![]() |
Aydın Sivas Yolunda!..
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/aydinn.jpg[/IMG]
Sivasspor yöneticilerinin, Galatasaray Başkanı Adnan Polat'tan, teknik heyetin raporu doğrultusunda Aydın'ın Sivasspor'a kiralık verilmesi konusunda söz aldığı öğrenildi. Askerliği Sivas'a çıkan oğlu Kerim Polat'la birlikte kente gelen Adnan Polat, Sivassporlu yöneticilerle de biraraya geldi. Polat ile kırmızı-beyazlı yöneticilerin görüşmesinde Galatasaraylı futbolcu Aydın'ın Sivasspor'a kiralık verilmesi konusunun da değerlendirildiği öğrenildi. Sivasspor'un isteğine olumlu baktığı öğrenilen Adnan Polat'ın, 2 gün sonra Galatasaray teknik heyetiyle Antalya'da gidecek-kalacak futbolcularla ilgili yapacağı toplantıdan çıkacak karara göre, Aydın'ı Sivasspor'a kiralık verme konusunda söz verdiği öğrenildi. Galatasaray teknik heyetinin uygun görmesi durumunda Aydın'ın Sivasspor'a kiralık verileceği ifade edildi. Bu arada, daha önce Galatasaray'a transfer olacağı yönünde haberler çıkan Sivassporlu Mehmet Yıldız ile ilgili Adnan Polat ile Sivasspor yönetiminin kesinlikle bir görüşme yapmadığı da ifade edildi. |
Cevap: Aydın Sivas Yolunda
Yaw ben Aydın YILMAZ ı çok sewiyorum oyun tekniği,karizması herşeyi aynı Musa Aydın a benziyor.Bu arada GS de de ''7'' numaralı formayı giyiyor.Bir anlamda 2.Musa Sivasta diyebiliriz..:)
|
[QUOTE=mehmetyildiz58;459820]Yaw ben Aydın YILMAZ ı çok sewiyorum oyun tekniği,karizması herşeyi aynı Musa Aydın a benziyor.Bu arada GS de de ''7'' numaralı formayı giyiyor.Bir anlamda 2.Musa Sivasta diyebiliriz..:)[/QUOTE]
insallah kardes bende aydın'ın oyun anlayısını ve kendisini sewiyorum sivas'a gelirse iyi olur bencee:) bu arada memhet yıldız x sivasspor yazmıssın memhet'İ düzelt istersen... |
aydin yilmaz oyun anlayisla teknigiyle gelecekte cok iyi bir oyuncu olacak kendisinide cok seviyorum gercekten insllah gelir...
|
Cevap: Aydın Sivas Yolunda!..
evet arkadaslar dogru, 2 gün icinde netlik kazanicak bir haber,, simdiden hayirli olsun sivasimiza
|
hayırlısı olsun..................
|
inşallah alırız lazım musanın orda bi oyuncu.. sergioyu ankaragücüne vermiş bizimkiler bilmem ne kadar dogru gazeteler öle yazıyor
|
bu oyuncu super gercekten insallah cabuk gelir bize
|
inş geLir en azından yrm sezon bze katkı ypmış oLur musada soLa geçer
tbi büLent hocaya KarısmayaLım |
[B]Bence gercekleşirse 2. yardıdakı en önemli oyuncularımızdan biri olacaktır bundan hiç şüphem yok...[/B]
|
[COLOR="Red"]hayırlı olğurlu oldun diyelim eğer gelirse güzel olur tabi[/COLOR]
|
[B][COLOR="DarkOrange"]bülent hocanın seçtiklerinde mutlaka bir planı var aydın ise iyi bir oyuncu aman heee aydının karşılığınada sivas maçınıda vermeye kalkmasınlar [/COLOR][/B]
[COLOR="DarkOrange"][B]genç oyuncumuza yani şimdiki yiğidoya çalışmalaeında başarılar dilerim.[/B][/COLOR] |
OOoo Super.. Gelirse Super Olur.. Sampionluk Yolunda Cok Katkisi Olur..
|
çok iyi olur ama gs bundan çıkarsız kalmaz sezon sonu mehmeti alır
|
[B]Geleceğin yıldız adaylarından ve de Bulent Uygun'un takımda görmek istediği bir isim gelmesini isterim takıma katkısı olacaktır ama büyük bir sorun nerde oynayacak....[/B]
|
'Yıldız'ı götürmeye geldim'
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Sivas'a Mehmet Yıldız'ı götürmeye geldiklerini söyledi Galatasaray Başkanı Adnan Polat, askerliği Sivas'a çıkan oğlu Kerim Polat ile birlikte Sivas'a geldi. Polat oğlunu teslim etmeden önce Sivasspor-Denizlispor karşılaşmasını tribünden izledi. Galatasaray Başkanı Adnan Polat, vatani görevini yapmak üzere Sivas'a gelen oğlu Kerim Polat'ı yalnız bırakmadı. Oğlu ve bazı yakınlarıyla birlikte THY'ye ait uçakla Sivas Havaalanı'na gelen Polat, bir süre hava alanında dinlendi. Polat, daha sonra oğluyla birlikte havaalanından ayrıldı. Bir müddet kenti gezen Adnan Polat, daha sonra Sivasspor-Denizlispor arasında oynanan Fortis Türkiye Kupası karşılaşmasını 4 Eylül Stadı'nda izledi. Karşılaşma arasında Polat, oğlunun askerliği için geldiğini belirterek, "Söylenecek bir şey yok. Neticede kısmetine Sivas Temeltepe çıktı. Ben de babası olarak yanında geldim. Öğleden sonra birliğine teslim edeceğim" dedi. Sivasspor yöneticileri, Adnan Polat için stada katmer ve tulum peyniri getirerek ikram etti. Polat, Sivas Valisi Veysal Dalmaz, Belediye Başkanı Sami Aydın ve Sivasspor yöneticileriyle sohbet etti. Çevredekilerin, kente neden geldiğini sorması üzerine ise Polat, "Mehmet Yıldız'ı götürmeye geldim" yanıtını verdi. Karşılaşma sonrası Adnan Polat, oğlu Kerim'i 5'inci Piyade Er Eğitim Tugayı'na götürerek birliğine teslim etti. |
aydın harika bir transfer olur...geleceği çok parlak bir oyuncu...
|
aydın gelırse walla mutıs olur yıgıdom hade mecnun baskan patlat transferleri
sampıyon yıgıdo |
[B]Çok genç bir oyuncu,Gelirse Sivas'a çok büyük katkısı olur.İnşallah olur[/B]
|
gelirse takıma faydası olur süper oyuncu.
|
bu aydin cimbomda banko oynicak kapasitede bi oyuncu,bence gelmesi takimin gücüne güc katar,cok sevindirici bi haber,insallah gelir
|
aydın sivasımıza yakışır. yanlız çok para ödememek lazım. çünkü gs aydın'ın kendisini geliştirmesini istiyor. ondan sonra gs'nin as kadrosunda düzenli oynayacaktır. önümüzde bir servet örneği var. sivasa gelen yeteneklerine yetenek katıyor, kendisini geliştiriyor. adnan polat da bunu bildiği için başka takıma değil sivasspor'a kiralık olarak vermek istiyor. hem sivasspor hem de gs bu işten karlı çıkacak. gs de kendi karını düşündüğü için çok para ödememeliyiz diye düşünüyorum.
|
galatasaray için çok başarılı bir hareket gelecek vaad eden oyuncusunu pişmesi için ligde iddaalı bir takıma kiralık vermek çok mantıklı bir hareket gelişim kaydetmeside garanti 2. bir Arda Turan olması yüksek ihtimal sivas açısındanda düşünürsek şampiyonluk yolunda galatasarayla eş değer şansa yükseltmiş oldu bu transferle şu durumda galatasaray maçlarını kaybetseniz bile diğer rakiplere karşı çok üstünlük kurabilceksiniz şimdiden teşekkürler sivasspor mehmet yıldız konusunada gelirsek sözleşmesi bittiği andan itibaren galatasarayla sözleşme imzalayacaktır bu yazdıklarım şu an biraz sivaslı tarftarları kızdırabilir ama gerçekler aynen bu şekilde
|
[QUOTE=elleshar;459973]galatasaray için çok başarılı bir hareket gelecek vaad eden oyuncusunu pişmesi için ligde iddaalı bir takıma kiralık vermek çok mantıklı bir hareket gelişim kaydetmeside garanti 2. bir Arda Turan olması yüksek ihtimal sivas açısındanda düşünürsek şampiyonluk yolunda galatasarayla eş değer şansa yükseltmiş oldu bu transferle şu durumda galatasaray maçlarını kaybetseniz bile diğer rakiplere karşı çok üstünlük kurabilceksiniz şimdiden teşekkürler sivasspor mehmet yıldız konusunada gelirsek sözleşmesi bittiği andan itibaren galatasarayla sözleşme imzalayacaktır bu yazdıklarım şu an biraz sivaslı tarftarları kızdırabilir ama gerçekler aynen bu şekilde[/QUOTE]
neler olacağını hep beraber görelim...ama şunu unutmaki gesenin bir puan önündeyiz şu an...şampiyonluk şansınızın bizden çok olduğunu sadece gesenin şakşakçılığını yapan istanbul basını söylüyor...biz onlar gibi düşünmüyoruz...sizi sivasa bekliyoruz...sivaslının konukseverliğini bir kez daha gösterip gollerle uğurlayacağız sizi inşallah... |
birinin adı AYDIN yılmaz birinin soyadı musa AYDIN
|
[B]Bülent hoca aydında bir ışık görmüş olmalıki ısrarla istiyor onu;bekleyip göreceğiz.[/B]
|
[QUOTE=etzel1967;460002]neler olacağını hep beraber görelim...ama şunu unutmaki gesenin bir puan önündeyiz şu an...şampiyonluk şansınızın bizden çok olduğunu sadece gesenin şakşakçılığını yapan istanbul basını söylüyor...biz onlar gibi düşünmüyoruz...sizi sivasa bekliyoruz...sivaslının konukseverliğini bir kez daha gösterip gollerle uğurlayacağız sizi inşallah...[/QUOTE]
şu an şampiyonluk şansı olarak insanların önde olduğunu düşünmesi kadro kalitesinden kaynaklanıyor ki benim yukarda söğlediğim bambaşka bir şey eğer son 6 haftada oynadığı oyunu devam ettirirse galatasaray sivasspor 2 maçı kazansada şampiyon olur sonuçta bu takım fenere karşı kadıköyde kaybetmesine rağmen defalarca şampiyon oldu kadro kalitesinin etkisi büyük nese geçelim bu olayları benim anlatmak istediğim sivasında en az galatasray veya fener veya trabzon kadar şansı var fakat galatsarayın kadro avantajı var ve bu kadro avantajı aydının gelmesiyle sizin içinde kesinlikle olacak kısacası ben yukarda galatasaray ve sivasın şansları bu transfer sonrası eşit olacak dedim ve trabzon fener ve beşiktaşdan bu iki takımın 1 adım önde olduğunu belirtmeye çalıştım.çünkü Aydının kanatlardan beslediği bir mehmet yıldız 2 katı performansla oynaycak,bunun yanında aydın dikine oynayan bir oyuncu ve çok hızlı ve bir çok özelliği var bugün fatih terim dahil galatasaray alt yapısını görmüş olan bütn teknik direktörler aydının ardadan daha yetenkli olduğunu kabul ediyorlar ve fikrimce bülent hoca aydının kumaşını onu nasıl yetiştireceğini çok iyi bilen bir insan. Küçük bir ek daha yapmak istiyorum ben size saygı gösterip takımınızın ismini tam ismiyle yazarken sizin galatasarayın ismini çeşitli kısaltmalarla yazmanız cidden hoş bi durum değil sonuçta ne kadar sevmesenizde saygı en önemli değerdir. |
slm a noami trasferi iyimi oldu acaba
|
MEHMEH SIVAS IN YILDIZI GALATASARAY DURSUN DURDUGU YERDE BIZ SAMPIYON OLUP MEHMETIN DE HAK ETTEGI EMEGININ KARSILIGINI VERIRIZ INSALLAH HIC BIR YERE GITMESINE GEREK YOK AYDIN I DA ALIRSAK MEHMETLE IYI ANLASIR DUSUNCESINDEYIM AYDIN SU ANKI GALATASARAYIN FORVETLERININ HEPSINDEN IYI OZELLIKLE UMIT KARAN BIN CEKER BEN AMATOR ANTRENOR UM BANA BEDAVA VERSELER UMIT KARANI ONUN ICIN TAKIMDAN BIR FUTBOLCUMU KESMEM
|
aydın gelirse namusci ve diğer yabancılara gerek kalmaz.ancak yarım sezonluğuna gelirse diğer genç türk futbolcularında transfer edilmesi lazım...
|
inş gelır de oynar sivasta kıralık olsa da yıne çok güzel bır oyuncu
|
aydın ve murat erdoğan alınsın ben şampi... derim.sezon sonuda görürsünüz ....yon eklenir.
|
umarım hayırlısı olsun sivasımız şampiyon olsunda gerisi önemli degil :)
|
[B]Aydın sivassporumuza faydalı olur diye düşünüyorum hayırlı olsun[/B]
|
Gelirse tabiki cok iyi olur. Gelecegin yildiz futbolcularindan birisi, en azindan Türkiye capinda. Acaba gelirse Musa Aydin'i kesebilecek mi? Yoksa Musa Aydin'i sola cekip Aydin da sag kanatta mi oyniyacak?
|
Yenilse de çıkıyor
Orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın tek golü 90+2'de İbrahim Dağaşan'dan geldi. Taçtan gelen topu Tum kafayla indirdi. İbrahim sert bir vuruşla fileleri havalandırdı: 1-0. Denizli karşısında aldığı bu galibiyetle puanını 7'ye çıkaran kırmızı-beyazlılar, averajla grup liderliğine yükseldi. Sivas, gruptaki son maçında deplasmanda Manisaspor'a tek farklı yenilse bile çeyrek finale yükselecek. |
umarım yapılan bu son transferler takımın yapısını bozmaz...
|
Oğlunu askere uğurlamak için dün Sivas'a giden Polat genç yıldızı kiralık olarak gönderebileceklerini söyledi.
İki günde netleşir Askerliği Sivas'a çıkan oğlu Kerim Polat ile birlikte dün Sivas'a giden ve dünkü maçı tribünden izleyen G.Saray Başkanı Adnan Polat, Aydın Yılmaz konusunda söz verdi. Sivaslı yöneticilerle bir araya gelen Polat, konunun 2 gün içinde netleşeceğini söyledi. Mehmet için geldim Adnan Adnan Polat'ın, teknik heyetle yapacağı görüşmenin ardından genç yıldızı kiralık olarak göndereceği öğrenildi. Bu arada, dün kentte dolaşan Polat, çevrediklerin "Neden geldiniz?" sorularına "Mehmet Yıldız'ı götürmeye geldim" yanıtını verdi. |
Aydın'ın gelmesine çok sevinirim.Çok iyi bir futbolcu...
|
[QUOTE=Stephan Battal;460032]MEHMEH SIVAS IN YILDIZI GALATASARAY DURSUN DURDUGU YERDE BIZ SAMPIYON OLUP MEHMETIN DE HAK ETTEGI EMEGININ KARSILIGINI VERIRIZ INSALLAH HIC BIR YERE GITMESINE GEREK YOK AYDIN I DA ALIRSAK MEHMETLE IYI ANLASIR DUSUNCESINDEYIM AYDIN SU ANKI GALATASARAYIN FORVETLERININ HEPSINDEN IYI OZELLIKLE UMIT KARAN BIN CEKER BEN AMATOR ANTRENOR UM BANA BEDAVA VERSELER UMIT KARANI ONUN ICIN TAKIMDAN BIR FUTBOLCUMU KESMEM[/QUOTE]
mehmet ister gelsin ister gelmesin o konuda hiç bir şey belli olmaz belirsiz bir konuda yorum yapmanında manası yok tartışmanın bi ortası bulunamaz.Ümit Karan konusuna gelince 12 kez milli takımda oynamış türkiyede gol kralı olmuş şu ana kadar attığı 95 golle 100 ler klubüne girmeye çok yaklaşmış şu an Galatasaray da kaptanlık yapan defalarca Cl de oynamış olan bir futbolcu cidden amatör takımda bedava verseler kimseyi kesemez haklısın cidden :D:D:D:D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:27. |