![]() |
YILDIZELİ SPOR
SELAM ARKADAŞLAR YILDIZELİ SPOR VAR MI
BİLENİNİZ VAR MI YAVV HİÇ PİYASADA YOK DA AMOTÖRDE FALAN VARSA KAÇINCI AMATÖRDE |
Cevap: YILDIZELİ SPOR
var yegenim yildizeli belediye spor 2 amator.en son sizir belediyesi 6 yildizeli 2 bitmisti
|
yildizelispor bir zamanlar sivasspor dan iyiymis hatta 3ligde oynamis ja ah..
|
[COLOR="RoyalBlue"][B][FONT="Comic Sans MS"]Evet YıldızEliSpor Bi aralar Cok iyiydi Ama onlarda Düştü.....[/FONT][/B][/COLOR]
|
Yildizeli spor a basarilar.. Yildizeli nin AsagI €keciK ve KucuK Akoren koyunede Selam lAr:)
|
[B]Vay be kimlğimin yazılı olduğu yer Forza Yıldizelispor:D[/B]
|
benim amcam yldızeli spor kaymakamlık halısaha turnuvalarında 1 3. lük 1 2. lik kupası aldı
|
La gardas helebi sivasimla sampiyonlar liginde guruplara kalalimda arkasi gelir yildizeli divrigi vesayre.yildizeli spor olarak ben varim yetmezmi?karalar köyünden herkese selam.
|
yılodızeli de çıksın bize bi gururda onlar taddırsın
|
yildizelisporun dunya star gurescileri var futbolda malesef amatör kumede
|
yildizeline basarilar hell olsun sizlere :D sarkislaspor kacinci ligde :confused:
|
[B]yıldızeli menteşeye selamlar :)))))):):)):)[/B]
|
yıldızelispor'un yıldızlarında 2 sene oynadım ben :)
|
Ama yıldızeli sporun bir zaman 1.ligde oynadığını biliyorum sonradan sivaspor olarak değiştirilmiş ismi çok önceden ama
|
YıldızeliSpor Her zaman Var şuan amatör 2 ligde Ben Yıldızlarında ve Gençlerde Oynadım Kaptanıydım bu sene kazanırız inş ;)
|
[QUOTE=asdera58;678275]Ama yıldızeli sporun bir zaman 1.ligde oynadığını biliyorum sonradan sivaspor olarak değiştirilmiş ismi çok önceden ama[/QUOTE]
asdera58 yıldızelili olduğun garanti bende yıldızeliliyim. Yıldızeli merkeze selam herkeze de babacan amma salladın ya sende. 3 lige çıkma maçında anlatırlar sivassporla maçında 1 0 kaybedip çıkamamışlar. öyle efsane dolanır söylenir ama BENİM SİVASSPORUMU HİÇ BİR ŞEYE DEĞİŞMEM İSTERSE BABAMIN BAŞKAN OLDUĞU TAKIM BİLE OLSA |
yıldızelispor busene 1. amatöre yükseldı yıldızelinden selam
|
[QUOTE=sVs;678295]asdera58 yıldızelili olduğun garanti bende yıldızeliliyim. Yıldızeli merkeze selam herkeze de babacan amma salladın ya sende. 3 lige çıkma maçında anlatırlar sivassporla maçında 1 0 kaybedip çıkamamışlar. öyle efsane dolanır söylenir ama BENİM SİVASSPORUMU HİÇ BİR ŞEYE DEĞİŞMEM İSTERSE BABAMIN BAŞKAN OLDUĞU TAKIM BİLE OLSA[/QUOTE]
a.s kardeşim bn öyle duymuştum ya yıldızelspor baya bi önce çok üsper oynuyormuş daha sonra üst liglere çıktığını biliyorum yoksa yanlışmı biliyormuşum :):) |
her zaman öncelik sivassporumuzunnn
|
[QUOTE=Yildizelili58;462286]yildizelispor bir zamanlar sivasspor dan iyiymis hatta 3ligde oynamis ja ah..[/QUOTE]
Külliyen yalan 3. ligde oynamadı. Sivas demirspor oynadı |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:20. |