SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yiğido Gençlik (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=97)
-   -   A C İ L ! ! ! Şampiyonluğa İlerliyoruz.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23653)

existence 09.02.2009 08:03

A C İ L ! ! ! Şampiyonluğa İlerliyoruz..

Sevgili Arkadaşlar,
Biriliyorum bu konu, defalarca başka konu adı altında konuşuldu.

Ama hiçbirşey değişmiyor. Diğer takımlara bakıyorsun trübünler hep dolu hep tezahurat. Bizde kahvedeki maç heyecanı stadyumdan daha fazla. Neden böyle oluyor. kahvede seyretmek kale arkasından seyretmekle aynı para. Kahvede dahamı güzel. Stadta maraton kısmında ayağa kalkamıyoruz.

Lütfen bu konularda bişeyler yapalım.

Sizde düşünceleriniz yazarsanız Şampiyonluğa giden takımımıza daha çok taraftar sağlayabiliriz. 3. ligte iken nasıl taraftarımız olurdu düşünsenize. Tv ler bizden bahsederdi. benim düşüncelerim,

1. İstasyon caddesine maç günü ve satini yazan pankart yazalım.
2. çarşı esnafı vitrinlerine maçı hatırlatan yazılar yazsın.
3. bazı esnaflar en azından alışveriş yapalara 1-2 bilet hediye etsin. ( çekiliş yapsın, belli miktarda alışveriş yapana olsun, Şöyleki biz 100 liralık bişey alsak en az 10-15 lira indirim yaptırıyoruz. 100 liralık alışveriş yapana 1 bilet verse, 85-90 liraya satacağı malı 95 liraya vermiş olur)
4. Yönetim ve Sivas'lı yetkililer bazı sanatçılarla konuşsunlar. maç öncesi birkaç şarkı söylesinler.

Benim aklıma gelenler bunlar.

Acil olarak taraftarları trübüne çekmemiz gerek.
Takımımız Şampiyonluğa ilerliyor arkadaşlar. Şaka değil bu gerçekçek.

izmirliyigido 09.02.2009 08:18

Cevap: A C İ L ! ! ! Şampiyonluğa İlerliyoruz..

Takım çok çok iyi, yönetim çok çok iyi, futbolcular çok çok iyi, hocalarımız çok çok iyi, futbolumuz ve istikrarımız herkesin dilinde ama gel gelelim TARAFTARIMIZ her yerde, herkesin dilinde ÇOK KÖTÜ. Ben inanamıyorum taraftara.

Ne kıymetli mabadınız varmış kardeşim. İlla ki, sıcak kahvede veya evde mi seyredince taraftarlık oluyor. İki gün sonra da ŞAMPİYON olursak (ki inşallah Allah kısmet etmiştir) herkes bu başarıya sahiplenecek.

Bursa'lısı, Ankara'lısı, G.Antep'lisi, Eskişehir'lisi, hatta İstanbul'lusu bu takıma özenirken bizde kıymetini bilmiyoruz. Sadece "Siivas, Siiiivass" demekle taraftarlık olmuyor. Orada tezahürat yapan gençleri "Oturun gardaaşş, göremiyoghh" demekle de olmaz.

Biraz silkelenip kendinize gelin yoksa bu liderliği de, Şampiyonluğu da haketmiyorsunuz bu halinizle. Bir zahmet kaldırın k..nızı da doldurun stadı, alem bir taraftar görsün, bir tezhürat görsün. "[B]Tamam bu Sivas'lılar bu takımı hakediyor[/B]" desin. Uyumayın, UYAANIIIIIIIIIINNNNNNNNN !!!!!.... Yeter artık yav. Vallahi yeter !...

AYK

SS'li 09.02.2009 08:21

Sivas'lıların sivasspor gibi bir takım neyine. Naklen maçlarda insan utanıyor.

existence 09.02.2009 09:17

Evet Uyanma zamanı artık. Trübünlerin full olduğunu görecek günlerimiz gelecek :)

Abdullah DuMaN 09.02.2009 09:20

[B]Dakika 78 Sivasspor 2-Kocaelispor-0 sanki 2-0 yenik durumdayız taraftarda çıt yok aksine Kocaelisor taraftarı ayakta oturmuyor şampiyon değilizde sanki kümeye oynuyoruz taraftarın bu zihniyeti ne zamana değişir bilemem[/B]

rebelife58 09.02.2009 09:47

SİVAS TARAFTARI (BİLET ALIP MAÇA GİDEN HARİÇ)KUSRA BAKMASIN BİZDEN BİR HALT OLMAZ.
TAKIMIMIZ REKORDAN REKORA KOŞUYOR BİZİM MİLLET BİR BİLET BİLE ALMIYOR LİGDEKİ EN UCUZ BİLETİ SATTIĞIMIZ HALDE KİMSE ALMIYOR KAPILARIN AÇILMASINI BEKLİYOR İNANIN BİZ BU TAKIMI HAKETMİYORUZ.
ŞİMDİ BANA KIZAN OLACAK PEKİ SİZE BİRŞEY SORACAM BU HAFTAKİ TRABZON-ANKARAGÜCÜ MAÇINI İZLEYEN VARMI, FUTBOLCULARI DEĞİL TARAFTARI İZLEYİN MEST OLURSUNUZ, KİMSE KUSRA BAKMASIN BİZİM TAKIMIMIZ ŞAMPİYONLUĞU HAK EDİYOR AMA TARAFTARIMIZ HİÇ BİŞEYİ HAK ETMİYOR.BU DURUMUN ACİLEN DÜZELMESİ LAZIM TARAFTARIN 58. DAKKADA HAVAYİ FİŞEK FİLAN ATMASI BALON FELAN NE BİLİYİM BİŞEYLER YAPMASI LAZIM, AYRICA BİZDE BU İKİ TAKIM TUTAN TARAFTAR OLDUKÇADA İLERLEYEMEYİZ ÇÜNKÜ ONLAR BİZ 1. İKEN SVASI TUTUYOR SADECE,
TARAFTAR OLUYORSANIZ ÇILGIN OLUN YADA OLMAYIN DAHA İYİ ,SİVASIN TARAFTARI BÖYLE OLAMAZ BU TAKIM BÖYLE KÖTÜ BİR TARAFTAR HAK ETMİYOR.....

izmirliyigido 09.02.2009 09:50

[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;475307][B]Dakika 78 Sivasspor 2-Kocaelispor-0 sanki 2-0 yenik durumdayız taraftarda çıt yok aksine Kocaelisor taraftarı ayakta oturmuyor şampiyon değilizde sanki kümeye oynuyoruz taraftarın bu zihniyeti ne zamana değişir bilemem[/B][/QUOTE]

Sivas2ta ki gruplar, dernekler ne yaparalr? Ne işe yararlar? Tamam o gruplarda ki gençlere birşey demiyorum. Onlar 10-15 kişi bir araya gelip bağırmaya çalışıyorlar. Grup liderleri, dernek başkanları ne iş yaparlar abi?

Hiç 5-6 bin kişi bir araya getiremiyorlar? Hiç mi amigoluk yapacak bir adam yok? Hayret edilecek bir durum. Elalemin madarası oluyoruz.

Çok haklısın Abdullah'cım, sessiz sakin sanki 4-5 tane gol yemişiz de yapacak birşeyimiz kalmamış gibi bön bön seyrediyoruz. Bursa seyircisinden utandıım vallahi. Takım, Fenerbahçe karşısında 3-0 mağlup, adamlar yeri göğü inletiyor. Biraz ders almamız lazım.

AYK

Dağcı 09.02.2009 09:55

Taraftarı coşturacak bir amigo eksikliği ortada.

Ayrıca onlarca taraftar gurubuna gerek yok. Birlik olunması gerekiyor.

spidey58 09.02.2009 10:15

Çok haklısınız gardaş.Malesef sivas gençlerinde takımı sahiplenme olayı yok. Maratona bakıyorum hep 40-50 yaşlarında adamlar geliyor, e onlardan da bağırıp tezahürat yapmasını bekleyemezsin ki.Başka bir şehir bu konumda olsun vallahi stad dolup taşar.Yazık vallahi yazık, takım şampiyonluğa hazır ama taraftarımız hala ikinci ligde...

yigido_furkan 09.02.2009 10:18

son macta bazen oyle oldukı Bulent hocanın sesı duyuluyo staddan cıt cıkmıyo olmaz böyle bişey lutfen artık bırılerı bıseyler yapmalı takım şampiyonluga gıdıyo kendı sahamızda rakıp takım taraftarının sesı bizden cok cıkıyo

edebiyatisyen 09.02.2009 10:18

Dün STADYUM PROGRAMI ve TELELİG PROGRAMI taraftar konusunda alay edercesine yorum yaptılar.Valla ben utandım.2 hafta boyunca 1 veya 2 paket zıkkımı az iç de zahmet edip maça gel.
Kocaelisporun sayfasına girdim adamlar seyircimizle haklı şekilde dalga geçiyor.Sadece HAKLISINIZ yazdım.

edebiyatisyen 09.02.2009 10:24

Ayrıca mutlaka maaşlı amigomuz olması lazım.Yoksa SEBOyla olacak iş degil.

burakkova 09.02.2009 10:34

bizim hemşehrilerin çoğu artist kabadayı :D herkes ben ne kalkacam diğerleri kalksın zihniyetinde.. ve acil amigoya ihtiyaç var.. POSTACI ve ŞEKERCİYLE olmuyor bu iş.. onlar gelince çoğu taraftarın ayağa kalkası bile gelmiyor.

izmirliyigido 09.02.2009 10:35

Bence bu işe kulüp yönetimi el koymalı.

Türkiye'de olmayan birşeyi gerçekleştirip, bir amigo grubu kurmalı. Bu grupta hem enstrüman çalan, davul, zil, trompet, zurna çalabilen 10 kişilik bir orkestra (veya kasete doldurulmuş enstrümanla çalınan tazhüratlar) hemde stadda 4 ayrı yerde tek hareketle ortak hareket edebilecek organize olabilecek amigolar olmalı.

Bunu tribünler alışıncaya kadar 1-2 yıl tönetim desteklemeli. Hatta güçlü sanatçılardan destek bile alınmalı (Mustafa Sandal, Kıraç, Ercan Saatçi'den). Beste ve marş yapmaları istenmeli, bunlar CD yapılıp stadda çalınıp herkese öğretilmeli.

Yani Yönetim A C İ L E N el atmalı konuya !.....

AYK

kempes 09.02.2009 10:44

kombine satışında esnafın kapısını çalan yönetim, biletleri maça giden taraftarla buluşturamadı.
yardım olsun diye kombine alan esnaflar (her esnaf değil) maça gitmeye başladı
onlarda ingilteredeki gibi maç boyunca oturuyorlar, taraftar bilinci yok
tezahürat yapanlara da etki ediyorlar, bilmem anlatabildim mi

GokhanTurna 09.02.2009 10:44

[QUOTE=izmirliyigido;475293]Takım çok çok iyi, yönetim çok çok iyi, futbolcular çok çok iyi, hocalarımız çok çok iyi, futbolumuz ve istikrarımız herkesin dilinde ama gel gelelim TARAFTARIMIZ her yerde, herkesin dilinde ÇOK KÖTÜ. Ben inanamıyorum taraftara.

Ne kıymetli mabadınız varmış kardeşim. İlla ki, sıcak kahvede veya evde mi seyredince taraftarlık oluyor. İki gün sonra da ŞAMPİYON olursak (ki inşallah Allah kısmet etmiştir) herkes bu başarıya sahiplenecek.

Bursa'lısı, Ankara'lısı, G.Antep'lisi, Eskişehir'lisi, hatta İstanbul'lusu bu takıma özenirken bizde kıymetini bilmiyoruz. Sadece "Siivas, Siiiivass" demekle taraftarlık olmuyor. Orada tezahürat yapan gençleri "Oturun gardaaşş, göremiyoghh" demekle de olmaz.

Biraz silkelenip kendinize gelin yoksa bu liderliği de, Şampiyonluğu da haketmiyorsunuz bu halinizle. Bir zahmet kaldırın k..nızı da doldurun stadı, alem bir taraftar görsün, bir tezhürat görsün. "[B]Tamam bu Sivas'lılar bu takımı hakediyor[/B]" desin. Uyumayın, UYAANIIIIIIIIIINNNNNNNNN !!!!!.... Yeter artık yav. Vallahi yeter !...

AYK[/QUOTE]

Bu konuşmayı bugün yapmayı planlıyordum sözlerine aynen katılıyorum Yalçın abi. Her yerde sivassporun taraftar rezilliğinden bahsediliyor.Millet oturmaya gidiyor.Sivas sivas,şampiyon sivas diye sezonu tamamlıcaklar olmaz böle tezahuratlar.Taraftar grup liderleri oturup düşünsün marşlar söylenmeye başlasın stadda ateşli görüntüler istiyoruz haydi yiğidolar:mad:

58K_A_L_E_L_İ58 09.02.2009 10:46

1. İstasyon caddesine maç günü ve satini yazan pankart yazalım.
2. çarşı esnafı vitrinlerine maçı hatırlatan yazılar yazsın.
3. bazı esnaflar en azından alışveriş yapalara 1-2 bilet hediye etsin. ( çekiliş yapsın, belli miktarda alışveriş yapana olsun, Şöyleki biz 100 liralık bişey alsak en az 10-15 lira indirim yaptırıyoruz. 100 liralık alışveriş yapana 1 bilet verse, 85-90 liraya satacağı malı 95 liraya vermiş olur)
4. Yönetim ve Sivas'lı yetkililer bazı sanatçılarla konuşsunlar. maç öncesi birkaç şarkı söylesinler.

Benim aklıma gelenler bunlar.

Acil olarak taraftarları trübüne çekmemiz gerek.
Takımımız Şampiyonluğa ilerliyor arkadaşlar. Şaka değil bu gerçekçek.[/QUOTE]

GARDAŞIM SONUNA KADAR KATILIYORUM ÖZZELLİKLE SİVASTA YAŞAYAN TARAFTARLARIMIZIN BU KONU DA DAHA DUYARLI OLMALARINI ÖNEMLE RİCA EDİYORUM

YOK SİZ HALA ŞAMPİYONLUĞA İNANMIYORMUSUNUZ !!!!!

GokhanTurna 09.02.2009 10:52

ya bu yiğido gençlik,merkez tayfa falan boşunamı kuruldu.

İçinizden bi lider seçin marşları gruba ezberletin.
Para Toplayıp davul falan alın
Ateşli görüntüler oluşturun
Konfeti falan bişiler yapın
Oturmayı ve çekirdeği bırakın artık offf off doldum ya

rebelife58 09.02.2009 11:00

çoğu arkadaşa katılıyorum. ÖNETİCİLER GÖRSÜN YAZILARI ARTIK SADECESORUNU DEĞİL HERES ÇÖZÜM YOLUNUDA SÖYLÜYOR.AMİGO VE PROFÖSYONEL TARAFTARA İHTİYAÇ VAR ALT YAPISI KURULMALI
YENİ STAD YAPILIR AMA İÇİ BOŞ OLUR. ÖNCE ŞİMDİKİ STADI DOLDURUN ,BİLETİ UCUZLATMAK ÇÖZÜM DEĞİLDİR

SempaticH 09.02.2009 11:19

ya ben bunu geçen seneden beri yazıyorum bizim millet neden stadyuma gelmemekle inat ediyor halen anlamış değilim kahvede veya başka yerde maçı bedavamı izliyor sanki yokkkk ama olmaz kardeşim şampiyonluğa oynayan taraftar gibi değilde sanki küme düşen taraftarlar gibi hem gelen yok hem de eleştiren çok vay şu olsaydıda vay bu böyle olsaydı gibi sen maça gelmiyorsun bari eleştirme ben diyorumki yeni yapılan stadın hiç gereği yok biz daha bu sdatyumu dolduramıyoruz ki o stadı dolduralım olmaz böle şey lütfen sivasımızın sevgili yiğidoları takımınıza sahip çıkın ve maçlarda yanında olun bakın bazı takımlar şampiyonluk yarışında yoklar fakat stadları ful dolu neden biz 12 bin kişi olamıyoruz neden????

a.yurdakul 09.02.2009 11:34

bilet alıp maça gitmek yetmiyor beyler.arkadaşlardan biri çok iyi noktaya değinmiş 3. ligdeyken daha ateşli taraftarımız vardı.şimdi tribünde bakıyorum.adam bağıracak etrafında kimse bağırmayınca diyoki sadece ben bağırırsam abes bi duruma düşüyorum bende susuyum bari diyo.gerçektende kimsenin bağırmadığı bir yerde bağırmak çok tuhaf oluyo.bence bu arkadaşlar yiğido gençlik taraftar grubunun bulunduğu yere gelirse daha iyi olur.ben şahsen bir maçta sesim kısılmadan dönünce kendimi rahatsız hissediyorum,verdiğim paranın boşuna gittiğini düşünüyorum.GELİN HEP BİRLİKTE YİĞİDO GENÇLİK TARAFTAR GRUBUNUN İÇİNDE MAÇI İZLEYELİM SESİMİZ DAHA GÜR ÇIKSIN.HAYDİ YİĞİDOLAR.şampiyonluk yolunda çok kritik haftalara giriyoruz.bakın 3. takımla fark 6 aldı...

Akartuna58 09.02.2009 11:37

ARKADASLAR TARAFTARLAR MARATONDA BIRLESMESLI !!!!
SEYIRCILER BASKA YERE OLMAZ BÖYLE SEY YA STAD DA SES YOK

BIRSEYLER YAPIN ARTIK !!!

58K_A_L_E_L_İ58 09.02.2009 12:18

[QUOTE=izmirliyigido;475332]

Bence bu işe kulüp yönetimi el koymalı.

Türkiye'de olmayan birşeyi gerçekleştirip, bir amigo grubu kurmalı. Bu grupta hem enstrüman çalan, davul, zil, trompet, zurna çalabilen 10 kişilik bir orkestra (veya kasete doldurulmuş enstrümanla çalınan tazhüratlar) hemde stadda 4 ayrı yerde tek hareketle ortak hareket edebilecek organize olabilecek amigolar olmalı.

Bunu tribünler alışıncaya kadar 1-2 yıl tönetim desteklemeli. Hatta güçlü sanatçılardan destek bile alınmalı (Mustafa Sandal, Kıraç, Ercan Saatçi'den). Beste ve marş yapmaları istenmeli, bunlar CD yapılıp stadda çalınıp herkese öğretilmeli.

Yani Yönetim A C İ L E N el atmalı konuya !.....

AYK[/QUOTE]

YUKARIDA YAZILANLARA LÜTFEEN SEYİRCİ VE SESSİZ KALMAYALIM !!!

izmirliyigido 09.02.2009 12:27

[QUOTE=GokhanTurna;475335]Bu konuşmayı bugün yapmayı planlıyordum sözlerine aynen katılıyorum Yalçın abi. Her yerde sivassporun taraftar rezilliğinden bahsediliyor.Millet oturmaya gidiyor.Sivas sivas,şampiyon sivas diye sezonu tamamlıcaklar olmaz böle tezahuratlar.Taraftar grup liderleri oturup düşünsün marşlar söylenmeye başlasın stadda ateşli görüntüler istiyoruz haydi yiğidolar:mad:[/QUOTE]

Gökhan'cım istiyorlarsa Sivas'ta ki gruplara kendi bestelerimizi, tezahüratlarımızı da göndeririz. Bizim Denizli ve Manisa'ya giderken söylediklerimizi tüm tribünler söylese kıyamet kopar.

Anlayamıyorum bizim kendini taraftar sayan ve sanan zatları.... :mad: :mad: :mad:

AYK

izmirliyigido 09.02.2009 12:28

[QUOTE=Akartuna58;475353]ARKADASLAR TARAFTARLAR MARATONDA BIRLESMESLI !!!!
SEYIRCILER BASKA YERE OLMAZ BÖYLE SEY YA STAD DA SES YOK

BIRSEYLER YAPIN ARTIK !!![/QUOTE]

Canım benim bunun maratonu açığı yok. Bakın Bursasporlulara stadın her tarafı yıkılıyor. YUHHH olsun bizlere, Yuh !....

AYK

GLoBe-Y-Gençlik 09.02.2009 12:33

[B]Lütfen bu takım gavur memleketın takımı degıl sadece senın toprağının takımı bu takımı desteklemeyıpde kımı desteklıyecen.. eller nasıl yapıyorsa sende yap

UYAN SİVASLI[/B]

Cley 09.02.2009 12:37

[B]Maratondakilere alkış bile yaptıramıyoruz. onlardan tezahürat beklemek biraz abes olur.[/B]

Abdullah DuMaN 09.02.2009 12:39

[QUOTE=izmirliyigido;475314]Sivas2ta ki gruplar, dernekler ne yaparalr? Ne işe yararlar? Tamam o gruplarda ki gençlere birşey demiyorum. Onlar 10-15 kişi bir araya gelip bağırmaya çalışıyorlar. Grup liderleri, dernek başkanları ne iş yaparlar abi?

Hiç 5-6 bin kişi bir araya getiremiyorlar? Hiç mi amigoluk yapacak bir adam yok? Hayret edilecek bir durum. Elalemin madarası oluyoruz.

Çok haklısın Abdullah'cım, sessiz sakin sanki 4-5 tane gol yemişiz de yapacak birşeyimiz kalmamış gibi bön bön seyrediyoruz. Bursa seyircisinden utandıım vallahi. Takım, Fenerbahçe karşısında 3-0 mağlup, adamlar yeri göğü inletiyor. Biraz ders almamız lazım.

AYK[/QUOTE]

[B]Eminim Sizler İzmirden İstanbuldan maçı izlerken utanç duymuşsunuzdur
çünki Bizler burada utanç duyduk. Bu takıma bu taraftar yakışmıyor[/B]

atsiz hoca 09.02.2009 12:45

Şampiyonluğa giden takımımız için şampiyonluğa yakışır nitelikte bir pankart yaptıralım,herkes elinden geldiğince yardım yapsın.Artık maçlarımız Lig Tv den canlı olarak veriliyor.Tüm Türkiye'ye mesaj vereceğimiz boyutta bir pankart yaptırıp kameraların çekmek zorunda olduğu bir alana asalım...
Ben Van'da görev yaptığım için elimden para yardımı yapmak geliyor.:(
Sivas'ta bu işin organizasyonuyla ilgilenecek Yiğidolar vardır.Gurbette olanlarda onları maksimum düzeyde desteklemeli.Minimum 10 TL'den katılım olsun.Ve para yatıran herkes konu başlığına gönderdiği tarihi belirtsin ki kimler destek veriyor kimler haybeye konuşuyor anlayalım.Sonuçta 10 TL kimse için büyük bir rakam değildir.Pankart sloganına gelince.2 kelimede şampiyonluğa giden öykümüzü anlatacağız.Beyaz zeminde kırmızı harflerle...

EZBER BOZACAĞIZ!!!

58K_A_L_E_L_İ58 09.02.2009 12:46

[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;475374][B]Eminim Sizler İzmirden İstanbuldan maçı izlerken utanç duymuşsunuzdur
çünki Bizler burada utanç duyduk. Bu takıma bu taraftar yakışmıyor[/B][/QUOTE]

ÇOK ZORUMUZA GİDİYO ÇOKK BİZLER İSTANBULDAN ANKARALARA KOCAELİLERE DIŞARILARA DEPLASMANA GİDELİM SÖZÜM SANA DEİL SİVASTAKİ TARAFTARLARIMIZ 2 LİRALIK MAÇA BİLE GİTMİYOLAR GARDAŞIM

İzmitLi 09.02.2009 12:49

Takım GüzeL Gidiyor Ama TaraFtarıN ßiraz Daha EtkiLi OLması Lazım..

GerçekTen AnadoLudan ßir $ampiyon Çıkması Lazım Artık Ezßerin ßozuLması Lazım..

sinan-58 09.02.2009 12:55

[QUOTE=izmirliyigido;475314]Sivas2ta ki gruplar, dernekler ne yaparalr? Ne işe yararlar? Tamam o gruplarda ki gençlere birşey demiyorum. Onlar 10-15 kişi bir araya gelip bağırmaya çalışıyorlar. Grup liderleri, dernek başkanları ne iş yaparlar abi?

AYK[/QUOTE]

abi yönetim boyle olmasını istiyor kim ne yaparsa yapsın yonetim istemediği sürece değişmez

hursit0658 09.02.2009 12:56

[QUOTE=Dağcı;475316]Taraftarı coşturacak bir amigo eksikliği ortada.

Ayrıca onlarca taraftar gurubuna gerek yok. Birlik olunması gerekiyor.[/QUOTE]

sivas taraftarı koyun mu ki amigo ihtiyacı olsun bir araya gelip tezahurat edilmiyorsa amigo değl başka sorunlar vardır...

İzmitLi 09.02.2009 13:00

Dikkat Çeken ßir İstatistik Var OrtaDa CoşkuLu TarafTar GrupLarının HepsinDe Amiqo Var BenCe Doqru ßir YakLaşım Yapmış Arkadaşım..

existence 09.02.2009 13:01

arkadaşlar konuştukça güzel fikirler ortaya çıkıyor. artık olanlara değilde olacaklara bakalım. Bu türübübnleri dolduracağız Allah ın izniyle.
Yöneticilere sesimizi duyurma vakti geldi artık. Ne kadar Oda başkanı varsa hepsine fax çekelim mail atalım bi şekilde uyandıralım milleti. Gerekirse adam başı 1 bilet fazladan alıp dağıtalım.

atababa111 09.02.2009 13:06

ARKADAŞLAR;BÖYLE BİRŞEYİ TABİKİ KİMSE İSTEMEZ AMA COŞKU VE ARZUYU TARAFTARDA GÖRME AÇISINDAN SÖYLÜYORUM.NE ZAMAN TFF DEN PFDK DAN TRİBÜN OLAYLARINDAN TARAFTAR OLAYLARINDAN CEZA YERSEK O ZAMAN SİVASTAKİ COŞKUYU HİSSETMİŞİZ DEMEKTİR.DAHA STAD TA KUZU GİBİ MAÇ İZLENİYOR.BIRAKIN CEZA YEMEYİ UYKUSU GELİYOR İZLEDİKÇE.

dossie58 09.02.2009 13:10

Bu resimi hazirladim ve imzam olarak kullanicagim. Sizlere katiliyorum.
[IMG]http://farm4.static.flickr.com/3444/3265760707_d7992beb80.jpg?v=0[/IMG]

atababa111 09.02.2009 13:10

BİR DE ÖNERİM VAR.YİĞİDO GENÇLİK GRUBUMUZA;
ARKADAŞLAR KALE ARKASI YERİNE MARATON TRİBÜNÜN TAM ORTASINA KONUŞLANIRSANIZ STADIN SAHANIN TAM ORTASINDAN TÜM SAHAYA HÜKMETMEK DAHA KOLAY VE DAHA COŞKULU OLUR DÜŞÜNCESİNDEYİM.KALE ARKASINDA 50-100 KİŞİYLE KENDİ ARANIZDA BAĞIRMAK YERİNE TAM MARATONDA İNSANLARI BİRAZ OLSUN ZORLAYIP HEVESLENDİREBİLİRSİNİZ.

dossie58 09.02.2009 13:11

[IMG]http://www.makeagif.com/uploads/1234181312/animated.gif[/IMG]

ozurdilerim biraz once yanlis fororaf koydum

omer58 09.02.2009 13:11

sivasta sivail toplum örgütleri ne is yapar hergün saçma sapan basın bildirisi yapmaktan birbirleri ile kavga etmekten baska
sivasta ta bulunduğum süreçte maçlara gittiğimde genç yastakilerin daha az olduğunu görüyorum 30 yasüstü zaten bağırmıyor
M.E.B. ile ortaklasa bütün okullarda belli kontenjanlarda çocuklar stadyum a çekilmeli böle ce dinamik bir taraftar grubu oluşturulur
bunların organizasyon pankart deplasman vs giderleri sehrin zenginleri tarafından karsılanmalı
ben bu konuda yönetimin pasif kalmasını anlamıyorm tamam yasal olarak destek veremezsiniz ama illegal olarak da olsa bi sekilde bu isi bi düzene otutturmamız lazım

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:41.