![]() |
Maçın Ardından
Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun ise bugün çok önemli bir maça çıktıklarını belirterek, şöyle konuştu:
''Turkcell Süper Lig'de dördüncü sezonunu oynayan Sivasspor'un tek yenemediği takım Galatasaray'dı. Bugün futbolcu kardeşlerim inanarak, isteyerek, arzuyla, coşkuyla futbol oynamaya çalıştılar. Bu kadar kötü zemine rağmen futbolun bütün güzelliklerini sahaya yansıttılar. Karşılığında da Galatasaray gibi çok büyük bir takımı yenme başarısı gösterdiler. Onlar inandılar, inanmış oldukları yolda mücadele ettiler ve kazandılar. O yüzden onların hepsinin alnından tek tek öpüyorum.'' Aldıkları galibiyet nedeniyle mutlu olduklarını ifade eden Uygun, ''Bize bir misyon yüklenmişti. Anadolu'dan bir avuç insanın birçok şeyi başarabileceğini göstermemiz gerekiyordu. Nitekim de futbol adına sahada bunu gösterebildik. Biz inanıyoruz, bir şeyleri başarmak isteğindeyiz. Anadolu'dan bir takım şampiyon olacaktır. İnşallah bu da biz oluruz. Bunun da bilincindeyim'' diye konuştu. Uygun, Galatasaraylı Ümit'in atılmasından sonra oyun planlarını değiştirdiklerini ve ikinci yarı ona göre hamleler yaptıklarını söyledi. -SİVASSPORLU FUTBOLCULAR- Sivassporlu Sezer Badur, Abdurrahman Dereli ve Musa Aydın ise Galatasaray gibi güçlü bir takımdan aldıkları bu galibiyetin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler. Sezer Badur maç içinde Emre ile yaşadığı gerginliğin sorulması üzerine, Emre'den maç içindeki bir pozisyonda yavaş girmesini istediğini, Emre'nin de tepki vererek elini kaldırması üzerine kendisinin de karşılık verdiğini söyledi. Badur, maç sonunda Emre'den özür dilediğini, ancak onun bunu kabul etmediğini ifade etti. [url=http://resimzade.com/Show.html?i=347][img]http://resimzade.com/Show.html?i=347[/img][/url] [url=http://resimzade.com/Show.html?i=348][img]http://resimzade.com/Show.html?i=348[/img][/url] [url=http://resimzade.com/Show.html?i=350][img]http://resimzade.com/Show.html?i=350[/img][/url] [url=http://resimzade.com/Show.html?i=351][img]http://resimzade.com/Show.html?i=351[/img][/url] |
Cevap: Maçın Ardından
Mütevazı paralarla kurulan ve azmin zaferini Milyon dolarlık kadrolara karşı en iyi şekilde ispat eden gönlü yüce SİVASSPOR oyuncu ve teknik kadrosunu tebrik ediyorum Bizleri gururlandıran skorlara imza atan takımımızı güzel oyunlarından dolayı kutluyorum Tebrikler SİVASSPOR.
|
EZE EZE YENDİK. TEK ÜZÜLDÜĞÜM NOKTA FARKI KAÇIRDIK. İKİNCİ PERDE SAMİ YEN'DE:D:D
|
YETERKİ İNANALIM ŞAMPİYON OLACAMIZA BİZ İNANIYORUZ .
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="RoyalBlue"][B]Cok güzel bir galibiyet oldu ....Darısı Kupaya....[/B][/COLOR][/FONT]
|
[B]Bu takım Şampiyon olacak kendi taraftarı inanıyor [/B]
|
BU BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR ONUR S.SPOR G.SARAY MAÇINDA YİĞİDOLAR
EZDİ GEÇTİ 2.0 |
bu cok güzel bir galibiyet oldu
|
çok şükür kazandık..inşallah devamı gelecek...
|
[B]Bülent UYGUN Abimizin Büyük Zaferi ALLAH c.c Ondan Sivassporlu Futbolculardan Destek Olan Herkesten Razi Olsun Bu Zaferi Bize Yaşattılar inşallah Şampiyonda Olacagiz En Büyük Zaferi Bize Yaşatacklar..[/B]
|
GERÇEKTEN BİZİM İÇİN ÇOK GÜZEL BİR MAÇ OLDU EN ÇOK BİLİCA YI BEGENGİM O SAHADA TOP OYNAMAK HER BABA YİGİDİN HAKKI DEGİL SİVASSPORLA GURUR DUYDUM ALİ SAMİYENDE GÖRÜŞMEK ÜZERE
SAYGILARIMLA MURAT SARI |
oley be...iste biz boyleyik bom-bomu bile tanimadik....eze eze yendik...
|
helal olsun SİVASSPORUMUZA İNŞAALLAH KUPADA DA YENEN VE TURU GECEN BIZ OLURUZ...
|
Helal olsun futbolcularımıza ve yönetimimize çok büyük işler başarıyorlar. Şampiyonluk yolunda tam destek arkanızdayız
|
[B]Maç çok daha farklı bitebilirdi,galatasaray bu sonuca şükretsin.[/B]
|
BU GÜNÜ DE GÖRDÜK YA ....
HELAL OLSUN bÜYÜK BAŞKANA, HELAL OLSUN BÜLENT HOCAYA, HELAL OLSUN OYUNCULARIMIZA, HELAL OLSUN TARAFTARIMIZA .... NOT: Takımlar sahada ısınırken, maraton tirübünü önünde tel örgülere dayanıp da aval aval cinconları seyreden tiplere de YUH olsun .... |
şimdi sıra kupada bu sene hem kupa hem lig yakışır sivassporuma
|
süper bir macti gercekten insallah sali aksami gs tekrar yeneriz
|
allah hepsinden razı olsun kedi köpek aslan tanımaz sivasspor bülent hocamızada ayrıca tesekkür etmek gerekir Taraftarda iyiydi yani herse iyiye dogru gidiyor şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz
|
Başta başkanımız Mecnun ODYAKMAZ'a,
Hocamız Bülent UYGUN'a, Diğer hocalarımız Esat KARABERBEROĞLU, Sefer YILMAZ, Murat GÖKSU ve Toprak KIRTOĞLU'na Ve tüm futbolcu kardeşlerime teşekkür ederiz. Bize bugünleri yaşattılar ya daha ne diyelim. Dünyanın en büyük mutluluklarından biri bu. Maç 2. yarıda koptu. İlk yarı futbol adına birşey oynamadık ama Bülent hocanın 2. yarıda yerinde değişiklikleriyle maçı koparttık. İlk yarıda ayakta duramayan futbolcularımız, ikinci yarıda daha yere daha sağlam basıp, ayağa pas yapınca zafer geldi. Bize balon diyenlerin, bu sene küme düşer diyenlerin gözüne soktuk. Biz arık inanıyoruz, "BU SENE SİVASSPOR ŞAMPİYON ".... AYK |
iste bu kadar bizim adimiz sivasspor bilin artik bunu
|
helal olsun sivas seni kise tutamaz
|
[B][COLOR="DarkOrange"]bülent hocamı ekibini ve yıldızlarını tebrik ediyorum.sırada kupa maçı[/COLOR][/B] :D
|
yırta yırta kazandık anti ist takımını nerde hanı antı ler dün konusan bı anti gs yı vardıya göremıyom yoksa hazmedemedide kendını uçurumdan aşağımı attı o anti gs lı hahahahahaha
|
Ve annen elini tuttu geçti yavrum elimi tut..şşşşşhhh mommy. -Seni kim teselli edecek cimbom?? :)
|
[B][COLOR="Red"]SIRADA ALİSAMİYEN VAR .KENDİ EVİNİZDE GÖMECEZ SİZİ YERLERE.TEK ÜZÜLDÜĞÜM NOKTA MEHMET İN GOL ATAMAMASI OLDU İNŞALLAH SAMİYENDE ATAR[/COLOR][/B]
|
TURKiye liginde in istikrarli takimlarin nerede ise en basinda geliyor takimimiz.
EMegi gecen herkese cok tsk ediyorumm... Gururluyuz......... YETERKİ İNANALIM ŞAMPİYON OLACAMIZA BİZ İNANIYORUZ . ozaman şampiyonuz inş |
[B]Güzel bir antreman maçı oldu. Antremanımıza renk kattıgı için gs ye teşekkürler [/B]:D
|
Kaldı mı içinizde bizi tanımayan,
Yaşanmadan çözülmeyen sır biziz, Kalmasada artık namımızı duymayan, Kimliğimizi tarif etmeek zor bizim. Niceleri Sultandı, kraldı, şahtı, Bizimle değişti talihi bahtı, Yerle bir eyledik taç ile tahtı, Akıl almaz hünerlerimiz var bizim....... |
şimdi yarın neler çıkar yok buzdan dolayı oynuyamadık yok eksik vardı yok kırmızı kartta hata vardı cinconlar yeter artık eğliceksiniz önümüzde .... devamı gelicek tşklr SİVASSPOR!...
|
zaten en büyük zevk febe gese bejeke tirabzon maçlarından galip gelmek :))
|
[B]Senın canını yerım bulent hocam harbyden
Adam yendı sahaya cıktı o uzun pardesusu yokmu uşakları costurdu Bu adam kafaya takmıs bızı sampıyon edecek demedı demeyın.[/B] |
Bir Hayalim Var..
Evet artık o hayalin gerçek olacağına inanıyorum. Her geçen sene süper ligte tecrübe kazanıyoruz. Demekki bu sene büyük tabir edilen (ki ben kabul etmiyorum onların büyüklüğünü) takımlara sahamızda kaybederek şampiyonluğu kaçırmayacağız. Sezon sonunda inşallah istasyon caddesinde sivas halayı çekeceğiz. Futbolcularımızın boyunlarına çiçeklerden örülmüş zincirler, ellerinde Sivassporumuzun bayrakları olduğu halde mahşeri kalabalığın içinde sevgi denizinden geçiş yaptıklarını görür gibiyim. 2A da şampiyon olduğumuz yılı hatırlıyorum. Şimdiki kadroda Mehmet, Muhammet ve Hayrettin bu mutluluğu yaşamıştı. Sivassporun Otobüsünden bize el salladıklarını hatırlıyorum. İnşallah ve artık tüm kalbimle inanıyorum yine bize mutlulukların en güzelini yaşatacaklar. Ve KIRMIZI-BEYAZ, ŞAMPİYON SİVAS TEZAHÜRATLARI SADECE SİVAS'TA DEĞİL TÜM TÜRKİYE'DE VE AVRUPA'DA YANKILANACAK.. Şen ola Sivas şen ola..
|
hak edilen bir galibiyetti kimse saha koşullarını eksıklerı bahane etmesın ıkı takımda aynı sahada oynadı ve kımse unutmasın geçen sene 11 de oynuyan oyncularımızdan en az 3-4 ü her hafta ya sakkattı ya cezalı
|
İnanmak başarmanın yarısıdır.Biz inandık ve başardık.İddamız son haftaya kadar sürecek.Zaten istatistiklerden de anlaşılacağı gibi rakip karşısında üstün olan taraf bizdik...
|
[B]bu galibiyeti bize yaşatan futbolcularımıza ve teknik heyetimize teşekkürler...[/B]
|
şampiyon sivasspor olacak.. o kupayı kaldırıcaz..
|
[B]Maçı işyerinden radyodan dinlerken Galatasaray ilk yarı çok istekli idi lakin ne zaman kırmızı kart geldi o zaman işler değişti.
Bülent Uygun bugün çok önemli ve de yerinde değişiklikler yaparak maça başladı bunun sonucunuda galibiyet aldık. Bugünkü galibiyette furbolcuların ne kadar hakkı varsa Bülent Uygun'unda o kadar hakkı olduğunu düşünüyorum... [/B] |
SİVASSPORU İZLEMEK KEYİF VERİYOR ARTIK DÖRT BÜYÜKLERDE YENEMEDİĞİMİZ TAKIM YOK ARTIK ŞAMPİYON OLMAK DAHA KOLAR
|
ya varmı bundan mutlu bi şey arkadaşlar gürbette göğsümüz kabardı sağolun yiğidolar varolun başarılarınız daim olsun
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:00. |