sünnet olan war ki??:)[/b] |
olm allahın alman ı nerden sünnet olacak dur sezon bitsin onu sana sünet ettirecem :)
|
[B]ARKADAŞLAR SIZENE YA ADAMIN SUNNETINDEN NEBILIYORSUNUZ BELKIDE SUNNETLIDIR ADAMIN ÖZELDURUMUNA KARIŞMAYALIM BIDE [CALHAMAYI]YANI [AYRANI]ÖGRENSE TAM BIZDEN OLUR[/B]
|
HELAL OLSUN VALLA GURUR DUYDUM LORANTTIN KANINDA VARMIS BE DELIKANLILIK VE SİVASLILIK :)
|
[b]Adam önceden beri Türklerin hastası idi...Birde Sivasa gelince baktıki Sivas kültürü çok süper o da tam bir Sivaslı oldu...Duyduğuma göre evde hanımı yemek olarak Madımak Çorbası yapıyormuş...Lorantta fırından katmer getirttiriyormuş...:)[/b]
|
[b]TESBİHİDE ÇOK HAVALI GÜMÜŞ VEYA ALTIN TAM BELLİ DEĞİL AMA İMAMESİ TÜRK BAYRAĞI LORANT GARDAŞ ARAMIZA HOŞGELDİN...[/b]
|
[b][color=blue]ADAMI İKİ GÜNDE KENDİMİZE BENZETTİK.HELAL OLSUN BİZE.
HELAL OLSUN LORANT.HARBİ YİĞİDOSUN...[/b][/color] |
Hatta Herr Loranta Wie gehts? yerine NIYDIYONG GARDAS LA? diye soruldugunda, NIYDEK DA$$..INI YEDIGIM AHA BEYLE UGRASIYOGH diye cevap veriyormus..:)
|
ben bunun yapmacık bir hareket olduğunu düşünüyorum gardaşlar
|
[QUOTE=DJMuRaT][b]Ayhan sünnetsiz olduğunu nerden biliyon sağlık açısından çok sünnet olan war ki??:)[/b][/QUOTE]
tabiki sağlık açısından sünnet olan çok insan var..iltihap vb gibi rahatsızlıklar sonucunda birçok kişi sünnet oluyor..belkide lorantta sünettlidir nerden biliyorsunuz ...bırakın admın şeyiyle uğraşmayıda ,tesbih loranta tam bikarizma katmış valla..haa ayrıca kaliteden de ödün vermemiş gümüşünü almış bravo yaa.tam bi yiğido olmuş allahıma.. |
[QUOTE=ayhan_58]bide gardaş demeyi öğretebilsek inş zamanla oda our :)[/QUOTE]
Yakında demeçlerinde rastlarız gardaş :) |
LORANT GERÇEKTEN DE ÇOK BABACAN Bİ ADAM İNŞALLAH SİVAIMIZDA DAİMİ OLURSİVAS İST ÜBERALL
|
tespih alemdi yaa . ağa gibiydi herif:D:D
|
[B]BİR İKİ AYA KADARDA GARDAŞ LAFINI DEMECLERDE KULLANDIMI TAMAM :D[/B]
|
Maca Trabzonlu arkadasla baktim. Köseyede Lorant i koysalarda macla beraber onuda seyretsek,tam sivasli olmus adam diyor.
Kisacasi herkes hasta oldu karizmaya helal olsun... Birde yumurta topuk ayakkabi, oldu SIVASLI... |
ARKADAŞLAR ŞAKA Bİ YANA ADM TAM Bİ SİVASLI HA BÖYLE GİDERSE KÜTÜĞÜNÜ ALDIRIIZ SİVASA :)
|
[QUOTE=heryerdeyiz61]tespih alemdi yaa . ağa gibiydi herif:D:D[/QUOTE]
[b]EEEE Oda Sivasın ağası kolaymı???[/b] |
tüm türkiyeye reklam oldu millet yiğido gördü heyy kurban olayım beaaa;)
|
sivasın havası ciğerlerine çekti
suyunu içti eşek değil ya değişecek tabi |
way be helalö olsun sana lorant elınde tesbıhı bıde topuklu ayakkabı gıyse tam bır yıgıdo olacak ama takında bıde bıyık uzatırsa tam bızden bırısı olacak
|
Helal olsun
Vallaha ben sasirdim ama cok gururlandim....Ben almanyada kaliyorum böylesini görmedim....Adamlar delikanlilik ne oldugunu bilmez burda...AMA Hocamiza göstermissiniz hemserilerim....
|
[QUOTE=serkan20m]sivasın havası ciğerlerine çekti
suyunu içti eşek değil ya değişecek tabi[/QUOTE] alemsin serkan ya :) :) :) |
[QUOTE=ayhan_58]alemsin serkan ya
:) :) :)[/QUOTE] [b]AYHAN DİĞRE RESİMLERİDE AT GARDAŞ GÜZEL OLMUŞ:D[/b] |
[b]Sivasın ekmeğini yedi Suyunu içti birazda Arif başkanın yanında dolaştı...EEEE olsun o kadar tesbih alışkanlığı...[/b]
|
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Sivasın ekmeğini yedi Suyunu içti birazda Arif başkanın yanında dolaştı...EEEE olsun o kadar tesbih alışkanlığı...[/b][/QUOTE]
[b]siz durun biz onu daha nelere alıştıracağız[/b] |
[b]SANA KATILMAMAK MÜMKÜNMÜ AYHANIM ADAMIDA BİZE BENZETTİKYA YAKINDA SİVAS KÜTÜĞÜDE ALIR BU GİDİŞLE :)[/b]
|
VALLA ADAMIDA KENDIMIZE BENZETTIK YA :)
|
TESBİHHHHHHAYYILDIZLI VE BONCUKLU
LORANTIN GS MAÇINDA ELİND EBULUNAN TESBİHHH AYYILDIZ BAYRAĞI BULUNAN MAVİ BONCUKLU AĞIR BİR GÜMÜŞ TESBİH.
VE ŞU AN BENDEEEE |
[QUOTE=habercim]LORANTIN GS MAÇINDA ELİND EBULUNAN TESBİHHH AYYILDIZ BAYRAĞI BULUNAN MAVİ BONCUKLU AĞIR BİR GÜMÜŞ TESBİH.
VE ŞU AN BENDEEEE[/QUOTE] [COLOR=Magenta][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]sende ne ariyor o tesbih. nasil acep ele gecirdin. Lorant gardasimizda biraksaydinda devam cekseydi! :D[/FONT][/SIZE][/COLOR] |
..
[QUOTE=habercim]LORANTIN GS MAÇINDA ELİND EBULUNAN TESBİHHH AYYILDIZ BAYRAĞI BULUNAN MAVİ BONCUKLU AĞIR BİR GÜMÜŞ TESBİH.
VE ŞU AN BENDEEEE[/QUOTE] iyi hayırlı olsun kardeş:D |
[QUOTE=ayhan_58]valla sweet iyi olur da müslüman olması şimdi olmaz sezon bitince yapalımki sünnet olması takımı etkilemesin :)[/QUOTE]
[b]AYHAN KİRVESİ DE SEN OL BARI...OLUM NE ALAKA TESBİHTEN BAŞLADINIZ..SÜNNETTEN ÇIKTINIZ..[/b] |
[QUOTE=ultraSivas_58][b]AYHAN KİRVESİ DE SEN OL BARI...OLUM NE ALAKA TESBİHTEN BAŞLADINIZ..SÜNNETTEN ÇIKTINIZ..[/b][/QUOTE]
YA O İŞİN DALGASI :d |
Artık o da bir Sivaslı
Lorant tam bir Sivaslı..Bence valilik ona Sivas vatandaşlığı vermeli:):):)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:07. |