SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Kamanan'ı Nasıl Buldunuz ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23358)

velibircan 27.01.2009 23:06

Kamanan'ı Nasıl Buldunuz ?

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=309[/IMG]

[B]Mehmet Yıldız'ın Yerine Oyuna Giren Yeni Transferimiz Kamanan'ı Nasıl Buldunuz ?[/B]

58K_A_L_E_L_İ58 27.01.2009 23:08

Cevap: Kamanan'ı Nasıl Buldunuz ?

gardaşım k bakma benden önce davranmışsın :D

dülger58 27.01.2009 23:14

GÜZEL FUTBOLCU.VİDEOLARINIDA SEYRETDİM ÇOK İYİ.İNŞALLAH SİVASA FAYDASI DOKUNUR.BUGÜNDE SİVASA FAYDASINI GÖRDÜK.

mehmetyildiz58 27.01.2009 23:14

Kamanan bu maçta 1 asist 1 gol yapıp müthiş çıkış yapcaktı ama olmadı bence tum'un yerine oynar kesnilikle...

furky.b 27.01.2009 23:19

Kamanan Onceki Zaman Dedigim Gibi,. Tam Yerinde Bir Transfer..

O Pozisyonu Degerlendirebilseydi Cok Super Olacakti..

Bence Tum'un Yerinde Oynamasi Lagzim ;)

velibircan 27.01.2009 23:19

[B]Daha İlk MAçı Olmasına Rağmen Performansını Beğendim...Tam TAkıma Alıştığı Zaman Durdurulmaz Gibime Geliyor...İnşallah Çok Başarılı Olur...

Gayet Yerinde Transfer[/B]

kangal06 27.01.2009 23:22

o golü de atsa tam olacaktı:D ama olsun kendini ispatlamış oldu takıma ve bülent hocaya uyum sağladığında önemli bir koz olacak gibi duruyor henüz erken de olsa

GuNaY 27.01.2009 23:23

[B]İlk maç ve az süresi almasına rağmen bende olumlu izlenim bıraktı. Hızı çok iyi. Balili ile mükemmel kontra atak futbolu oynayacaklar izlenimi verdi :D

Goldeki pastan önceki deparı ve kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda hızınıda görmüş olduk :)

Hayırlı uğurlu olsun...[/B]

FurkaN 27.01.2009 23:27

[B]Fuleli bir oyuncu olduğunu görmüş olduk. Balili ile çok hızlı bir forvet hattı oluşturdular. Duruşu aynı Tum gibi ağırmış gibi dursa da ondan iyi olduğu belli. Benim merak ettiğim hava toplarında nasıl acaba? Yerinde iş yapar bir transfer.[/B]

Shan58 27.01.2009 23:32

Çok hızlı ve kaliteli bir oyuncu.
Kamanan sanki yürüyor gibi kendini zorlamadan ilerlerken, sabrinin bacakları pedal çeviriyordu yetişebilmek için.
Tek eksiği bu maçta fazla koşup orta sahaya yardım etmedi.
Son dakikalarda orta sahaya biraz yardım etseydi belki 2 farklı bile galip gelebilirdik.

izmirliyigido 27.01.2009 23:36

Bülent hoca tam zamanında ve yerinde bir değişiklik yaptı. Mehmet Yıldız, kaçırdığı pozisyonlara ve hakemin yalnış kararlarına sinirlenmişken gittikçe oyundan düşmekteydi. Kamanan'ı tam zamanında aldı oyuna.

Bence hoca süper bir transfer daha yapmış. Bilica gibi o da çok ses getirecek. Süratli ve ayağına hakim bir futbolcu. İlk maç olmasına rağmen kalitesini belli etti.

Benden geçer not.

AYK

cılgın_turk 27.01.2009 23:43

[B]bizim hocamız hakkaten futbolcudan anlıyor abi süper topçu bulmuş yine ... tamda mehmetin performansının düşük olduğu bir zamanda iyi iş yapacağı kesin kamananın .... daha sonrada tum un yerine mehmetle birlikte eserler diyorum başkada bişey demiyorum :D[/B]

mev58lüt 27.01.2009 23:46

COK IYI FUTBOLCU INSALLAH SIVASSPORA FAYDASI OLUR.

guhertaslımusti 27.01.2009 23:49

süper oyuncu ve balili faktörüü sivass iyi defans yaptı ii oynadı.4 eylül de bu iş biter..

must-y 27.01.2009 23:52

Kamanan iyi bir futbolcuya benziyor hatta bugun gol onun sayesinde oldu bence balili ile iyi ikili olur ve ikisinin arkasinda tum ve m.yildiz fizik gucleriyle super olur.
(ama SIVASSPOR galatasaray'a ders vermeye devam ediyor)

Ertugrul 28.01.2009 00:13

[B][I]İlk maçı olmasına rağmen kaliteli bir futbolcu olduğunu gösterdi. İnşaallah takımızı ileriye doğru götürecek bir etmen olacaktır. [/I][/B]

onetanem58 28.01.2009 00:45

[FONT="Comic Sans MS"]cok guzel bir futbolcu onceki maclarini izledim guzel gollere imsa atmis insallah sivassporumuza hayirli ugurlu olur...bizim futboclularimiz hepsi guzel cnala basla mucadele edior yedekte oynar asta oynar cunki tumda kotu futbolcu degil dikkat ederseniz adam gercekten cani gonulden savasior sivas icin :)[/FONT]

kadirakin58 28.01.2009 00:57

bence çok iyi bir transfer.. sabriye attığı çalım da harikaydı. bence sivasspor'u uçuracak. iki tane kaliteli forvetimiz var artık. mehmet yıldız ve kanaman forma rekabeti de takımı ateşler bence..

sewaz58 28.01.2009 01:05

Aferin at gibi adam teknikte var az çok.. bu takımda biraz pişerse ileride iyi olabilir ama çok kaliteli bir isim tabikide değil napalım paranın gözü kör olsun :)

TracyMcGrady58 28.01.2009 01:13

Bence yerinde bir transfer. Az süre almasina ragmen kalitesini gösterdi. Cok hizli futbolcu, golde yaptigi servis müthis. Sabri'nin tozunu attirdi. Gole girdigi pozisyonda da hizini görmüs olduk. Bu adam faydali olur

howsoonisnow3 28.01.2009 01:17

geldiği günden beri söylüyorum bu adam harika diye.
herkes gördü zaten 15-20 dakikada neler yaptığını. Bence süper, harika, muhteşem bir yetenek.
Yiğidolarımıza hayırlı olsun...

howsoonisnow3 28.01.2009 01:21

[QUOTE=sewaz58;468141]Aferin at gibi adam teknikte var az çok.. bu takımda biraz pişerse ileride iyi olabilir ama çok kaliteli bir isim tabikide değil napalım paranın gözü kör olsun :)[/QUOTE]

size kesinlikle katılmıyorum. Bu adam bilica ile birlikte yılın transferi. Çok konuşulacak, ben o kadarını söylüyorum.
Youtube'a yannick kamanan striker yazarsanız yaklaşık 10 dakikalık bir videosu var.
O videoda; ne kadar hızlı ne kadar teknik, her iki ayağını da ne kadar iyi kullanıyor, hava toplarına ne kadar hakim göreceksiniz.

saygılarımla...

GuNaY 28.01.2009 02:29

[QUOTE=howsoonisnow3;468154]size kesinlikle katılmıyorum. Bu adam bilica ile birlikte yılın transferi. Çok konuşulacak, ben o kadarını söylüyorum.
Youtube'a yannick kamanan striker yazarsanız yaklaşık 10 dakikalık bir videosu var.
O videoda; ne kadar hızlı ne kadar teknik, her iki ayağını da ne kadar iyi kullanıyor, hava toplarına ne kadar hakim göreceksiniz.

saygılarımla...[/QUOTE]

[B]Kardeş söylediğin videoyu izledim. Boş alanlara koşusu, son vuruşlardaki becerisi harika. Takımdaki son vuruş eksikliğini çok iyi giderecek gibi duruyor. Birde bahsettiğin gibi hava topu sıkıntımız var. Bakalım bir oyuncuyla bütün sorunlarımızı çözebilecekmiyiz :)

Bu transfer için Bülent Hoca'yı ayrıca kutlamak gerek.[/B]

MURAT SARI 28.01.2009 07:36

İYİ BİR TRANSFER UMARIM DAHADA İYİ OLACAKTIR TUM UN YERİNE YNAYA BİLİR HAYIRLI OLSUN

SAYGILARIMLA MURAT SARI

abircan 28.01.2009 08:03

bence artık uçmuş mehmet yıldızın yerine çok isabetli hatta daha iyi bir transfer,
iki maçtada gezinen mehmet yıldızı bülent uygun kesti bileti aldı kulübeye,
hocamız büyük adam çocuklar

spidey58 28.01.2009 08:04

Hızlı atletik bir futbolcu , dünki maçta iyiki oyuna girmiş, bundan sonra ondan da çok şeyler bekliyoruz.

ferhat_58_oğuz 28.01.2009 08:04

tekniği ile süratini birleştiren çok az sayıta futbolcu var ligimizde kamanan bunu yapan kaliteli bir ayak bence sivasa alışırsa uyum sorunu yaşamazsa sivassporun unutulmazları arasında 1 . sırayı alır (yabancılar içinde) ben şahsen kısa zamanda oynasa çok beğendim umarım yanılmıyorumdur

Yadigar Barcin 28.01.2009 08:28

Sivassporumuzun transferleri her zamanki gibi isabetli..
Kamanani aksam gördük cok hizli calim harika, bence ilk onbirde oynayip cok faydali olacak.
Kamanan i takima kazandiran kisilere cok tesekürler emeginize saglik, böyle futbolculari bulmada üstünüze yok, harikasiniz..

vedat58 28.01.2009 09:15

HELAL OLSUN SANA BÜLENT HOCAM TAKTIRE SAYANSIN SEN ; KAMANAN COK SÜPER FUTBOLCU COK SÜRATLI AYNI ANELKA NITELIGINDE BIR FUTBLCU LIGIN ILK YARISINDA GELSEYMIS BENCE GOL VE ASIST KRALI OLURMUS INSALLAH SENEYE , HEPNIZIN EMEGINE YÜREGINE SAGLIK

35fulya58 28.01.2009 09:17

Bence de Mehmet Yıldız papucun pahalı olduğunu anlayacak. Ondan daha kıvrak, süratli ve tek top oynuyor gibi geldi. Akşam babamla beraber izlerken bayıldık futboluna.

SİVASLI ALEX 28.01.2009 09:23

bence mehmet yıldızın yerine ilk 11 de oynatılmalı çünkü mehmet yıldıza dikkat ettiyseniz birkaç maçtır sallamıyo form düşüklüğü de çok net göze çarpıyor

Sweetgirl 28.01.2009 09:23

[B][I][COLOR="magenta"]Kamanan'in ilk maci olmasina ragman cok güzel bir performans sergiledi.
Ilk girdiginde cok top kayibi olsada, cabuk kendini oyuna adapte edebildigine inaniyorum.
Güzel bir transfer yalniz henüz tam degerlendirme yapmak icin cok erken.

Basarilarinin devamini diliyorum. [/COLOR][/I][/B]

vedat58 28.01.2009 09:26

ISTE KAMANAN VIDEO SEYREDINDE GÖRÜN TAM BIR FIRTINA SAMBAAAA
[url]http://video.aol.com/video-detail/yannick-kamanan-striker/2557869375[/url]

vedat58 28.01.2009 09:32

KAMANAN VIDEO

[url]http://www.gencturkhaber.com/Yannick-Kamanan-video-sivasspor-golleri.html,0d801[/url]

ömerseker 28.01.2009 09:34

sevgili yiğodolar tümfutbolcuların alınlarından öpüyorumbaşarıların devamınıdiliyorum tüm sivassipor sevdalılarını cumartesi adanada olmalarını arzu ediyorum adanadagörüşmek üzere en güzel başarılar sivassiporun olsun

hiko58 28.01.2009 09:46

SİVASSPORUMUZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN.İYİ BİR ADAMA BENZİYOR.SİVASSPOR ARTIK EFTEN PÜFTEN FUTBOLCU ALMAZ ZATEN..BÜLENT HOCAM İŞİNİ BİLİRRRR.

davulcu 28.01.2009 09:49

harika.............................

58_babacan_58 28.01.2009 09:54

[B][COLOR="Red"]güzel bi transfer ama artık mehmet yıldızında gol orucunu bozması lazım ya kaç maçtır atamıyor ne olduysa anlamak mümkün değil [/COLOR][/B]

yiğidomustafa 28.01.2009 10:00

kamanan dün girer girmez klas bir futbolcu olduğunu belli etti... bence bülent hoca tum ile mehmet i ilk yarı oyunun gidiş hatına görede 2.yarı kamanan va balili yi almalı bence...yani ilk yarı yoracak ikinci yarı cökecek:D

kempes 28.01.2009 10:07

sivas, ikinci balili yi renklerine bağladı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:51.