SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Toroğlu`ndan Kural Hatası Yorumu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23292)

SivasSpor.Com 26.01.2009 09:31

Toroğlu`ndan Kural Hatası Yorumu

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/ermant.jpg[/IMG]

Galatasaray yönetiminin Sivasspor maçında kural hatası yapıldığı iddiasıyla TFF'ye başvurması gündeme oturdu.

Sivasspor - Galatasaray maçında kural hatası var mı? Sarı-kırmızılı kulüp başvurusunda haklı mı?

Maraton yorumcusu Erman Toroğlu bu konuda bazı açıklamalarda bulundu.

İşte Erman Toroğlu'nun açıklamaları :

“Hakemin içeride dediği yer, Ümit Karan’ın kendisine küfür ettiğini iddia ettiği yer . Böyle olduğu zaman endirekt vuruşla oyun başlar zaten. Bu olay dışarıda bile olsa, maça net tesiri yok. Hakem hatasına sokabilirsin. Mesela Ali Aydın, Fenerbahçe-Rizespor maçında çift sarı kartlı oyuncuyu maça devam ettirmişti. Orada adam faal, oyuna etkili ama burada böyle bir olay yok. Ümit’in yeri içerdeyse hakemin kararı doğru, hakem oyunu endirekt serbest vuruş ile başlattı. Eğer dışarıda iseyanlış ama maçın neticesine tesir eden bir durum yok. Ben Galatasaray kulübünün yerinde olsam maçın tekrarını falan istemezdim, ‘Ne tekrarı ya’ derdim. Olayın aslı bu” diyerek Sivasspor-Galatasaray maçında kural hatası yapıldığı yolundaki iddiaları değerlendirdi

GokhanTurna 26.01.2009 09:54

Cevap: Toroğlu`ndan Kural Hatası Yorumu

[B][FONT="Comic Sans MS"]Seviyorum şu Erman hocayı ya işi çok güzel açıklamış. Sanki top onlarda başlasa yencekler bizi yok böle aciz bi takım[/FONT][/B]

Stephan Battal 26.01.2009 10:02

EVET BENDE DINLEDIM DOGRUSUDA BU AMA ARKADASLAR GALATASARAYA COK ACI ......... DEMEKKI KABULLENEMIYORLAR UMITIN SOYLEDIGI KELIMEYI NASIL ANLAYAMIYORLAR BUNADA ANLAM VEREMIYORUM GORUNTUSUNE BAKSINLAR IYCE ADAM HAKEME RESMEN (sokarim ) KELIMESINI SOYLUYOR COK OZUR DILERIM AMA BIRININ AYDINLATMASI GEREKIYOR BIRDE HAKEMI SUCLAMAYA KALKIYOR UTANMADAN BIRDE CIKIP ONURSUZ BIR SEKILDE YALAN SOYLUYOR BESIKTASLI ZAPO MUSLUMAN BILE DEGIL ADAM ADAM GIBI GITTI OZUR DILEDI ZATEN MUSTAFA HOCADA CEZALANDIRACAGINI SOYLEDI DELIKANLILIK KABULLENMEKTIR OGRENSINLER

GokhanTurna 26.01.2009 10:04

[QUOTE=Stephan Battal;466888]EVET BENDE DINLEDIM DOGRUSUDA BU AMA ARKADASLAR GALATASARAYA COK ACI ......... DEMEKKI KABULLENEMIYORLAR UMITIN SOYLEDIGI KELIMEYI NASIL ANLAYAMIYORLAR BUNADA ANLAM VEREMIYORUM GORUNTUSUNE BAKSINLAR IYCE ADAM HAKEME RESMEN (sokarim ) KELIMESINI SOYLUYOR COK OZUR DILERIM AMA BIRININ AYDINLATMASI GEREKIYOR BIRDE HAKEMI SUCLAMAYA KALKIYOR UTANMADAN BIRDE CIKIP ONURSUZ BIR SEKILDE YALAN SOYLUYOR BESIKTASLI ZAPO MUSLUMAN BILE DEGIL ADAM ADAM GIBI GITTI OZUR DILEDI ZATEN MUSTAFA HOCADA CEZALANDIRACAGINI SOYLEDI DELIKANLILIK KABULLENMEKTIR OGRENSINLER[/QUOTE]

Zapo ve bjk yönetimini ilk defa tebrik ettim ama taraftara yakışmayan hareketler yaptılar. Büyük ihtimal ağır ceza alcaklar

handsome5867 26.01.2009 10:08

ne kadar ayıp ya utanmıyolar mı birde buyuk takımız diye öne çıkarlar hep..resmen aglıyo bu galatasaray..

mehmetyildiz58 26.01.2009 10:21

İşte istanbul yalakaları değilmi hepsi böle bu pis CinCon luların..Hepsiden nefret ediorm..

by_hunter 26.01.2009 10:45

hazımsızlık arkadaşlar bunlar kural hatası falan yok aslan ürür yiğidom şampiyonluga koşar...

mehmetcik58 26.01.2009 10:59

Arkadaşlar benim dudak okumam iyidir. Ve Ümit Karan kesinlikle küfür etti.Eğer nerde küfür ettiğini bilmiyorsanız söylüyüm İlk başta yerdeyken sinirleniyor ve yan hakeme baktıktan sonra ayağa kalkıyor ve yere bakarak biriken suya tam vurduğu an ağzından "S....r" küfürü ettiğini anladım ve yan hakemi ıslatıyor ardından yan hakeme dönüp "çok ayıp" diye bağırıyor....Zaten ümitin küfür ettiği an yakınlardaki taraftarlarımızda duymuş olup herkes tepki vermişti...Ve Ümit Karan'ı yalan söylemesinden kınıyor ve alınacak ceza çok büyük bir ceza olmasını temenni ediyorum...Buradan bjkli oyuncuyu tebrik ediyorum hakeme küfür ettiğini maç sonunda odasına girip itiraf ediyor ve özür diliyor bir örneğinide Karan dan beklerdim ama malesef hakemi suçlamaya hatta maçın tekrar oynanması içinde tffye başvurmuşlardır...Yinede kınıyorum....Yazık yazık bu yüzden Anadoludan şampiyon çıkmıyorsa işte bunların yüzündeen çıkmıyordur...Bu arada sivassporumuzu yürekten tebrik ediyorum sivaslı doğduğum içinde çok mutluyum...Saygılarımla...

Mursallı yiğido 26.01.2009 11:13

İşte açıklama bu.Şu ağlayanlar bir de Erman Hoca'yı dinlesinler...

burak_baykal 26.01.2009 11:22

[QUOTE=SivasSpor.Com;466872][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/ermant.jpg[/IMG]

Galatasaray yönetiminin Sivasspor maçında kural hatası yapıldığı iddiasıyla TFF'ye başvurması gündeme oturdu.

Sivasspor - Galatasaray maçında kural hatası var mı? Sarı-kırmızılı kulüp başvurusunda haklı mı?

Maraton yorumcusu Erman Toroğlu bu konuda bazı açıklamalarda bulundu.

İşte Erman Toroğlu'nun açıklamaları :

“Hakemin içeride dediği yer, Ümit Karan’ın kendisine küfür ettiğini iddia ettiği yer . Böyle olduğu zaman endirekt vuruşla oyun başlar zaten. Bu olay dışarıda bile olsa, maça net tesiri yok. Hakem hatasına sokabilirsin. Mesela Ali Aydın, Fenerbahçe-Rizespor maçında çift sarı kartlı oyuncuyu maça devam ettirmişti. Orada adam faal, oyuna etkili ama burada böyle bir olay yok. Ümit’in yeri içerdeyse hakemin kararı doğru, hakem oyunu endirekt serbest vuruş ile başlattı. Eğer dışarıda iseyanlış ama maçın neticesine tesir eden bir durum yok. Ben Galatasaray kulübünün yerinde olsam maçın tekrarını falan istemezdim, ‘Ne tekrarı ya’ derdim. Olayın aslı bu” diyerek Sivasspor-Galatasaray maçında kural hatası yapıldığı yolundaki iddiaları değerlendirdi[/QUOTE]

[COLOR="black"][B]ne kural hatası yaa galatasar bu zamana kadar oynadığı 17 maçtan 5 tanesi hatalı olduğu halde maçı aldı birde kendi yenildiğinde kural hatası var diyorlar kendi 5 maçı kural hatası ile aldıklarını gizlemesinler.bu maç asla tekrar oynanamaz bunu da bilsinler onlar ne kadar olayaın üstüne giderse bizde onların üstüne gideriz o kadar[/B][/COLOR]

howsoonisnow3 26.01.2009 11:41

adam harbi konuşuyor abi. Helal olsun vallaha.
Bu bizans oyunlarına gelmesin TFF de!

zaralı19 26.01.2009 12:00

adamlar yediremedi yenilmeyi ondan böyle bir şey attılar ortaya ama avucunu yalıyacaklar

konartr58 26.01.2009 12:19

onların bu başvuruları ile iki amaçları var.birincisi seyircinin havasını almak.tepkileri beklemeye almak.ikincisi ise sivassporu psikolojik baskıya almak.
ikisininde boş olduğunu salı günü bir kez daha yenilince görecekler

SempaticH 26.01.2009 12:28

ayıp ayıp sizin gibi büyük camiaya bunlar yakışmıyor beyler vay 10 kişi bırakılmışlarda hakem şöyle yapmış kural hatasıymış eften püften şeylerle uğraşmayın yenildiniz vede bu yenilgiye teşekkür edin diğer maçlarınıza bakın

karahisarli 26.01.2009 12:41

saol erman hocam seni seviyoruz aydinlatmaya devam et su karanliktakileri

FoTs1s 26.01.2009 12:43

Ya bu galatarasay ne bıcım takım ya yenılıncı hemen kural hatası sankı orada tactan baslası oyun yenecekler allahın malları SALI GUNU SIVAS BIRDAHA U GS YE

turco58 26.01.2009 14:25

[FONT="Arial Black"][/FONT]zorunuzamı gitti istanbul ezikleri yigido bi yaptı size acizliginiz iyice açıga çıtkı .tüm spor camiasına duyrulur

yeniceri_can 26.01.2009 17:24

[B]Adam her zaman doğruları konuşmasına rağmen büyük bir kesim tarafından sevilmiyor.
Herkes :Erman hoca gibi tarafsız objektif yorumlar yapmalı.[/B]

bhdr5858 26.01.2009 19:09

galata yenilince böle yapma fortistede yenersek o zmn görüşürüz 4 eylüle adım atmaya ayağınız titrer

oz.can 26.01.2009 20:42

Bu maçlarda hata yapanın kaybedeği belliydi ve ümit hatayı yaptı, işinize bakın...
[B]Sırada iki maç daha var geSe. Bak gene söylüyorum "hata yapan kaybeder" sonra ağlamayın...[/B]

yerliturkuaz 26.01.2009 20:54

[B]Aslında onların bu yaptığı tam bir mizahlık konu onları mizah konusu yapabiliriz....

Ayıptır onların bu yaptığı ne diyelim başka...[/B]

yıgıdo cemıl 26.01.2009 21:41

arkadaslar bu sözlere inanmayın yönetimlerinin akılsızlıgını teknik direktörlerinin düsüncesizligini örtbas etmedir. sivas macı ist. oynayalım dıyor sende cıt yok. rakıp buzda antreman yaparken sen carsamba aksamı gıdıyon YOK BOYLE BISEY:D

vedat58 26.01.2009 22:47

[QUOTE=by_hunter;466905]hazımsızlık arkadaşlar bunlar kural hatası falan yok aslan ürür yiğidom şampiyonluga koşar...[/QUOTE]

aslan ürür sivas sampiyonluga yürür

vedat58 26.01.2009 22:48

Helal olsun sana erman hocam dobra dobra cok objek sin yaa helal erman hocam seni cok seviyoruz bütün sivaslilar seni kucakliyor bunu bilesin

yigidozan 26.01.2009 22:52

ultravestiler ağlanacak acınacak haldeler yaa. napacaklarını şaşırdılar. yarın da enersek küme filan düşmesin bunlar hahahahaa:D:D

cücü baba 26.01.2009 22:55

[B]İstanbulun şalvarlı kulüp ağaları bu kadar aciz ve alçalabileceğinizi ummazdım sizlermi bizi Avrupada temsil edeceksiniz yahu daha T.C. sınırları içinde kendinize sahip çıkamıyorsunuz sizde biraz utanma olsa çıkıp kural hatası safsatası ile yenilginize kılıf arayıp gündemi değiştirmeye uğraşmazsınız istediğiniz kadar ağlayın bu sezon İNŞALLAH Ş A M P İ Y O N SİVASSPOR olacak... [/B]

guhertaslımusti 26.01.2009 23:04

gs takımı hep böle yenince 3 atarlar hakeme bişey demezler.yenildilerya susmazlar.. bi defa ümit atılmadan önce sivasssporun üstünlüğü vardı maçda.
alnımızın akıyla aldıık maçı.

dülger58 27.01.2009 00:24

ERMAN HOCA KİTABIN ORTASINDAN KONUŞUYOR.GALATASARAYIN HAKKINI ARAMASI EN DOGAL HAKKI AMA ORTADA ARANACAK BİR HAK YOK.BİR TAKIM BU KADAR KENDİNİ KÜÇÜLTEMEZ.ARTIK ÇUVALDIZIN BATMA ZAMANI GELMİŞTİR.....

[COLOR="Red"].....HAYAT NE OLURSAN OL DOĞRU OL.....[/COLOR]

eyupk 27.01.2009 01:52

Ağzına sağlık Erman Hoca.......

askim sivasspor 27.01.2009 03:19

allah askina bu adam futboldan birsey anliyormu ki oraya cikip konusuyor

tekdoktirin 27.01.2009 04:02

ERMAN TOROGLU ADAM OLSUN ANADOLU TAKIMLARINA YAPILANLARIGÖMÜYOR UFAK ŞEYLERİ GÖRÜYOR MADEM ÖYLE DELİKANLI OLSUN DÜRÜS OLSUN TAMAM AMA ONLARIDA GÖR

kempes 27.01.2009 09:07

sayın toroğlu gibi bilen birine sorsalar adamlar cevap verecek, üstüne danışmanlık parası alacak değiller ya...!
bir bilene danışın, sonra karıştırın gölü...
işte, Sivasspor'umuz nerelerden nerelere geldi, ne kadar mesafe katetti, kendini nasıl kabul ettirdi, bu telaşlar bunun en açık göstergesidir.
ayak oyunları artık sökmez... uygun adım ileri

hursit0658 27.01.2009 12:48

yaa öyle bir konunun olması bile saçma topla başlama yanlış diye maç tekrarkanırmı?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:22.