![]() |
Kupa Maçı Lig Tv'de
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/svsdnz6.jpg[/IMG]
Sivasspor'un Fortis Türkiye Kupası'nda kendi sahasında Denizlispor ile yapacağı maç Lig Tv'den naklen yayınlanacak. Ligde lider takımımızın maçlarını arada bir yayınlayan Lig Tv, kupa mücadelemizi Pazartesi günü saat 13:00'da canlı olarak ekranlara taşıyacak. İkinci yarı için ilk kez seyredeceğimiz Yiğidolar için Sivas'taki taraftarlarımızı tribüne Sivas dışındakileri ise ekran başına çağırıyoruz. |
Cevap: Kupa Maçı Lig Tv'de
TAKIMIMIZIN MAÇINI LİG TV DEN DOYA DOYA İZlEYECEĞİZ:D
|
vay be lig tv uyandi artik bizi gosteriyor hayret
|
yav tabii buda gerekli, bu birazda ticari bir korku liğ tvninki insanları küstürmemek gerekli:D
|
Lig tvmiz de yok ki.Radyoya mecburuz...
|
İyi oldu zaten lig tv vardı.90 dakika maçın başından ayrılmicam.SİVASSA başarılar.
|
İyi oldu zaten lig tv vardı.90 dakika maçın başından ayrılmicam.SİVASA başarılar.
|
artık vermesinmi liderin maçını
|
[B]Lig Tv'nin maçı vermesine sevindim,Elbette vericek! Koskoca Süper lig'in liderinin maçını basın mensubu vermesse yazıklar olsun!
Tekrar Lig Tv'ye teşekkür ederiz.[/B] |
bu guzel bir haber ben yurtdisindayim ama bu sene sirf yigidolari izlemek icin lig tv ye abone oldum EKRANDA OLACAM DUACI OLACAM INSALLAH
|
[B]Pazartesi Okuldan Kaçma Sebebimiz Var :D[/B]
|
[B]Artık spor sayfalarında 4 takımın değil 5 takımın haberleri var. Bundan sonrada Tvlerden yayınlarımız olacak. Bundan doğal ne verki. Artık bu sayede dalga dalga büyüyeceğiz inşallah. Potansiyelimizde mevcut. Birazda hemşerilerimizin gayret göstermeleri gerekiyor. [/B]
|
ya ben kayserideyim o yüzden tvden izleyecem bari sizler stada gidip izleyin.sivassporumuzu yalnız bırakmayın.
|
BU MAÇTA BİZİM İNŞALLAH HAYDİ HAYIRLISI HAYDİ SİVASSPORUM
|
SIVASSPORUMUZUN MACINI LIG TV DEN IZLIYECEM..
|
[B]lig tv ne zaman sivas için hayırlı bir yapmış ki? Maç mesai gününde oynanacak,birde naklen yayın olursa boş tribünlere oynanır herhalde.[/B]
|
lig tv nin bu çalışmalarını 2. yarıdada görürüz inşallah ama hiç umudum yok onlar istanbul takımlarının yalakaları ama yinede teşekkürler
|
issiz gucsuz adammiyiz yahu, pazartesi is gunu ve is saatine denk geliyor,ligtv ye tsk ederken federasyonuda elestirmek gerekir bu saatte macmi olur siz bizimle dalgami geciyorsunuz yahuuu...
|
[B]Pazartesi olması cok kötü oldu hangi akla hizmet pazartesi gününe maç koyarlar anlamış değilim Sivastakı gelebilecek durumu olan tüm taraftarlarımızı beklıyoruz 2 tl verip stattan canlı canlı izlemek varken 3 - 5 tl verip kahvehanelere doluşmayalım....[/B]
|
tv de yayınlanıyor diye stada gelmemek olmaz hadi yiğidolar stadda buluşalım çoşturalım sivassporumuzu 3 puanı alıp garantiliyelim kupayı ne dersiniz
|
ligtv çok şükür ama iş saati maç niye akşam degil hafta içide olsa akşama almaları lazım maçı
|
HAFTA İÇİNE GELMESİ KÖTÜ OLDU.İNŞALLAH İŞYERİNDEN İZİN ALIP SEYREDECEGİM.
|
iii ama sivasta olanlar yuzde yuz statda gelecektır bu maçıda sivas da olmayan kısler izler
|
şansa bak ya sivas dışındaki maç olsa vermezler sivastaki maçı veriyorlar hayret bişi....benim diyecegim sivastaki yigidolara lütfen lig tvden izleyeceginize 2 ytl verin stadda izleyin hem takımımıza destek olalım hemde bu heyecanı canlı canlı yaşayalım bilet fiyatıda gerçekten cok ucuz lütfen stadı dolduralım yigidolar....
|
[B]maç saati biraz daha geç olsaydı keşke napalım bizde yarın okuldan kaçarız :D:D illaki izleyeceğiz o maçı...[/B]
|
YIGIDOLAR'a yarinki macinda cani gonulden BASARILAR DILIYORUM INSALLAH IYI BIR SONUCLAR BITIRIRIZ MACI basarilar diliyorum YIGIDOLARA
|
[B][SIZE="1"]hadi herkes ekran basına yiğidolar[/SIZE][/B]
|
bu guzel bir haber ben yurtdisindayim ama bu sene sirf yigidolari izlemek icin lig tv ye abone oldum EKRANDA OLACAM DUACI OLACAM INSALLAH
|
SIZE="1"]hadi herkes ekran basına yiğidolar[/SIZE]
|
YIGIDOLAR'a yarinki macinda cani gonulden BASARILAR DILIYORUM INSALLAH IYI BIR SONUCLAR BITIRIRIZ MACI basarilar diliyorum YIGIDOLARA
|
[B][I]]yarin ki maçı inş alacagız ve grubdan çıkacagızz[/I][/B]
|
[B][I]maç saatin kaçta acaba merek ettim[/I][/B]
|
[B][I]ya niye bursanın maçın veriyo sivasın kini neden vermiyo haksızlık[/I][/B]
|
vay be lig tv uyandi artik bizi gosteriyor hayret
|
[B][I]şampiyon kimm tabikide sivasspor[/I][/B]
|
yarin ki denizli macin alacagiz ve grubdan cikacagiz
|
Haberde 13:00 yazıyor ama ligtv yayın akışında 13:30 demiş net bir bilgisi olan var mı?
|
SİVASSPORA PAZARTEZSI OYNAYACAGI DENIZLI MACINDA BASILAR DILIYORUM.ALMANYA DAN SELAM OLSUN SIVASLI YIGITLERE.
|
Fortis Türkiye Kupası - Grup C - Grup Eleme 4 . Hafta
12.01.2009 [B]13:30 [/B] SİVAS 4 EYLÜL SİVASSPOR - DENİZLİSPOR (O) BÜNYAMİN GEZER (Y) AYHAN AKGÖZ (Y) ARKIN AKGÖL (D) GÖKHAN GÜNEŞER Federasyonun sitesi 13:30 diyor maçta görüşürüz : [url]http://www.tff.org/default.aspx?pageID=600&ftxtID=2966[/url] |
cok güzel oldu tv den izlenebilecek tabiki o saatlerde calismiyanlar ? :
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:37. |