![]() |
Bir Zamanlar Gönderilecekti
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/mehmety.jpg[/IMG]
Sivasspor’da bir dönem kadroda yer bulamayan, hatta başka bir takıma kiralık olarak gönderilen Mehmet Yıldız, Bülent Uygun’un teknik direktörlük görevine getirilmesiyle birlikte ilk onbirin vazgeçilmez ismi oldu. Bir dönemler kadroya giremiyordu, şimdi transferin gözdesi Sivasspor’un kaptanı ve milli oyuncusu Mehmet Yıldız, son 3 sezondur gösterdiği performansla taraflı tarafsız tüm futbolseverlerden alkış alıyor. Bir dönem yedek kalmasına, başka bir takıma kiralık olarak gönderilmesine rağmen yılmadan çalışmaya devam eden ve Sivasspor’da bir süre birlikte forma giydiği, "Ağabey" olarak hitap ettiği Bülent Uygun’un takımın başına gelmesiyle adeta yeniden doğan Mehmet, son 3 sezonda kat ettiği mesafeyle taktir kazandı. Ankara TİGEMSPOR’da futbol hayatına başlayan ve profesyonelliğe 2000 yılında Sivasspor’da geçen Mehmet, Sivasspor’un tarihinde ilk kez ikinci ligden, birinci lige çıkmasını sağlayan 2004-2005 sezonu kadrosunda yer aldı. O sezon attığı gollerle takımının ikinci ligi şampiyon olarak tamamlamasına katkı sağlayan Mehmet Yıldız, Sivasspor’un süper ligde mücadele ettiği ilk 2 sezonda pek fazla forma şansı bulamadı. Sivasspor’un birinci ligde ilk kez mücadele ettiği 2005-2006 sezonunda, Alman teknik direktör Werner Lorant tarafından fazla şans verilmeyen Mehmet Yıldız, o sezon 4’ü ilk 11’de olmak üzere 14 karşılaşmada forma giydi. Bu maçlarda 2 kez gol atma başarısı gösteren Mehmet, sezonunun devre arasında ikinci ligde mücadele eden İstanbulspor’a sezon sonuna kadar kiralık olarak gönderildi. [B]UYGUN İLE PARLADI[/B] Kısa bir ayrılığın ardından tekrar döndüğü Sivasspor’da, 2006-2007 sezonunda Slovak Teknik Direktör Karol Pecze döneminde de fazla forma şansı bulamayan Mehmet, sezonun 12. haftası sonrasında Pecze’nin sözleşmesinin feshedilmesinin ardından teknik direktörlük görevine Bülent Uygun’un getirilmesiyle birlikte ilk 11’in vazgeçilmez ismi oldu. Uygun ile adeta parlayan Mehmet, 2006-2007 sezonunda 21’i ilk 11’de olmak üzere forma giydiği 25 maçta 10 gole imza attı. Sivasspor’un "3 Büyükler" ile şampiyonluk mücadelesi verdiği geçen sezonda tamamı ilk onbirde olmak üzere 33 maçta forma giyen Mehmet, toplam 14 kez gol sevinci yaşadı. Süper ligdeki ilk sezonda 2, ikinci sezonunda 10, üçüncü sezonunda 14 gol atan Mehmet, 4. sezonu olan bu yıl ise şu ana kadar 11 gole imza attı. Kırmızı-beyazlı forma altında süper ligde 88 maçta toplam 37 gole imza atan Mehmet, bu sezon da gol krallığı yarışında Milan Baros’un ardından ikinci sırada yer alıyor. [B]TRANSFERİN GÖZDESİ OLDU[/B] Güçlü fiziği, hava toplarındaki hakimiyeti, pivot forvet özelliği ve mücadeleci futboluyla dikkati çeken Mehmet Yıldız, attığı gollerin yanı sıra rakip savunmalara uyguladığı presle de takımının son 3 sezonda elde ettiği başarıda büyük pay sahibi oldu. Sivasspor’un gol yollarındaki en önemli silahı olan Mehmet, sergilediği performansla Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in de beğenisini kazandı ve son dönemlerde Terim tarafından sürekli olarak Milli Takım kadrosuna çağrıldı. Birçok kulübün transfer listesinde yer alarak ara transfer döneminin en gözde ismi olan 28 yaşındaki oyuncu, kulüpler arasında anlaşmaya varılamaması üzerine şu an için kırmızı beyazlı ekipte kaldı. Sivasspor ile 31 Mayıs 2009’da sözleşmesi sona erecek golcü oyuncunun takımı ile sözleşmesini uzatacağı belirtiliyor. |
Cevap: Bir Zamanlar Gönderilecekti
[B][COLOR="Navy"]Sadece[/COLOR] Mehmet Yıldız Değil , Bülent Uygun Zamanında Bütün Futbolcular Parladı.. Sivasa Gelen Artık Yıldız Olup Başka Külüplere Gidebilirler[/B]
|
[B]Ben mehmeti sekiz dokuz yıldır izliyorum,hatta onun ilk forma giydiği maçı bile hatırlıyorum daha dün gibi.
Bugün bu kadar revaçta olmasınıda göz önünde olmasına bağlıyorum,zira mehmet bizim bildiğimiz mehmet,değişen tek şey süperligde oynuyor olması.[/B] |
SİVASSPOR ARTIK BÜTÜN OYUNCULARA FORMA ŞANSI VERİYOR
|
[B]Önce ikinci ligdeyken onu Antalyaspor'a verdiler onlar beğenmedi Telekomspor'a sattılar ama büyük başkan geldi onu takıma kazandırdı sonra mı sonrası işte Türk futbolunun en iyi forvetlerinden biri olup çıkageldi...[/B]
|
[B]Mehmet yıldız bizim çok önemli bir futbolcumuz gideceği her takıma yüzde yüz katkı sağlar inşallah önümüzdeki sezonda Sivassporda kalır[/B]
|
[B][COLOR="Red"]Bülent hoca Mehmet YILDIZ Küllerinde tekrar ateşledi[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]Gökyüzünde değl ama SİVASSPOR'da kuyruklu yıldızdan[/COLOR] [COLOR="Red"]Dağa çok parladı ve sadece SİVASSPOR'un değil [/COLOR] [COLOR="darkgreen"]Tüm TÜRKİYENİN YILDIZ OLDU Mehmet YILDIZ [/COLOR][/B] :):):) |
mehmet yıldız ın sivasspora ilk geldiği sezonu çok iyi hatırlıyorum.teknik direktör ahmet ertem mehmet yıldız ı çarşambaspora kiralık olarak göndermişti,orda çok iyi pişti mehmet ve sivasspora bomba gibi döndü.ertesi sezon sivasta izmirsporu 5-2 yendiğimiz maçta 3 gol atarak "artık ben geliyorum" demeye başlamıştı
|
bülent hocaya helal olsun ne diyelim harika bi hoca.(aman nazar değmesin.)
|
--------------------------------------------------------------------------------
Bülent hoca Mehmet YILDIZ Küllerinde tekrar ateşledi Gökyüzünde değl ama SİVASSPOR'da kuyruklu yıldızdan Dağa çok parladı ve sadece SİVASSPOR'un değil Tüm TÜRKİYENİN YILDIZ OLDU Mehmet YILDIZ __________________ SİVASSPOR CANIMIZ KIRMIZI BEYAZ KANIMIZ YİĞİDODUR NAMIMIZ DOĞUŞTAN SİVASLIYIZ İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ ***KOMİTE BAŞKANI*** |
sivassporun mehmet'e, mehmet'in ise sivasspora katkısı çok büyük...
|
Bülent hoca Mehmet YILDIZ Küllerinde tekrar ateşledi
Gökyüzünde değl ama SİVASSPOR'da kuyruklu yıldızdan Dağa çok parladı ve sadece SİVASSPOR'un değil Tüm TÜRKİYENİN YILDIZ OLDU Mehmet YILDIZ :):):) |
sivasspor 2.yarıda lige agırlıgını daha çok koyacak ve sampiyonluga ulasacaktır.Mehmet ıldız ın da 20 gole ulasacağına inanıyorum
|
[B]Bülent Hoca bu işi gerçekten çok iyi biliyor
Temelini sağlam atmış Devamlı kendini geliştiriryor İleriye yönelik spor dalındaki projeleri takdire şayan. Stadyum proğramında ben bu işin nasıl olduğunu, neler döndüğünü, içini, dışını çok iyi biliyorum,1 Ocaktan sonra satacak oyuncum yok dedi. Bülent Hoca'nın futbolumuza daha nice Mehmet Yıldızlar kazandıracağına yürekten inanıyorum[/B] |
werner lorantın mehmet yıldız ıcın. bu adamdan futbolcu fılan olmaz. gıtsın gures fılan yapsın. sıvas sokaklarında bıle en az 10 tane bole adam bulup getırırım. hepsıde ondan ıyı oynar dedıgını biliyorum. ama tabıkı lorantın futbol dıyınce ne anladıgını sormak lazım once :)
|
[B]şimdi yine aynı transfer olayı başladı yine gs,nin ve medyanın sivassporun başarısını engellemek için yalan haberleri yayınlamaya başladılar.istediği gibi yapsınlar ama arkalarında yiğit taraftarları var hedefimiz neyse onu yapacağız. [/B]
|
|
işteee ülkemizde yabancı antrönör denilşince herkesin aklı çıkıyor ama yanlış keşke türk tekniktrektörlerine önem verilsee dahada başarılı olunur ama bu gidişle zor...
|
Mehmet Yildiz henüz 27 yasinda :D
Lorant ve Pecze zamanindaki sistemler Mehmet Yildiz'a uymuyordu ama Bülent Uygun sistemini Mehmet Yildiz üzerine kuruyor. Bülent Uygun'un gelmesiyle zaten takima yeni bir hava gelmisti. Teknik direktör'den cok abi gibi yaklasiyordu Bülent Uygun futbolcularina ve bu yakinlilik bu ekibi bir araya getirdi. Takimda cok iyi bir takim havasi. Zaten bu bazi gol sevinclerde de görülmektedir. Hangi mactaydi bilmiyorum ama gol oldugunda futbolcularimiz yedek kulübesinde oturan Sezer'i alip salladilar, o günlerde de Sezer baba olmustu. |
BEN ŞIRNAKT ULUDEREDE EĞİTİMCİYİM SABAH OKULA GİDERKEN SİVAS SPORUN KAŞKÖRÜ VE ŞAPKASINI TAKIYORUM BİR TÜRK OLARAK VE BİR SİVASLI OLARAK MİLLETİMLE VATANIMLA BAYRAĞIMLA GURUR DUYARAK TABİKİ BURDAKİ İNSANLARIN KİN DOLU BAKIŞLARI ALTINDA ÖYLE ZORLUKLAR YAŞAYARAK AMA KORKMUYORUM ....... BEN VE BENİM GİBİ ARKADAŞLARIM ASKERİMİZ POLİSİMİZ VE EĞİTİMCİLERİMİZ BİZLER BURDA TÜRK ULUSUNU TEMSİL EDİYORUZ VE MEMLEKETİMİZDE OLAN HABERLERLE SİVAS SPORUN BAŞARISINI TAKİP EDİYORUZ İNTERNETTEN GAZETEDE YOK BURDA VE ALDIĞIMIZ HABERLERLE YAZILARLA ......BİZ GURUR DUYUYORUZ SİZLE KIRMIZI BEYAZ AKAR KANIMIZ İŞTE BİZ TÜRKÜZ İŞTE FARKIMIZ
GURURUMSUN VATANIM GURURUMSUN SİVASIMMM...VE SİVAS SPORDAKİ TÜM SPORCULARLA VE GİTMEYİP TAKIMDA KALDIĞI İÇİN MEHMET YILDIZLA |
[B]ANKARATİGEM NERE SİVASSPOR NERE VAY BE ONU BOŞVERİNDE HER ZAMAN SÖYLÜYORUM BÜLENT HOCA OLMASAYDI MEHMET YEDEK KULÜBESİNDE PİNEKLİYOR OLACAKTI... BIRAVO HOCAM BIRAVO YILDIZIMIZ (bravo)[/B]
|
Bence Mehmet Yıldız Bülent Hocaya çok şey borçlu.Bunun için futbol hayatına sürekli olarak Sivasspor'da devam etmesi gerekir...
|
lorant ile pecze mehmeti tanımıyordu ama biz ve bulent hoca mehmetin nasıl oynadığını biliyordu onu oynattı ve şu anda türkiyenin en büyük forveti
|
ARTIK HOCAM ALT YAPIDAN DA FUTBOLCU OYNATALIM YA ONLARIDA DİĞER TAKIMLARGORSUN TANISINLAR
|
[QUOTE=yigidomustafa58;457611][B]ANKARATİGEM NERE SİVASSPOR NERE VAY BE ONU BOŞVERİNDE HER ZAMAN SÖYLÜYORUM BÜLENT HOCA OLMASAYDI MEHMET YEDEK KULÜBESİNDE PİNEKLİYOR OLACAKTI... BIRAVO HOCAM BIRAVO YILDIZIMIZ (bravo)[/B][/QUOTE]
mehmetin ikinci kez sivasa gelişini hatırlarsak eğer,ankara telekomspordan almıştık,o takım şimdi üçüncü liğe düşmüş durumda.Mehmet sivasa geri dönmemiş olsaydı akibeti nasıl olurdu acaba? |
˜*•. ˜*•.•*˜ .•*˜
˜*•. ˜”*°•.˜”*°•.•°*”˜.•°*”˜ .•*˜ ˜”*°•.˜”*°SİVASSPOR°*”˜.•°*”˜ .•*˜ .•°*”˜.•°*”˜”*°•.˜”*°•. ˜*•. .•*˜ .•*˜*•. ˜*•. .•˜ [COLOR="RoyalBlue"][FONT="Comic Sans MS"][B]Helal Olsun Bülent Hocaya........[/B][/FONT][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:26. |