![]() |
Final İçin Kazanın
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bulentuygun2.jpg[/IMG]
Teknik direktör Bülent Uygun, "Ligde olduğu gibi kupada da zorlu bir virajdayız. Tur için G.Saray'ı tekrar yenin" dedi. [B]TAKIMA TEŞEKKÜR [/B] 4 Eylül Stadı'nda elde edilen zaferin ardından, Sivasspor'da gözler yarınki kupa maçına çevrildi... Ligde Galatasaray karşısında alınan galibiyet nedeniyle futbolcularını tebrik eden teknik direktör Bülent Uygun, kupa maçıyla ilgili uyarılarda bulunmayı da ihmal etmedi. Başarılı hoca, "Final için kazanmalıyız" diye konuştu. [B]'SİVAS'A GETİRELİM' [/B] Kupayı kazanan takımın UEFA Kupası'na katılacağına işaret eden Uygun, oyuncularıyla yaptığı toplantıda, "Ligde kritik bir virajı aştık. Şimdi sıra kupada. G.Saray'ı bir kez daha yenmezinizi istiyorum. Daha önce birçok Anadolu takımı kupayı kazandı. Bu yıl biz de harikayız. Kupayı Sivas'a getirelim" ifadesini kullandı. [B]FotoMaç[/B] |
Cevap: Final İçin Kazanın
İnşallah hocam herkes güveniyor size. Hep birlikte başarcağız:rolleyes:
|
VARLIGINIZ BIZE ONUR VERIYOR BULENT HOCA GEREK CAMIAMIZIN TUTUMU GEREK SIZIN GEREKSE FUTBOLCULARIMIZIN BIZI GURURLANDIRIYOR FAZLASIYLA SIZE OLAN GUVENIMIZ TAM KIMSE SANMASINKI SIVASSPOR GALATASARAY EKSIK KALDIGI ICIN YENDIK BIZ BU GALATASARAYIN TAM KADRO DEDIKLERI NIDE SALI GUNU YENECEGIZ INSALLAH MEHMETIN SERVETI MATARA ETTIGINI MUTLULUKLA IZLEYECEGIM INSALLAH SAHADA GEZMEK ZORUNDA KALAN LINCOLN LERINIDE BIRSEY YAPAMADIGI ICIN OYUNDAN ALACAKLAR GORECEGIZ BUNU INSALLAH
YIGIDOLARIMIZA DUACIYIZ BASARILARINIZIN DEVAMINI DILIYORUM |
Hocam senin en büyük hatan muhammet'de israr etmen ilk yarı adeta bir kişi eksik oynadık muhammedin yerinde başkası olsaydı kesin golle buluşurduk. Evvet eskdien bize çok yardımı dokundu hatta maçta kazandırdı. Ama ne Sivassporun kadrosu eski kadaro nede Muhammet Ali eski muhammed Ali
|
kupayı kazanırsak başarımızı taçlandırmış oluruz
|
Galatasaray'ı yenip yarı finale çıkalım da sonra zaten kupa gelir..
|
onlarr şimdii hırss yapmışlardırr amaa sökmez bizee onlarınn hırsıı en kötüsüü beraberliklee dönerizz ;)
|
Ahwett ve stephan battal a katılıyorum. duygularıma tercüman oldmuşlar. ne kadar doğru söylemişler gönlünüze sağlık Güzel kalpli yiğido kardeşlerim
|
SENİN OLDUĞUN HERYERDE SENİNLEYİZ BÜLENT HOCA.SEN BİR DEVRİM YAPACAKSIN
|
[B][COLOR="Blue"]inşallah hocam güvenimiz sonsuz yarında ali sami yen stadında sizlere desteklemeye geleceğiz.inanıyorum inşallah bu maçıda kazanacağız.[/COLOR][/B]
|
BİZLER İNANDIK SİZ DE İNANIN!
BİZİM İÇİN KUPAYI ALIN! |
gs ın moral açıısndan en yazıf anı.ali sami yen de de yıkılacaklar.bu sivasın büyüklüğü için böyle bir sınava gerek vardı
|
Hocam bize onlarca sevinc yasattin ilklere imza attin.Suan kupanin en favori takimi biziz,buraya kadar gelmisisiz en azindan final oynariz.Kupayi alacaginmiza tum camia inaniyoruz.
|
SANA İNANDIK BÜLENT HOCAM.HEMDE SONUNA KADAR.VE SANA BU GÜZELDUYGULARI BİZLERE YAŞATTIĞIN İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER.FUTBOLCU KARDEŞLERİMİ GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM.DEMEKKİ SİVASSPOR BOŞ DEĞİLMİŞ HERKESE İSPATLADIK.DEMEKKİ ŞAMPİYON OLUNABİLİYORMUŞ İNANDIKTAN SONRA.HERKES BİLSİN.SİZ İNANDINIZ VE BİZLER SİZLERDEN DAHA ÇOK İNANIYORUZ.YİĞİDOLAR ŞAMPİYON OLACAK HEMDE KUPAYI ALACAK.BU BAŞARILARDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.ALLAH YOLUNUZU AÇ.IK ETSİN..
|
[B]Eminim galatasaray liğde aldığı mağlubiyetin kuyruk acısıyla üstümüze çok fazla gelecek,bunu çok iyi bir avantaj olarak görüyorum ben.Bülent hocamızda bunun bilincinde olur ve ona göre bir taktikle sahaya çıkarsa bizim için kazanmak fazla zor olmaz.[/B]
|
[B]Akşam özel bir Tv kanalında Bülent hoca vardı. Çeşitli açıklamalarda bulundu. Burada yorumlarda arkadaşlarımızın, Mıhammed Ali 'deki form düşüşünü sanıyorum Bülent hoca da farkında ancak bir açıklaması doğrusu enteresandı.
"Takımda değişim yapacağım futbolcu üzerinde taraftarlardan da talep gelince bu kez taraftar istedi diye değişim yapmadığım oluyor. Taraftar istiyor diye oyuncu değişikliği yapmam" dedi. Hatta biraz daha ileri giderek, "çok biliyorlarsa onlar yönetsin" şeklinde açıklaması ise, haklılığının yanısıra; ulusal kanalda yapması dikkat çekici oldu. Her şeye rağmen, GS ile yapılacak her iki müsabakadan da turu geçecek puanalr alacağına inanıyorum. Tabii Mehmet Yıldız, yine arkadaşları üzerinde baskı kurarak, pozisyonlara el kol hareketleri ile gereksiz moral bozukluğuna yol açmaz ise mutlu sona ulaşan Sivasspor olacaktır. [/B] |
İnş gs 2 maçdada yenecez . Bekle cim bom kocan geliyor ;)
|
[B]Bana göre lig daha önemli biz ligi alalım kupayı kim alırsa alsın...[/B]
|
kupayı alalım alalım ancak bi sivasspor taraftarı olarak şampiyanlar ligi olmasını temelli ediyorum ..
|
gönüller dualar sizinle hocam. alnımızın akıyla çıkarız o maçtan inşallah
|
Insallah hocam size güveniyoruz insallah Allahin izniyle kupayi getirin sivasa , hepinizi cok seviyoruz
|
baskanımız kanalturk de bızım stadyum da ızleyelım arkadaslar
|
İNŞ FİNAL YOLUNDA İYİ Bİ SONUÇLA DÖNER SİVASSPORUMMM FİNAL ÖNCESİ FİNAL GİBİ MAÇLAR OLAÇAK
|
insallah galatasaray iki macdada yenecez
|
Allah bize Bu Sene 2 Kupayi da Kaldirmayi Nasip Etsin !!!!
|
hep destek tam destek.zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır
|
İSTANBUL'DAKİ MAÇ ZOR OLACAK AMA SİVAS'TA YİNE YENECEĞİZ VE TURU BİZ GEÇECEĞİZ EMİNİM.
|
BEN BIRKEZ DAHA YINELEMEK ISTIYORUM HERZAMAN YAZDIGIM BIR DURUMU LUTFEN AMA LUTFEN GUCUMUZUN FARKINDA OLALIM SUPER LIGDE BIZIM TAKIMIMIZ KADAR ISTIKRARLI BIR TAKIM DAHA YOK BUNA ISTANBUL TAKIMLARININ HEPSI VE TRABZONDA DAHIL ISI SIKI TUTUP LUTFEN VAR OLAN BU GUCUMUZE OLAN GUVENIMIZI KAYBETMEYELIM SONUNA KADAR KOVALAYALIM HERZAMAN YAPTIGIMIZ GIBI ISE MAC MAC BAKALIM VE BERABERLIK DEGIL KESIN GALIBIYET ICIN CIKALIM HER MACA SONUCA ULASMAMIZ ICTEN BILE DEGIL FUTBOLCULARIMIZIN BUNA INANDIGINI KONUSMALARINDAN NET GORUYORUZ GERIYE SABIR ETMEK KALIYOR BASARILAR YIGIDOLAR BIZ FRANSADAKI YIGIDOLAR VAR GUCUMUZLE YANINIZDAYIS YOLUNUZ ACIK OLSUN HER MACINIZDA SIZE DUACIYIZ UNUTMAYIN
|
BÜLENT HOCANINDA DEDİĞİ GİBİ ' KUPAYI SİVASA GETİRELİM':D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:28. |