SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   GALATASARAY TARAFTARINI KINIYORUZ ; (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23371)

KOSTAD 28.01.2009 09:35

GALATASARAY TARAFTARINI KINIYORUZ ;

DÜN AKŞAMKİ GALATASARAY MAÇINDA SİVASSPORA YAPILAN ÇİRKİN VE KÜFÜRLÜ TEZAHÜRATI KINIYORUZ. SİVASSPOR`UN BAŞARISINI ÇEKEMEYEN HER NEKADAR KULÜP VARSA DUYURULUR; SİVASSPOR TEK DEĞİLDİR BİZLER ANADOLU KULÜPLERİ OLDUĞUMUZ SÜRECE İSTANBUL TAKIMLARI SİZLERİN KARŞISINDAYIZ. BIRAKIN ARTIK SENELER SONRA ANADOLUDAN ŞAMPİYON ÇIKARALIM BIRAKIN ARTIK BİZLERİN YAPAMADIĞINI SİVASIMIZ YAPSIN. TFF,MHK,TSYD GÖRÜN ARTIK GERÇEĞİ DUYUN SESİMİZİ 24 SENE SONRA LİG`TEN ANADOLU ŞAMPİYONU ÇIKARACAĞIZ BİRAZ YARDIMCI OLUN AÇIN ÖNÜMÜZÜ.

[B] KOSTAD [/B]
[B](Kocaelisporlu Taraftarlar Derneği)[/B]

bortecine 28.01.2009 09:46

Cevap: GALATASARAY TARAFTARINI KINIYORUZ ;

Ekranalara kadar gelen ağır küfürler nedeni ile gs taraftar ve camiasını kınıyorum. Anadolu insanların altında ezilmişliğinin dışa vurma tepksidir.

yener_sahin 28.01.2009 09:47

iyi niyetiniz için çok teşekkür ederiz.Sivasspor taraftarları olarak bu tarez olaylar canımızı sıktığı gibi,takımımıza daha fazla sahip çıkmamızı da sağlıyor.Bu futbolcualrımız içinde böyledir.Onlarda yapılan bu çirkinkilten sonra daha güzel futbol oynayıp bize şampiyonluğu hediye edeceklerdir.Biz hiç kimseye değil sadece onların inanan yüreklerine güveniyoruz.Ve eminiz ki bize şampiyonluğu verecekler...Taraftarız çekeriz cefa ama zafere gidilen yolda çekilen çile kutsaldır....

58_SEMİH_58 28.01.2009 09:51

yediremiyolar kendilerine sıkısınca küfür ediyolar cok ayıp

davulcu 28.01.2009 09:52

davulumu içeri almayıp bana hakaret eden polis memurları anladıkki bizim asıl dostumuz kahraman mehmetçiklermiş

yigido_sampiyon 28.01.2009 10:00

[QUOTE=KOSTAD;468250]DÜN AKŞAMKİ GALATASARAY MAÇINDA SİVASSPORA YAPILAN ÇİRKİN VE KÜFÜRLÜ TEZAVRUATI KINIYORUZ. SİVASSPOR`UN BAŞARISINI ÇEKEMEYEN HER NEKADAR KULÜP VARSA DUYRULUR; SİVASSPOR TEK DEĞİLDİR BİZLER ANADOLU KULÜPLERİ OLDUĞUMUZ SÜRECE İSTANBUL TAKIMLARI SİZLERİN KARŞISINDAYIZ. BIRAKIN ARTIK SENELER SONRA ANADOLUDAN ŞAMPİYON ÇIKARALIM BIRAKIN ARTIK BİZLERİN YAPAMADIĞINI SİVASIMIZ YAPSIN. TFF,MHK,TSYD GÖRÜN ARTIK GERÇEĞİ DUYUN SESİMİZİ 24 SENE SONRA LİG`TEN ANADOLU ŞAMPİYONU ÇIKARACAĞIZ BİRAZ YARDIMCI OLUN AÇIN ÖNÜMÜZÜ.

[B] KOSTAD [/B]
[B](Kocaelisporlu Taraftarlar Derneği)[/B][/QUOTE]
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...
kocaelispora süper ligde başarılar...

hanedan58 28.01.2009 10:01

[COLOR="Blue"][B]İNANIN TÜRK FUTBOLUNDAN UTANIYORUM HANGİ TAKIM HANGİ ANLAYIŞ HANGİ ZİHNİYET İNSANA HAYSİYET VE ŞEREFE KÜFÜRÜ KABUL EDEBİLİR DÜN OLANLARI TFF NİN GÖRMESİ VE BU SORUNU KISA SÜREDE CÖZMESİNİ TALEP EDİYORUZ BUNDAN BÖYLE GS İÇİN HİCBİR İYİNİYETİM KALMAMIŞTIR OYUNCUSU MAHALLE KABADAYISI EDASIYLA SATAŞIR HERKESE TARAFTARI YENMEK İÇİN TÜM ÇİRKEFLİĞİ YAPAR BÜYÜK BAŞLARI HAKEMLER HAKKINDA KONUŞUR BASKI KURAR DURUMU LEHİNE CEVİRİR NE BU FUTBOL TAKIMIMI AYIP INDA ÖTESİNDE YAPILAN BİR DURUM BALİLİ GS LİLERİN OLAMADIĞI KADAR TÜRK DÜR SELAMI TÜRK ASKERİNİN SELAMIDIR NASIL BİR KAFA YAPINIZ VAR ANLAMIŞ DEGİLİM Kİ SELAMINA BİLE BAHANELER BULARAK KİŞİLERİ RENCİDE EDİYORSUNUZ GS LİLER UTANIYORUZ SİZİN GİBİ SPOR CAMİASINDAN[/B][/COLOR]

hanedan58 28.01.2009 10:03

[COLOR="blue"]AYRICA KOCAELİSPORLU TARAFTAR DERNEĞİNE BİZE VERDİKLERİ DESTEK DEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDER KARDEŞLERİMİZE ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIM[/COLOR]

emrekocturk58 28.01.2009 10:09

galatasaray bizi bırak bülent hocamıza küfür etti bunun 1 hafta sonra sıvasıda var ağlatcaz onları...
ama taraftarımız iyidi yine helal olsun bize tesekkürler KOSTAD

emrekocturk58 28.01.2009 10:10

[COLOR="Red"][SIZE="7"]SİVAS A GELENE BİLET BİZDEN..............:mad:[/SIZE][/COLOR]

emrekocturk58 28.01.2009 10:14

BUNDAN SONRA BÜLENT HOCAMIZIN DEDDİĞİ GİBİ KARSILANAMAYACAKLAR ...4 EYLÜL ZEHİR OLACAK ONLARA
____...[COLOR="Red"]SİVASA GELENE BİLET BİZDEN[/COLOR]

howsoonisnow3 28.01.2009 10:17

sahada en güzel cevabı vereceğiz salı günü!

zaralı19 28.01.2009 10:20

Sivasta görecekler günlerini sanki sivasa gelmiyecekmiş gibi küfür ettiler hafaya görüşüz onlarla

esentepeli58 28.01.2009 10:34

ya bunları sesını kesestık ya ist da anti gs lıların daha bısey demıyom

yukarıkaleli 28.01.2009 10:52

<arkadaşlar bu mail olarak federasyon başkanına gönderilmiştir. sizlereden rica size yazmış olduğum adresie mail atmanınz ve federasyonun bu konu üzeirne gitmesidir. arkadaşalr konunun üzeirne gidilmezse ben ve yaklaşık 20 kişik bir grubumuz tv programın akatılarak bu konunu üzierne gideceğiz . sizler den yorumlarınız bekliyorum .

[email]tff@tff.org[/email]

saygı deger başkanım

ben 27 yaşında iyi bir aile terbiyesi almış kültürlü bir insanım

bu devre arasında size hak veriyordum. ama bundan yanıldığımı sanıyorum. sebebi sayın hakem gökçekin yapmış olduğu yanlışlar . şimdi bakalım ne olacak .beşiktaşa kızıyordum ama kızamam. hakemin gözü önünde tello yumruk attı kart görmedi beşiktaşa bundan kızyordum. ümit karan kart görüyor yöneticsi futbolcusuna kızacağına hakemi ,insanın önüne atıyor .

şimdi ben soruyorum futbol kuralları takım takım mı değişiyor. adam elle gol atıyor rakip takımın ekmek parasını çalıyor .adam hakemi dövecek hakemlik onuru bırakın onuru insana saygı nerede.emre suratına bilicanın yumruk atıyor ya maden tespit ettin neden sarı kırmız değil ortada bir eylem var o zman bilicaya neden kart yok

gelelim arda yıldız diyoruz hakeme el kol hareketleir bu ikinci bu hareketi bu kişi türk milli takımına yakışmıyor ..

emre her maç aynı

lincon rakiple dalga geçiyor

şimdi gellim dige royunculara

roberto carlos büyük oyuncu hakeme itiraz ediyor kart yok neden o zaman delgadoya nedne kırmız veriyorsun hacettepeli oyuncuya neden kırmızı veiryorsun .

haldun üsütnel açıklama yap attığımız gol ofsayttı herkesten özür diliyorum konuşmalrımdan dolayı ortamı neden geriyorsun

sabri aynı ya emege saygı gösterin ..

baskanım bunlar gelip geçer ama az sonra yazacakalrım ne olacak

ırkçılık

bunun cexası ne olacak a.madrid marsilya maçında ırkçılık sebebiyle 3 maç ceza aldı puna silindi.

şimdi sitelere bakıyorum insanalr ofke kusuyor . şimdi ne olacak sivas taki maçta ya maç yarım kalırsa bunun hesabını kim verecek

ben nezaman ailemle rahat bir maç izleyebilcem merak ediyorum

başkanım bu olaylar büyüyecek

bazı tarftar gruplarımızn uefaya maç görüntüleirni ve olaylarını bildirdikleirni hatta uefa başkanına bizzat elden teslim edileceği bilgileir yazılıyor

türkiyenin itibarını da düşünün tüm dünyanın gözü bizd eolacak umarım güzel bir sonuç düşüyorsursunuz

tekdoktirin 28.01.2009 11:01

ŞU G S TARAFTARI BÜLENT HOCAYA VE BALİLİYE KÜFÜR EDECEKLERİNE ŞEREFLİYSELER EMRE AŞIK IN BİLİKAYA YAPTIINA BAKSINLAR DİREK KIRMIZIKART VE HEKEMİ NEFRETLE KINIYORUM BUKADARI FAZLA İŞTE ANADOLU TAKIMLARINA YAPILANLAR VE FEDERSYONU KINI YORUM

yıldızeli58 28.01.2009 11:05

bende kınıyorum her iki takıma sempatisi olan bir olarak..ama inönüde edilen küfürleride kınasın istiyorum sivaslılar..sivas ligde başka takımların tarafı olmasın..federasyon samiyendeki küfürlerinde 4 eylüldeki küfürlerinde cezasını versin...

caynina 28.01.2009 11:10

GALATASARAY ZATEN BÖYLE PİSLİK TAKIMDIR. RENGİNDEN BELLİ İNŞ. SİVAS
SİVASTA GALATASARAYA FARK ATAR GALATASARAYIN YENİLECEĞİ BELLİ.

yerliturkuaz 28.01.2009 14:47

[B]Verdiginiz bu detekten oturu izi kutlarim iste budur Anadolu kardsligi iste budur Anadolu dostlugu goreceksiniz herseye ragmen bu takim sene sonu sampiyon olacaktir...[/B]

hepburdayız 28.01.2009 15:30

gs taraftarının yaptığı ırkçı tezahürat cezasız kalmamalı..lütfen kamuoyu oluşturalım

avrupali yigido 28.01.2009 15:34

bunu yabanci takim bile yapmaz sivasspora

uhud85 28.01.2009 15:37

BURADAN HALEN SİVASLI OLUPTA İSTANBUL TAKIMLARINI TUTANLARA SESLENİYORUM..."UYANIN ARTIK !!...BUNLARIN BİZE YAPTIKLARINI YUNANLAR BİLE YAPMAZ..VE SİZ HALA O TAKIMLARI TUTUN..YAZIKLAR OLSUN..."

yigidozan 28.01.2009 15:37

ırkıçı i...ler 90 dakika "IRKÇILAR DIŞARI" diye bağırıp ayıbınıza boğacağız sizi

howsoonisnow3 28.01.2009 15:43

[QUOTE=yıldızeli58;468323]bende kınıyorum her iki takıma sempatisi olan bir olarak..ama inönüde edilen küfürleride kınasın istiyorum sivaslılar..sivas ligde başka takımların tarafı olmasın..federasyon samiyendeki küfürlerinde 4 eylüldeki küfürlerinde cezasını versin...[/QUOTE]

ADAMI HASTA ETME KARDEŞİM!

BURASI İKİ TAKIMA DA SEMPATİ DUYANLARIN BULUNDUĞU BİR SİTE DEĞİL!
BURASI SADECE VE SADECE YİĞİDOLARIN YER ALDIĞI BİR SİTE. BİZDEN BAŞKA HANGİ TAKIMA SEMPATİ DUYUYORSAN GİT ONLARIN SİTESİNDE YA DA BU SİTENİN RAKİP TARAFTARLAR BÖLÜMÜNDE YAZ. YA DA İLLE DE BURAYA YAZIYOSAN İKİ TAKIMA DA SEMPATİ DUYUYORUM FALAN YAZMA! SADECE NE YAZACAKSAN ONU YAZ!!!

DELİKANLI ADAMIN TUTTUĞU TAKIM NÜFUS KAĞIDINDA YAZAR!

saygılarıla...

sivaslıkamber 28.01.2009 15:44

GALATASARAYI BEN DE KINIYORUM 4 MAYISI UNUTMASINLAR NASIL KARSILANDILARSA ÖYLE KARSILASINLAR

uhud85 28.01.2009 15:48

[QUOTE=howsoonisnow3;468558]ADAMI HASTA ETME KARDEŞİM!

BURASI İKİ TAKIMA DA SEMPATİ DUYANLARIN BULUNDUĞU BİR SİTE DEĞİL!
BURASI SADECE VE SADECE YİĞİDOLARIN YER ALDIĞI BİR SİTE. BİZDEN BAŞKA HANGİ TAKIMA SEMPATİ DUYUYORSAN GİT ONLARIN SİTESİNDE YA DA BU SİTENİN RAKİP TARAFTARLAR BÖLÜMÜNDE YAZ. YA DA İLLE DE BURAYA YAZIYOSAN İKİ TAKIMA DA SEMPATİ DUYUYORUM FALAN YAZMA! SADECE NE YAZACAKSAN ONU YAZ!!!

DELİKANLI ADAMIN TUTTUĞU TAKIM NÜFUS KAĞIDINDA YAZAR!

saygılarıla...[/QUOTE]

BENCE DE KARDEŞ..BURASIN YİYĞİDOLARIN SİTESİ..BİR GÖNÜLDE İKİ AŞK BULUNMAZ..EĞER GS YE SEMPATİN VARSA GİT ONLARIN SİTESİNE ÜYE OL..BURASI YİĞİTLERİN SİTESİ KEDİLERİN DEĞİL

izmirliyiğido35 28.01.2009 15:56

GS TARAFTARINI 4 EYLÜLE ALAMAYALIM...

yigidolar06 28.01.2009 15:58

[QUOTE=KOSTAD;468250]DÜN AKŞAMKİ GALATASARAY MAÇINDA SİVASSPORA YAPILAN ÇİRKİN VE KÜFÜRLÜ TEZAHÜRATI KINIYORUZ. SİVASSPOR`UN BAŞARISINI ÇEKEMEYEN HER NEKADAR KULÜP VARSA DUYURULUR; SİVASSPOR TEK DEĞİLDİR BİZLER ANADOLU KULÜPLERİ OLDUĞUMUZ SÜRECE İSTANBUL TAKIMLARI SİZLERİN KARŞISINDAYIZ. BIRAKIN ARTIK SENELER SONRA ANADOLUDAN ŞAMPİYON ÇIKARALIM BIRAKIN ARTIK BİZLERİN YAPAMADIĞINI SİVASIMIZ YAPSIN. TFF,MHK,TSYD GÖRÜN ARTIK GERÇEĞİ DUYUN SESİMİZİ 24 SENE SONRA LİG`TEN ANADOLU ŞAMPİYONU ÇIKARACAĞIZ BİRAZ YARDIMCI OLUN AÇIN ÖNÜMÜZÜ.

[B] KOSTAD [/B]
[B](Kocaelisporlu Taraftarlar Derneği)[/B][/QUOTE]bu güzel düşünceleriniz için teşekkürler KOCAELİSPORADA BAŞARILAR İNŞALLAH LİGTE KALIRSINIZ

SempaticH 28.01.2009 16:00

[COLOR="Red"][SIZE="7"][B]BENDE AYIPLIYORUM VEDE KINIYORUM [/B][/SIZE][/COLOR]

muhsin koçak 28.01.2009 16:37

[B]Ben bu köpeklerle dost olunamayacağını her fırsatta dile getirdim,inanmayanlar şimdi ne düşünüyorlar acaba,merak ediyorum.[/B]

etzel1967 28.01.2009 16:41

kocaelili kardeşlerime destekleri için teşekkür ediyorum...bu sene mutlaka sivasspor şampiyon olmalı, çnkü sivasspor tüm anadolu takımlarının ümidi...biz bu yolu açarsak arkamızdan diğer anadolu takımları da gelecektir...

etzel1967 28.01.2009 16:46

taraftardan ziyade ayaktakımı ve serseri güruhu olan bu pislikleri kınamaya bile değmez...ben kendileri bunların seviyesinde gören içimizdeki şakşakçıları kınıyorum...

sıvaslıgenç 28.01.2009 16:49

Ettilerde ne olduki yine sonuç bizim lehimize.Onlar Sivasa gelmeyecekler mi :mad:

karahisarli 28.01.2009 16:51

desteginiz icin tesekkürler kardesim hep beraber bunlarin ipini cekecegiz az kaldi

Yiğiter 28.01.2009 17:00

[B]Bizim onları kınamamız onlar için şereftir..Şereflendirmeyin şunları![/B]

S1vasLee 28.01.2009 17:39

[COLOR="RoyalBlue"][FONT="Comic Sans MS"][B]Mu maçın Sivas ıda var..........Ali samiyende kendinizi kralmı sanıyosunuz .........Sivasta görüşcez sizinle...............Adam olmayı öğrenin..........ÇEKEMEYENLER ANTEN TAKTIRSIN.....[/B][/FONT][/COLOR]

KörfezFırtınası 28.01.2009 18:58

istanbul takımları işin kolayına kaçmayı sever,bunu Anadoluda abartısız en iyi biz biliriz.
kapatın gitsin istanbul başlıklarını,adam neler yazmış öyle gs başlığına(son mesaj)bir yerden başlayın artık arkadaşlar!

arslansoylemez 28.01.2009 19:40

körfeze teşekkür ederiz unutmayın bu sene şampiyon anadoludan

karaelmas067 28.01.2009 21:00

Sevgili sivaslı kardeşlerim ben bir GALATASARAYLI olarak sizlerden özür diliyor, ve başarılarınızın devamını diliyorum.....!

Alnınızın akıyla çıkın her maça.......!

BAŞARILAR KARDEŞLERİM.......!

tekdoktirin 28.01.2009 21:08

GARDAŞ BİZDE BUNLARA MAÇTA KÜFREDELİM NASILEDİLİYOR ÖRENSİNLER

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:43.