![]() |
TSL\Kayserispor-Sivasspor maçı tahmin ve yorumları
Kayserisporun stadının yıkılması sebebiyle adanada oynuyacagımız maç hakkındaki düşünceleriniz neler?
Adanada ikamet eden sivaslıları ve sivasspora gönül vermiş olan tüm adanalıları sivassporumuza destek vermek için stada davet ediyoruz. |
Cevap: KAYSERİ-SİVASSPOR
ben bu maci alacagimizi düsünüyorum kom sumuz bizi üzmez onlarinda baska maclarda basarili olmasini dilerim
tahminim kayseri 1 sivas 2 |
bizlerde sivastan nasip olursa cuma günü gece yola çıkacagız adanaya..umarım ankara genclerbirliği deplasanı güzel gibi gecer.. bakalım hayırlsı olur inş...:D
|
almamız gereken bir maç burada berabere kalmıştık hazır kayseri stadında degilken bu fırsatı tepmemek lazım takım bıras yorgun olacak ama olsun artık bu gıbı tempolara alışmamız lazım
|
Ben mersinde oturuyorum we sivassporumuzun macına nasip olursa gidecegim bnm tahminim sivas2-0 yener
|
[B]''Komşu komşunun külüne muhtaçtır.'' misali bugün bana yarın sana.1-0 kazanırız diye ümit ediyorum.[/B]
|
Cevap: TSL\Kayserispor-Sivasspor maçı tahmin ve yo
fark beklemiyorum kazanacağımızı ya da berabere kalacağımızı düşünüyorum
|
[B]mutlak 3 puan almamız gereken , en az gs maçı kadar önemli bi maç.bu maçı almamız olay olur.önümüzde engel kalmaz.
adanaya gitmek için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz.İnşallah geleceğiz.[/B] |
BİLET FİYATLARI NEKDAR ARKADASLAR..BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN
|
Mutlaka kazanacağız. Daha doğrusu kazanmamız gereken bir maç..
|
Anketimiz: Kayserispor-Sivasspor maçını kim kazanır?
SivasSpor kazanır 9 100,00% Kayserispor kazanır 0 0% Berabere biter 0 0% Katılımcı sayısı: 9. Siz Bu Ankette Oyunuzu Kullanmışsınız bu mac zor olcak cünkü sivas yorgun olacak ama ginede sivas 1:0 yenecek golü musa atacak |
inşallah bu maçı kazanıp evimize 3 puanla döneceğiz.kayseriye karşı şansımız yaver gidiyo genelde.andolu derbisinde kayseri :0 - SİVASSPOR:2
|
Mac 2-0 Bizim olacak insallah, Sivassporumuza basarilar yollari acik olsun
|
[B]PARALO : MUTLAK 3 PUAN . . . [/B]
|
bu maç kaçmaz ve inşallah kazanacagız maç için mersinden gidecegim sivasım bu kadar yakınımıza gelmişken mutlaka gidecegim.
|
[B][COLOR="Red"]ilk yarıda biz kıyak yaptık kayseriye şimdide sıra onlarda.gerçi tek ihtimalli bi maç sivasspor kazanacak bu maçı [/COLOR][/B]
|
[QUOTE=58_babacan_58;467224][B][COLOR="Red"]ilk yarıda biz kıyak yaptık kayseriye şimdide sıra onlarda.gerçi tek ihtimalli bi maç sivasspor kazanacak bu maçı [/COLOR][/B][/QUOTE]
Hocam kıyak yaptık derken??? zor bir dönemdeyiz.yönetimle taraftar arasında sorunlar var,hoca takımda istenmiyor.savunmamızda çok büyük eksikler var.iyi futbol oynamıyoruz.hedefimiz yok.ama sonuçta kazanmakta var kaybetmekte.umarım Hakeden kazanır,bundan başka bir düşünce ya da sonuç iki takımıda yürekten seven taraftarlarını üzecektir. |
KAYSERİ SPOR BU MAÇI BİZE VERMESİLAZIM ONLARIN İDDASIYOK SANIRIM ÖYLE OLUR MAÇA ASILMAZLAR İŞALLAH
|
biri bizi durdursun .....
bu kayseri olamaz :) |
[B]Çok farklı bir maç olacağını tahmin etmiyorum. Çekişmeli bir maç olacak oarası kesin...
Kayserispor:0 Sivasspor:1[/B] |
kimsenin kıyağına yada lütfuna ihtiyacımız yok...kıyakla kazanılmış şampiyonluğun ne anlamı var...kıyaktan bahseden arkadaşları ayıplıyorum...biz çıkarız aslanlar gibi mücadele ederiz...futbolda kaybetmekte var...kaybedersek de kaybederiz...
|
hem kayseri daha önce hiç yenmediğimiz bir takım mı da kıyaklarına ihtiyacımız olacak???
|
İnşallah bu maçdanda galibiyetle ayrılırız allah c.c bize mağlubiyet yüzü göstermez inşallah, dualarımız hep sivassporla.
|
insallah bu kayseri maci kazanip evimize 3 puanla dönecegiz kayserispor 0-1 sivasspor
|
hadi hayırlısı alırız gibi ama zor bir maç olacağa benziyor.şapiyonluk yolunda önemli engellerden biri kayseri. her ne kadar zor zamanlar da geçirseler yine de asılacaklardır maça
|
kayseri kendi sahasındaki maçlarda seyirci avantajıyla ii defans yapardı ancakk.maçın adana'da olması sebebiyle daha zor motive olurlar.bu yüzden sivasın alacağını düşünüyorumm.
|
[B]Bu maçı alacağız en ufak bir şüphem yok G.birliğinden 3 yiyen takım sanırım bize pek sorun çıkarmaz bu arada Topuz kardeşime bir tavsiye ne yapacan istanbul takımlarını gel SİVASSPOR'a kral ol baş tacı ol...[/B]
|
[QUOTE=cücü baba;467326][B]Bu maçı alacağız en ufak bir şüphem yok G.birliğinden 3 yiyen takım sanırım bize pek sorun çıkarmaz bu arada Topuz kardeşime bir tavsiye ne yapacan istanbul takımlarını gel SİVASSPOR'a kral ol baş tacı ol...[/B][/QUOTE]
Mehmet TOPUZ Kayserispor Da mutlu ve 2 senelık sözleşmesi var |
Kayseride moral bozuldu gençlerbirligine farklı yenildi. Kendi statında degil ha bu hafta daha sıkı oynar ama sivas artık ölümüne oynuyo çünküüü ŞAMPİYON SİVAS OLUCAK. zorda olsa bir farkla alırız öyle istiyorum.
|
baskan
baskanımız kanalturk de bızım stadyum da ızleyelım arkadaslar
|
kayseri bize karsi varini yogunu ortaya koyacaktir, bizi yenip gencler hezimetini affettirmek isteyecektir ,bizimkilerde yorgun olacaklar allah yardimcimiz olsun normal sartlarda yeneriz ama bu defa faktörler farkli ben beraberlik diyorum
|
baskanımız kanalturk de bızım stadyum da ızleyelım arkadaslar
|
sivas biraz zorlansada bu maçi 1-0 alaçak alalhın izniyle
|
MALESEF ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN AMA BU ÜLKEDE ŞAİBESİZ ŞAMPİYON OLUNMAZ BUNU TÜM TÜRKİYE BİLİYOR İSTANBUL TAKIMLARI BU İŞİ İYİ YAPIYOR OYSA BIZ VE KAYSERİ ANADOLU TAKIMIYIZ ,,,BİLMEYENLERE DUYRULUR ,,,,,
|
kayseri'nin bize karşı şansı bile yok.forvetleri bizim kadar kaliteli değil ve de seyirci avantajları olmayacak
|
[B]Adana deplasmani keyifli olur..Imkani olan arkadaslar gitmeye calissin.. Ben o stadda G. Antep-Sivas macini izlemistim..Adana guzel sehir hakkaten kebabini yemeden donmeyin sakin:)
Skor tahminim Kayserispor 1-1 Sivasspor..Yanilmam dilegiyle...[/B] |
Arkadaş imkanı olan kayseri maçını gitsinler.Çünkü kayserinin gençlerbirliği maçını gördük taraftarı pek adanaya gitmemiş.Taraftarımız fazla olursa maça 1-0 önce başlarız.Boş stad lider yiğidoya yakışmaz.Mersinden hataydan olsun yakın illerden yiğidolardan takımımıza destek bekliyoruz.Maça gidecek olan arkadaşlar yolunuz açık olsun.Şİmdiden ayağınıza sağlık.
|
İnş bize ayrılan yerleri dolduracagız ben inş mersinden maca gelecem.bize ayrılan yer kesinlikle dolacaktır.ama yer bulamayanlarda olabilir
|
maç adanada oynanacak:D alırız bu maçı:D hem ali turanda kırmızı kart cezalısı;)
|
bugün bir gazetede adana demir taraftarları sivası destekleyeceklerini yazmıştı inşallah öyle olur bizim taraftarlarla muhteşem bir maça çıkarlar ve galip geliriz benim tahminim 2:0 alırız gibi geliyor Allanım izniyle.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:57. |