SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23447)

SivasSpor.Com 31.01.2009 15:16

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/kaysvs.jpg[/IMG]

Kayserispor 0 - 0 SivasSpor maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

Taraftar nasıldı ?
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=1122][img]http://resimzade.com/Show.html?i=1122[/img][/url]
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=1123][img]http://resimzade.com/Show.html?i=1123[/img][/url]
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=1124][img]http://resimzade.com/Show.html?i=1124[/img][/url]
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=1125][img]http://resimzade.com/Show.html?i=1125[/img][/url]

zaralı19 31.01.2009 15:21

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçın yıldızı kimdi Bilica
Maçın en kötüsü kimdi Mohammed
Maçta göze çarpanlar
Ne gibi eksiklerimiz var orta sahada ve duran toplarımız berbattı
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler maçı hakem mahvetti o kadar faul çaldı ve gerekli sarı kartları gösterdi
Taraftar nasıldı.Adanademir spora teşekkürlerimi iletiyorum bizi destekledikleri için

karyola 31.01.2009 15:21

DEĞERLENDİRECEK HİÇ BİR ŞEY YOK M.ALİ REZİL FAYDA SAĞLAMIYOR.MEHMET YILDIZDA AYNI ..:mad::mad:

pover58 31.01.2009 15:22

degerlendirilecek bişey yok muhammed oynadıgı müddetçe biz bir kişi eksik oynuyoruz beraberlik bile iyi sonuç sayılmalı.hoca bu muhammede tanıdıgı şansı başkalarınada tanımalı muhammedin sivasa verecegi bişey kalmadı.

edebiyatisyen 31.01.2009 15:26

Bülent Hoca Muhammedi oyundan tutmasının tek sebebi duran toplarda ve havadan paslarda etkili olmak.Çünkü zemin yerden pas yapmaya müsait degildi.Ama maalesef beklentiler boşa çıktı.

Besyo_cu 31.01.2009 15:27

[B]Maçın yıldızı kimdi ? Blica ve İbrahim Dağaşan

Maçın en kötüsü kimdi ? Ne yazıkki muhemmed ali ve M.Aliyi 88 dakika sahada tutan Bülen UYGUN Maçın en kötüleri idi.

Maçta göze çarpanlar ? Yorgun oldugumuz belli idi.

Ne gibi eksiklerimiz var ? Orta sahada pas yapacak iyi pas atacak oyun kurucu eksikliğimiz hatsafhada.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Futbolla alakası olmayan geri zekalı bir oyuncu yüzünden hem onur hemde cok öenmli oyuncumuz blica zarar gördü.

Taraftar nasıldı ? Adanada bulunan tüm taraftarlarımızı tebrik ediyorum...[/B]

edebiyatisyen 31.01.2009 15:27

Ayrıca ilk maçta da berabere kalmıştık;ama devreyi lider bitirmiştik.İnşallah aynısı olacak.Takıma güvenelim.Umudumuzu yitirmeyelim.

kadir0911 31.01.2009 15:32

[B]Maçın yıldızı kimdi ?

[COLOR="Red"]-----[/COLOR]

Maçın en kötüsü kimdi ?

[COLOR="red"]Furkan (Kayserispor)[/COLOR]

Maçta göze çarpanlar ?

[COLOR="Red"]Furkan denen ****** Onur'a yaptigi Faul.[/COLOR]

[COLOR="red"]Yok...kötü oynamakta var, takimimiza güvencem sonsuz![/COLOR]

[COLOR="red"]O Furkan Denen ****'in Futbol Karierini bitirmek gerek.
Adam Resmen Onur'a girdi top bamba$ka yerdeydi.
Burdan Gecmis Olsun insallah agir bir sakatlik yemedin ama kötü gözüküyordu.

Ve Burdan Kayserisporlulara bir msj'im var:

Forumunuzda yorumlarinizi okudum ve siz kendinizi cok büyük görüyorsunuz.
Belki Sivas'dan daha büyük bir sehir ve daha büyük bir stadiniz var olabilir, ama Futbol Takiminiz bizimkinden daha üstün mü ?? Allah A$kina sacma sapan konusmayin kadronuzda Mehmet Topuz'dan haric daha büyük isim kim var ???
Bakiyorum yok! Süper'lig'e iki takim cikali her sene sampiyonluga oynamak istiyorsunuz ama bakiyorum ki 5-6 sende yapamadiginizi biz 1-2 sende basardik!
Veya Hangi büyük takim sizin oyunculari istiyor ?
Mehmet T. demeyin cünkü onuda artik kimse istemiyo, bizim kadroya bakalim herkez mehmet yildizi, abdurrahman'i, musayi, baliliyi bilicayi ve dahalarini konusuyo.
Biraz düsünün ondan sonra yorum yazIn![/COLOR]

Taraftar nasıldı ?

---[/B]

SEVDAMSIN58 31.01.2009 15:39

TAKIMIMIZ COK KOTU OYNADI MALESEF BILIYORUZ KI ZOR BIR DONEMDEN GECIYORUZ SAHA SARTLARI UST UST E KOTU GIDIYOR AMA HERSEYE RAGMEN KAZANMALIYDIK ACEMI BIR KAMANAN ONBIRDE DEGILDE IKINCI YARIDA BALILI ILE BIRLIKTE GIRIP RAKIBE BASKI YAPARAK GOLU BULURLARDI
MEHMETI YEDEGE CEKMELI HOCA BANA GORE TAMAM GUCLUSUN ANLADIKTA HER ALDIGIN TOPTA KENDINI RAKIBE YASLAMAK ZORUNDA DEGILSINKI
MEHMETTEN DAHA NET FUTBOL BEKLIYORUZ
INSALLAH ONUMUZDEKI GALATASARAY MACINI ALIR VE KENDIMIZE GELIRIZ DIYE DUSUNUYORUM HERSEYE RAGMEN YANINIZDAYIZ AMA LUTFEN ELIMIZDEKI FIRSATI KACIRMAYALIM

vedat58 31.01.2009 15:58

isimiz gittikce zora gidiyor blicia dan yoksunuz galatasaray macinda cok dikkatli olmaliyiz sarikartli oyuncularimiz cok , takim baya yorgun görünüyor , Allah yardimcimiz olsun , mutlaka kupa macini almamiz lazim , ama bizimacimizdan zor bir mac olacak, insallah hayrettin iyilesir, Muhammet ali cok formsuz , mehmet yildizda ayni , boyna pozizyon öldürüyorlar, bize kosan , pozizyon üreten futbolcular lazim , takim 9 kisi oynadi , diger futbolcularin üzerine cok yük biniyor , Bülen hocam ,senden ricam kosan dinamik oyunculari oynat , digerlerine de sans ver , bu gün iki puan kaybettik kazandimiz bisey yok cok önemli iki puan , bu firsatlar bir daha ele gecmez saygilarimla

ekremkocmx58 31.01.2009 16:01

Maçın yıldızı kimdi =Bilica

Maçın en kötüsü kimdi Mohammed ALi

Maçta göze çarpanlar Faruk,Kamanan

Ne gibi eksiklerimiz var Atak Ortasaha

kadir984 31.01.2009 16:05

Maçın yıldızı kimdi =Bilica, ibrahim

Maçın en kötüsü kimdi Mohammed ALi

Maçta göze çarpanlar Faruk,Kamanan

gerçekten bu maçta bülent hocanın ne yapmak istediğini anlamadım yedek de sylla ve onur gibi mücadele edebilecek sahada diri kalabilecek iki oyuncumuz var ama biz muhammet ali ile devam ettik.ayrıca takım baya bir yorgun görünüyor balili ve kamanan da olmasa oyun da heyecan kalmayacak tı.

HAKEME GELİNCE ; SENİ SEÇİP Mİ VERDİLER BE ADAM KAYSERİLİ MEHMET EREN VE BİLAL AZİZ 90 DAKİKA BİZİMKİLERİ BİÇTİ AMA BİLİCA BİR MÜDAHALE VE BİRDE KART GÖSTER DEDİ DİYE HEMEN ÇIKARDIN. SİVASSPORA KOLAU KART VERDİN HOCA.

rebelife58 31.01.2009 16:06

Maçın yıldızı kimdi ? bilica ,abdurahman dereli

Maçın en kötüsü kimdi ?faruk bayar (çünkü isabetli bir ortası yok),bülent hoca (maçı etkileyecek bi değişiklik yapamadı)

Maçta göze çarpanlar ?kamanan ürkek oynadı, mehmet yanlız kaldı, sedatın agresif tavırları

Ne gibi eksiklerimiz var ?ilerde çoğalamıyoruz, boş alan bırakıyoruz,kaleye şutlarda eksiklik var

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?oyuncular güzel oynadı fakat bülent hoca sahayı göz önüne alarak bir taktik yapmamıştı oyuncu mevkilerinde ve seçimlerinde hata vardı bence, bide ilerde çoğalamadık ,bu maç tam karambol gollerinin maçıydı ama biz karambole sokmadık bile topu, hakem baya etkiledi bizi sarılarla durdu bi kere
herşeye rağmen hayırlısı olsun yenilmekten iyidir.çok kolay maçı kaçırmış olsakda

Taraftar nasıldı ? taraftar iyi fakat uyumlu slogan atılmıyor, taraftarı iyi ateşleyecek amigolara ihtiyaç var

Ahwettt 31.01.2009 16:23

Bu hoca Muhammet Aliden ne buluyor anlamıyorum. Ya adam ayakta duramıyorr. böyle zemnlerde ilk 11 de oynuyor. İnsna ister istmez delirtti.

Divriği58- 31.01.2009 16:24

Maçın yıldızı kimdi BEN YILDIZ GOREMEDIM ZEMIN REZALETTI

Maçın en kötüsü kimdi FURKAN BEN AMATOR LIGIN SON KUMESINDE BILE BU KADAR TOP GIRMEKDEN ACIZ BIR HERIF GORMEDIM AYRICA FARUK SIVASSPORA YAKISMIYOR PAS VERMESINI BILE DAHA BILMIYOO

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler

KAYSERI SIVASIN TAKTIGINI COK IYI COZMUS BIZ UZERIMIZE GELEN TAKIMI RAHAT YENERIZ CUNKU IYI SAVUNMAMIZ VE IYI KONTRA ATAK OYUNCULARIMIZ VAR AMA EGER KARSIMIZDAKI TAKIMDA BIZIM GIBIYSE KAPANIYOSA ONU ACICAK COK TEKINIK 10 NUMARA DIYE ADLANDIRDIGIMIZ BIR FUTBOLCUMUZ YOK ONUN ICIN BENCE BU GUN SIVAS KOTU DEGILDI KAYSERI IYIYDI....

Ahwettt 31.01.2009 16:27

Sadece takımmı kötü idi. Küme düşme hattındaki bir takımdan 3 yiyen bu kayseri takımı değilmiyidi. Harbiden İtanbul takımları için oynadı Kayseri spor Sert girdikçe girdilerr Bir kırmız kar bir skat ve 4-5 tande sarı kart verdirdilerr yazzıklaro lsun böyle komuşuyaa.

konartr58 31.01.2009 16:29

bir kere sivas takımı için düşük yoğunluklu deniz seviyesinde bir yerde kamp yapmaktan daha büyük yanlış olamaz.böylelikle futbolcular üzerinde deniz seviyesinden kaynaklanan bir yorgunluk oluştu.Sivasta hava kötü diye istanbulda kalmak hem futbolcuları formsuzlaştırıyor.hemde bozuyor.Bakın istersiniz ankara ve antalya yenilgilerinin temelinde de öncesi kamp yerleri vardır.çok bilmiş hocamız bunu neden bilmiyor anlayamıyorum.Sivası üstün kılan bir nedeinnde deniz seviyesinde olan avantacımız.evet hocamız.Lütfen bu konuya da dikkat edelim.Göreceksiniz ki gs sivasta yine zorlanacak.Sadece iklim değil deniz seviyesinin durumu da etkili olacak.Gs akıllılık edip sivasa erken gelir kamp yaparsa o zaman hanyayı konyayı görürüz

memet24 31.01.2009 16:59

Maçın yıldızı kimdi ? bilika

Maçın en kötüsü kimdi ?muhammet ali ve bülent uygun

Maçta göze çarpanlar ?bilika ikinci kaptan olmalı bence

Ne gibi eksiklerimiz var ?orta sahada top dagıtacak adamımız yok

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?maç ta sivasspor yorgun gözüktü özelliklede mehmet ,musa yorgundu muhammed ali sahada yok tu sankı 10 kişi oynadık silla muhammedin yerine oynasaydı kesin bu maçı yenerd,ik sahanın en isi sezerdi hoca sezeri çıkardı ve balili aldı bence bu maç balilinin maçı deyildi çünkü defans ları çok salamdı tüm balili nin yerine girmeliydi daha başarılı olurdu.

Taraftar nasıldı ?

Yiğiter 31.01.2009 17:11

[B]Benim futbol zekam çalışmıyor sizlere soruyorum

Mohammed Ali niye oynuyor?[/B]

yigido yakup 31.01.2009 17:13

bu macin yildizi cüneyt cakir di baska hicbiseyi konusmak gereksiz bilicaya verdigi ilk sari kart da aklima gelen tek sey vardi oda bu hakem bizim takimi galatasaray macina budamak icin gelmisdi.mac boyuncada bunu gösterdi.muhammet ali ilk 11 de oynmasi zor bir futbolcu hele hele böyle camur sahada ve sadece fizik gücüyle oynayan kayseriye karsi resmen 10 kisi oynadik.kayserisporda bir kac oyuncu sadece faullerle oynadi heralde onlara torpilli oldukalri söylenmisti.bilica galatasaray macinda yok fenerliler hakli cikti cüneyt cakir galatasaray hizmetkari diye.bugün trabzon macinda ataga cikan herifi serkan düsürüyor hakem uyariyor(ne kiyak ama)böyle hakemlerle biz bu ligde hep 12 kisiye karsi mücadele edecegiz.

maiuslee 31.01.2009 17:14

MAÇIN EN KÖTÜSÜ BÜLENT HOCADIR... ORTA SAHAMIZ HAFTALARDIR ÇOK KÖTÜ ÇÜNKİ M.ALİ SUREKLI İLK 11 DE ÖIKIYOR VE EKSIK BAŞLIYORUZ MAÇLARA..ORTA SAHADA BASAN PRES YAPAN MÜCADELE EDEN KANFORY SİLLA KENARDA,KOŞACAK DEĞİL YURUYECEK HALİ OLMAYAN SUREKLI TOP KAYBEDEN PRES YAPMAYAN M.ALİ İLK 11 DE.
E PESSS YANİ BÜLENT HOCA..SEN BUNU GORMUYOR MUSUN DA SUREKLİ İLK 11DE ŞANS VERIYORSUN M.ALİ YE
MAÇIN EN İYİSİ İ.DAĞAŞAN VE BİLİCA....

cem 31.01.2009 17:14

Maçın yıldızı kimdi ? - kesinlikle BİLİCA kusursuz mükemmel oynadı

Maçın en kötüsü kimdi ? -bence faruk bayar- adam kacırdı cok top kaybetti.. resmen döküldü.

Maçta göze çarpanlar ? -cüneyt çakırın eyyamcılığı idi..

Ne gibi eksiklerimiz var ? -motivasyon eksikliği var.. futbolcuların aklı galatasaray macında idi sanki..

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? -hakeme ragmen kayseriden üstün oynadık.. son vuruşlarda iyi olsaydık kazanabilirdik..

Taraftar nasıldı ? -tv den izledim taraftar hakkında yorum yapamıycam...

Mursallı yiğido 31.01.2009 17:20

Bülent Hoca bu maçta çok kötü tercihler yaptı.Balili oyuna geç girdi.Henüz hazır olmayan oyuncular maçtaydı.
Diğer takımlarla puan farkını açmak varken fırsatı teptik.
Ama hatalarımızdan ders çıkararak Gs maçına çok iyi hazırlanmalıyız....

gürçayırlı 31.01.2009 17:50

ben maçı izlemek için mersinden gittim maçtan pek zevk alamadık muhammet ali kötüydü blica güzel oynadı ama biraz fazla itiraz ediyor pozisyonlara yeni transferimiz kamanan bence çok harika bir oyuncu zamanla takıma uyum saglarsa dahada güzel işler olaur inşallah yalnız bizim taraftarımızda grup eksikligi çok herkes dagınık oturuyor takıma destek hiç yok orada sadece maç izliyor olmaz takımı atşleyecek seyirci lazım bize onun için maçlara giderken organizasyonlar olmalı orada taraftarımız birlikte oturmalı adanademir traftarı maç boyunca kayseriyi destekledi hep

gangam58 31.01.2009 17:55

Maçtan önce,yanlış seçimler ve oyunu okuyamaması nedeniyle Bülent hocayı değerlendirmeli bence:mad:

SEVDAMSIN58 31.01.2009 17:57

[QUOTE=yigido yakup;470423]bu macin yildizi cüneyt cakir di baska hicbiseyi konusmak gereksiz bilicaya verdigi ilk sari kart da aklima gelen tek sey vardi oda bu hakem bizim takimi galatasaray macina budamak icin gelmisdi.mac boyuncada bunu gösterdi.muhammet ali ilk 11 de oynmasi zor bir futbolcu hele hele böyle camur sahada ve sadece fizik gücüyle oynayan kayseriye karsi resmen 10 kisi oynadik.kayserisporda bir kac oyuncu sadece faullerle oynadi heralde onlara torpilli oldukalri söylenmisti.bilica galatasaray macinda yok fenerliler hakli cikti cüneyt cakir galatasaray hizmetkari diye.bugün trabzon macinda ataga cikan herifi serkan düsürüyor hakem uyariyor(ne kiyak ama)böyle hakemlerle biz bu ligde hep 12 kisiye karsi mücadele edecegiz.[/QUOTE]

DOGRU TESPITLER YAPMISSIN HEMSEHRIM RESMEN GALATASARAY MACINI DUSUNEREK YONETTI HAKEM BUNUN BABASIDA HAKEMLIK YAPMIS VE AYNI PISLIGI ODA YAPARMIS SATLIK HERIFLER ANLASILAN
AMA BULENT HOCA COK SINIRLI HAREKET ETTI BUGUN BU YUZDEN AKILLI DUSUNUP MACI OKUYAMADI CATIR CATIR OYNAYAN SEZER OYUNDAN CIKARMI EGER SEZER OYUNDA KALSAYDI BILAL AZIZI KIRMIZI KART GORMEYE COK YAKINDI HAYIRLISI DIYELIM AMA INSALLAH BUNDAN DERS CIKARTIRIZ

mev58lüt 31.01.2009 18:06

Macin Ylidizi Kimdi Bilica

Macin en Kötüsü Kimdi Mohammed ALi

Macta Göze Carpanlar Kamanan

Ne Gibi Eksiklerimiz Var Atak Ortasaha

kangal06 31.01.2009 19:36

Maçın yıldızı kimdi ? - her zamanki gibi Fabio Bilica

Maçın en kötüsü kimdi ? muhammet ali

Maçta göze çarpanlar ? cüneyt bey

Ne gibi eksiklerimiz var ? şike yapacak para eksiğimiz var!! ve yorgunduk

beraberliği yadırgamıyorum ki yadırgamak hakkımız değil sonuçta o kadar maç yaptık kısa süre içinde, takım yorgun.. bu maç şampiyonluğa olan inancımı kırmazdı ama hakemin ve kayserispor un bile bu tutumu, üzerimizdeki oyunların başladığını gösteriyor. Umarım böyle adiliklere karşı sonuna kadar ayakta durup şampiyon olabilirz...

Cley 31.01.2009 20:34

[B]Maçın yıldızı kimdi ? Acemice kartlar görmesine rağmen Bilica(kötünün iyisi)

Maçın en kötüsü kimdi ? Faruk Bayar ( bir tane orta yapamadı Nerdesin Hayro?)

Maçta göze çarpanlar ? Kanatları pek kullanamadık

Ne gibi eksiklerimiz var ? Şampiyonluga oynadıgımızın farkında değil gibi bazı futbolcularımız

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Zemin berbattı. Alınan 1 puan iyidir. Onur un sakatlaması kötü oldu.

Taraftar nasıldı ? Kayseri taraftarı sustugu zaman sesleri geliyordu.[/B]

Yiğiter 31.01.2009 21:09

[B]sivas gibi bizden 3 gomlek zayif takima 90 dakika defans yapip maci forvetsiz tamamliyoruz[/B]

Hey Allah'ım!!:)

yiğidogur60 31.01.2009 21:22

LÜTFEN OKUYUN RİCA EDİYORUM HAK VERECEKSİNİZ

önemlideğil.maraton daha uzun diğer takımlarda puan kaybedeceklerdir. topçularımız hepinizinde ayaklarına sağlık.ancak bülnt hocam silla ile onur niye oynamaz ilk onbirde bunu kafam almıyor. Birde faruk' a doksan dakika nasıl sabrettiniz. murat güzelce oynuyordu. belki hücumu düşündünüz ama olmadı. bari ikinci yarının başında faruk- murat, muhammet ali- silla sezer-balili
değişikliğini yapmış olsaydınız maçı rahat alırdık İnşaallah hatalarımızdan ders çıkartırız ve galatasarayı 4 eylülün çimlerine gömeriz. gurbette olan bir yiğido olarak taraftarlarımızada çağrıda bulunuyorum. Ne olur salı günü stadımızı dolduralım bayraklarımızla donatalım ve inlet türkiyeyi. ne olur yalvarıyorm.... bir sözümde tolunay hocaya bülent hocamızı fazla kıskanmışsın herhalde. 88 de oyuncu değiştiriyorsun aynı oyuncun 91. dakikada onuru sakatlayacak şekilde dizine kasti tekmeyi basıyor. kayseri sporlu topçular 90 dakika boyunca topçularımızı biçtlier.tolunay hoca sen bülent hocanın ayağının tozu bile olamazsın. İnşaallah kayseri seni kovduğu zaman çalıştırmaya takım bile bulamayacaksın

yigidomustafa58 31.01.2009 23:21

[B]Maçın yıldızı kimdi ?
[COLOR="Red"]Kamanan ve Bilica[/COLOR]

Maçın en kötüsü kimdi ?
[COLOR="Red"]Mehmet Yıldız ve Mohammed Ali[/COLOR]

Maçta göze çarpanlar ?
[COLOR="Red"]çok fazla faul yapıldı...[/COLOR]

[COLOR="Red"]futbolcularımızı biraz dinlendirmemiz gerekir...[/COLOR]

[COLOR="Red"]daha da güzel ve gollü olabilirdi...[/COLOR]

Taraftar nasıldı ?
[COLOR="Red"]Adana'ya kadar giden Yiğidolarımıza teşekkürler...[/COLOR][/B]

KIZILCAN 01.02.2009 01:21

Maç ortada olduğu için yıldızlaşan bir futbolcu yoktu.Bana göre Faruk bu maçta çok hata yaptı.Mohammed ve Mehmet Yıldız'da genel anlamda bir form düşüklüğü var.Maçta göze çarpan olay Tolunay Kafkas'ın kırmızı kart gören futbolcusunu öpmesiydi.Amacı moral vermekse gitsin soyunma odasında versin.Onca insanın içinde öpünce mağrifetmiş gibi algılandı.Taraftarımızın sesini duyamadım.Bizden kaç kişi vardı bilmiyorum ama belliki Kayseri seyircisi daha kalabalıktı.

MrMrBy 01.02.2009 03:07

Maçı değerlendirecek olusam BÜLENT hocamıza yüklenmek zorunda kalacağım.Muhammedi fazla oynatmasın yeter.İlk yarı veya 2. yarı değerlendirsin...Kayserispor karşısında ezilmediğiniz için hepinize teşekkür ederim...

mev58lüt 01.02.2009 04:41

TAKIMIMIZ COK KOTÜ OYNADI SAHA SARTLARI COK KÖTÜYIDI

davulcu 01.02.2009 09:55

maçın yıldızı cüneyt çakır ve yardımcısı tolunay kafkas

emreakbulut58 01.02.2009 11:19

Maçın yıldızı kimdi ? bilica

Maçın en kötüsü kimdi ? muhammet

Maçta göze çarpanlar ?

Ne gibi eksiklerimiz var ?gol

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?güzel oynadık maçı biz hakettik ama golü bulamadık

Taraftar nasıldı ? süper:)

bozkurt187 01.02.2009 11:42

bence degerlendirecek birsey yok adnan dede hakemi ve kayserisporu satin almistir

SEVDAMSIN58 01.02.2009 12:45

YIGIDOLARIMIZ UZUN BIR PERIYOTTA INIS CIKISLAR OLACAKTIR BIZIM SIZE OLAN GUVENIMIZ NET VE TAM DIR BILIYORUZKI SIZ ELINIZDEN GELENIN EN IYISINI YAPMAYA CALISIYORSUNUZ INSALLAH BUNDAN SONRAKI MACLARIMIZA DAHA IYI HAZIRLANIP DAHA AZ KAYIPLA YOLUMUZA DEVAM EDERIZ
NOT ONUR UN DURUMUNU MERAK EDIYORUZ BIR HABER YAZARSANIZ SEVINIRIZ INSALLAH ONEMLI BIR SAKATLIGI OLMAZ
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
BASARILARINIZIN DEVAMINI DIKKATLE IZLIYORUM

serhatcan 01.02.2009 14:29

[QUOTE=maiuslee;470426]MAÇIN EN KÖTÜSÜ BÜLENT HOCADIR... ORTA SAHAMIZ HAFTALARDIR ÇOK KÖTÜ ÇÜNKİ M.ALİ SUREKLI İLK 11 DE ÖIKIYOR VE EKSIK BAŞLIYORUZ MAÇLARA..ORTA SAHADA BASAN PRES YAPAN MÜCADELE EDEN KANFORY SİLLA KENARDA,KOŞACAK DEĞİL YURUYECEK HALİ OLMAYAN SUREKLI TOP KAYBEDEN PRES YAPMAYAN M.ALİ İLK 11 DE.
E PESSS YANİ BÜLENT HOCA..SEN BUNU GORMUYOR MUSUN DA SUREKLİ İLK 11DE ŞANS VERIYORSUN M.ALİ YE
MAÇIN EN İYİSİ İ.DAĞAŞAN VE BİLİCA....[/QUOTE]

kardeşş sivasspor futbol oynamıyorki. bir teknik direktör nasıl görmez takımın ortasahasın ın olmadığını. maçları oynayarak kazanmıyorki. defansın ve forvetin sayesinde. ama nereye kadar.avrupaya gitse 2 maç sonra döner bu takım. 3-4 pas yaparak ortasahadan gole gittiğini gördünüzmü. papaz herzaman pilav yemez. buyur işte kayseriyi yenemedi.ve bülernt hoca farkında değil. bir düşecek pir düşecek. iyi futbol oynatmıyor.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:36.