![]() |
Küfrü Kötü Niyetli Değildi
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun.jpg[/IMG]
Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, G.Saray maçı sonrasında 4 dörtlük bir hakem ve futbolcularla Türkiye'ye zeyir zevki yaşattıklarını ifade ederken, Mehmet Yıldız'ın küfür ettiğini ve hakemin doğru karar verdiğini belirtti.. [B]Bülent Uygun maç sonunda şunları söyledi;[/B] “Öncelikle herkese teşekkür ediyorum. Buraya gelen G.Saraylı taraftarlara ve Sivaslılara teşekkür ediyorum. Sahada mücadele eden iki takım oyuncuları da Türkiye’ye futbol seyir zevki yaşattılar. Maçı güzelleştiren, her şeyiyle 4 dörtlük bir hakem ve futbolcular vardı. Bir çok Anadolu takımı gibi biz de Türkiye Kupası’nı kazanmak istiyoruz.. Kazanmış takımlar arasına katılmak için bu arzuyla çalışıyoruz. Bunu başarma yoluna bakıyoruz. Bugün 120 dakika kora kor mücadele sonunda penaltılarla da olsa yarı finale çıkma mutluluğunu yaşıyoruz..” “12 günde 4 önemli maç oynadık. 3 G.Saray ve 1 Kayseri ile.. Saha şartları da inanılmaz zordu. Ama mücadele mükemmeldi. Dinlenmek istiyoruz aslında ama sanırım maçımız cumartesiye alındı.. Pazar oynamamız lazımdı. Bunu nasıl yapacağız bilmiyorum ama dinlenerek ligde de kazanmak istiyoruz.. Mücadeleden dolayı 2 takımı da kutluyorum. Umarım kupayı almayı Allah bize nasip edecek” “Mehmet Yıldız Emre ile milli takımdan arkadaşı. Zaten çok dinine bağlı bir çocuk.. İstemeden de olsa burada pozisyonu anlatırken bir şey ağzından kaçınca böyle oldu.. Kötü niyetle söylenmiş bir küfür değil. Ama hakem doğrusunu yaptı. Mehmet de çok üzgün tabii. Ama Mehmet’le Bülent’lere bağlı değil takım. Belki yokluğunu arayacağız ama diğer arkadaşları da yokluğunu aratmayacaktır..” “Emre benim asker arkadaşım. 4 sene de Fenerbahçe’de beraber oynadık. Biz babalarımızın cenazesini de beraber kaldırdık. Ben de pozisyon sonrasında kendisine kırmızı kart pozisyonunu sordum, küfür etti mi dedim.. O da bana ‘Maalesef etti hocam’ dedi. Ben de kendisine teşekkür ettim, olay bu..” Bülent Uygun basın toplantısında ise her iki takımı da kutlamak istediğini belirterek, ''Gerek seyirci anlamında, gerekse futbolcuların sahada gösterdiği mücadele anlamında... Futbol oynamaya müsaade eden, bütün pozisyonlara hem yakın olarak, avantaj kurallarını da en iyi şekilde kullanan hakemi de tebrik etmek istiyorum'' diye konuştu. 120 dakika canlı, kora kor, sanki Avrupa'daki bir final maçı gibi bir maç izleten bütün futbolcuları kutladığını ifade eden Uygun, şöyle devam etti: ''Biz tabii ki diğer Anadolu takımları gibi bu kupayı da arzuluyoruz, istiyoruz. Ve bu yolda böyle önemli takımları yenmemiz gerekiyordu. Galatasaray gibi büyük bir devi penaltılarda da olsa, ama futbol adına güzellikleri sunarak yenmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah biz de kupayı kaldırırız, bu Anadolu'nun güzel insanlarına o mutluluğu yaşatırız. İnşallah başaracağız.'' Mehmet Yıldız'ın kırmızı kart gördüğü pozisyona da değinen Uygun, Mehmet ve Emre'nin milli takımdan arkadaş olduklarını, pozisyondaki diyaloğun aralarındaki samimiyetten kaynaklandığını, Mehmet'in de bunun üzüntüsünü yaşadığını belirtti. Son 12 gün içinde 3'ü Galatasaray ile olmak üzere 4 zorlu maç oynadıklarını anlatan Uygun, cumartesi gününe alınan Kocaelispor ile yapacakları lig maçının akşama alınması ya da pazar gününde kalması için talepte bulunacaklarını söyledi. Uygun, yeni transfer Kamanan'ın performansını nasıl bulduğunun sorulması üzerine, ''Ben beğenmedim, siz beğendiyseniz bilmiyorum'' diye espri yaptı. |
Cevap: Küfrü Kötü Niyetli Değildi
SAYIN BÜLENT HOCA EGER SEN OLMASAYDIN BIZ BU SEVINCLERI RÜYAMIZDA BILE YASAYAMAZDIK BEN HALEN INANAMIYORUM YOKSA BU RÜYAMIIIIII
|
SEVGİLİ BÜLENT HOCAMM.
SİZ GERÇEKTEN HARİKA BİRİSİSİNİZ.VE SİZİNLE GURUR DUYUYORUM.SİZ YAŞATTINIZ BİZE BU MUTLULUĞU.SİZ YAŞATTINIZ BİZE BAŞARILARI. ANCAK KURBAN OLAYIM BE HOCAM TOLUNAYIN YANLIŞINA DÜŞME.KÜFÜR KÜFÜRDÜR.İYİ NİYETLİSİ KÖTÜ NİYETLİSİ OLMAZ.MEHMET YILDIZADA HAK VERİYORUM.ÇOK YORULDU BU ARADA KAFASI KARIŞTI ÇOCUĞUN.STRESİ VARDI.NORMALDİR.HİÇ DEĞİLSE BİR İKİ HAFTA DİNLENİR KENDİNİ TOPARLAR. AMA SENİN GİBİ TEKNİK DİREKTÖRLÜKTE ÇIĞIR AÇMIŞ BU YURDUMUN EN MÜKEMMEL İNSANLARINDAN BİRİSİ KÜFÜRÜN KÖTÜ NİYETLİ OLMADIĞINI SÖYLEMESİN.SANA YAKIŞAN BU OLUR.ÇÜNKÜ SEN ARTIK BİR EKOLSÜN VE TÜRKİYEDEKİ YERLİ TEKN,İK DİREKTÖRLERE BİR ÖRNEK TEŞKİL EDİYORSUN.BUNDANDA BİZ GURUR DUYUYORUZ.. SEN BİZİM CANIMIZSIN BE BÜLENT HOCA..FUTBOLCULARIMIZDA AYNI.YÖNETİMDE.HERŞEY GÖNLÜNÜZE GÖRE OLSUN.YOLUNUZ AÇIK OLSUN.. |
[B] ASLNDA MEHMET İÇİN HAYIRLI BİLE OLDU DİYEBİLRİM.. KAÇ HAFTADIR GOL ATAMIYOR GS MACINDA DA OYUNDAN ALINDI BU MAÇTA DA İİ DEGİLDİ... İNŞ BU HAFTALARDA MORALİ KNDİNE GELİR VE MUHTEŞEM Bİ DÖNÜŞ YAPAR! [/B]
|
Hocam bize bu sevinçleri yaşandığınız için sizi tebrik ediyorum iyiki varsınız. ;)
Mehmet YILDIZ'a gelincede kötü niyetli olmasada küfür etmiş hakem bence doğru karar vermiş.;) |
Bülent hocam, bu eser senin eserin. Sana ve teknik ekibine ne kadar teşekkür etsek azdır. Binlerce kez teşekkürler...
Mehmet'in küfürüne gelince de, hakem faulü verince ekrandan ağzını okuyunlara göre "hass.ktir, bu nasıl faul" demiş. Bu mu küfür, bu mu kırmızı kart?. Biraz haksız kart oldu.. Hakem o kadar güzel yönetimine gölge düşürdü. Ama Mehmet Yıldız2ın son zamanlar da ki savrukluğuna da bir ihtar olmuş oldu. AYK |
[QUOTE=izmirliyigido;472573]Bülent hocam, bu eser senin eserin. Sana ve teknik ekibine ne kadar teşekkür etsek azdır. Binlerce kez teşekkürler...
Mehmet'in küfürüne gelince de, hakem faulü verince ekrandan ağzını okuyunlara göre "hass.ktir, bu nasıl faul" demiş. Bu mu küfür, bu mu kırmızı kart?. Biraz haksız kart oldu.. Hakem o kadar güzel yönetimine gölge düşürdü. Ama Mehmet Yıldız2ın son zamanlar da ki savrukluğuna da bir ihtar olmuş oldu. AYK[/QUOTE] Haklısın Yalçın Abi Aynen Katılıyorum. Mehmetin Artık Dinlenmesi Ve Eski Formuna Kavuşmasını Bekliyoruz. Ama Ben Mehmet Yıldızın Bu Formsuzluğunu Defansif Oynamamıza Bağlıyorum. Mehmet İlerde Çok Tek Kalıyor Musa Eskisi Kadar Yardım Etmiyor |
[QUOTE=izmirliyigido;472573]Bülent hocam, bu eser senin eserin. Sana ve teknik ekibine ne kadar teşekkür etsek azdır. Binlerce kez teşekkürler...
Mehmet'in küfürüne gelince de, hakem faulü verince ekrandan ağzını okuyunlara göre "hass.ktir, bu nasıl faul" demiş. Bu mu küfür, bu mu kırmızı kart?. Biraz haksız kart oldu.. Hakem o kadar güzel yönetimine gölge düşürdü. Ama Mehmet Yıldız2ın son zamanlar da ki savrukluğuna da bir ihtar olmuş oldu. AYK[/QUOTE] hayır o değildi küfürü daha ağırdı ve çok haklı idi kırmızıda.. her işte bi hayır vardır, zaten dinlendirilmesi gerekiyordu böylece bülent hoca içinde kolay olacak alternatif denemek ve belki o kırmızı olmasa penaltı atışını gol yapamayacaktı.. bilemeyiz ... |
ARKADAŞALAR BENCE MEMED ARTIK GS NİN MALI, DÜN İKİ GOLÜ GÜYA ZAMANLAMA HATASI DİYE KAÇIRDI, BENİM BİLDİĞİM MEMED YILDIZ O TOPA KAFA SOKMAZ , İKİNCİ TOPA O AYAĞI ES GEÇMEZDİ DİBİNE KADAR SOKARDI O GOLÜ AMA ATMADI GALİBA PRENSİPTE ANLAŞMIŞLAR ADNAN POLATLA SİVAS ADINA GS YE GOL ATMIYCAM DİYE, İLK DEFA BİR FUTBOLCUMUZ HAKKINDA ARTNİYETLİ TESPİTİNDE BULUNUYORUM KİM NE DERSE DESİN BEN HAKLIYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
|
Yoğun maç temposunda olur böyle şeyler ama yine de biz Mehmet Yıldız'ın bu tür hareketlerine alışık değiliz...
|
[B]Mehmet çıkıp tüm herkesten özür dilemeli..
Bizim duruşumuz bu küfürü kabullenemez.. İyi niyetli,kötü niyetli olmaz.! Küfür küfürdür![/B] |
daha önce aynısını apo yapmıştı o da kırmızı gormuştü herşeyin hayırlısı olsun mehmetin dinlenmeye ihtiyacı vardı ztn hayırlısı buymuş bu sürede de herkes gorecekki sivasspor sadece mehmet olunca kazanmıyor mehmet olmayınca guzel oynuyabiliyor
|
mehmet zaten dinlendirilmeli üstündeki yorgunluğu ve stresi atması açıısndan bence daha iyi oldu böyle..yoksa bulent hoca mehmet için sivasspor da sonsuz kredisi var dedi dün maçtan önce... formsuz olmasına ragmen ısrar edecekti mehmet de bulent hoca..belki mehmet daha çok yıpranacaktı..hayırlısı olmuş ne dıyelim
ama mehmet de ne küfretmiş yaaa :) hassss masss diil daha beter bi küfür be :) |
Küfrün kötü niyeti iyi niyeti nasıl oluyor,bilmiyorum ama doğru bulmuyorum.Bu sevinci yaşamamıza sebep olan herkese teşekkürler.
|
Hakem dogru karari verdi tabiki. Mehmet Yildiz gibi efendi bir futbolcuya hic yakismadi bu hareket. Iyiki mac bitmek üzereydi. Belkide penalti atmamak icin cikmistir :D
|
Eee Bülent hocam bu yaptığının, rakibinin ayağını nerdeyse kıracak olan futbolcusunu alnından öpen Tolunaydan ne farkı var!!!!
Demekki neymiş herkese kendi futbolcusu değerliymiş ve kimse kendi futbolcusunu kaybetmek istemiyormuş... Mehmette inşallah bu arayı dinlenerek geçirir ve zıpkın gibi sahalara geri döner.. |
Mehmet'in küfürüne gelince de, hakem faulü verince ekrandan ağzını okuyunlara göre "hass.ktir, bu nasıl faul" demiş. Bu mu küfür, bu mu kırmızı kart?. Biraz haksız kart oldu.. Hakem o kadar güzel yönetimine gölge düşürdü. Ama Mehmet Yıldız2ın son zamanlar da ki savrukluğuna da bir ihtar olmuş oldu. AYK[/QUOTE] bunun savunulacak bir yanı yok.artı hass.ile başlayan kelimenin sonunda bir kelime daha çıkıyor ağzından.bunu sokakta biri söylese bu cinayet sebebi olur.haksız hiçbir yanı yok bence ve bu çok isabetli olmuş. birincisi mehmet biraz dinlenmiş olur. ikincisi mehmet son haftalarda baya ciddi manada hakemlerle oynamaya başlamıştı.bu biraz uyarı olur mehmet için.elbette takımın hakkını savunmak iyi birşey ama çok ciddi manada antipati oluşmaya başlamıştı mehmete.bunlar benim kendi düşüncelerim ve ertafımdaki insanlardan duymuş olduğum sözler... ama sonuç tek kelime ile mükemmel... |
arkadaş arasında şakalaşma oldu kart çıktı
|
BEN OZELLIKLE SIVASSPOR YONETIMINI BASTA SAYIN BASKANIMIZ MECNUN ODYAKMAZ OLMAK SARTIYLA HIC BIR ANTRENOR KENDI BASINA BU BASARIYI ELDE EDEMEZ GEREK FUTBOLCULAR GEREK BULENT HOCA AMA OZELLIKLE BASKAN VE DEGERLI YONETIMIMIZI UNUTMUYORUM VE KENDILERINI BIR SIVASLI OLARAK CANI GONULDEN KUTLUYORUM
SAYIN MECNUN ODYAKMAZIN ASALETI YETER KENDISIYLE GURUR DUYUYORUM BIZI ADAM GIBI TEMSIL EDIYOR HADDIMI ASIYORSAM HOSGORSUNN LUTFEN GURURUMUZSUN SAYIN BASKANIM SAYIN FIKRET UNSALIN BIR SOZU VARDI ONUDA UNUTMADIM BIZ REKORLAR KIRARAK GELECEGIZ DEMISTI KENDISINI DE TEBRIK EDIYORUM |
HOCAM SANA MİNNETARIZ SEN BİZİM TEK İMPARATRUMUZ GENERALİMİZSİN ÇOK KİŞİLİKLİ VE ONURLU BİR İNSANSINIZ HAYATTAKİ TEK İDOLÜMSÜNÜZ
AMA HOCAM MEHMET SONUNA KADAR HAKSIZDI RESMEN KÜFÜR ETTİ BU HARAKET BİZİM BÜYÜK KAPTANIMIZA HİÇ YAKIŞMADI AYRICA MEHMETİNDE ACİL OLARAK ESKİ PERFORMANSINI BULMALI YOKSA FORMAYI KAPTIRABİLİR |
Maalesef forumlarımızda Mehmet Yıldız'ın küfrünü makul görmeye çalışan, geçiştiren ve hatta küfrü kabullenebilen yorumları okudum ve üzüldüm. Lütfen dikkat edelim, biz gs'li, bjk'li değiliz, biz küfretmeyiz, küfrettirmeyiz. Yiğidoluğumuz, delikanlılığımız, saygınlığımız buradan geliyor. Biz onun bunun taraftarı gibi varoş kültürüyle yetişmedik, bizim kültürümüz Sultan Şehir Sivasımızın kültürüdür. Bizim kültürümüzde küfür ayıplanır, hor görülür, yanlıştır ve her koşulda kötüdür. Bu sebeple Mehmet Yıldız Sultan Şehir Sivasımıza yakışmayacak bir kaç kelime kullanmıştır ve ayıp etmiştir. Gerçekten bir Sivassporluya yakışmadı. Umarım bir daha böyle bir çirkinlik bizim içimizde yaşanmaz. Yönetimimizin bu konuda gerekli hassasiyeti göstermesini, Mehmet Yıldız'a sembolik de olsa, küçük de olsa bir miktar para cezası vermesini öneriyorum.
Unutmayalım, önce ahlak ve maneviyat! |
[B]medya abartmazsa bu olay kapanır burada...[/B]
|
varol hocam zaten sizde bizde mehmeti taniyoruz
|
YIGIDOLAR
bakin emre asik nedemis : bu formayi asla giyemeyeceksin vesayre fln bizimkide hakli olarak s... o formayi dedi herhalde kimse kusura bakmasin BEN DESTEKLIYORUM HELAL OGLUM BIZIM FORMAMIZ DAHA KUTSAL S ET GSYMIS ISTANBULMUS YÜÜRÜ MEHMEDIM YÜRÜ KAYNAK MILLIYET BAKIN GÖRÜN KIMSE SIVASSPORA KÜFÜR EDEMEZ!!!! EDERSE 2-0 4 -2 pompalanir [url]http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&KategoriID=&ArticleID=1055881&Date=05.02.2009&b=Mehmet%20Yildiz%20niye%20kufretti&ver=18[/url] |
Mehmet gibi Türkiye'nin beğendiği, efendiliği ile öne çıkan birine küfür yakışmadı. Emrenin ne mal olduğunu herkes biliyor. Mehmet dedi ise Emre muhakkak haketmiştir.
|
[QUOTE=Yiğiter;472634][B]Mehmet çıkıp tüm herkesten özür dilemeli..
Bizim duruşumuz bu küfürü kabullenemez.. İyi niyetli,kötü niyetli olmaz.! Küfür küfürdür![/B][/QUOTE] Özür diledi kardeş.Bu arada en azından Ümit Karan gibi kıvırıp hakemi yalancı yerine koymadı, olması gerekeni yaptı.Bu davranışından dolayı da ayrıca kutluyorum Mehmet Yıldız ı... |
küfrün iyi niyetlisi olur mu...yani "ben sana ana avrat sövüyorum ama çok iyi niyetliyim" şeklinde bir cümle kurulabilir mi....kurulursa ne kadar makul olur...kimse küfretmemeli...mehmet yıldız hele hiç....
|
[B]Kırmızı kart pozisyonunda hakem sonuna kadar haklıydı bu adamda etten kemikten yapılmış sonuçta olabilecek birşey bence onun bu kırmızı kartı onun dinlenmesi için iyi olmuş....[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:53. |