SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Organizasyonlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=62)
-   -   SİVASSPORUMUZLA SEVGİLİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLAYALIM... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23669)

yener_sahin 10.02.2009 11:04

SİVASSPORUMUZLA SEVGİLİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLAYALIM...

[B]Bursaya gelecek taraftarlara sesleniyorum !!!.[/B]

Gereken desteği toplayıp takımımızla sevgililer günümüzü bursaspor maçında kutlayalım.Onlara güller atıp pankartlar açalım...[B]14 şubatla ilgili [/B]pankart önerisi olanlar buraya yazsın. Yaptırabilirsek destek çıkarsa yaparız....

Eğer kabul görürse kendi hesap numaramı verebilirim. Ortak olarak toplayacağımız para ile güzel ve anlamlı bir pankart yaptırıp, kalan para ile de karanfil alabiliriz.

[B][U]Destek olanlar:[/U][/B]

1- izmirliyigido.......... 10,00 TL
2- fatihozel...............20,00 TL
3- bRsVs..................10.00 TL
4- serhatakti.............10,00 TL
5- kangallı58..............10,00 TL
6-

GLoBe-Y-Gençlik 10.02.2009 11:24

Cevap: SİVASSPORUMUZLA SEVGİLİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLAYA

[QUOTE=yener_sahin;475857]Bursaya gelecek taraftarlara sesleniyorum.Gereken desteği toplayıp takımımızla sevgililer günümüzü bursaspor maçında kutlayalım.Onlara güller atıp pankartlar açalım...14 şubatla ilgili pankart önerisi olanlar buraya yazsın.Yaptırabilirsek destek çıkarsa yaparız....[/QUOTE]

[B][CENTER]yener kardesım guzel bır dusunce tebrıqler[/CENTER][/B]

özgühertaş 10.02.2009 11:37

GÜZELLER İÇİNDEN BİR SENİ SEÇTİM

yener_sahin 10.02.2009 11:48

[QUOTE=özgühertaş;475873]GÜZELLER İÇİNDEN BİR SENİ SEÇTİM[/QUOTE]

bunu bursa her maç söylüyor...

izmirliyigido 10.02.2009 12:33

[QUOTE=yener_sahin;475857]Bursaya gelecek taraftarlara sesleniyorum.Gereken desteği toplayıp takımımızla sevgililer günümüzü bursaspor maçında kutlayalım.Onlara güller atıp pankartlar açalım...14 şubatla ilgili pankart önerisi olanlar buraya yazsın.Yaptırabilirsek destek çıkarsa yaparız....

Eğer kabul görürse kendi hesap numaramı verebilirim. Ortak olarak toplayacağımız para ile güzel ve anlamlı bir pankart yaptırıp, kalan para ile de karanfil alabiliriz.[/QUOTE]

Çok güzel olur canım kardeşim. Anlamlı ve güzel bir pankart yaptıralım. Hemen para toplayalım. Yalnız benim bir fikrim var, sol alt köşesine [url]www.sivasspor.com[/url] yazdıralım.

Yener'cim sen banka hesap numaranı hemen ver. İlk havale benden olacak.

Haydi arkadaşlar destek verelim.

AYK

yener_sahin 10.02.2009 12:36

[QUOTE=izmirliyigido;475911]Çok güzel olur canım kardeşim. Anlamlı ve güzel bir pankart yaptıralım. Hemen para toplayalım. Yalnız benim bir fikrim var, sol alt köşesine [url]www.sivasspor.com[/url] yazdıralım.

Yener'cim sen banka hesap numaranı hemen ver. İlk havale benden olacak.

Haydi arkadaşlar destek verelim.

AYK[/QUOTE]

abi desteğin için çok teşekkür ederim.topladığımız paraya göre pankartı yaptırırız.ayrıca ne yazacağımızda çok önemli.eğer yeterli desteği bulamazsak sadece gül alır atarız.zaten destek [url]www.sivasspor.com[/url] sayesinde geleceğinde onu da yazarız abi.malum dijital olursa biraz külfetli oluyor.ama destek gelmezse ben kendim beze de yazıp yine de götüreceğim..ayrıca destek verecek kişiler [email]yenersahin@live.com[/email] msn adresimi eklesinler onlara banka hesap numaramı ordan vereyim abi...

izmirliyigido 10.02.2009 12:40

[QUOTE=yener_sahin;475915]abi desteğin için çok teşekkür ederim.topladığımız paraya göre pankartı yaptırırız.ayrıca ne yazacağımızda çok önemli.eğer yeterli desteği bulamazsak sadece gül alır atarız.zaten destek [url]www.sivasspor.com[/url] sayesinde geleceğinde onu da yazarız abi.malum dijital olursa biraz külfetli oluyor.ama destek gelmezse ben kendim beze de yazıp yine de götüreceğim..ayrıca destek verecek kişiler [email]yenersahin@live.com[/email] msn adresimi eklesinler onlara banka hesap numaramı ordan vereyim abi...[/QUOTE]

Benden ilk etapta 10,00 TL... Sen bana hesap numaranı bildir kardeşim...

AYK

izmirliyigido 10.02.2009 13:01

Bursa'da, yaşayan Sivas'lı kardeşlerim, destek verin...

Önerisi olan yok mu arkadaşlar.

AYK

fatihozel 10.02.2009 13:42

Yener abı bende bole bır seyler dusunuyordum sitede açıklaman çok ıyı olmus bendende bır seyler cıkar sıvassporumuzu en ıyı sekılde bursada karsılarız ;)

35fulya58 10.02.2009 13:50

Bence de çok güzel olur. Fikirlerinizi bekliyoruz.

fatihozel 10.02.2009 14:01

Bursa macını kac haftadan berı beklıyorum cok heycanlıyım bursa karsısında bır şow yapmamız gerekıyor bendede 20.00 TL yener abı.. İNADINA SİVASSPOR..!!

bRsVs 10.02.2009 14:22

Destek olanlar:

2-bRsVs---10.00tL
3-
katıLımLarı bekLıyoruz...

yener_sahin 10.02.2009 14:23

oraya buraya yazalım biz sivassporu seviyoruz biz kırk yıllık sivasspor taraftarıyız,siz daha çocuk yaştasınız falan filan.sivassporu sevenler bu forumda meydana çıkıyor...

bRsVs 10.02.2009 14:25

YaLancı DünyayLa AçıLdı ArAm, SİVASSPOR'Dan Başka Yokkİ Manitam....!!!

yener_sahin 10.02.2009 16:50

helal olsun yani.koca forumda sivasspora bir gül alacak kimse yok.atla deve istemiyoruz beyler.herkes bir gül de mi alamıyor...yazıklar olsun...

velibircan 10.02.2009 17:01

[B]Bursa'daki Yiğidolar Güzel bir İş İçin Adım Attılar...Bizede Destek VErmek Düşer..Haydi Yiğidolar[/B]

serhatakti 10.02.2009 17:05

10 ytlde benden yener.. inşallah geleceğim bursayada..

kangallı58 10.02.2009 21:21

Destek olanlar:

3- bRsVs..................10.00 TL
4- kangallı58..............10.00 TL

İnadına SİVASSPOR

kangallı58 10.02.2009 21:21

Yener abi destek vercek arkadasların adlarını bi toplayıp yazsana dagınık olmasın

Akartuna58 10.02.2009 21:25

TEK SEVGILIMIZ SENSIN GERISI YALAN

yener_sahin 10.02.2009 21:27

Destek olanlar:

3- bRsVs..................10,00 TL
5- serhatakti.............10,00 TL
6- kangallı58..............10,00 TL

yener_sahin 11.02.2009 09:45

canlanın beyler............................

izmirliyigido 11.02.2009 15:15

Yener kardeşim havale gelmiş mi, bakabildin mi? Bir aksilik varsa haber ver.

AYK

kangallı58 11.02.2009 15:56

hadi beyler ya bu kadarmı yani.yokmu destek verecek yigido.?

yener_sahin 11.02.2009 22:15

Ülkem kardeşime burdan canı gönülden teşekkür ediyorum.Bu konuda beni yanlız bırakmadığı için.İnşallah o gün çok güzel bir gösteri olacak.ve forumda sivasspor sevdalısı kaç kişi olduğu meydana çıkıyor.

yener_sahin 11.02.2009 22:16

[QUOTE=izmirliyigido;476451]Yener kardeşim havale gelmiş mi, bakabildin mi? Bir aksilik varsa haber ver.

AYK[/QUOTE]

abi bügün bursada maça gelecek başka kardeşlerle görüştüm başka işlerle ilgilendim hiç bankaya gidemedim.yarın gidip sana haber edecem.mesaj atar sana durumu bildiririm abi.

zaralı19 12.02.2009 12:02

bende varım yener gardaş 10.00tl

kangallı58 12.02.2009 16:15

[QUOTE=yener_sahin;476640]Ülkem kardeşime burdan canı gönülden teşekkür ediyorum.Bu konuda beni yanlız bırakmadığı için.İnşallah o gün çok güzel bir gösteri olacak.ve forumda sivasspor sevdalısı kaç kişi olduğu meydana çıkıyor.[/QUOTE]

Her zaman yener abi takımımızın gardaslarımızın yanındayız...Hala karar veremedik güL mü Karanfil mi bugünde baktım karanfil daha uygun bence hem güzelde kokuyo :).Kırmızısıda var beyazıda var

izmirliyigido 13.02.2009 16:15

Bu konuda özveriyle çalışıp planladığı şekilde futbolcularımıza çiçek verme organizasyonunu gerçekleştiren Yener kardeşimize teşekkür ediyorum.

Kardeşimizi bu konu da yalnız bıraktınız ya ne diyeyim bilmiyorum ki? Yardım eden arkadaşlara da teşekkür ediyorum.

AYK

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:34.