![]() |
TRABZON'U YENECEĞİZ
Turkcell Süper Ligi'nin 6. haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak Sivasspor, bu maçın hazırlıklarına dün akşam yaptığı idmanla başladı.
Kulübün Sosyal Tesisleri'nde teknik direktör Werner Lorant yönetiminde çalışmalara başlayan Sivasspor'da, futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Tüm futbolcuların katıldığı antrenmanda, sakatlıkları devam eden kaptan Muhammet ve Gökhan Bozkaya takımdan ayrı çalıştı. Almanya'da 2 hafta önce belinden ameliyat olan Avustralyalı kaleci Petkoviç ise fizyoterapist Özkan Akçan tarafından fizik ve kondisyona yönelik çalıştırıldı. Lorant, bir süre koşu ve ısınma hareketleri yaptırdığı futbolcularını, savunma, orta saha ve forvet olarak 3'e ayırarak, çift kalede topla savunma ve hücuma yönelik çalışma yaptırdı. Oyunu sık sık durduran Lorant, oyuncularını hata yapmamaları konusunda uyardı. Kaleciler Akın ve Vedat daha sonra takımdan ayrılarak, kaleci antrenörü Aydın Artanlar tarafından bir süre çalıştırıldı. Bu sırada futbolculara ceza veren Lorant, sahanın etrafında 2 tur depar attırdı. Bu arada, futbolcularla birlikte sahanın etrafında koşan Yiğit ve Sultan adlı Kangal köpekleri antrenmanın neşe kaynağı oldu. Hakkı ve İbrahim, köpeklerle neşeli dakikalar geçirdi. LORANT'IN AÇIKLAMALARI Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Lorant, Galatasaray maçında son dakikalara kadar takımının iyi mücadele ettiğini belirterek, şunları söyledi: ''Galatasaray maçında son 10-12 dakikaya kadar çocuklar isteğimi sahaya yansıttı. Son 10-12 dakika zaaflarımız ortaya çıktı. İleri uçtaki çocukların yapacakları fazla bir şey yoktu. Eğer maçı dikkatli seyrederseniz, bizim esas zaafımız orta sahadaydı. Hakan Bayraktar ve Cem Karaca her zamanki formunda değildi. Böyle bir orta sahada, iki oyuncu birden formda olmazsa neler olabileceğini düşünün. Eğer onlar biraz daha formda olsaydı, maç daha değişik biterdi.'' Oyuncularının bu maçtan çok önemli şeyler öğrendiğini kaydeden Lorant, ''Böyle bir rakibe karşı ikili mücadeleleri kazanacaksın. Defansif olarak 90 dakika disiplini bozmayacaksın, dayanabileceksin. Bu tecrübe de önümüzdeki maçlarda faydalı olacak'' dedi. ''TESPİHİ SEVİYORUM'' Galatasaray maçında çektiği tespihi de sorulan Lorant, ''Seviyorum onu. Batıl inanç değil ama maç esnasında elimde öyle bir tespih olduğu zaman beni sakinleştiriyor. Bu Fenerbahçe'de iken de kullandığım bir şeydi'' diye konuştu. Tespihi stresten dolayı çekmediğini anlatan Lorant, ''Ben hiçbir maçta stres yapmam. Hiçbir maçta stres içinde sahaya çıkmam'' dedi. Trabzonspor'un Galatasaray'dan daha farklı bir takım olduğunu ifade eden Lorant, ''Her maça değişik bir taktikle çıkıyoruz. Her maçtan önce değişik şeyler konuşulur, ona göre konsantre olunur. Çok hassas bir şekilde Trabzonspor maçına hazırlanıyoruz. Fizik ve kondisyon olarak tekrar toparlanacağız'' diye konuştu. Yeniülke Gazetesi |
sivassporumuz suan sakat ve cezali futbolculari bakimindan zor durumda olan fakat guclu trabzonspor karsisinda taraftar destegi ile birlikte yenecegemizden bir sivasli olarak degil spor sever olarak eminim
|
allahin izniyle 3 puan bizim
|
[COLOR=Magenta][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Allahin izniyle bu sefer iyi bir sekilde sesimizi duyuracagiz. Bu macta allahin izniyle biz yenecegiz!!!!! :)[/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
HERHALDE!
Bizim diger hicbir takimdan eksigimiz yoktur,fazlamiz var.Tesisler degil yürektir takimi ve camiayi büyük yapan,o da bizde var,cünkü biz YIGIDOYUZ!!!
YENECEGIZ INSALLAH... |
Zafer yemini
[b]Sivasspor'da futbolcular, yönetim ve teknik kadroya
üç puan sözü verdi. Lorant, G.Saray maçının aksine hücum oynayacaklarını söyledi. Kırmızı-beyazlı takımda bugün oynanacak Trabzonspor maçı öncesi heyecanlı bir bekleyiş var. Sezona iyi başlayan ancak Galatasaray'a yenilerek geçen haftayı puansız kapatan Yiğidolar, Trabzonspor'u gözüne kestirdi. Arkadaşları adına konuşan Hayrettin, "G.Saray maçından dersler aldık. Trabzon karşısında camiaya ilk derbi zaferi yaşatmak istiyoruz. Seyircimizle bütün olursak bu maçı kazanırız" diye konuştu. [/b] |
arkadaşlar iyi mücadeleler sergiliyoruz ama gol ayaklarımız yetersiz gibi geliyor bana ama trabzonu yenip sesimizi duyuracağız...
|
[QUOTE=ElbeyLi58][b]Sivasspor'da futbolcular, yönetim ve teknik kadroya
üç puan sözü verdi. Lorant, G.Saray maçının aksine hücum oynayacaklarını söyledi. Kırmızı-beyazlı takımda bugün oynanacak Trabzonspor maçı öncesi heyecanlı bir bekleyiş var. Sezona iyi başlayan ancak Galatasaray'a yenilerek geçen haftayı puansız kapatan Yiğidolar, Trabzonspor'u gözüne kestirdi. Arkadaşları adına konuşan Hayrettin, "G.Saray maçından dersler aldık. Trabzon karşısında camiaya ilk derbi zaferi yaşatmak istiyoruz. Seyircimizle bütün olursak bu maçı kazanırız" diye konuştu. [/b][/QUOTE] [B][FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=DarkRed] Hücum ağırlıklı oynarsak kazanırız...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] |
YENİLMEYİZ
BU MAÇTA YENİLMEYİZ ARKADAŞLAR HERKES GÜVENSİN TAKIMIMIZA BİZ İYİYİZ ŞENOL GÜNEŞE GÜNEŞ ÇARPACAK BUGÜN, ORADANDA ERKEN KOVULUP BİR KAÇ TRİLYONDA ORADAN GÖTÜRÜR ARTIK ONUN YAŞAM STİLİ HALİNE GELDİ NASIL OLSA
|
[B]SİTE OLARAK BATI TRİBÜNÜ FUTBOLCU CIKIS TÜNELİNİN YANINDA OLACAĞIZ.... EN ALT TARAF!!![/B]
|
[b]TARABZONDAN KÖTÜ Bİ TAKIM DEĞİLİZ SAVAŞIYOR BİZİM TAKIM GENÇ DİNAMİK DEFANS SÜPER AMA BİRAZDA OFANS GEREKLİ YATTARA VE FATİH TEKKEYE YAPILACAK MARKAJ ÇOK ÖNEMLİ BU İKİ FUTBOLCUYU DURDURURSAK TARABZON ZATEN DURDU DEMEKDİR ALIRIZ BU MAÇI İNŞALLAH....[/b]
|
HASAN ŞAŞI ŞAŞIRTAN ELEMANLAR VAR
HASAN ŞAŞI ŞAŞIRTAN ELEMANLAR VAR, KORKMAYIN BU TAKIMDA TÜRKİYE LİGLERİNDE SİVASIN DURDURAMAYCAĞI ADAM YOK, SAĞOLASIN KALLA, HAYRETTİN, CEM...
|
[B]BU MAÇI ALACAZ BAŞKA YOLU YOK..[/B]
|
[b]BU MAC BİZİM OLACAK İNŞALLAH BİZDE ÖYLE BİR DEFANS VARKİ BENCE SUANDA TÜRKİYENİN EN İİİ DEFANSI BİRAZDA FORVETİMİZ CALISIRSA DAHADA İİ OLACAZ[/b]
|
2. Ligde Trabzonspor ile 2 kez karşı karşıya gelen ekibimiz, 1 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, rakibine 1 kez de mağlup oldu.
Oynanan maçlar: 1967-68 Sivasspor- Trabzonspor: 2-0 1967-68 Trabzonspor- Sivasspor: 3-1 |
sivasımız basarıya
ıns trabzonu ezıp ılk dort buyuk zaferını tadacagız... canımız kanımız sıvasspor
|
trabzonu yendık mac bıttı daha guzel bı haber ıstermısın sıvas bu sene uefayada gıdecek.
|
İŞTE BU....
TÜM TÜRKİYE SİVASSPOR GERÇEĞİNİ, "YİĞİDO" GERÇEĞİNİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR. DAHA 3 BÜYÜKLERDE GÖRECEK. KORKSUN RAKİPLER, TİTRESİN 3 BÜYÜKLER....
|
İŞTE TARAFTAR İŞTE ŞAMPİYON
ARKADAŞLAR GALİBİYETİMİZ CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN, SÜPER MAÇTI AYAĞIMIN TOZUYLA YAZIYORUM SESİM KISIK AMA YORGUN FALAN DEĞİLİM, SİVASSPOR ÇOK KONTROLLÜ VE BAŞABAŞ BİR MÜCADELE VERDİ, İLK YARI DAHA İYİ OLAN BİZDİK, EPEY ŞUTUMUZ KALEYİ BULDU, AMA FAZLA GOL ÇIKARAMADIK, AMA YİĞİDOM İNANMIŞTI BU MAÇI ALACAKTI 3BİNE YAKIN TARAFTARIN HEPSİ AYAKTA MAÇI 2-1 E GETİRDİK MAÇI ALDIK NİHAYET 4. BÜYÜK ADINI DEĞİŞTİRECEK ARTIK
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS ABİRCAN |
Düş kırıklığı yaşadım
[b]Güneş, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, 1-0 öne
geçtikten sonra yedikleri 2 golde de anormal hatalar yaptıklarını belirterek, ''Bize yakışmayan bir oyun oynadık. Buna rağmen 1-0 öne geçtik, ama anormal hatalar yaparak 2 gol yedik'' diye konuştu. Sorumluluğu oyunculara yüklemenin doğru olmadığını vurgulayan Güneş, şöyle devam etti: ''Hata varsa benimdir. Düş kırıklığına uğradığımı oyuncularıma da söyledim. Yönetim ve futbolcularla konuşup, çözüm arayacağız. Transfer imkanı yok, bu kadroyla devam edeceğiz. Elimizdeki oyuncular bu maçı alacak güçteydi ama Gaziantepspor maçında iyi oynayan oyuncuların çoğu bugün farklı oynadı. Oyunun savunulur tarafı yok. Oyuncularıma (Siz büyük oyuncular ve büyük takımsınız. Bu tip oyun tarzından kurtulmak zorundasınız. Aksi halde büyüklüğünüzü kaybedersiniz) dedim.'' Şenol Güneş, bir soru üzerine, bu yıl çok daha fazla beklentilerinin olduğunu kaydederek, ''Büyüme sancısını sindiremedik. Rakibe göre daha küçük olsanız, 1-1'den sonra savaşırsınız. Siz hem kendinizi büyük görüyorsunuz, hem de iyi oynayamıyorsunuz. İkilem içinde kalıyorsunuz. Trabzonspor'un, büyüklükle, kendini büyütmek arasında gelgiti oluyor. Trabzonspor kaybettiği zaman içine kapanıyor. Eğer büyükseniz, oyununuzla da kendinizi büyütmeniz lazım. Biz takım olarak bugün o büyüklüğü gösteremedik'' açıklamasını yaptı. Bu arada, Sivasspor'un teknik direktörü Werner Lorant, basın toplantısı odasına gelmedi. [/b] [img]http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/senolgunes3.jpg [/img] |
ve trabzonu yendik ne mutlu bize öyle sevindik ki helal olsun bize.
|
[b]cok şükür inanmak başarmanın yarıdır derler... takımımızda bizim gibi inanmış. 1-0 mağlup duruma düşmemize rağmen maçı almasını bildik :)[/b]
|
İNANÇ VE BAŞARI
İNANDIK VE MAÇI KAZANDIK trabzonu yendik EN BÜYÜK SİVAS..........
|
Sivassporu tebrik ediyorum.Maçı izliyemesemde aldığım duyumlara göre Hayrettin yattara'yı hallaç pamuğuna çevirmiş
Tekrar tebrikLEr... |
GOLLERİ ATA ATA RAKİPLERİ YENERİZ YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN BİZ SENİ DESTEKLERİZ...
[B] İŞTE YİĞİDO GÜCÜ DİYE BUNA DENİR.. [/B]
|
Bizi karambole yendiniz.Madem bizi yenecek kadar kuvvetlisiniz neden gsyi de yenmediniz neden korkak top oynadınız o maçta siz sanıyorsunuz ki biz TRABZONU yenersek birileri bize birşeyler verecek.Unutmayın bizim sampiyonlugumuzu elimizden alan yarın aynı şeyi size yapacak bunun en büyük örnegi gaziantepspordur o 4-3lük maçtır bunları unutmayın ama sizin içinizde gerçek sivassporlu yok kadar az çogunuz istanbul takımlarını tutarsınız bu yüzden bu yazdıklarımı anlamazsınız
GURBETÇİ GENÇLİK |
kardeşim kimseye yaranma gibi bir durum yok... çıkıp aslanlar gibi oynadık va kazandık bunun altında başka birsey aramana gerek varmı??? o kadar takımını düşünüyordu sizin oyuncular madem azim gösterselerdi... oynamayanların yaptıklarından bahsetmemize gerek yok zaten!!!
|
Arkadasım istanbul takımlarını degil Sivassporu tutun yazından bile bu anlaşılıyor
gerçek sivassporlu olmadıgın neden dersen benim de sivaslı arkadaslarım var onlar senin gibi konuşmuyorlar Saygılar GURBETÇİ GENÇLİK |
EN BÜYÜK SİVASSPOR
[QUOTE=TRABZONLUYUZ!!!]Arkadasım istanbul takımlarını degil Sivassporu tutun yazından bile bu anlaşılıyor
gerçek sivassporlu olmadıgın neden dersen benim de sivaslı arkadaslarım var onlar senin gibi konuşmuyorlar Saygılar GURBETÇİ GENÇLİK[/QUOTE] BUNU BU LAZDA ANLADI AMA KABUL EDEMİYOR |
[QUOTE=eren1]BUNU BU LAZDA ANLADI AMA KABUL EDEMİYOR[/QUOTE]
Birincisi biz laz degiliz ikincisi senin yazdıklarını benim GERÇEK SİVASLI arkadaslarıma yani SİVASDA yaşayan arkadaslarıma okutsam sana okkalı bir küfür ederdi.İstersen sana bunu da kanıtlarım.Çünkü biz TRABZONLUYUZ!!!! Biz de yalan yoktur. |
SİVASLI ARKADAŞLARINA
[QUOTE=TRABZONLUYUZ!!!]Birincisi biz laz degiliz ikincisi senin yazdıklarını benim GERÇEK SİVASLI arkadaslarıma yani SİVASDA yaşayan arkadaslarıma okutsam sana okkalı bir küfür ederdi.İstersen sana bunu da kanıtlarım.Çünkü biz TRABZONLUYUZ!!!!
Biz de yalan yoktur.[/QUOTE] SİVASLI ARKADAŞLARINA GİT SENİN YAZDIKLARINIDA OKUT LAZ KAFA EĞER YİNE SENİ DESTEKLERSE O ZAMAN ONLARIDA KENDİNE BENZETMİŞSİN DEMEKTİR |
[QUOTE=TRABZONLUYUZ!!!]Bizi karambole yendiniz.Madem bizi yenecek kadar kuvvetlisiniz neden gsyi de yenmediniz neden korkak top oynadınız o maçta siz sanıyorsunuz ki biz TRABZONU yenersek birileri bize birşeyler verecek.Unutmayın bizim sampiyonlugumuzu elimizden alan yarın aynı şeyi size yapacak bunun en büyük örnegi gaziantepspordur o 4-3lük maçtır bunları unutmayın ama sizin içinizde gerçek sivassporlu yok kadar az çogunuz istanbul takımlarını tutarsınız bu yüzden bu yazdıklarımı anlamazsınız
GURBETÇİ GENÇLİK[/QUOTE] Arkadaşım,biraz daha terbiyeli ol..Ortada bir alınteri kazanılan bir maç var.Burdakilerinde hepsi herseyiyle SİVASLI..O G.S yide F.B yide BJK yide Sivas 4 Eylül de yenecek gucumuz var cok sukur..Kabullenemedigin nedir ki..... Bizde SİVASLİYIZZZZZZZZZZZZZZ.......O kadar..... |
[QUOTE=Ozancan]Arkadaşım,biraz daha terbiyeli ol..Ortada bir alınteri kazanılan bir maç var.Burdakilerinde hepsi herseyiyle SİVASLI..O G.S yide F.B yide BJK yide Sivas 4 Eylül de yenecek gucumuz var cok sukur..Kabullenemedigin nedir ki.....
Bizde SİVASLİYIZZZZZZZZZZZZZZ.......O kadar.....[/QUOTE] Arkadasım ben neden bizi yendiniz demiyorum ki neden gsye karşı 90 dk savunma yaptınız atak oynamadınız diyorum atak oynasanız gsyi yenerdiniz çünkü adamların savunması kötüydü ama nedense o maçta yapmadıgınızı bize yaptınız buna anlam veremedim ben.Ayrıca Biz de Silahların Cenneti Mafyalar kenti TRABZONLUYUM var mı itirazın :) |
[QUOTE=eren1]SİVASLI ARKADAŞLARINA GİT SENİN YAZDIKLARINIDA OKUT LAZ KAFA
EĞER YİNE SENİ DESTEKLERSE O ZAMAN ONLARIDA KENDİNE BENZETMİŞSİN DEMEKTİR[/QUOTE] Ya git işine İDİYOT Beyinli yazdıklarımı okumadan yorum yazıyorsun.İlk önce oku anla sonra yaz. |
[QUOTE=TRABZONLUYUZ!!!]Arkadasım ben neden bizi yendiniz demiyorum ki neden gsye karşı 90 dk savunma yaptınız atak oynamadınız diyorum atak oynasanız gsyi yenerdiniz çünkü adamların savunması kötüydü ama nedense o maçta yapmadıgınızı bize yaptınız buna anlam veremedim ben.Ayrıca Biz de Silahların Cenneti Mafyalar kenti TRABZONLUYUM var mı itirazın :)[/QUOTE]
Madem oyle 22 yıldır nerede Trabzonspor? Hangi sampiyonlugu almıs 22 senedir? Mafyalar kenti olmakla ovunen senin gibi bir zavallıya baska ne denirki.....Aferin devam et bu kafayla.... |
MAFYA MI
[QUOTE=TRABZONLUYUZ!!!]Arkadasım ben neden bizi yendiniz demiyorum ki neden gsye karşı 90 dk savunma yaptınız atak oynamadınız diyorum atak oynasanız gsyi yenerdiniz çünkü adamların savunması kötüydü ama nedense o maçta yapmadıgınızı bize yaptınız buna anlam veremedim ben.Ayrıca Biz de Silahların Cenneti Mafyalar kenti TRABZONLUYUM var mı itirazın :)[/QUOTE]
GERÇEK YÜZÜN ÇIKTI ORTAYA BIRAK BURDAKİLERE İNSANLIK CENTİLMENLİK DERSİ VERMEYİ EN BÜYÜK MAFYA BENİM 23 YAŞINDA BEKARIM EVDEN Bİ ÇIKARSAM 3 SENE SONRA EVE DÖNERİM AMA KARŞIMA DİKİLEN KENDİNİ YOK SAYAR |
[QUOTE=Ozancan]Madem oyle 22 yıldır nerede Trabzonspor? Hangi sampiyonlugu almıs 22 senedir? Mafyalar kenti olmakla ovunen senin gibi bir zavallıya baska ne denirki.....Aferin devam et bu kafayla....[/QUOTE]22 sene çok dimi evet 22 sampiyon olamıyoruz ya da olmamıza izin vermiyorlar 92 de izin vermediler 96 da izin vermediler 2004 de izin vermediler en son 2005 de izin vermediler fener maçını hatırlatıyım sana ama belki fenerlisindir bu yüzden anlamazsın.Ayrıca Mafya kenti olmakla her zaman övünürüm çünkü ülkemizde adaleti bazen mahkemeye bırakmıycak kendi aranda bir mahkeme kuracaksın biz de bu yüzden Mafyalarımızla Silahlarımızla övünürüz övünmeye de devam edecez.
GURBETÇİ GENÇLİK |
[QUOTE=eren1]SİVASLI ARKADAŞLARINA GİT SENİN YAZDIKLARINIDA OKUT LAZ KAFA
EĞER YİNE SENİ DESTEKLERSE O ZAMAN ONLARIDA KENDİNE BENZETMİŞSİN DEMEKTİR[/QUOTE] [b]BAK EREN KARDESIM ÖYLE LAZ KAFA FALAN DİYE YAZMA TRABZON BİZİM KARDE TAKIMIMIZ BİZ SİVASLILARA YAKISMAZ BÖYLE SEYLER TRABZONLU KARDEŞİM BEN EREN ADINA SENDEN ÖZÜR DİLİYORUM İNŞALLAH Bİ DAHA BÖYLE SEYLER OLAMAYACAK [/b] |
[QUOTE=TRABZONLUYUZ!!!]Bizi karambole yendiniz.Madem bizi yenecek kadar kuvvetlisiniz neden gsyi de yenmediniz neden korkak top oynadınız o maçta siz sanıyorsunuz ki biz TRABZONU yenersek birileri bize birşeyler verecek.Unutmayın bizim sampiyonlugumuzu elimizden alan yarın aynı şeyi size yapacak bunun en büyük örnegi gaziantepspordur o 4-3lük maçtır bunları unutmayın ama sizin içinizde gerçek sivassporlu yok kadar az çogunuz istanbul takımlarını tutarsınız bu yüzden bu yazdıklarımı anlamazsınız
GURBETÇİ GENÇLİK[/QUOTE] [B]gARDAŞ gİT İŞİNE !tRABZONDA BENİM TRİBÜNDEN PİSKOPAT ARKADŞLARIM WAR HEPSİ LAZ!aDAM ARADI TEBRİK ETTİ SEN BURAYI KARIŞTIRMAYA GELMİŞSİN .aRKADAŞIMIDA TANIRSIN DERNEKTEN ERDOĞDULU İBO !O KADAR TRİBÜNDESİN VER ADINI SORDURALIM BURDA ARTİSLİĞİN SÖKMEZ .BUNU HERKES SÖYLÜYOR HAKKIMIZLA YENDİK.hADİ ŞİMDİ İŞİNE GİT!!![/B] |
[QUOTE=TRABZONLUYUZ!!!]22 sene çok dimi evet 22 sampiyon olamıyoruz ya da olmamıza izin vermiyorlar 92 de izin vermediler 96 da izin vermediler 2004 de izin vermediler en son 2005 de izin vermediler fener maçını hatırlatıyım sana ama belki fenerlisindir bu yüzden anlamazsın.Ayrıca Mafya kenti olmakla her zaman övünürüm çünkü ülkemizde adaleti bazen mahkemeye bırakmıycak kendi aranda bir mahkeme kuracaksın biz de bu yüzden Mafyalarımızla Silahlarımızla övünürüz övünmeye de devam edecez.
GURBETÇİ GENÇLİK[/QUOTE] Ben ne fenerli ne gsli ne bjk liyim..96 da kim izin vermedi..Bugunki gibi hatirliyorum macı...Su anda teknik direktorunuz Senol Gunesin dahiyane futbol mantıgı yuzunden kaybetmistiniz..1-0 ondeyken hemde..Gerci dunde 1-0 ondeydinizde 2-1 kaybettiniz..Alıskanlık kazandınız demekki:) Sen ovunmeye devam et..Madem mafya kentisiniz..Madem guc elinizde neden 22 senedir bekliyorsunuz..Adaleti saglayında Sampiyon olun:) Yazdıkca batiyorsun farkındaysan :)))))))) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:06. |