![]() |
KUPA İÇİN ALİSAMİYENDEYİZ
[B][COLOR="Red"]Kupa için alisamiyendeyiz
İstanbuldaki YİĞİDOLAR Şimdiden hazırlanın Kupanın ilk ayağı olan ilk maç için alisamiyene akın ediyoruz üstümüz KIRMIZI BEYAZ BOĞAZIMIZDAN ÇIKAN TEK SES ŞAMPİYON SİVAS [/COLOR][/B] Galatasaray -[COLOR="red"][B] SİVASSPOR [/B][/COLOR] [COLOR="DarkGreen"][B]tarih : 27.01.2009 20:30:00 mekan : Ali Sami Yen Stadyumu [/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]Eski Açık: 30,00 TL [/B][/COLOR] Kapalı Alt Grup 1: 200,00 TL Kapalı Alt Grup 2: 150,00 TL Numaralı Grup 1: 200,00 TL Numaralı Grup 2: 150,00 TL Yeni Açık Alt: 30,00 TL Yeni Açık Üst: 30,00 TL [COLOR="Indigo"][B]- Biletler 23 Ocak 2009 Cuma günü saat:11.00'de satışta... - 5 bilet sınırı vardır.[/B][/COLOR] |
Cevap: KUPA İÇİN ALİSAMİYENDEYİZ
Allah yardımcınız olsun yiğidolar......................
|
staddayız herzamanki gibi inşallah sivasımızı destekleyeceğiz haydi istanbuldaki yiğidolar alisamiyende sivasımızı yanlız bırakmayalım biletler yarın satışta unutmayın !!!!!!!!
|
yuh artık 30 mılyonmus .
|
[QUOTE=merkez_emre;464965]yuh artık 30 mılyonmus .[/QUOTE]
[B][COLOR="DarkGreen"]malesef kardeş istanbul hep böyle bu yine ucuz ya fener olsaydı 45 TL ama bizimkiler 5 TL adamlara bilet veriyor bu bizi üzüyoruz[/COLOR][/B]:mad: |
sivasta rakip taraftar için bilet fiyatları anormal düşük...en ucuz maçı sivasta izliyorlar rakip takım taraftarları...
|
kalbimiz hep sivas spola ben tırcıyım iş olursa isr a bende gelırım maça inş
|
[B] Kupa macının ilk ayağı olan 27.01.2009 tarihinde Alisamiyende bütün yiğidoları bekliyoruz avuclarımız patlayana boğazımız yırtılana kadar Sivassporumuzu desteklemek için buluşalım [/B]
|
en şansız ben oluyorum sanırım kupa maçında bende türübünde olacağım ama ne yazıkki tezahurat yapamayacağım çalıştığım kulüp olan galatasaray takımım sivasspor protokolden sessizce izleyecem kalbim sivasspordan yana başarılar sivasspor
|
[QUOTE=serdar-58;464991]en şansız ben oluyorum sanırım kupa maçında bende türübünde olacağım ama ne yazıkki tezahurat yapamayacağım çalıştığım kulüp olan galatasaray takımım sivasspor protokolden sessizce izleyecem kalbim sivasspordan yana başarılar sivasspor[/QUOTE]
Ama Profilde Resminde T - shirt in oyle demiyor bence :D |
[B]haydi bakalım allah yardımcınız olsun şu fiyatlara bak yaw bi ay geçinen adam var o paraya :D [/B]
|
biz onlara 20tl ye bilet verelim onlar bize 30tl yapsın hemde kupa maçında yönetim uyuma sende bunlara kıyak geçiyorsun varmı böyle bir şey dışarda oynadığımız maçlarda bize hertürlü çirkefliği yapıyorlar biz neden bunlara daha fazla bilet fiyatı uygulamıyoruz neden menfaatımızı düşünmüyoruz neden kasamıza daha fazla para girmesin onlar bize ne yapıyorsa bizde aynısını uygulayalım çokmu zengin kulübüz fazlasını değil hakkımızı alalım.
|
[QUOTE=furky.b;464994]Ama Profilde Resminde T - shirt in oyle demiyor bence :D[/QUOTE]
[B]kardeş arkadaş galatsaray külübünde çalışıyor yani bir nebze mecbur sadece bilgi olsun diye yazdım [/B] |
[B]Recep abı emegın ıcın tesekkurler kupayı kaldırın bakalım zevkını cıkarın haydı İstanbuldakı KaRDeslerımız Tam Zamanı Gercı bıletlerde dudak ucuqlatır..:)[/B]
|
İzmir ve Ege'deki Yiğidoların Manisa - Sivas Fortis Türkiye Kupasında yaptığı çıkarmayı İstanbul'daki ve Marmara'daki yiğidolardan da bekliyoruz. Sizler Stadda bizler Tv başında arkanızdayız. Haydi Yiğidolar Haydi SİVASSPOR'um. Cimboma ligde ve kupada geçit vermeyelim.
|
cuma saat 11:26 ama hala satışa çıkmadı nasıl iştir yaa sabırsızlıkla bekliyorum
|
gerçekten pahalı biletler bizim yonetim kupadaki 2. maçın biletlerini belirlerken bunları biraz dusunmeli
|
allah yardimciniz olsun sivassporun
|
arkadaşlar nereden alıcaz rakip takıma ayrılan yer neresi yeni açık eski açık nerede olucaz abuk bir yerden almayalım acil cevap versin birisi recep abiiiii:))
|
arkadaşlar stadda oturma planımız nedir hangi bölümden alıcaz bileti rakip takım yeri belli değil herkes kafasına göremi takılıyor nedir kararsız kaldım konu hakkında bilgisi olan varmı acil cevaplanırsa memnun kalırım.
|
arkadaşlar biletx i aradım henüz galatasaray yönetimi bilgi vermediğinden rakip takımın nerede oturacağı belli değilmiş ve rakip takıma bilet satışı henüz başlamamış bilginize duyurulur.
araştırmacı yiğido:) |
SİVASSPOR'UMUZU Ali Sami Yen'de yalnız bırakmayacak kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah iyi bir netice ile dönersiniz.
Bilet fiyatları tabi ki bize göre pahalı. Aynı uygulamayı bizde onlara yapmalıyız. AYK |
recep abicim şimdi yeni farkettim konu hakkındaki yazında oturma planında eski açığı kırmızı yazı ile yazmışsın acaba oryamı alıyoruz bileti allah aşkına bi cevap yazın yaa:(
|
[QUOTE=yiğido;465131]recep abicim şimdi yeni farkettim konu hakkındaki yazında oturma planında eski açığı kırmızı yazı ile yazmışsın acaba oryamı alıyoruz bileti allah aşkına bi cevap yazın yaa:([/QUOTE]
[IMG]http://img104.imageshack.us/img104/6507/alisamiyengy5.jpg[/IMG] [B]BURDAYIZ KARDEŞ[/B] |
valla arkadaslar imkanlar olsada bizlerde gelebilsek viyanadan mesut.:mad:
|
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;465148][IMG]http://img104.imageshack.us/img104/6507/alisamiyengy5.jpg[/IMG]
[B]BURDAYIZ KARDEŞ[/B][/QUOTE] abibim hiç açıklayıcı bir cevap olmamış buradayız yazısı neresidir adı nedir yeniaçık alt mıdır yeni açık üstmüdür eski açıkmıdır nedir ben pek anlayamadım okuyan kimseninde anlıyacağını zannetmiyorum. bu arada dernekten hakan beyin tlf aldım ama verilen numara kullanılmıyormuş sizden ricam daha açıklayıcı bir bilgi verirseniz memnun olurum. |
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;465148][IMG]http://img104.imageshack.us/img104/6507/alisamiyengy5.jpg[/IMG]
[B]BURDAYIZ KARDEŞ[/B][/QUOTE] [B][COLOR="Red"]ESKİ AÇIK HERZAMAN GİTTİĞİMİZ YER[/COLOR][/B] |
işte budur abicim saat 11 den beridir nette biletixten nereden bilet alıcam diye cebelleşiyorum çok sağol abicim salıya görüşürüz.:)
|
[B]BURDAYIZ KARDEŞ[/B][/QUOTE] evet recep abi burdayız bende maçta olucam allah izin verirse sesimiz kısılana kadar kırmızı beyaz şampiyon sivas |
Sivasspor Maçı Bilet Fiyatları
Numaralı Grup 1: 200 TL Numaralı Grup 2: 150 TL Kapalı Alt Grup 1: 200 TL Kapalı Alt Grup 2: 150 TL Yeni Açık Alt: 30 TL Yeni Açık Üst: 30 TL Eski Açık: 30 YTL Maç Günü Ali Sami Yen Gişe Fiyatları Numaralı Grup 1: 187 TL Numaralı Grup 2: 137 TL Kapalı Alt Grup 1: 187 TL Kapalı Alt Grup 2: 137 TL Yeni Açık Alt: 26 TL Yeni Açık Üst: 26 TL Eski Açık: 26 TL bilet fiyatları uçmuş sanki uefa kupası final maçı oynuyoruz:) |
[b]ARKADAŞLAR RAKIP TAKIM BİLETİ İSTEDIGINIZ ZAMAN ZATEN ALIRSINIZ BİLETİ BİLETİN ÜZERİNDEDE HANGİ TRİBUN OLDUGU YAZAR ... HERKEZİ BEKLERİZ MAÇA YARINKI LİG MAÇINI ALDIGIMIZ ZAMAN BU MAÇ DAHADA GÜZELLEŞECEK...
|
sana 22 lira olsun emre :D sen gidecen mi maça :d
|
[B]BURDAYIZ KARDEŞ[/B][/QUOTE] [B]Bekle Bizi Alisamiyen geliyoruz Kupadada biz varız [/B] [B][COLOR="Red"]BEYAZ KIRMIZI ANADOLU YILDIZI[/COLOR][/B] |
[B]Misafir takım bu maçta 20 liraydı kupa rövansında yine 20 lira olursa yazıklar olsun bize.. Her zaman kazıklanan biz mi olmak zorundayız...[/B]
|
recep abi bir beraberlikle gönderin sivassporumuzu biz burda turu atarız ALLAHIN izniylee
|
Bunların şimdi fena kuyruk acısı olacak ((:
|
30 ytl gs ye para vereceğime 30 ytl meşale ye para cveririm maç sonrası yakarım daha ıı olur valla
|
rakip trübün biletini nerden alacağız biletizteki biletler de öyle bir seçenek yok yoksa galatasaraylıların arasınamı girecegiz öyle yapacaksan hangi trübünden alalım.
|
SIVASSPORUMUZA INSAALLAH KUPADA DA YENEN VE TURU GECEN BIZ OLURUZ
|
bize para deil cömertlik lazım para için maçı izmirde istedilerde kabul etmedik biz işte bu işe para için çıkmadık tek parolamız sivasın ruhunu ortaya çıkarmak saf cinconlular her maçta100 kağıt bayılıp adnan polat ve yöneticileri zengin ediolar eee işte sonrada kerizlikle şampiyon cim bom falan bizimkiler en fazla kaç para alıo biyere gidip 90 dakiaka otursanda o parayı veriosun zaten sivasspora yöneticilerine bütün içtenlikle minnettarım bize bu mutluluğu yaşattıkalrı için
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:29. |