SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   5. Maç Yayını İçin Başvuru (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23305)

SivasSpor.Com 26.01.2009 15:06

5. Maç Yayını İçin Başvuru

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/otyakmaz3.jpg[/IMG]

Futbol Federasyonu'nun Lig TV'den her hafta sadece 4 maçın yayınına izin vermesi, bu nedenle de Sivasspor'un çoğu maçınının yayınlananaması üzerine kırmızı beyazlı yönetim harekete geçti !..

Şansal Büyüka'dan "Eğer federasyon 5. maça izin verirse, sizin maçlarınızı seve seve yayınlarız" sözünü alan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, bu konuda TFF'ye başvuruda bulunduklarını açıkladı.

[B]Ligtv.com.tr[/B]

[B]Türkiye Futbol Federasyonu

Telefon : (0212) 282 70 20 - 8 Hat

Faks: (0212) 282 70 08

E-Mail: [email]tff@tff.org[/email][/B]

kempes 26.01.2009 15:10

Cevap: 5. Maç Yayını İçin Başvurusu

yerinde bir tespit ve gerekli bir talep bence
yani, 4 takımdan ikisi karşılaşacak ya da 4 takımdan biriyle karşılaşacaksınız, yoksa canlı yayın şansınız yok, ne saçma
lig liderinin maçının verilmediği bir başka ülke var mı acaba?

ssozan 26.01.2009 15:13

NE SAÇMA YA 4 BÜYÜKLERDEN FARKIMIZ

AVRUPA TECRÜBESİ(yakın da olcak)
ŞAMPİYONLUK(bu sene mutlaka olcak)
Bİ DE TANINDIK FUTBOLCUMUZ UN OLMAMASI

by_hunter 26.01.2009 15:15

çok harika olur ama bu başvuru kabul görmez ise fikstüre göre yayınlansın maçlar ilk 4 te kim varsa onların maçı canlı yayında verilsin

velibircan 26.01.2009 15:20

[B]Başvurunn Yapılması Gerekiyordu..İnşallah Olumlu Sonuç Çıkar[/B]

ssozan 26.01.2009 15:25

[QUOTE=by_hunter;467084]çok harika olur ama bu başvuru kabul görmez ise fikstüre göre yayınlansın maçlar ilk 4 te kim varsa onların maçı canlı yayında verilsin[/QUOTE]

O ZAMAN SEZON BİTENE KADAR HEP BİZİM MAÇIMIZ OLUR LİGTV DE :)

by_hunter 26.01.2009 15:30

[QUOTE=ssozan;467090]O ZAMAN SEZON BİTENE KADAR HEP BİZİM MAÇIMIZ OLUR LİGTV DE :)[/QUOTE]

EGER 4 MAÇ YAYINLANACAKSA KIRITER BU OLMALI BENCE İLK 4 TEKİ TAKIMIN MAÇLARINI VERECEKSİN MANTIKLI OLANIDA BU AMA BU YANDAŞLIK,TAKIM AYRIMCILIGI OLDUKTAN SONRA AT GÖZLÜGÜ TAKAN İNSANLARDAN BUNU BEKLEMEK BİLE FAZLA SÖYLENECEK ÇOK SÖZ VAR ASLINDA...

Abdullah DuMaN 26.01.2009 15:46

Cevap: 5. Maç Yayını İçin Başvuru

[B]İyi olur sezon sonunda veriyorlar her zaman versinler[/B]

muhsin koçak 26.01.2009 15:48

[B]Liderin maçını yayınlamamak kadar utanç verici bir şey olamaz,bu ayıp onlara yeter.[/B]

guhertaslımusti 26.01.2009 15:56

bizde lig tv yok ama neden yok şuan liderizz trabzon geçen sene 7. sırada süürünüyodu yine yayınlıyolardı.ne biçim i,ş kardeşim

58zarali 26.01.2009 16:02

inşallah izin verirler de yasak çok saçma

izmirliyigido 26.01.2009 16:06

Aslında bu saatten sonra Sivasspor'umuzun sezon sonuna kadar ki tüm maçları naklen yayınlanması gerekir. 4 maç yayınlayan yayıncı kuruluş, 5. maçıda yayınlar. Eğer Teknik alt kadrosu buna müsait değilse o halde neden yayın hakkını alıyor.

O halde bizlerde hep birlikte Digitürk kutularımızı iade edelim. Yemin ederim ben varım. Hemen iade ederim. Hatta bu konuda Digitürk müşteri hizmetlerine de bu isteğimi ileten mail attım.

Haydi Yiğidolar, kamuoyu oluşturalım ses getirelim.

AYK

oktay061626 26.01.2009 16:45

ben bursasporlu bır taraftar olarak her hafta 4 mac yayınlanıyor ve bu maclarda fb gs bjk ts ait ben bunları seyretmek zorunda degılım dıger takım taraftarlarıda lutfen bu konuda yayınları her macı canlı sekılde verılse cok daha guzel olur almanyadakı sıstem gıbı bursasporlusu gazıantepspor eskısehırspor ankaragucu kocaelıspor ankaraspor kayserıspor vs ısteyen ıstedıgı macı ızleyebılmelı bunun karsılıgını odedıkten sonra neden tutmadıgımız takımlarının maclarını ızlemk zorunda kalıyoruz lutfen

[url]http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=51728[/url]

mesaj yagmuruna tutalım

uhud85 26.01.2009 17:20

5.Maç İçin TFF'nin sitesine baskın!

5. maç yasağı kalkacak mı?

Futbol Federasyonu'nun Lig TV'den her hafta sadece 4 maçın yayınına izin vermesi, bu nedenle de Sivasspor'un çoğu maçınının yayınlananaması üzerine kırmızı beyazlı yönetim harekete geçti !.. Şansal Büyüka'dan "Eğer federasyon 5. maça izin verirse, sizin maçlarınızı seve seve yayınlarız" sözünü alan Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, bu konuda TFF'ye başvuruda bulunduklarını açıkladı..

ARKADAŞLAR GELİN TFF'NİN E-MAİL ADRESİNİ YAĞMURA TUTALIM.LİDER TAKIMIN MAÇINI İZLEMEK TÜM SİVASLILARIN OLDUĞU GİBİ BÜTÜN TÜRKİYENİN HAKKIDIR.BUNU İSTEMEK EN DOĞAL HAKKIMIZ.GELİN HAKKIMIZI ARIYALIM!!!
TFF'NİN E-MAİL ADRESİ>>>> [email]tff@tff.org[/email]

uhud85 26.01.2009 17:21

Cevap: 5.Maç İçin TFF'nin sitesine baskın!

TÜM YİĞİDOLARI BU ADRESE E-MAİL YAZMAYA DAVET EDİYORUM..

uhud85 26.01.2009 17:26

Cevap: 5.Maç İçin TFF'nin sitesine baskın!

5.BÜYÜK OLMAK İÇİN BİZİM MAÇIMIZ DA CANLI YAYINLANMALI

hepburdayız 26.01.2009 17:29

arkadaşlar konunun yayıncı kuruluşla alakası yok,onlarda yayınlamak istiyorlar ama tff hukuk kurulu son kararı vercek.onun için taleplerimizi oraya bildirelim..konunun başlığınada dikkat çekilirse herkes aşağıda ki numaralardan veya mail adresinden baskı yapsın..lütfen hadi gücümüzü gösterelim..

türkiye futbol federasyonu

E-Mail: [email]tff@tff.org[/email]

hepburdayız 26.01.2009 17:38

ben aşağıdaki maili gönderdim..lütfen herkes yollasın mailleri 2dknızı almaz hadiii

sevgili türkiye futbol federasyonu başkanı ve değerli üyeleri

ben bu maili milyonlarca sivassporlu ve futbolsever adına yazıyorum..

bildiğiniz gibi sivassporumuz türkcell süper lig tarihine görülmemiş bir katkı yaparak hem ligin marka değerini artırmış hemde anadolu takımları adına bir devrim yaratmıştır.kısıtlı imkanlarla adeta bataklıktaki nilüferler gibi etrafına güzellikler saçan bu yiğit şehrin yiğit takımının maçlarını artık naklen yayınlama konusunda girişimlerinizi beklemekteyiz.

bu sadece sivassporluların değil tüm türk futbolseverlerinin talebidir..

dünyanın hiçbir ülkesinde lider takımın maçının yayınlanmaması söz konusu değildir..

eğer türk futbolunun gelişmesi için uğraşıyorsanız bu maçı yayınlamalısınız.zira bu başarıların bi karşılığı olmalıdır..

bu konnudaki kararınızı merakla ve sabırsızlıkla bekliyoruz..

kayseri-sivas maçını naklen izlemek dileği iile

iyi çalışmalar

sivassporlu taraftar..

GokhanTurna 26.01.2009 17:38

Ya yok böle bi saçmalık liderin maçını yayınlamıyorlar. Geçen seneden ders almadılar daha

Stephan Battal 26.01.2009 17:42

IYI BIR TESBIT VE TESHIS INSALLAH SONUC ALIRIZ AMA ALAMAZSAKDA DUNYANIN SONU DEGIL MACI ALALIM EN ONEMLISI O
YIGIDOLARIMIZ BURADANDA UC PUAN CIKARIR INSALLAH AMA COK DIKKAT ETMEMIZ GEREKEN BIR MAC BU HAFTA CANI YANDI KAYSERININ KAYBETMEYE TAHAMMULU YOK MACI ONEMINI BILEREK CIKARSAK KAZANIRIZ INSALLAH

hepburdayız 26.01.2009 17:44

ya arkadaşalar sitemizin 50bine yakın üyesi var 2 kişiden biri mail atsa 25 bin mail yapar ve acaip bi ses getirir ama görüyorum çok duyarsızız:(

hepburdayız 26.01.2009 17:48

arkadaşlar konunun yayıncı kuruluşla alakası yok,onlarda yayınlamak istiyorlar ama tff hukuk kurulu son kararı vercek.onun için taleplerimizi oraya bildirelim..konunun başlığınada dikkat çekilirse herkes aşağıda ki numaralardan veya mail adresinden baskı yapsın..lütfen hadi gücümüzü gösterelim..

türkiye futbol federasyonu

E-Mail: [email]tff@tff.org[/email]

aslımtoprak 26.01.2009 17:53

arkadaşlarım gardaşlarım...hazır kamoyu oluşmuşken gerekli yerlerle irtibata geçip hakkımızı istememizlazım.bunu hem yönetim olarak hemde biz sivssporlular olarak bazı girişimlerde bulunmamız ve bunu kamoyunun gündeminde tutmamız lazım.yapılacak birşeyde tff yi bu konuda rahatsız etmektir.işte siz değerli sivasspor taraftarlarına tffnin [email]tff@tff.org[/email] adresine yayın talep hakkımızı istemek düşüyor.yayın hakkımızı alırsak sspor un daha geniş kitlelerce kabulunu sağlayıp desteğini artıra biliriz..haydi hep beraber tff ye e posta göndermeye...

hepburdayız 26.01.2009 17:56

@aslımtoprak

herkesin duyarlı olması lazım,çok iyi böyle devam edelim hadi yiğidolaarrrr

Mursallı yiğido 26.01.2009 17:58

4 maç tam bir saçmalık.Tff'nin bu durumu düzeltmesi gerekiyor...

avrupali yigido 26.01.2009 18:30

insallah maci yayinlarlar gurbetciler icin cok iyi olur

oz.can 26.01.2009 19:36

[QUOTE=hepburdayız;467177]ya arkadaşalar sitemizin 50bine yakın üyesi var 2 kişiden biri mail atsa 25 bin mail yapar ve acaip bi ses getirir ama görüyorum çok duyarsızız:([/QUOTE]

İşte bunun için aşağıdaki imzayı kullanıyorum ama...

yerliturkuaz 26.01.2009 20:05

[B]Eğer biz gereken tepkiyi göstermezsek federasyonu email yağmuruna tutmazsak bu girişim sonuçsuz kalır...[/B]

şükrü çitil 26.01.2009 20:15

tabiki yayınlansın liderin macı sıradan takımların macı yayınlanıyor her zaman sivasspor şampıyonlugun en büyük adayı bunu herkes bilmeli şampıyon yigidom selamlar yolun acık olsun selamlarrr

tanju_58 26.01.2009 20:54

ben bu yasağı anlamış değilim zaten.saatler uyduğu taktirde gösterilebildiği kadar maç canlı verilmeli.hatta ayrı ayrı kanallarda bütün maçlar yayınlanırsa takımların yayın gelirleri daha çok artar.bütün maçların gösterilmesinde ne gibi sakınca varki acaba yasak bu Türkiyemizde.diğer avrupa liglerinin bütün maçları yayınlanıyor ülkelerindede.

yigidozan 26.01.2009 21:47

güzel bi girişim. umarım sonuç alırız ve özellikle biz yani gurbetteki yiğidolar doya doya izleriz maçlarımızı

cücü baba 26.01.2009 22:05

[B]Yahu arkadaşlar hala anlamadınızmı T F F bir kukla İstanbulun şalvarlı ağalarının elinde onlar ne derse o oluyor aslında yayıncı kuruluş tarafsız ve ilkeli olsa hafta başında bir deklare ile bi şekilde kılıfına uydurup maçı naklen vereceğini açıklardı ama şu anda reklamlarını yapıyorlar bizim üzerimizden madem 4 maç anlaşması varda sezonun son haftalarında kaç maçı naklen dönüşümlü verdiklerin anımsayın boş yere palavra atmasınlar..[/B]

yiğidoQalperen 26.01.2009 22:29

KİM OLURSA OLSUN MADEMKİ 4 TAKIMIKİ YAYINLANIYOR O ZAMAN İLK 4DÜ YAYINLASINLAR.

slasher//z 26.01.2009 22:32

baskanımız kanalturk de bızım stadyum da ızleyelım arkadaslar

hursit0658 26.01.2009 22:35

saçmalık liderin maçının yayınlanmaması eeee lig 4 büyük üzerine kurulunca öyle bi sonuç ortaya çıkıyor yaa her hafta 4 büyüğün birinin maçı yayınlanmayıp sivassporun ki yayınlanır yada 5. maç yayınına izin verililir

keskin5858 26.01.2009 22:36

SEVGİLİ ARKADAŞLAR, BİZ SİVASSPOR TARAFTARI OLARAK SESİMİZİ YÜKSELTMEZSEK BU ADAMLAR BİLDİKLERİNİ OKUR. HER FIRSATTA MESAJLARIMIZLA, EMAİLLERİMİZLE VE FAKSLARIMIZLA BUNLARI UYARACAĞIZ

YAPILAN HAKSIZLIĞI VE ADALETSİZLİĞİ YAYIN KURULUŞUNA BİLDİRECEĞİZ.
BIRAKIN TRABZONUN NÜFUSUNU KARADENİZİN TOPLAM NUFUSUKADAR SİVAS IN TÜRKİYE GENELİNDE NÜFUSU VAR. BU NÜFUSU GERÇEK ANLAMDA İYİ KULLANMALIYIZ VE HER PLATFORMDA HAKLILIĞIMIZI DİLE GETİRMELİYİZ.

SİVASSPOR YALNIZ DEĞİLDİR. LÜTFEN DUYARLI OLALIM.

trafocu 26.01.2009 23:00

Arkadaşlar T.F.F adresine mail atalım. Ben attım.İmtiyazlı İstanbul takımlarını izlemek zorunda değiliz. Adil ve hakça hizmet diyorlar ise her hafta liğin en üst sırasındaki 5 takımın maçları yayınlanmalıdır.Anadolu takımları da bu liğin Spor külüpleridir ve Figüran takım olamazlar.Bükemediğiniz bileği öpmesini bilmek gerek.
Adres bu : [email]tff@tff.org[/email]

turgutkizgir 26.01.2009 23:07

[B][COLOR="DarkRed"][SIZE="4"]Sevgili YİĞİDOLAR,
Böyle bir talebin TFF'ye iletilmesi gerçekten biz Sivas dışında yaşayan SİVASSPOR aşıkları için güzel bir talep,tabi Sivas'da yaşayıp da maça gidemeyenlerde var bunlar içinde güzel fakat Sivasspor için büyük kayıp, zaten Sivas taraftarı maça seyirci gibi geliyor maçı izliyor gidiyor. Bizim tribün baskısı,rakip takımı etki altına alacak çoşkun bir taraftar topluluğumuz yok bu açında kötü. Olaya maddi açıdan bakmıyorum çünkü,stada gelmeyen seyirinin ödeyeceği paradan çok yayıncı kuruluştan onun parası gelir.
Yalnız bir endişem var bu konuda TFF nin olumlu karar vereceğini pek sanmıyorum.50 yıllık lig tarihine dönüp bakarak bir değerlendirme yapacak olursak.Trabzonspor Şampiyon oluncaya kadar 3 büyükler vardı.Trabzonspor şampiyon olduktan sonra 4 büyükler oldu ki,4 büyükler söylemi yaklaşık 30 yılın üzerinde bir zamandır söyleniyor. Türkiye futbol deyince herşey bu 4 takım üzerine kurulmuş durumda 90 lı yıllarda başlayan Yayın tekelinin ilk zamanından bu yana bu kural geçerli bunun yanısıra gazetelerde bu kurala dahil özellikle spor gazeteleri 4 büyüklere çarşaf,çarşaf sayfa ayırırken Anadolu takımlarına Sivas 1 attı 3 aldı gibi sayfanın bir köşesinde yer ayırıyorlardı. Taaa ki 2008 yılının son aylarına kadar. Şimdilerde Fotomaç gazetesi Sivasspor'a tam sayfa ayırıyor ama diğer Anadolu takımları yine aynı yani bu sezon yanlışlıkla Sivasspor şampiyon olursa (Gönlümden geçen bu)5.büyük olarak Türk futbol tarihinde yerini alacak ve budan sonraki sezonlarda ligin orta sıralarında da olsa değişmeyecek. Bu noktada kimseyi suçlamamak lazım.Yayıncı kuruluş decoder satacak kime satabilir.Gs,Fb,Bjk,ve Trabzon seyircisine,Gazeteleri kim satın alacak yine aynı takım taraftarları adamlar haksız değiller ki,bu gün bu 4 takımın yetkili kişilerinin yaptıkları açıklamaları dinleyin ve sonra Türkiye nüfusu ile oranları karşılaştırın diğer takımların bir tane bile taraftarı yok.İnanmazsanız birlikte hesaplayalım. Fb diyor ki bizim 25 milyon Gs,de aynı Bjk da yaklaşık rakamlar teleffuz ediyor. O zaman ya bizim nüfusumuzda bir yanlışlık var ya onların hesaplarında bir yanlışlık va ya da diğer takımların maçlarına gidenler sahte taraftar. Ya da iki sevgilileri var. Kaldıki ülkemizde hayatında maç izlememiş ve izlemeyen milyonlarca insan var.
Gönlüm ve gönlümüz her zaman YİĞİDOLAR'la dileğimiz TFF nin bizim adımıza sevindirici bir karar vermesidir. Tabi biz Sivaslılar olarak bu konuda da oldukça zayıfız.Hani bir hafta Trabzonspor maçı yayınlanmadı da Sivas maçı yayınlandı ya Trabzonlular ayaklandı.Bizde böyle bir şey yok.Başkanları bile hakem hatalarında dolayı resmen meydan okudu Federasyonu yıkarız diye tabi biz bu tarz olayları örnek almıyoruz. Biz de kendimize yakışanı yapalım. Eğer takımımızın maçlarının yayınlanmasını istiyorsak. TFF yi mail bombardımanına tutalım. haydi yiğidolar.[/SIZE][/COLOR][/B]

turgutkizgir 26.01.2009 23:10

Özür dilerim TFF nin mail adresini eklemeyi de unutmuşum.
[email]tff@tff.org[/email]

dülger58 26.01.2009 23:12

BENCE BAŞKANI TEBRİK ETMEK GEREKİR.ÇOK GÜZEL BİR HAREKET.ZANNETMİYORUM Kİ FEDERASYON BU BAŞVURUYU GERİ ÇEVİRSİN.ARTIK TÜRKİYEDE BİRŞEYLERİ DEGİŞTİRME ZAMANI GELDİ.TFF BU KONUDA YENİLİKÇİ OLARAK BİLİYORUM.GEREGİNİN YAPILACAGINI TAHMİN EDİYORUM.HERZAMAN OLDUĞU GİBİ AGLAMAYANA MEME YOK......

[COLOR="Red"]
........HERZAMAN DESTEK TAM DESTEK........[/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:03.