![]() |
HANGİ GAZETE?
TAKIMIMIZI HANGİ GAZETEDEN TAKİP EDİYORSUNUZ
OYLARINIZI BEKLİYORUZ |
Cevap: HANGİ GAZETE?
fotomaç
fanatik fotogol yani spor gazeteleri;) |
[B][COLOR="[B]Red"]BEN FOTOMAÇTAN TAKİP EDİYORUM YA SİZ[/B][/COLOR][/B]
|
Takımımız için yaptığı şeylerden dolayı artık ne olursa olsun bir fotomaç alıyorum.Yıllardır medya istanbul takımlarının çığırtkanlığı yapıp durdu.Sesimizi duyurmak için uğraştık durduk ama kulaklar kapandı,kalemler yazmaz oldu.Yazarlar 4 takımın destekçiliğinden ayrılmadılar.Anadolu sahipsiz kaldı.Sesi duyurulmadı.Anadolu takımlarına sahip çıkan onları esgeçmeyen bir medya kuruluşunun olması güzel.Yazarların artık istanbulu değil anadolunun parlayan yıldızı SİVASSPORUMUZU yazmaları takdire şayan.Fotomaçı bu uygulamasından dolayı tebrik ediyor.Farklı uygulamalarını da bekliyoruz.
|
BEN HER GAZETEDEN TAKİP EDİYORUM AMA OYUMU FANATİK E DE VERDİM.
KEŞKE 2 TANE GAZETEYE OY VERME HAKKIMIZ OLSA:rolleyes: O ZAMAN FOTOMAÇ A DA OY VERİRDİM:) |
takımımıza verdıgı tam sayfa yerden dolayı tek tercıhım fotomac oldu..tesekkurler fotomac.
|
Anketimiz: HANGİ GAZETEDEN TAKİP EDİYOSUNUZ?
FOTOMAÇ 6 60,00% FANATİK 4 40,00% FOTOGOL 0 0% FOTOSPOR 0 0% Katılımcı sayısı: 10. Siz Bu Ankette Oyunuzu Kullanmışsınız [B][/B]vallah ben fotomac ve fanatik den takip ediyorum[B][/B] |
[COLOR="Red"]FOTOMAÇ 11 68,75%
FANATİK 5 31,25% FOTOGOL 0 0% FOTOSPOR 0 0% Katılımcı sayısı: 16. Siz Bu Ankette Oyunuzu Kullanmışsınız [/COLOR] |
[B]Tabiki Fotomac bu saatten sonra baska gazeteye tenezul eder miyiz?[/B]
|
[COLOR="Red"]FOTOMAÇ 12 70,59%
FANATİK 5 29,41% FOTOGOL 0 0% FOTOSPOR 0 [/COLOR] |
FOTOMAÇ 15 75,00%
FANATİK 5 25,00% FOTOGOL 0 0% FOTOSPOR 0 0% Katılımcı sayısı: 20. Siz Bu Ankette Oyunuzu Kullanmışsınız |
memleketime hangi yazar,hangi tv,hangi gazete sahip çıkıyorsa gerek arayıp gerekse meal atarak tşk ediyorum
benim memleketime sahip çıkanı bende sahiplenirimm |
[QUOTE=üçyıldız58;461100]memleketime hangi yazar,hangi tv,hangi gazete sahip çıkıyorsa gerek arayıp gerekse meal atarak tşk ediyorum
benim memleketime sahip çıkanı bende sahiplenirimm[/QUOTE] abi valla seni çok seviyorum :D böyle senin gibi 5 tane daha abimiz olsa.bizi kim tutardı |
[B]Tartışmasız FOTOMAÇ bize gereken önemi veren gazeteye bizde hak ettiği değeri verelim oyuzden Fotomaç okuyalım...[/B]
|
Anketimiz: HANGİ GAZETEDEN TAKİP EDİYOSUNUZ?
FOTOMAÇ 25 78,13% FANATİK 7 21,88% FOTOGOL 0 0% FOTOSPOR 0 0% Katılımcı sayısı: 32. Siz Bu Ankette Oyunuzu Kullanmışsınız |
[B]Sivasspor haberleri "[U][COLOR="Red"]www.sivasspor.com[/COLOR][/U]" dan takip edilir...[/B]
|
[B][COLOR="Indigo"]Doğan Grubu gazetelerinden bilhassa uzak duruyorum. Tabiki Fanatik'ten de. [/COLOR][/B]
|
[B]Bize destek olana biz de destek oluruz.Fotomaç artık![/B]
|
[QUOTE=Yiğiter;461177][B]Bize destek olana biz de destek oluruz.Fotomaç artık![/B][/QUOTE]
[B]Kesinlikle haklısın. Bu saatten sonra Fotomaç'tan başkası hikaye...[/B] |
sivassporumuza tam sayfa ayırdığı için tabi ki FOTOMAÇ
ve bütün yiğidoların FOTOMAÇ alması lazım.... |
genelde fotomaç ve fanatik standart hergün alıp okuom takımımımızı takip ediom takımın arkasında durmak lazım
|
fotomaç diyelimde bari haber olalım kıyağımız olsun hiç değilse
|
[B]kesinlikle hiç bir gazeteyi okumuyorum,internetten takip ediyorum gündemi.[/B]
|
Sivasspor.com
Ligtv.com.tr :D |
illa fotomaç almanıza gerek yok e-gazete uygulamasını bedava kullanabilirsiniz
|
fotomaç bir ilki gerçekleştirip SİVASSPOR umuza tam sayfa yer verdi.bundan dolayı fotomaç.
|
fotomaç.....
fanatik...... sabah....... |
Yalana gerek yok.Bayide hangi gazeteye odaklanırsam o gazeteyi alıyorum.
Şuan bir gazete değil bütün gazeteler haberlerimizi yayınlıyor.Allah razı olsun hepsinden. Ben hepsi diyorum... |
FOTOMAÇ 58 77,33%
Fotomaç plakayı buldu. :) Anket kalksın artık bari ;) |
[B]Bundan Böyle Forza Fotomaç .:)[/B]
|
[QUOTE=yener_sahin;461109]abi valla seni çok seviyorum :D böyle senin gibi 5 tane daha abimiz olsa.bizi kim tutardı[/QUOTE]
bende seni seviyorum yenerciğim güzel bakıyorsun güzel görüyorsun bursada apartmanın üst katından asacağın bayrağın hazır seni bekliyor |
Tabiki fotomaç......................
|
[B]SİVASSPOR TARAFTARLARINA EN GÜZEL VE TECRÜBELİ EKİBİYLE BİZLERE HABER EDEN SPOR GAZETESİ OLARAK MARKA İSİM FOTOMAÇ OKUYORUM.İNŞALLAH DİĞER SPOR GAZETELEREDE FOTOMAÇDAN ÖRNEK ALMALARINI TAVSİYE EDERİM.[/B]
|
[B]Fotomaç acık ara önde tabiki şaşırmamak lazım buna ;)[/B]
|
GENELLİKLE HEPSİ AMA ÖZELLİKLE FOTOMAÇ
|
FOTOMAÇ 92 79,31%
FANATİK 23 19,83% FOTOGOL 0 0% FOTOSPOR 1 0,86% |
[COLOR="RoyalBlue"][B][FONT="Comic Sans MS"]Sadece sivasspor.com dan takip ediyorum :) gerisi hikayee[/FONT][/B][/COLOR]
|
EN TARAFSIZ GAZETE [COLOR="Red"]FOTOMAÇ [/COLOR]BUNU GÖSTERDİ TESEKKÜRLER [COLOR="Red"]FOTOMAÇ[/COLOR]
|
[QUOTE=üçyıldız58;461305]bende seni seviyorum yenerciğim güzel bakıyorsun güzel görüyorsun bursada apartmanın üst katından asacağın bayrağın hazır seni bekliyor[/QUOTE]
abi bütün [url]www.teksas.org[/url] üyeleri o bayrağı bekliyorlar.Bayrak çok hoşlarına gitti.Bazıları Bursa-Sivasspor maçında açılsın diye ricada bulundular.İnşallah her zaman her yerde safımızı belli edeceğiz.ANTİ İSTANBUL-FORZA ANADOLU |
her gazetenın yapabılecegi bir iş degıl fotomacın yaptıgı cok guzel bır ornek gosterek cesaretli ve bagımsız medya anlayısı ıcınde oldugunu kanıtlamıs ve ıspatlamıstır. gercekten tebrıkler fotomac
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:19. |