SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bizim Kendimizden Başka dostumuz yok. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23472)

yeniceri_can 01.02.2009 22:47

Bizim Kendimizden Başka dostumuz yok.

[B]Dün Adanadaki maç esnasında Sivas halkına orada bulunan taraftarlara Sivassporumuza Bülent hocamıza edilen küfürlerden sonrada kardeşimiz dostumuz Kayseri diye her platformda dolaşacakmıyız.Biz avuç satın alınmış kendi takımları olsa bu kadar önemsemeyecekleri kesin olan Adana Demir taraftarına ne demeli. biz şampiyon s.., hepiniz o... ç.... , i... sivas olamazsın şampiyon , şampiyonluk adayı aldı y.... , gibi tezahüratların yanı sıra kafamıza yağan polrtakal taş çakmak vs maddelerden sonra hala kayseriyi dostumuz olarak görmemiz kabul edilemez.bu sene şampiyon anadoludan diye bağırdığımız zaman ıslıklyanlarla ...
Lütfen ama lütfen artık gözünüzü iyi açın.bizi kimse çekemiyor.kmse bizi istemiyor.bu yüzdendirki Sivasın Sivastan başka dostu yok.[/B]

cem 01.02.2009 22:52

Cevap: Bizim Kendimizden Başka dostumuz yok.

kıskanıyolar..çekemiyolar... lige cıkalı 4 sene olmasına ragmen son iki sezondur liğin tozunu attıran sivassporun başarısını kıskanıyorlar çünkü.. çok görmemek lazım.. içimizde bile sivaslı olup istanbul takımlarını destekleyenler varken.. kime ne söyleyim, kime ne deyim...

talipmercan 01.02.2009 22:58

[QUOTE=yeniceri_can;471003][B]Dün Adanadaki maç esnasında Sivas halkına orada bulunan taraftarlara Sivassporumuza Bülent hocamıza edilen küfürlerden sonrada kardeşimiz dostumuz Kayseri diye her platformda dolaşacakmıyız.Biz avuç satın alınmış kendi takımları olsa bu kadar önemsemeyecekleri kesin olan Adana Demir taraftarına ne demeli. biz şampiyon s.., hepiniz o... ç.... , i... sivas olamazsın şampiyon , şampiyonluk adayı aldı y.... , gibi tezahüratların yanı sıra kafamıza yağan polrtakal taş çakmak vs maddelerden sonra hala kayseriyi dostumuz olarak görmemiz kabul edilemez.bu sene şampiyon anadoludan diye bağırdığımız zaman ıslıklyanlarla ...
Lütfen ama lütfen artık gözünüzü iyi açın.bizi kimse çekemiyor.kmse bizi istemiyor.bu yüzdendirki Sivasın Sivastan başka dostu yok.[/B][/QUOTE]

Bu yazının içeriğine aynen katılıyorum vede çok doğru söylüyorsun arkadaşım.Gözümüzü açalım artık,Sivaslının sivaslıdan başka dostu yok.Kendimizi boş kardeşlik ve dostluk masalları ile avutmaktan vazgeçelim.

mev58lüt 01.02.2009 23:22

Biz Kayserispor Hayatta Kardes Olmadik Olmayacagiz Da...........................

gül5858 01.02.2009 23:31

S.Sporun tarihine bir göz atarsanız. Kayseri Spor'un bize daha fazla olumsuzlukları olduğunu görürüz evet sizlere katılıyorum
Bir deyim en kötü düşman dost görünen düşmandır.

Dark Force 01.02.2009 23:41

[B]Kimse bizim kardeş klübümüz olamaz.....Hikaye hepsi[/B]

Shan58 01.02.2009 23:55

Aslında hiç bir klubün dostu olmaz.
Hiçbir anadolu klübününde dostu olmaz olmasıda zor.
çünki anadolu kluplerinin yarıdan fazlası ligde kalmak için oynuyor ve ligde kalmak için en iyi dost dediği takımı bile gerektiğinde gözünün yaşına bakmadan elemesi gerekiyor.
Bu bizim içinde geçerli düşünsenize biz şampiyon olmak için gerektiğinde bi anadolu klubünün ligden düşmesine aldırış etmeyeceğiz.
onlarda çıkıp bunlardan bize dost olmazmı diyecek.

Yani sonuç O'durki bütün anadolu kulüpleri aslında yalnızdır ve hiçbirinin dostu yoktur olmasıda zordur.

Dost yada düşman'lık yerine kendi oyunumuza bakıp takıma nasıl destek verebiliriz onun için mücadele etmemiz daha doğru olur.

sivas73 01.02.2009 23:58

[QUOTE=yeniceri_can;471003][B]Dün Adanadaki maç esnasında Sivas halkına orada bulunan taraftarlara Sivassporumuza Bülent hocamıza edilen küfürlerden sonrada kardeşimiz dostumuz Kayseri diye her platformda dolaşacakmıyız.Biz avuç satın alınmış kendi takımları olsa bu kadar önemsemeyecekleri kesin olan Adana Demir taraftarına ne demeli. biz şampiyon s.., hepiniz o... ç.... , i... sivas olamazsın şampiyon , şampiyonluk adayı aldı y.... , gibi tezahüratların yanı sıra kafamıza yağan polrtakal taş çakmak vs maddelerden sonra hala kayseriyi dostumuz olarak görmemiz kabul edilemez.bu sene şampiyon anadoludan diye bağırdığımız zaman ıslıklyanlarla ...
Lütfen ama lütfen artık gözünüzü iyi açın.bizi kimse çekemiyor.kmse bizi istemiyor.bu yüzdendirki Sivasın Sivastan başka dostu yok.[/B][/QUOTE]
Aynen katılıyorum arkadaşım çok doğru söylüyorsun.Herkes dost gibi görünüyor ama ayağımızı kaydırmaya çalışıyor.Dikkat edilmesi gereken bir hususta bizim içimizdekiler. Sivaslı olupta Sivası istemeyenler de çok.

furky.b 02.02.2009 00:01

Evet kardesim Katiliyorum..

Gs Macindan Sonra Gordumki Kimse Bizi Cekemiyor Istemiyor.. Sevmiyor !!

Bagzi Yorumlari Okiyorum.. Millet Artik Sivasspora Nefret Duyuyor..

Bencede Kendimizden Baska Dostumuz Yok..

Ona Göre Birbirimizin Kalplerini Kirmayalim Ve Degerini Bilelim..

mev58lüt 02.02.2009 00:22

kayseri falan dost olmaz bu böyle biline baslarinda ki hoca trbzonlu.

okyay58 02.02.2009 00:27

çok doğru yazmışsın can. GAYseriliden dost olmaz...

candayanmaz58 02.02.2009 00:35

bu nedenle 90 dakika boyunca çekirdek çıtlatmak yerine takımı desteklememiz gerekir

candayanmaz58 02.02.2009 01:47

ankaragücünü 2 0 yendiğimiz halde ankaragüçlülerin maç sonuna kadar ''sivas sivas'' şeklinde tezahürat yaptıklarına tüm sivas şahit oldu umarım bu iyi niyetleri karşılığını alır komşumuz GAYseri de artık bizden alsa alsa babayı alır

candayanmaz58 02.02.2009 01:54

benim şahsi görüşüm, ''sivasın sivastan başka dostu yok'' gibi karamsar bir ifadeye saplanmak yerine, istanbul takımlarına karşı ankaragücü-sivasspor dayanışması oluşturmamız gerekir zira onlara unutulmaması gereken bir tribün borcumuz vardır Öncelikle ankaragüçlü kullanıcılara saygı sevgi çerçevesi içerisinde yaklaşalım arkadaşlar

GuNaY 02.02.2009 02:26

[B]Futbolda taraftarlar arasında dost kavramı çok az görülüyor. Buna en iyi örnekte Bursa_Ankaragücü'dür. Bizlerin bu şekilde dost edinme çabasınıda anlamak mümkün değil. Biraz sıcak ilişkiler kurulduğundan hemen dostluk! Öncelikli olarak dostluğun anlamını, daha sonra taraftarlar arasında dostluğun anlamı içinde Texas-Gecekondunun yaptıklarını öğrenmek gerek. Bizler dost çabası içinde olmayacağımız gibi düşman edinme çabasıda olmamalı. Kötü olmadığımız her taraftar grubu zaten sıkıntı olmayacaktır. Ama beklenti içine girersek "misal kayseri" hayal kırıklığı yaşamamızda çok normal.

Bizi tebrik edenlere teşekkür edip, çekemeyenlere sırtımızı döndükçe bu tür söylemlere de yer kalmaz.[/B]

kangal06 02.02.2009 02:44

[QUOTE=GuNaY;471065][B]Futbolda taraftarlar arasında dost kavramı çok az görülüyor. Buna en iyi örnekte Bursa_Ankaragücü'dür. Bizlerin bu şekilde dost edinme çabasınıda anlamak mümkün değil. Biraz sıcak ilişkiler kurulduğundan hemen dostluk! Öncelikli olarak dostluğun anlamını, daha sonra taraftarlar arasında dostluğun anlamı içinde Texas-Gecekondunun yaptıklarını öğrenmek gerek. Bizler dost çabası içinde olmayacağımız gibi düşman edinme çabasıda olmamalı. Kötü olmadığımız her taraftar grubu zaten sıkıntı olmayacaktır. Ama beklenti içine girersek "misal kayseri" hayal kırıklığı yaşamamızda çok normal.

Bizi tebrik edenlere teşekkür edip, çekemeyenlere sırtımızı döndükçe bu tür söylemlere de yer kalmaz.[/B][/QUOTE]

kesinlikle katılıyorum kayseri ye dost dedik, bu sene başarı ciddiyetimizi anlayınca elleri ayakları tutuştu.. dost bi taraftarımız olsa tabi iyi olur ama buna mecbur da değiliz düşman olmaması mesele ki biz rakip takım taraftarını kendimize düşman edecek hiçbir şey yapmadık, yapmayız.. o kendi kuruntuları.. anadolu da bizi harbiden destekleyen, arkamızda duran bir takım varsa da eyvallah, biz ayıba bile karanfille yanıt verdiysek(trabzon), bizi yürekten alkışlayan dostumuzdur

ofozturk 02.02.2009 06:53

türk ün türkten sivaslının sivaslıdan başka dostu olmaz.
kendi işimize bakalım saçma sapan yorumlara ve eletirilere kulak asmadan emin adımlarla yürüyelim inş.

furkancfc 02.02.2009 07:38

Bütün takımlar boş SİVASSPOR aşkıyla çoş.

SİVAS'IN SİVAS'DAN BAŞKA DOSTU YOK OLMAYACAK.

etzel1967 02.02.2009 07:47

devamlı söylüyorum ama bizim sivaslı milleti o kadar iyi niyetli ve merttir ki, 3 kuruşluk malı 5 kuruşa satmak için her türlü taklayı atabilen, 43 canımıza kıyan güruha bile dost diyebiliyor...belki içlerinde aklı başında 3-5 kişi vardır onları tenzih ederim ama kayserinin genel görünümü budur... domuzdan post kayseriden dost olmaz...

etzel1967 02.02.2009 07:51

elbette kayserinin bize buyur geç demesini ve maçı vermesini beklemek, en az onların yaptıkları kadar yanlış olur...bizim kimsenin lütfuna ihtiyacımız da yok...ligde yenemediğimiz takım da kalmadı...hepsini çatır çatır yendik, bu ayrı konu...ama adamlardaki vur kır parçala mantığını ve sivasa edilen küfürleri yağan taşları başka ne türlü izah edebiliriz...hele teknik direktörünün tetikçisini öpmesi herşeyi ortaya koyuyor...işte kayseri bu arkadaşlar...başka kapıya kayseri, adamlıkta dengimiz değilsin...

handsome5867 02.02.2009 07:57

ne kardeşliği be kendimizi kandırmayalım adam öyle bi şartlanmışlarki adanademirliler le birlikte sivasa kan kusuyolardı..dünyanın küfürünü ettiler..attıkları taşlar portakallar:d çakmklara ne demeli...sivassporun başarısı,onların başarısızlığını oratya çıkardıği için bizi KISKANIYOLAR ..BU İŞİN ÖZETİ BU...

demiryurt58 02.02.2009 08:23

[B][COLOR="Red"]istanbul takımları ve kayseriden dost olmaz arkadaşlar.[/COLOR][/B]

turco58 02.02.2009 09:59

kıskanıyorlar bizi.ALIŞMIŞLAR İSTANBUL TAKIMLARININ EGEMENLİGİNE KABULLENEMİYORLAR VE Bİ AN ÖNCE AŞAGIYA İNMEMİZİ DİLİYORLAR AMA GÖKTEN KEMİK YAGMIYOR.BU ALEMİN ERKEGİ ARTIK BİZİZ KİMSE İSTEMESEDE

furkancfc 02.02.2009 10:18

Kahrolsun Gayseri özgür kalsın eşşekler.

a.yurdakul 02.02.2009 10:30

biz kardeş mardeş istemiyoruz kardeşim.biz bize yeteriz.7 milyon kelle,kayseriyi elle :):):):):):):):):):):):):):):):):)

velibircan 02.02.2009 11:12

[B]Can Kardeşim Güzel Bir Noktaya Değinmissin...Sivasın Sivas'dan Başka Dostu Yoktur...

Ama Yinede Ben SivaSakarya Demeye Razıyım[/B]

r0m4nt1c 02.02.2009 11:18

Dun kayserıden bı arkla konustum kayserı38 taraftarlandan bırı, sizin taftara yakın olan grup bagıranlar dedı o grup adanada kuruldu dedı kayserı genclık dedi. bizimde onlarla aramız yok dedı. Biz diger tarafta dedi sivasi destekledik, bülent hocayı alkısladık yeri geldı tolunay hocayi protesto ettik dedi. Biz diğer tarafta sivas taraftarına karsı hıc bı yanlıs lafımız olmadı dedi. Tabi Bunlar her ne kadar ınandırıcı olmasada Burda sizlerle paylasmak ıstedım.

SempaticH 02.02.2009 11:30

ya bizim dosta ihtiyacımız yok biz biz olalımda takımımızı destekleyelim o yeter ama bakıyorum sadece lafta kalan sözlerle bu işler olmuyor türkiyede nerden baksan 6ila 7 milyon sivaslı var ama nerdeler sesleri çıkmıyor hep beraber sesimizi çıkarsak var ya bu dost dediğimiz takımlar tamamen silinecekler onun için bizim bizden başka dostumuz yok şimdi birlik ve beraberlik zamanı hadi yiğidolar el ele verelim takımımıza ve sivasımıza sahip çıkalım

mysuskunx 02.02.2009 11:32

çok doğru bir tespit kimi yensek tahtını sallasak düşman oluyor ayağımızı kaydıruyorlar arkadaşlar,

TÜRKÜN TÜRKDEN BAŞKA SİVASLININ SİVASLIDAN BAŞKA DOSTU YOK....

mehmetyildiz58 02.02.2009 11:46

Yaw ne dostuymus inanın en bastan ben karsı çıkıyorum bu dostluğa kayserililerden nefret ediyorum

mehmetyildiz58 02.02.2009 11:47

[QUOTE=furkancfc;471121]Kahrolsun Gayseri özgür kalsın eşşekler.[/QUOTE]

HAHA ya gerçekten çok güldüm yorumuna çok saol :D:D:D:D

candayanmaz58 02.02.2009 11:51

evet dünyada 7 milyon sivaslı var biz bize yeteriz fakat biraz samimi olalım biz türkiye bazında taraftar anlamında gelişmekte olan bir kulübüz bu nedenle anadolu kulüplerinden bize centilmenlik gösterenleri karşılıksız bırakmamalı, kardeşlik kurmalıyız anadolu kulüpleri içerisinde sivasspordan başka dost kulübü olmayan bir tek kulüp yoktur lütfen bunu görelim arkadaşlar

merkez_emre 02.02.2009 12:29

Satılmıs ads lılerden ve kolpa kayserılılerden de beklenmesı gerekdende buydu zaten...

Yazıklar olsun kı bana gecen sene kayserı taraftarı kendı takımına satılmıs dıe bagırırken ben ve cogu sıvaslı dar kayserı kayserı dıye tempo tutuyor takımlarına bız sahıp cıkıyorduk yazıklar olsun bana....

KoyuSiyah 05.02.2009 02:06

Arkadaşlar diyorsunuzki sivassporun kardeş takımı olamaz bütün büyük takımlar Anadolu takımlarına karşı. Belki bu dediğiniz klüp ve yönetici bazında doğru olabilir ama şunu unutmayın 2003 yılında nasıl Gençlerbirliği takımı için dua ettiysek şuanda da Sivasspor için dua ediyoruz tüm kalbimizle şampiyon olmasını istiyoruz çünkü bu takım yüreğiyle ve tüm isteğiyle futbol oynuyor ve bu oyunu ile galatasaray, beşiktaş ve Fenerbahçe'ye (ki bu benim tuttuğum takım) karşı büyük bir üstünlük sağlamış durumda ve bu benim gibi birçok Sivassporlu olmayan taraftarı sevindiriyor. Onun için sizin belki kardeş takımınız olamaz ama sizinle Sivasspor'un büyümesini isteyen Kardeş Taraftarlar oluşturuyor onun için üç beş tane kendini bilmez holiganın yaptıkları hoş olmayan hareketlerden dolayı sizleri başka takımlara karşı ön yargılı olmaya itmesin.

GLoBe-Y-Gençlik 05.02.2009 07:12

[B]Can kardesıme katılıyorum. Bu böyledir dostmuş falan ayağa cekmeyelım lütfen cingenelik yaptılar kufur ettıler. Biz sivassporluyuz.(canın yazdıgı yazıyada aynen katılyıorum.)[/B]

yeniceri_can 05.02.2009 11:59

[QUOTE=KoyuSiyah;473238]Arkadaşlar diyorsunuzki sivassporun kardeş takımı olamaz bütün büyük takımlar Anadolu takımlarına karşı. Belki bu dediğiniz klüp ve yönetici bazında doğru olabilir ama şunu unutmayın 2003 yılında nasıl Gençlerbirliği takımı için dua ettiysek şuanda da Sivasspor için dua ediyoruz tüm kalbimizle şampiyon olmasını istiyoruz çünkü bu takım yüreğiyle ve tüm isteğiyle futbol oynuyor ve bu oyunu ile galatasaray, beşiktaş ve Fenerbahçe'ye (ki bu benim tuttuğum takım) karşı büyük bir üstünlük sağlamış durumda ve bu benim gibi birçok Sivassporlu olmayan taraftarı sevindiriyor. Onun için sizin belki kardeş takımınız olamaz ama sizinle Sivasspor'un büyümesini isteyen Kardeş Taraftarlar oluşturuyor onun için üç beş tane kendini bilmez holiganın yaptıkları hoş olmayan hareketlerden dolayı sizleri başka takımlara karşı ön yargılı olmaya itmesin.[/QUOTE]

[B]arkadaşım kesinlikle ön yargılı bir durum yok.her platformda kardeşimiz dostumuz dediğimiz gayserililerden gördüğümüz muamele sonucunda yazılmış bir yazıdır.biz biliyoruz kimlerin yanımızda olduğunu kimlerin olmadığıda bir bir çıkıyor işte.Allaha emanet olun .iyi günler.[/B]

KoyuSiyah 05.02.2009 22:26

[QUOTE=yeniceri_can;473321][B]arkadaşım kesinlikle ön yargılı bir durum yok.her platformda kardeşimiz dostumuz dediğimiz gayserililerden gördüğümüz muamele sonucunda yazılmış bir yazıdır.biz biliyoruz kimlerin yanımızda olduğunu kimlerin olmadığıda bir bir çıkıyor işte.Allaha emanet olun .iyi günler.[/B][/QUOTE]

şunu asla unutmayın bazı yerlerin insanlarında havasındanmıdır suyundanmıdır belli olmayan bir çekememezlik var kayserilelirinde içinde büyük bir kuyruk acısı var yıllarca süper ligde olmalarına rağmen sivassporun gösterdiği başarıyı gösteremedikleri için (lig bazında söylüyorum son haftalara kadar şampiyonluk iddası bulunmadı) sivasspora karşı böyle kalleşçe bir tutum sergilemeleri çok normal.

KoyuSiyah 05.02.2009 22:29

bu arada şunu söylemek istiyorum yeniceri_can nickli arkadaşa senin yaptığın terbiyesizliği (avatar resminden bahsediyorum) nasıl tüm sivassporlulara bağlamıyorsam sende üçbeş tane densizin yaptığını bir takımın bütün taraftarlarına bağlama.

yerliturkuaz 05.02.2009 22:47

[B]Nerede hani Anadolu kardeşliği nerede hani Anadolu dostluğu sizler böyle yaparsanız üç büyütülmüşlerin taraftarları ile aranızda ne fark kalacak....

Yazıklar olsun diyorum....[/B]

eyuphulagu 05.02.2009 23:04

Arkadaş lar bu başlığı açan arkadaşa özel olarak teşekkür ediyorum.Tabiki bu konuda herkese katılıyorum.ŞİMDİ SİZLERE BU KONUYLA İLGİLİ OLAYIN BAŞKA BİR YÖNÜNÜ AÇIKLIYORUM:TRT NİYE BİZİM G.S MAÇININ GÖRÜNTÜLERİNİ VERMEDİ;Eğer verdiyse özür diliyorum.Ama benim bil"diğim vermedi.Bu akşam F.B-Bursa maçının özetini yayınladılar.Ne hikmetse bizim maçın ne görüntüsünü ne de yorumlarını görmedim.Eğer maçı G.S KAZANSAYDI GÖRÜNTÜLERİ %100 YAYINLARLARDI.işte size çifte standart:eĞER YAYINLANMADIYSA TRT Yİ HEPİMİZİN PROTESTO ETMEMİZ GEREKTİĞNİ DÜŞÜNÜYORUM...Bütün yiğidoları göreve çağırıyorum...Benim konu açma yetkim yok.Bir arkadaş konu açşında bu konuyu biraz daha ayrıntılı konoşabiliriz...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:26.