SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Fransızlar Sivas'ta (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23599)

SivasSpor.Com 07.02.2009 11:21

Fransızlar Sivas'ta

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/le_monde.gif[/IMG]

Ligde ve kupada fırtına gibi esen Sivasspor’a, Avrupa basını da yoğun ilgi gösteriyor...

Son olarak Galatasaray’ı devirdikten sonra UEFA’nın resmi sitesi ve Yunan basınında geniş yer bulan Kırmızı-Beyazlılar’ın dünkü idmanını, Fransa’nın Le Monde Gazetesi’nin muhabiri Guillaume Perrier takip etti. Perrier, Fransız futbolcu Yannick Kamanan ve Bülent Uygun’la da röportaj yaptı.

GokhanTurna 07.02.2009 11:30

Cevap: Fransızlar Sivas'ta

Kamanan performansını sürdürürse en iyi şekilde yakında Fransa milli takımına çağrılabilir

SEVDAMSIN58 07.02.2009 11:35

zamanla tum dunya sizi taniyacak ve sizin futbolunuzla ilgilenecek yola devam yigidolar siz de bu azim oldukca yollar acilir suphesiz size duaciyiz
ALLAH yardimciniz olsun

58_babacan_58 07.02.2009 12:29

[B][COLOR="Red"]bugün kamanan dan hattrict bekliyoruz inşallah.hadi KAMANAN KAMALA ŞUNLARI[/COLOR][/B]

Fockhri 07.02.2009 12:41

[QUOTE=GokhanTurna;474309]Kamanan performansını sürdürürse en iyi şekilde yakında Fransa milli takımına çağrılabilir[/QUOTE]

yok daha neler iyice abarttın abi sende israil liginden gelip fransa milli takımına gitmektenmi bahsediyosun:confused: çok saçma

GokhanTurna 07.02.2009 12:45

[QUOTE=Fockhri;474337]yok daha neler iyice abarttın abi sende israil liginden gelip fransa milli takımına gitmektenmi bahsediyosun:confused: çok saçma[/QUOTE]

bu sözü unutma kardeşim dediğim gibi olursa sivasın şampiyon olmasına vesile olursa bir kerede olsa milli takıma çağrılacaktır. ben sözümün arkasındayım

cem 07.02.2009 13:31

bu başarıların ardından bence sponsorların sivasspora karşı biraz daha bonkör olmalı lazım... ellerini taşın altına koysunlar..sivasspora destek olsunlar...ayrıca yabancı basının sivasspora olan ilgisi mutluluk verici....

ssozan 07.02.2009 14:30

ÖLDÜRÜCÜ ŞUTLARI VAR KAMANAN IN
YENİ GELDİ AMA TAKIMA UYUM SAĞLADI

yigido kesku 07.02.2009 14:46

çok suratli ve teknik balili gibi:D:D

muratduru58 07.02.2009 15:59

ÇOK ŞÜKÜR BU MACIDA ALDIK. KAMMANAN VE BALİLİ'NİN GOLLERIYLE 2-0 YENDİK

zaralım 58 07.02.2009 16:09

inşallah performansını üst seviyelere çıkartıp tüm takımı motive ederr

bozkurt187 07.02.2009 16:39

artik kamanani 1 ay sonra fransa milli takiminda izleyebiliriz

hursit0658 07.02.2009 17:26

daha kimler geleçek 4 eylüle kralıda geleçek paşasıda geleçek 4 eylüleee
yiğidoların ayak sesini türkiye değil dünya duyaçak...

rEsuLAKPINAr 07.02.2009 17:40

çokk güsell YAkında Tüm Dünya Tanıcak Artık sivasıı

67nattramn58 07.02.2009 17:41

KAmanan çok iyi çok fizikli bir futbolcu. Çok iyi transfer

muhsin koçak 07.02.2009 17:46

[B]Le Monde Fransanın saygın medya organlarından bir tanesi;Sivasa kadar gelmeleri ve takımımızı haber yapmaları çok guru verici.[/B]

DeaqLe 07.02.2009 18:30

[B]Kamanayı 350 miLyara Oldılar Guizayı 3.5 MiLyara Aralarında ÇoK FarK Var ! [/B]

badboysefaa 07.02.2009 18:47

baliliye cok benziyor hız olsun vuruş teknii olsun kamanan süper topçu bana göre takımımızın bu sezonki en iyi transferi olan bilicadan sora kamananda formasının hakkını veriyor umarım cok daha başarılı oluruz

GokhanTurna 07.02.2009 18:57

[QUOTE=DeaqLe;474581][B]Kamanayı 350 miLyara Oldılar Guizayı 3.5 MiLyara Aralarında ÇoK FarK Var ! [/B][/QUOTE]

Arkadaş neden bahsediyon sen kafan mı güzel. Kamanan 350 bine Guiza 14 milyona alındı

by_hunter 07.02.2009 20:03

olacak olacak yavaş yavaş sen bide şampiyon olduktan sonrasını düşün...

yerliturkuaz 07.02.2009 20:12

[B]Kamanan'ın transferi ve de Süper ligdeki konumumuz itibariyle bizi izlemeye gelmişler. Ayakları alışmaya başladı sanırım çünkü daha çok gidip gelecekler...[/B]

cücü baba 07.02.2009 20:15

[B][I]Yakında tüm Dünya takip edecek İnşallah bu arada her zaman söylüyorum , Bu çocukların Heykelleri dikilmeli bu memleket çok şeyler kazandı onların sayesinde ALLAH Hepsinden razı olsun...[/I][/B]

rebelife58 07.02.2009 20:26

kamananın fransız olması onları getirmiştir buraya , sanırım başarılı futbolcuları takip ediyorlar sebebini bilemicem

hilal58* 07.02.2009 21:44

helal olsun yigidolar tebrikler bundan sonrakileride alirsiniz insallahhhhhhhh

yigidomustafa58 07.02.2009 23:39

[B][U]Fransızların basının da adımızın geçmesi güzel birşey gururlandırıcıdır...[/U][/B]

rebelife58 08.02.2009 00:03

[QUOTE=yigidomustafa58;474729][B][U]Fransızların basının da adımızın geçmesi güzel birşey gururlandırıcıdır...[/U][/B][/QUOTE]

kardeş biz birine yaranmak için yada konuşulmak için başarı sağlamıyoruzki bizim için yabancı bi basında çıkmak gururlandırıcı olsun ,hem adamlar 50 tane kötü haber yapar bi tane iyi haber yapar iyi olurlar. bizim için hiç bir basında adımızın geçmesi önemli değil, bir futbol muhabbeti yapıldığında sivasın adı orda iyi bir şekilde geçiyorsa artık her tartışmaya bizde katılailiyorsak bizim için gururlandırıcı şey budur.

spainloco 08.02.2009 00:07

Yannick Kamanan için sölenecek peksey yok.. Oyunu ve sutları gercekten harika.. Uyum sorunuda yasamamıs olması cok sevindirici

dülger58 08.02.2009 10:30

KAMANAN FORMANIN HAKKINI VERİYOR.HERHALDE FRANSIZ GAZETECİ BÜLENT UYGUNU TEBRİK ETMEYE GELMİŞTİR.ÇOK GÜZEL FUTBOLCU ALDINIZ DİYE.
BALİLİ İLE SÜPER İKİLİ OLUŞTURUYOR.

subasi29 08.02.2009 10:45

sivasi takip etmeyen yok! Ama bizim ulkemizde sivasa deger veren yok malesef...

Besyo_cu 08.02.2009 10:47

[B]Önce Yunanistan şimdi de Fransızlar Sivasspor'umuzun başarılarını yer veriyor yavaş yavaş her yeri zapt etmek üzereyiz...

Yanlış Anlamayın Ama GELİYORUZ ![/B]

a.yurdakul 08.02.2009 11:05

[QUOTE=Fockhri;474337]yok daha neler iyice abarttın abi sende israil liginden gelip fransa milli takımına gitmektenmi bahsediyosun:confused: çok saçma[/QUOTE]

hiç imlansız birşey değil.sana deselrdiki yuna gazeteleri uefa sitesi avrupanın birçok medya kuruluşu sivası yazsa övse inanırmıydın.yada bir zamanlar batman petrolsporla maç yaptığımız bu 4 eylüle roberto carlos gelecek top oynayacak deseler inanırmıydın.yada sivas şampiyonluğa oynayacak deseler inanırmıydın.yada 2 yıl üstüste ligin ilk yarısını zirvede bitireceğini deselr.yada beşiktaş fenerbahçe gibi devlerle ligi aynı puanda bitirecek deseler inanırmıydın.yada yada yada.
yeterki kamanan ve bizler takımımıza ve futbolcumuza inanalım...

zaralı ulkucu 08.02.2009 11:23

cok ıı bır futbolcu ıns bızde senelerce oynar

howsoonisnow3 09.02.2009 02:20

sen belliki kamanan'ı hiç izlememişsin. Adam sabriyi yürüyerek geçti, kocaeli maçında da gördün nasıl oynadığını. Ama hala bu adam iyi değil o kadar Fransa milli takımına çağrılmak onun için imkansız diyorsan sene sonunda görürsün ne olacağını. Bende en kısa zamanda milli takıma çağrılacağını iddia ediyorum.
Kamanan gibi hem hızlı hem teknik hem hava toplarına hakim hem de adam geçebilen forvet çok nadir bulunur.

Saygılarımla...

YigidoGenclik38 09.02.2009 02:26

[B]kamanan süper bi futbolcu sivasa senelerce katkıda bulunabiri[/B]

abircan 09.02.2009 10:27

topu topu 207 bin euro ya mal olmuş , daha şimdiden beleşe geldi attığı gollerle
tahminim bu sene [COLOR="Red"][U][I][B]şampiyonluğumuzda[/B][/I][/U][/COLOR] büyük katkısı olacak, hoş geldin gardaşım KAMANAN

kempes 09.02.2009 12:28

2009-2010 sezonunda avrupayı sallayacağız
geliyoruz avrupa...
bir iki kamanan ayarında oyuncu takviyesiyle yeni yüzümüzle avrupaya açılacağız

Dağcı 10.02.2009 10:12

[COLOR="Blue"]Geçen hafta Almanya'dan bir arkadaşımız gelmişti. Sohbet esnasında konu hemen Sivasspor'a geldi. Arkadaşımın gözündeki ışığı görmeliydiniz. Çalıştığı işyerindeki Almanlar kendisine Sivasspor'u soruyorlarmış. O da göhsünü gere gere Sivasspor benim doğduğum şehrin takımıdır diyormuş. Almanlar o mesaideyken bile Sivasspor'un maç sonuçları hakkında ona mesaj atıp kendisini tebrik ediyorlarmış.

Valla ne yalan söyliyeyim. Ben de Sivasspor'la tekrar tekrar gurur duyuyorum. Otobüste, minibüste, servis'te, işyerimde Sivasspor hakkında o kadar güzel şeyler duyuyorum ki.

Teşekkürler Sivasspor.

Bu gidişle Sivas'a daha çok basın mensubu gelecek.[/COLOR]

a.yurdakul 12.02.2009 10:42

bende amasyada okuyorum.sivasspor kaşkolunu takıp çarşıya çıkınnca millet hep beni durdurup bu sene napacaksınız şampiyon olabilecekmisiniz diye soruyolar.diyorum abi hiç şüpheniz olmasın lig de kupada bizim.inşallah diyorlar.ama o kaşkolu takıp çarşıya çıkınca kendime ayrı bi güven geliyor.sivaslı yazan yerini tam önüme getirince aynı siper görevi üstleniyo :)

SS'li 12.02.2009 10:57

Valla sivasspor ligin tozunu attıralı bende kendimi kahraman gibi hissetmeye başladım. Yolda yürüyüşüm filan değişti:-)

nL58 12.02.2009 13:20

Bende Hollandada oturuyorum ve cok soranlar oluyor tebrik edenler oluyor ve Sivasli oldugum icin gurur duyuyorum gercekten.. Sivasspor formami kaskolumu giyip top oynamaya gittigimde herkes birden donup oo Sivassporlu diye selam veriyorlar :) gercekten cok guzel bi duygu.. Ayrica Kamanan'in Fransa milli takimina girmesi zor ama boyle giderse basarabilir bence. Henry ve Anelka var ama milli takimda dunyanin en iyi forvetlerinden yani :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:06.