![]() |
ÇıLGıNLaR 58 Tribünlere Geri Dönüyoruz...
Bazı nedenlerden ve sebeblerden dolayı sezon başından beri Çılgınlar 58 grubu olarak bu sezon Sivassporumuzun hiç bir maçına toplu gidilmedi ve organize yapılmamıştır.Çılgınlar 58 grubu olarak tekrar toplanma kararı almış bulunmaktayız.Eskişehirspor - Sivasspor maçında Kale arkası Havuz tarafı konuk takım taraftarının yanında bulunan tribünde Sivassporumuzu desteklemek için tribünlerde yerimizi alacağız saygıyla duyurulur...
. : :SİNCE 1986 ÇILGINLAR 58 : : . |
Cevap: ÇıLGıNLaR 58 Tribünlere Geri Dönüyoruz...
€skiden €km€k asLanın ağzındaydı...
Şimdi asLanda aç :) 4-2 2-0 |
[QUOTE=Üni-Ç58;476126]Bazı nedenlerden ve sebeblerden dolayı sezon başından beri Çılgınlar 58 grubu olarak bu sezon Sivassporumuzun hiç bir maçına toplu gidilmedi ve organize yapılmamıştır.Çılgınlar 58 grubu olarak tekrar toplanma kararı almış bulunmaktayız.Eskişehirspor - Sivasspor maçında Kale arkası Havuz tarafı konuk takım taraftarının yanında bulunan tribünde Sivassporumuzu desteklemek için tribünlerde yerimizi alacağız saygıyla duyurulur...
. : :SİNCE 1986 ÇILGINLAR 58 : : .[/QUOTE] Hadi kardeşlerim istekleri duydunuz bi adam akıllı siz yaparsınız bu işi. Çoşkulu tribün istiyoruz. Dale cavese:D |
Evet durum ortada birşeyler yapın Çılgınlar58,çünkü sanırım en eski taraftar grubu sizsiniz (:
|
Böyle bir başlık açıp konuyu paylaşmamızın amacı sizlerinde fikir ve görüşlerini almaktır sonucundada net kararımızı verip Eskişehirspor maçında tribünlerde olmaktır...
|
çok iyi olur bize varız sizin yanınızda iyiki dönüyorsunuz
|
eski bir grubun tekrar tribünlere dönmesine sevindim.inşallah en iyi şekilde devam edersiniz.Ayrıca bursa maçına sizden araba kalkacak mı bilen var mı??
|
[B]takım şampıyonluga oynuyor ateşli taraftara ihtiyacı var..... inş çılgınlar stadı ateşler...[/B]
|
[QUOTE=Üni-Ç58;476126]Bazı nedenlerden ve sebeblerden dolayı sezon başından beri Çılgınlar 58 grubu olarak bu sezon Sivassporumuzun hiç bir maçına toplu gidilmedi ve organize yapılmamıştır.Çılgınlar 58 grubu olarak tekrar toplanma kararı almış bulunmaktayız.Eskişehirspor - Sivasspor maçında Kale arkası Havuz tarafı konuk takım taraftarının yanında bulunan tribünde Sivassporumuzu desteklemek için tribünlerde yerimizi alacağız saygıyla duyurulur...
. : :SİNCE 1986 ÇILGINLAR 58 : : .[/QUOTE] olmayacağını biliyorum yinede temenni etmedende geçemiyorum. |
[B][COLOR="Red"]arkadaşlar bu iş böyle olmaz çılgınlar58 ve yiğido gençlik birleşmesi lazım zaten 2 grubu toplasan 500 kişi anca yapar.iki grup birleşsin sonra gruba adam toplayın 500 kişiyle yapılacak iş değil bu, bize taraftar lazım seyirci değil.HEMDE ATEŞLİ TARAFTAR LAZIM[/COLOR][/B]
|
gurup dediğin teksas gibi, kostad gibi, gecekondu gibi, çarşı gibi olur...inşallah bunlara kafa tutacak kadar büyürsünüz...birleşmekten başka çare yok...
|
[QUOTE=muhsin koçak;476182]olmayacağını biliyorum yinede temenni etmedende geçemiyorum.[/QUOTE]
Belki olur be abicim ama böle sadece mac günü toplanmayla bu işler olmaz. Maçtan önce toplanıp ne yapılcak hangi marşlar söylencek planlar yapılır |
COK SEVINDIM GERI DÖNMENIZE YINE STAD DA SES CIKAR AMA ABI
YIGIDO GENCLIK CILGINLAR SIZ SIVASLISINIZ TAKIMINIZ SAMPIYONLUGA OYNIO KARDESSINIZ BIRLESIN !!! BU FIRSAT BIDA GECMEZ ELINIZE PISMAN OLMASSINIZ BENIM GÖRÜSÜM BU YINEDE SEVINDIM DÖNDÜGÜNÜZE |
yine bisey olmaz.. fazla grublarin olmasi zararlidir.. her telden ayri bir ses..
Birlesin.. Birlikten Gucluk Dogar..! |
Tek çare birleşmek arkadaslar bencede ßirLeşin hepimiz aynı topragın insanıyız..
|
Bence de birleşin 3-4 grup olacak bir taraf başka bir şey diyecek bir taraf başka bir şey diyecek.Saçma sapan ses çıkacak staddan.
|
bu tür konulara artık yorum yapmak bile içimden gelmiyor...
ama dayanamayıp tekrar soracağım...bu grupların paylaşamadığı nedir anlamıyorum... bunu birisi açıklasın... ortada rant mı var? lider kim olacak tartışması mı çıkıyor? çok kalabalıksınızda stadda yer mi bulamıyorsunuz? yoksa bilmediğimiz başka birşeyler mi var? biri bunu bize açıklasın... aksi halde herbiri ayrı köşede zaten toplasan 200 kişi ya var ya yok...ses desen çıkmaz, tezahurat desen bilinen klasik kalıplar, organizasyon toplantı yok...ben bu gruplardan bişey anlamadım...biliyorum boş yere yazıyorum...ama dedimya dayanamadım tekrar soruyorum !!! |
biz taraftar degiliz biz sinamaya gider gibi maça gidiyoruz sinamada mısır yiyoruz maçta ise çekirdek maça giderken ne götürüyoruz karton minder su çay sigara vede iki kilo çekirdek bunları bırakıpta kim takımı destekleyecek bencede böyle guruplara ihtiyacımız var bence statdın her köşesinde grup olacak yoksa biz bu işi yapamıyoruz işallah gelirsiniz gardaş çünkü bu yola baş koyduk dönmek yok bekliyoruz tüm sivalıları
|
aslında maratonda bir gruba ihtiyaç var.. biraz para desteği olsa da maratonda ortalığı hareketlendirseniz biraz..
|
zamanla oluşur arkadaşlar sabır sabır..........
|
anadolunun en ateşli taraftarı BURSASPOR:rolleyes: DORUYA DOĞRU
|
Tamam iyide bi' kez yazsan yeterdi.
|
eskilerden kım kaldıkı zaten başarılar goçlar
|
BIZ TEXASI ÖRNEK OLARAK GÖRELIM !!!
ANADOLUDA SIVASI ÖRNEK OLARAK GÖRSÜN TEXASLI ;) |
CILGINLAR KALE ARKASAINI BIRAKIP DA MARATONA GITSENIZ ???
HEM SESINIZI DAHA COK DUYURURSUNUZ HEM BELKI AYAKLANMA OLUR ?? :confused: |
[B][COLOR="Red"]Ali Kardeşim Başarılar Dılerız Allah Yolunuzu Acık Etsın..[/COLOR][/B]
|
Çılgınlar58'in grubunda kaç kişi var ya da diğer taraftar gruplarında bir birleşme ya da gelişme olmazsa bi' fark olmaz yine.Birde bu kale arkası olayı var,maraton çok sakin kalıyor oraya da canlılık getirmek lazım.
|
bence kale arkası gar a blok a gelseniz daha iyi olur . ne kadar kalbalık olursak taraftar grubumuz daha çok ve etkili olur. böyle parça parça taraftar olmaz. bakın ankaragücüne bursaspor tarafftarına. hepsi birlikte bağırıyo . hep birlikte bağırırsak daha iyi desteklemiş oluruz SİVASSPORUMUZ U
|
Tekrar Hoş Geldiniz...............................
|
valla bu takımın ateşli bi taraftara ihtiyacı var bu gercekten statda hissediliyor sivasın çığlığını duyurmamız lazım
|
[QUOTE=Akartuna58;476277]BIZ TEXASI ÖRNEK OLARAK GÖRELIM !!!
ANADOLUDA SIVASI ÖRNEK OLARAK GÖRSÜN TEXASLI ;)[/QUOTE] kardesim biz kimseyi kendimize örnek almayalım örnek alınan olalım niye örnek alıyoruz |
bence SİVASSPOR TAFARTAR GRUBU adında bir grup kurulmalı ve bütün gruplar bu grupta birleşip birlik beraberlik içinde takımı desteklemeli.Ayrılık gayrılık sivaslılara yakışmıyor
|
Öncelikle böyle bir grubun varolması sevindirici.ama şu an itibariyle çılgınlar 58 grubu kaç kişiden oluşmakta tam bilemiyoruz.eskişehir maçında bakalım görelim kaç kişi ve nasıl bir renk katacaklar.bazı arkadaşların birleşin sözüne katılmıyorum çünkü önce bir görmek lazım coşku heyecan katacaklarmı tribüne yoksa 15-20 kişiyle kendi kendilerine ses mi çıkaracaklar.ben çılgınlar 58 grubunun giderek büyüyüp çoğalıp kalabalık organize bir grup olması taraftarıyım.daha sonra bu iki grup yiğido gençlik ve çılgınlar 58 birleşebilir.çok ta güzel olur.ama yinede kale arkalarında coşku katamıyoruz.MARATON TRİBÜNÜN TAM ORTASINA BU 2 GRUBU ALDIKTAN SONRA SAHAYA HÜKMETMEK TE SORUN OLMAZ.
HAYDİ YİĞİDO GENÇLİK HAYDİ ÇILGINLAR 58 |
konusucak cok seyım var ama susmak dusuyor gene bıze...
sadece buraya yazan onlarca kısıye soruyorum ? bırlesın sunu yapın bnu yapın dıyenler ? Sivasspor tribunlerı ıcın ne yaptınız yada o gruplarda neler dondugunu bılıyormusunuz ıcındemısınız ? herkese kolay gelıyor maratona gırın orda ses cok cıkar demek...hala farkında degılsınız sıvas da trıbun yooook uzun zamanda olmaz o yuzden kımse maratona bılet alıp da gırip 90 dakka destek vermez... akıl verenlerı sıvassporda herhangı bır gruba destege cagırıyorum...sanaldan akıl vermekle olmuyor... (diyecem ama içimiz dısımız rant olmus offfffffffoffffff) |
[QUOTE=merkez_emre;477190]konusucak cok seyım var ama susmak dusuyor gene bıze...
sadece buraya yazan onlarca kısıye soruyorum ? bırlesın sunu yapın bnu yapın dıyenler ? Sivasspor tribunlerı ıcın ne yaptınız yada o gruplarda neler dondugunu bılıyormusunuz ıcındemısınız ? herkese kolay gelıyor maratona gırın orda ses cok cıkar demek...hala farkında degılsınız sıvas da trıbun yooook uzun zamanda olmaz o yuzden kımse maratona bılet alıp da gırip 90 dakka destek vermez... akıl verenlerı sıvassporda herhangı bır gruba destege cagırıyorum...sanaldan akıl vermekle olmuyor... (diyecem ama içimiz dısımız rant olmus offfffffffoffffff)[/QUOTE] sevgili kardeşim;sivasta tribünün olmadığını çok iyi biliyoruz.henüz daha 3lü çekmek lay lay çekmek vs nedir bilmeyenler var.ben de diyorumki 2 ayrı grup yiğido gençlik ve çılgınlar 58 az da olsa küçükte olsa bir oluşum.ve bu oluşumları destekleyip bilenler bildiklerini aktarıp sahanın ortasındaki maratona getirebiliriz.hemen olurmu olmaz.ama ne kadar erken yapabilirisek okadar iyi olur sivassporumuz için.tribünler için ne mi yapmışız diye sormuşsun kardeşim.o halde pazar saat 15:00 da lig tv yi aç görürsün belki tribünde bizi.biz böyle sivassporluyuz ve allahın izniyle pazar bursadayız.bir de şunu söyleyeyim gün de sayamadım ama sivassporum kaç defa aklımda tahmin edemezsiniz. saygılarımla Ataman Başpınar İngilizce Öğretmeni-Dil Eğitim Danışmanı |
[QUOTE=atababa111;477200]sevgili kardeşim;sivasta tribünün olmadığını çok iyi biliyoruz.henüz daha 3lü çekmek lay lay çekmek vs nedir bilmeyenler var.ben de diyorumki 2 ayrı grup yiğido gençlik ve çılgınlar 58 az da olsa küçükte olsa bir oluşum.ve bu oluşumları destekleyip bilenler bildiklerini aktarıp sahanın ortasındaki maratona getirebiliriz.hemen olurmu olmaz.ama ne kadar erken yapabilirisek okadar iyi olur sivassporumuz için.tribünler için ne mi yapmışız diye sormuşsun kardeşim.o halde pazar saat 15:00 da lig tv yi aç görürsün belki tribünde bizi.biz böyle sivassporluyuz ve allahın izniyle pazar bursadayız.bir de şunu söyleyeyim gün de sayamadım ama sivassporum kaç defa aklımda tahmin edemezsiniz.
saygılarımla Ataman Başpınar İngilizce Öğretmeni-Dil Eğitim Danışmanı[/QUOTE] gecen sene ankarada 15 kısı cılgınlar 15 kısı yigido genclık ankara 19 mayısda aynı trıbundelerdı kucuk yerde ama orda bıle bırlesmedıler...benım demek ıstedıgım bılmıyorum nerdesınız sıvasda ne olup bıttıgını bılmeden yorum yapmak herkese kolay... |
Ne olup bitiyormuş sivas'ta? Anlata öğrenelim.
|
[B]Hayırlı olsun iyi olur İnşallah...[/B]
|
birleşme falan olacağını zannetmiyorum ve olmazda sivasda grupda yok taraftarda sadece seyirci var burda kimse yanlış anlamsın yazdıklarımı yiğidogençliği görüyoruz şuanda onlar gurup değil demek istemedim allah razı olsun onlardan inşallahda böyle devam ederler. çılgınlar yeniçeriler merkez tayfa 67gtd bunlar sivasın içinde olan gruplardı ben merkez tayfa yeniçerilerin gençleri diyeyim bunlara sempatim ve az da olsa yardımım olmuşdu bu grupdan ümütliydim ama onlarda pes etti etmek zorunda kaldılar. içine girmeyen bilmez kardeşim sivasda rant yok olamazda dedimya içine girmeyen bilemez gruplar neden maça gelmiyor neden deplasman gitmiyor burdan yazması çok kolay bir otobus bursaya kaça gidiyor biliyormusunuz hadi diyelim şu paraya gidiyor sivasdaki gurp içindeki gençler öğrenci yada çalışmıyor parası yok parası kardeşim gariban memleketden geldik unutmayın bir öğrenci babsını yada ağbisinin verdiği bir tost yada yarım ekmek arası parayla mı deplasmana gelecek grup olarak bırakın bunları evet bursa teksas süper çarşı süper hodri meydan süper ama yönetimleri takımına ve taraftarına desdek oluyor onlarda oturmuyor bende burdan diyorumki yönetim bağıran oturmayan bir grubu desdekleyecek desdeklemek zorunda şimdi burdan bazıları diycekki bedavamı girecek bunu diyenler yazımı tam okumamışdır.anlayana yaşayan bilir.
|
[QUOTE=YigidoGenclik38;477134]kardesim biz kimseyi kendimize örnek almayalım
örnek alınan olalım niye örnek alıyoruz[/QUOTE] yok gardas sen beni yanlis anladin TEXASLI YAZMISKI SIVASSPORLU TARFTARLAR TEXASI ÖRNEK ALSIN bende isde cevabi böyle verdim yanlis anlama ölümüne sivassporluyum |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:50. |