SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   SKİBBE DEN ONAY ÇIKMADI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=22932)

crburak58 14.01.2009 11:21

SKİBBE DEN ONAY ÇIKMADI

[B][I]Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Sivasspor'un talip olduğu genç futbolcu Aydın Yılmaz'ın takımdan ayrılmasına onay vermedi.

Sarı-kırmızılı idareciler, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın, Aydın için önceki gün Başkan Adnan Polat'a yaptığı teklifi Alman hocaya ilettiler, ama olumsuz yanıt aldılar.

Sezonun ikinci yarısında üç kulvarda şampiyonluk mücadelesi yapacaklarına dikkat çeken Skibbe'nin, "Yeni transfer istemediğimi daha önce açıkladım. Fakat hedeflerimize ulaşmak için elimizdeki kadronun da aynen korunması lazım. Önümüzdeki maçlarda tüm oyuncularımıza ihtiyacımız olacak” diyerek Aydın'ın kalmasını istediği öğrenildi.
[/I][/B]

davulcu 14.01.2009 11:27

Cevap: SKİBBE DEN ONAY ÇIKMADI

aydın dün akşam oynanan werder bremen maçında baya bi etkili oldu o yüzden olmuş olabilir.

yerliturkuaz 14.01.2009 11:35

[B]Gelseydi hem takima hemde kendisine buyuk yarari olacakti napalim kismet degilmis...[/B]

zaralı ulkucu 14.01.2009 11:39

ıns hayırlısı olur aydın icin

Adalı58 14.01.2009 12:12

Mrb lar arkadaşlar evet gelseydi iyi olurdu ama gelmesede bizim için hiçbişey değişmez biz Allah ın izniyle bu sene şampiyonuz.....

karahisarli 14.01.2009 12:45

bülent hoca onu övdü o yüzden kesinlikle gömdermezler bencede iyi oldu oyuncuyu al yildiz yap tekrar rakibine bedavaya kendini vurmasi icin silah ver iyiki gelmedi bu arada transfermarkt da diallo hacettepede görünüyor bu konuda bilgisi olan varmi.

crburak58 14.01.2009 13:09

[QUOTE=karahisarli;460569]bülent hoca onu övdü o yüzden kesinlikle gömdermezler bencede iyi oldu oyuncuyu al yildiz yap tekrar rakibine bedavaya kendini vurmasi icin silah ver iyiki gelmedi bu arada transfermarkt da diallo hacettepede görünüyor bu konuda bilgisi olan varmi.[/QUOTE]

diallo takıdma kalıyor.

07MEKAN
58VATAN

crburak58 14.01.2009 14:30

aydın gelmedı gardaşlar ama hala gelecek haberleri devam edıor sitede

yigidomustafa58 14.01.2009 14:36

[B]satmassan satma be çok meraklıydık bizde adam yedek külübesinde pinekliyo hep..[/B]

Adalı58 14.01.2009 14:40

[QUOTE=yigidomustafa58;460665][B]satmassan satma be çok meraklıydık bizde adam yedek külübesinde pinekliyo hep..[/B][/QUOTE]

Ne Aydınlar gelir gider hiç dert değil..

crburak58 14.01.2009 20:47

[B]adamlar aydını vermıolar hala onunla ılgılı anketler yapıyoruz arkadaşlar bıraz dıkkat edelım
[/B]

tiryakisivaslı 14.01.2009 21:12

[QUOTE=Adalı58;460671]Ne Aydınlar gelir gider hiç dert değil..[/QUOTE]

bn öLe düsünmüorm bu adam arda dan daha yetenekLi hem sağ hem soL ayak

var ve daha birçok şey.Şu zamanda Türkiye den öYLe biR topçu çıkacağını

zAnnetmioRm....

MustafaParlak 14.01.2009 21:17

[B][COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]Aydın Futbol Karakteri Ve Kendine Has Özellikleriyle Çok Çok Özel Bir İnsan Ve Futbolcu.Her Takımda Aydın Gibi Futbolcular Olsa Keşke...Bir Futbolcu Eger Şampiyonluk Mücadelesi Veren Takımda ilk 18 Bile Girebiliyorsa Demekki O çoktan Kendini Kanıtlamıştır.Bundan Sonra herşey skibbe'ye Kaldı Bakalım Zico Gibi Bize İyilik Yapabilecekmi???[/FONT][/COLOR][/B]

Besyo_cu 14.01.2009 21:21

[B]Gsnın antrenoru skibe değilki adam kukla gibi bişey iş adnan sezgin ve adnan polatta bitiyor o yuzden cok önemsenecek bi haber değil ;)[/B]

velibircan 14.01.2009 21:25

[B]Üzüldüm Ya....Gelseydi GErçekten takım İçin FAydalı Olacağına Çok İnanıyordum..neyse hayırlısı olsun[/B]

Shan58 14.01.2009 22:07

[QUOTE=crburak58;460555][B][I]Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Sivasspor'un talip olduğu genç futbolcu Aydın Yılmaz'ın takımdan ayrılmasına onay vermedi.

Sarı-kırmızılı idareciler, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın, Aydın için önceki gün Başkan Adnan Polat'a yaptığı teklifi Alman hocaya ilettiler, ama olumsuz yanıt aldılar.

Sezonun ikinci yarısında üç kulvarda şampiyonluk mücadelesi yapacaklarına dikkat çeken Skibbe'nin, "Yeni transfer istemediğimi daha önce açıkladım. Fakat hedeflerimize ulaşmak için elimizdeki kadronun da aynen korunması lazım. Önümüzdeki maçlarda tüm oyuncularımıza ihtiyacımız olacak” diyerek Aydın'ın kalmasını istediği öğrenildi.
[/I][/B][/QUOTE]

Bir hocanın Transfer etmek istediği futbolcuyu çıkıpta medyaya çok iyi oyuncu bize gelir inşallah diye söylemesi bana normal gelmedi.

bildiğim kadarıyla transfer görüşmeleri gizli yapılır ve daha sonra haberler gelir.
Bülent hoca belki Mehmet Yıldız olayına misilleme olarak böyle demeçlerde vermiş olabilir.

Adnan polatın Mehmet Yıldız transferinde ciddi olmadığını gördük.
Sakat yabancı futbolcular için milyonlarca euro'yu gözden çıkaran GS mehmet yıldıza gelince ellerini cebine sokmaya yanaşmamıştı.

Tabi Mehmet yıldız yerli, büyük takım hayranlığı var. nasıl olsa onu ucuza getiririz buraya ama diğer yabancılar Türkiyeye kolay kolay gelmez çünki altarnatif takım çok.

Aydın bana göre fazla abartılıyor. Avrupada aydın gibi bir sürü oyuncu var.
zaten sviasın yedek klubeside forma şansı bulamayan yedeklerle dolu önce
mevcut yedekler forma şansı bulsun, sonra sıra aydına gelsin.

adece takımın motivasyonunu bozmak için

titizyiğido 14.01.2009 22:56

ya aydın kim kardeşim vermesinler turşusunu kursunlar bülent hoca istesin 50 tane aydın bulur

elleshar 14.01.2009 23:23

[QUOTE=Shan58;460820]

Aydın bana göre fazla abartılıyor. Avrupada aydın gibi bir sürü oyuncu var.
zaten sviasın yedek klubeside forma şansı bulamayan yedeklerle dolu önce
mevcut yedekler forma şansı bulsun, sonra sıra aydına gelsin.
[/QUOTE]

[B]diğer konuda yazdıklarımın aynısını kopyalama gereği duydum[/B]
bir kanat oyuncunda olması gereken pek çok kilit özelliği vardır öncelikle. nedir bir kanat oyuncusundan beklenen? öncelikle bir kanat oyuncusu topla veya topsuz süratli olmalıdır, bu mesela yine bir kanat oyuncusu olan arda'da mevcut olmayan bir özellik. arda sıkışık alanda 3 kişinin arasından bile çıkabilecek inanılmaz bir adam geçme yeteneğine sahip ama rakibini geçtikten sonra basıp gidemiyor. açık alanda geçtiği adamı oyundan düşüremiyor. ama aydın böyle değil, arda'ya yakın sayılan bir adam eksiltme yeteneğinin üstüne topla veya topsuz inanılmaz bir sürati var, kısa sürede hızlanıyor ve en önemlisi topla yüksek süratle giderken bile top üstünde olağanüstü bir hakimiyete sahip. ortaları henüz öldürücü olmasa da isabetli, dağa taşan giden ortasına rastlamadım pek. top ayağına gerçekten yakışıyor, teknik bir oyuncu olduğunu daha topu ayağına alınca anlaşılıyor. ayrıca kafi düzeyde bir kuvveti var, şimdilik çok yeterli olmasa da zamanla en kolay gelişecek özellik kuvvet olduğu için problem yok

sonuç olarak arda dan daha iyi bir oyuncu sadece bir kaç eksiği var gelelim avrupada bu tip çok oyuncu var sözüne yukarda saydığım özelliklere sahip oyuncu sayarsak lionel messi Franck Ribery CR7 dani alves(sağ bek olmasına rağmen aynı özelliklere sahip) bunlar aklıma gelen ilk isimler cidden çok makul fiyattadırlar hepsi :) ardadan daha iyi olduğunu nerdeyse tüm futbol otoriteleri söylüyor.

Shan58 15.01.2009 01:44

[QUOTE=elleshar;460837][B]diğer konuda yazdıklarımın aynısını kopyalama gereği duydum[/B]
bir kanat oyuncunda olması gereken pek çok kilit özelliği vardır öncelikle. nedir bir kanat oyuncusundan beklenen? öncelikle bir kanat oyuncusu topla veya topsuz süratli olmalıdır, bu mesela yine bir kanat oyuncusu olan arda'da mevcut olmayan bir özellik. arda sıkışık alanda 3 kişinin arasından bile çıkabilecek inanılmaz bir adam geçme yeteneğine sahip ama rakibini geçtikten sonra basıp gidemiyor. açık alanda geçtiği adamı oyundan düşüremiyor. ama aydın böyle değil, arda'ya yakın sayılan bir adam eksiltme yeteneğinin üstüne topla veya topsuz inanılmaz bir sürati var, kısa sürede hızlanıyor ve en önemlisi topla yüksek süratle giderken bile top üstünde olağanüstü bir hakimiyete sahip. ortaları henüz öldürücü olmasa da isabetli, dağa taşan giden ortasına rastlamadım pek. top ayağına gerçekten yakışıyor, teknik bir oyuncu olduğunu daha topu ayağına alınca anlaşılıyor. ayrıca kafi düzeyde bir kuvveti var, şimdilik çok yeterli olmasa da zamanla en kolay gelişecek özellik kuvvet olduğu için problem yok

sonuç olarak arda dan daha iyi bir oyuncu sadece bir kaç eksiği var gelelim avrupada bu tip çok oyuncu var sözüne yukarda saydığım özelliklere sahip oyuncu sayarsak lionel messi Franck Ribery CR7 dani alves(sağ bek olmasına rağmen aynı özelliklere sahip) bunlar aklıma gelen ilk isimler cidden çok makul fiyattadırlar hepsi :) ardadan daha iyi olduğunu nerdeyse tüm futbol otoriteleri söylüyor.[/QUOTE]

Ne Aydın'mış bu yok yok. demek yerli messi'miz varda bizim haberimiz yok.
GS'de heba oluyor bu dünya yıldızı desene.
Bizim Konfory Silla'da süper çalım atıyor, adam eksiltiyor hemde çok güzel ortalar yapıyor ama gel gelelimki çoğu zaman yedekte bekliyor.

Aydın ve Ardayla şampiyonlar ligi kupasını kaldırmanızı bekliyoruz.
Söylediklerine bakılırsa böyle oyuncular varken daha aşağısıda yakışmaz size.

D_Mrsic 15.01.2009 07:42

[QUOTE=elleshar;460837][B]diğer konuda yazdıklarımın aynısını kopyalama gereği duydum[/B]

sonuç olarak arda dan daha iyi bir oyuncu sadece bir kaç eksiği var gelelim avrupada bu tip çok oyuncu var sözüne yukarda saydığım özelliklere sahip oyuncu sayarsak lionel messi Franck Ribery CR7 dani alves(sağ bek olmasına rağmen aynı özelliklere sahip) bunlar aklıma gelen ilk isimler cidden çok makul fiyattadırlar hepsi :) ardadan daha iyi olduğunu nerdeyse tüm futbol otoriteleri söylüyor.[/QUOTE]

Vay bee ne Aydınmıs amma!! ama nedense benım gordugum kadarıyla son 3 sene ıcınde hep ılerde yıldız olcak ılerde yıldız olcak dendı. ardadan daha populer bı futbolcuydu. sadece konya macında 90+ larda atıpta galıbıyetı getıren golu var.. gerı kalan maclarda cok ıı oynadıda gundemde olupta acaba bızmı farketmedık dıe dusunuyorum...arda ıse manısaya kıralık verıldı orda patlama yaptı. sımdı ıse gsnın en ıyı topcusu.. madem aydın ardadan daha ıyı futbolcu madem messı gıbı cristıano ronaldo gıbı topcuda.. emsallerı avrupayı dunyayı sallarken. kendısı yedek klubesınde ayaklarını sallıo??? valla acıkcası gelmesınıde ıstemıyordum.. yonetım aydını alıp yıldız yapıp yollayacagına AVRUPADAKI GURBETCILERIMIZIN PESINE DUSUP ONLARI YILDIZ YAPSIN..MESELA OFFENBACHLI TUFAN COK II BIR OYUNCU. AYRICA ISRARLA BAYERN MUNCHEN 3. LIG TAKIMINDAKI MEHMET EKINCI VE DENIZ YILMAZ ILE; B.LEVERKUSEN DEKI DENIZ NAKIYI ALMAYA CALISSINLAR LUTFEN. YONETIM SESIMIZI DUYYYYYY

S1vasLee 15.01.2009 07:58

[COLOR="RoyalBlue"][B][FONT="Comic Sans MS"]Sivasspor Gibi büyük Bir Camiayı Kendileri Kacırdı Onlar Üzülsün......[/FONT][/B][/COLOR]

Shan58 15.01.2009 09:41

[QUOTE=D_Mrsic;460881]yonetım aydını alıp yıldız yapıp yollayacagına AVRUPADAKI GURBETCILERIMIZIN PESINE DUSUP ONLARI YILDIZ YAPSIN..[/QUOTE]

Bazen Bizim Bülent hocayı anlamayamıyorum.
Bizemi düştü GS'li oyuncuyu yıldız yapıp sonrada al biz yetiştirdik sen kullan demek.
Eğer futbolcu yetişecekse Kendiler yetiştirsin, bize ne ki GS'nin futbolcularından.

FB gidip GS'nin oyuncusunu alıpta verin biz yetiştirelim siz kullanın diyormu.
Sivas şampiyonluğa oynuyorsa, büyük takım olacak demektir.

Büyük Takım olmak içinde büyük takım gibi hareket edeceksin, büyük takıma yakışır gibi davranacaksın.

Bu tavırlar Sivasspor'umuzun itibarını sarstığı gibi Sivasspor tarftarınıda incitmektedir.

Teknik heyetten vede yönetimden Ricamız büyük takıma yakışır gibi davranmalarıdır.

Sivas ne GS'nin nede FB'nin yetiştirme kampı olmamalıdır.
Madem futbolcu yetiştirebiliyoruz, o zaman alıp kendimiz için yetiştirelim kendi takımımıza kazandıralım.

crburak58 15.01.2009 11:12

[QUOTE=Shan58;460913]Bazen Bizim Bülent hocayı anlamayamıyorum.
Bizemi düştü GS'li oyuncuyu yıldız yapıp sonrada al biz yetiştirdik sen kullan demek.
Eğer futbolcu yetişecekse Kendiler yetiştirsin, bize ne ki GS'nin futbolcularından.

FB gidip GS'nin oyuncusunu alıpta verin biz yetiştirelim siz kullanın diyormu.
Sivas şampiyonluğa oynuyorsa, büyük takım olacak demektir.

Büyük Takım olmak içinde büyük takım gibi hareket edeceksin, büyük takıma yakışır gibi davranacaksın.

Bu tavırlar Sivasspor'umuzun itibarını sarstığı gibi Sivasspor tarftarınıda incitmektedir.

Teknik heyetten vede yönetimden Ricamız büyük takıma yakışır gibi davranmalarıdır.

Sivas ne GS'nin nede FB'nin yetiştirme kampı olmamalıdır.
Madem futbolcu yetiştirebiliyoruz, o zaman alıp kendimiz için yetiştirelim kendi takımımıza kazandıralım.[/QUOTE] buradaki amaç onlara futbolcu yetiştirmek değil kulup menfaatleri için....

elleshar 15.01.2009 11:29

[QUOTE=Shan58;460871]Ne Aydın'mış bu yok yok. demek yerli messi'miz varda bizim haberimiz yok.
GS'de heba oluyor bu dünya yıldızı desene.
Bizim Konfory Silla'da süper çalım atıyor, adam eksiltiyor hemde çok güzel ortalar yapıyor ama gel gelelimki çoğu zaman yedekte bekliyor.

Aydın ve Ardayla şampiyonlar ligi kupasını kaldırmanızı bekliyoruz.
Söylediklerine bakılırsa böyle oyuncular varken daha aşağısıda yakışmaz size.[/QUOTE]

ben aydının sadece var olan yeteneklerini yazdım tabiki geliştirmesi gereken çok yönü var altında alternatif olarak yazdığım adamlar futbola başladığından beri o halde oynamıyor hepsi kendini geliştirdi CR7 nin bundan 3-4 yıl önceki halini izlemişmiydin hiç bilmiyorum :) yada göznün önündeki en büyük örnek arda türk futbolcuları arasındaki en yetenekli isim (bunuda tartışmıcaz heralde burda :):):) ) bundan 3-4 sene önce bu kadar iyi durumdamıydı hayır,hemen parlamışsın bu kadar sinirlencek bir durum yok adamın kendisinde bulunan yetenekleri yazdım sadece ilginçsin :) :)

elleshar 15.01.2009 11:40

[QUOTE=D_Mrsic;460881]Vay bee ne Aydınmıs amma!! ama nedense benım gordugum kadarıyla son 3 sene ıcınde hep ılerde yıldız olcak ılerde yıldız olcak dendı. ardadan daha populer bı futbolcuydu. sadece konya macında 90+ larda atıpta galıbıyetı getıren golu var.. gerı kalan maclarda cok ıı oynadıda gundemde olupta acaba bızmı farketmedık dıe dusunuyorum...arda ıse manısaya kıralık verıldı orda patlama yaptı. sımdı ıse gsnın en ıyı topcusu.. madem aydın ardadan daha ıyı futbolcu madem messı gıbı cristıano ronaldo gıbı topcuda.. emsallerı avrupayı dunyayı sallarken. kendısı yedek klubesınde ayaklarını sallıo??? valla acıkcası gelmesınıde ıstemıyordum.. yonetım aydını alıp yıldız yapıp yollayacagına AVRUPADAKI GURBETCILERIMIZIN PESINE DUSUP ONLARI YILDIZ YAPSIN..MESELA OFFENBACHLI TUFAN COK II BIR OYUNCU. AYRICA ISRARLA BAYERN MUNCHEN 3. LIG TAKIMINDAKI MEHMET EKINCI VE DENIZ YILMAZ ILE; B.LEVERKUSEN DEKI DENIZ NAKIYI ALMAYA CALISSINLAR LUTFEN. YONETIM SESIMIZI DUYYYYYY[/QUOTE]
sana cevabını diğer konuda verdim önce bi kaç maçını izle bence :) emsalleri 17 yaşında avrupa maçına çıkarken aydın paf takımında kaldığı için şu an yedek yeterince oynama şansı bulamadı bu adam maç tecrübesi olmadanda kendini yetiştiremessin diyeceksinki istanbul bbde yeterince gösterdi istanbul bb nin futbol anlayışında aydının yeri yok çünkü kapanan bi takımdı ama sivas açık oynayan atak oynamayı seven bir takım bu yüzden sivasa yararlı olur görüşündeyim zaten ardanın pişip dönmeside aynı mevzu vestel manisada o sezon ardanın futbol stiline çok uygun bir oyu şablonuyla oynuyordu ve o sayede kendini geliştirdi.Kısacası yetenekleri ortada olan bir futbolcu fakat geliştirmesi gerek ve galatasarayda geniş kadro yapısı yüzünden bu cidden zor. ama sen daha yetenklerini bile kabul etmiorsun bülent hocada zaten bişey bilmiyo sen daha iyi biliosun doğru :):)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=g-mih8F9-Ng[/url]
tekrar izle bence :)

mustafa_kavak58 15.01.2009 12:00

skibbe bakele yaa sanki aydini oynatiyoda sivas gelseydi cok yii olacakti 1 transfer bile yapamadik vallah ya kimse gelmiyo sivasa yani sivas istedigi futbolculari alamiyo

Shan58 15.01.2009 12:03

[QUOTE=crburak58;460941]buradaki amaç onlara futbolcu yetiştirmek değil kulup menfaatleri için....[/QUOTE]

Olabilir ama bu uluorta her uzatılan mikrofona söylenmezki.
Transfer'inde bi yolu yordamı vardır.
Eğer futbolcuyu beğeniyorsan, istiyorsan, söylersin klüp başkanına, O'da görüşür takımıyla kabul ederlerse kiralanır.

Biz onu yıldız yaparız, keşke bize gelse gibi demeçler büyük olma yolunda ilerleyen bi takıma uygun düşmez.

Forma şansı bulamayan bir sürü kaliteli oyuncumuz var. öncelikle onlara forma şansı verilmesi gerekir.

Aydın Sivası şampiyonmu yapacak sanki bu kadar üzerinde duruluyor.

07reis58 15.01.2009 15:31

hem adamı oynatmıyon hemde satmıyor bu skıbbe ne adamyaa alla allah

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:50.