![]() |
Çifte Kupa Yakışır
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/baskannn.jpg[/IMG]
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz: "Oynadığımız oyunun karşılığını almanın vakti geldi Ligi ve Türkiye Kupası'nı kazanmak artık şart oldu" dedi... [B]Büyük keyif alıyorum[/B] Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, suskunluğunu bozdu ve iddialı açıklamalar yaptı. Her maçta büyük keyif aldığını ifade eden Otyakmaz, "Ben duygularımı içimde yaşarım. Gollerden sonra tabii ki seviniyorum. Ancak asıl mutluluğu sezon sonuna saklıyorum" dedi. [B]Kimse hayal diyemez [/B] Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda hedefe ulaşacak potansiyele sahip olduklarını belirten Otyakmaz, şöyle devam etti: "Kimse çıkıp buna hayal diyemez. Sivasspor, bu sezon fırtına gibi esiyor ve esmeye de devam edecek. Oynadığımız futbolun karşılığını almanın vakti geldi. İki kulvarda da şampiyon olmamız şart oldu." [B]FotoMaç[/B] |
Cevap: Çifte Kupa Yakışır
İkiside sadece Sivaspor'a Yakışır İki Kupanın da bizim olacağına inanıyorum ben:)
|
[B]Başkanım ağzından bal damlıyor sanki inşallah gerçekleşir bu iş.[/B]
|
mutevaziligin bi anşamı yok gercekleri konusma zamanı gelid kupada ve liğ de iyi durumdayız inşallah alacaz 2 kupayıda
|
[CENTER][CENTER][CENTER][B]Konuşmak senin hakkın Başkan...
Kupalar yakışır Mecnun Başkan... Hak ettin sen bunu, en baştan... Gözlerim dolsun sevinçten yaştan... "Kupa sana çoook yakışıyoooor..."[/B][/CENTER][/CENTER][/CENTER] |
evet ya neden çifte kupa olmasın kı çok güzel olur ama onumuzdekı fener bahce maçı satılmassa eğer bızım şampiyon olmamız çok buyuk ozamn
|
aynen başkanım iki kupada artk ŞŞAAARRRTT
|
insallah bizim olur :D KASADA DOLAR
:D |
ins baskanim agzindan bal damliyor bu sene sivasa bir bayram yasatirsiniz ins:D
|
büyük başkan inşallah her iki kupada bizim olacak...
|
[B][COLOR="Red"]BİZDE BU EKİP OLDUĞU SÜRECE DAHA ÇOK REKORLAR KIRARIZ İNŞALLAH.BİRDE TARAFTARIMIZ ATEŞLİ TARAFTAR OLSA TAMAMDIR BİZİM KİMSE TUTAMAZ ARTIK.[/COLOR][/B]
|
başkanım sen varsınya kupalarıda alırız şampiyonluguda .bunu hakettigimizi düşünüyorum.yeterki sen ol kupanın önemi yok,sen varsan elbet kupalar peşpeşe gelecek.
|
[QUOTE=oguzhan_1616;476340]İkiside sadece Sivaspor'a Yakışır İki Kupanın da bizim olacağına inanıyorum ben:)[/QUOTE]
sampiyonlar ligi olmali ilk hedef. ama sampiyonluk manyak olur. |
allah nasıp ederse sivasspor iki kupayı alabılıcek kapasitede artık aynen baskan kupalar bıze sart oldu artık ?
|
buyuk baskan cok dogru soyledn 2 kupa bize cok yakisir
|
[B]İnşallah başkanım! diğer takımların oynadıkları futbola bakınca umutlanmamak elde değil.[/B]
|
Sen hiç merak etme başkan bunu sadece SİVASSpOR başarır
|
Önce Türkiye Kupası,sonra şampiyonluk kupası,sonra da doğal olarak süper kupa.En sonunda da Şampiyonlar ligi kupası...
|
Buyuk camianin buyuk baskanina da ancak bu aciklamalar yakisirdi
baskanim seninle ne kadar gurur duysak azdir gerek sizin gerek hocamiz bulentin ve gerekse futbolcularimizin durusunuz ve onurunuz bizi dahada buyuk dusunmeye yoneltiyor bir sivasli olarak size olan guvenimi tekrar yinelerken dualarimi eksik etmiyorum insallah hedeflere ulasiriz hep beraber bu mutlulugu paylasiriz |
avrupadan (sampiyonlar ligi veya uefa kupasi - ikisi de iyi) alacagimiz kupayi unutmus bizim baskan :P:P
|
baskanimiz nederse oolur okadarrr
|
inşallah her iki kupayı da alırız ama en önemlisi lig...
|
İŞALLAH SAYIN BAŞKAN TEMENNİMİZ AMA ENEZ ŞAMPIYONLUK İKİSİNİ NASIL GÖTÜRECEİZ BÖYLE BİLMİYORUM AMA ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
|
2 kupada bizim olacak ve ben de sezon sonunda bizans fomalarını arkadaslarla atese verip yakacağız!! çok zevkli olacak :D
|
ZORU BASARIRIZ AMA İMKANSIZ BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR :) çILgInPusatLar
|
yok etmenin kolaylığını yaşayacağına var etmenin zorluğunu yaşa sivaslıya da buyakışır
|
NEDE GÜZEL SÖYLEMİŞ BAŞKANIMIZ..BİZİM HİSLERİMİZE NE DE GÜZEL TERCÜMAN OLMUŞ. ALLAH İŞİNİZİ RAST GETİRSİN. VALLAHİ ÇOK GÜZEL OLUR İKİ KUPANINDA SİVASA GELMESİ.
SİVASSPOR EN İYİSİ ŞU ANDA SÜPER LİGDE..BAŞKA İYİDE YOK. |
BİZ SABIRLIYIZ! BİZ BEKLİYORUZ! YAVAŞ YAVAŞ YOLUMUZDA YÜRÜYORUZ
ONUNUDA SIRASI GELECEK |
sadece imansizlar umutsuzluga kapilir imanli sabirla bekler.
|
eğer bu futbolla devam edersek allahın izniyle çifte kupa olmasada en az birini müzemize götüreceğimize inanıyorum tabiiii bu tüm sivaslıların el birliğiyle ve desteğiyle gerçekleşecek
|
[QUOTE=diego lugano;476770]eğer bu futbolla devam edersek allahın izniyle çifte kupa olmasada en az birini müzemize götüreceğimize inanıyorum tabiiii bu tüm sivaslıların el birliğiyle ve desteğiyle gerçekleşecek[/QUOTE]
siz derken fb'den bahsediyorsun sanırım.iyide biz sivaslılar sadece SİVASSPORUMUZU destekleriz.sana yanlış öğretmişler sanırım.Biz fb kupa kazansın diye destek vermeyiz. |
[B]Başkanım az ve öz konuşuyorsun her zaman ne diyelim gene dedin diyeceğini...[/B]
|
helal olsun başkanım inşallah şampiyon oluruz
|
Büyük başkanım biz artık o dedikleriniz olmasada mutluyuz çünkü bir Anadolu devrimi yaşattık tüm Türkiye ye siz bizim gönlümüzde en büyk yeri aldınız çoktan inşallah dediklerinizde olur Allah'ın izni ile...
|
Zoru severiz. Buraya kadar gelen takim iki kupayi neden kaldirmasin yeterki inanmak gerekir. Insallah iki dalda da basarimizi gösterecegiz
|
Sevgili Yiğidolar, Sivassporumuzun, Başkanımızın, Yönetimimizin, Hocamızın ve futbolcularımızın kıymetini çok çok iyi bilelim. Bakın bizim yerimizde olmak için kimler can atıyor. Buyurun Bursaspor Başkanı'nı dinleyin:
İBRAHİM YAZICI-Bursaspor Başkanı Sivasspor'un yerinde biz olmalıydık Bursaspor'un başarıya ulaşamaması Bursa'ya yakışmıyor. Potansiyeline baktığımızda esasen Trabzonspor ve Sivasspor'un yerinde olması gereken Bursaspor'dur. Ama birlik beraberlik sağlanamadığı için başarı gelmiyor. Bursa "üç büyükler"den sonra gelen ilk takım olmalıdır. Ne var ki maddi sıkıntı yaşamadığı bir dönem yok. Başarısızlığın en büyük nedeni bu. Kalıcı gelirlere ihtiyaç var. Bursa bir kere başarıyı yakalasa bir daha bunun altına düşmez. 1988-92'deki ilk başkanlık dönemimde kulübü rakipsiz yönettim. Çok güçlü bir altyapımız vardı. İkinci ligdeki takımız birinci lige yükseldi ama yasalar izin vermedi. Sonra kulüp düşüş yaşadı. Kent sahip çıkmadı. Muhalifler seçilmiş yönetime destek olmuyor. Kulüp 20-25 milyon lirayla dönüyor. Halihazırda 25 milyon lira borç var. İyi sonuçlar iyi transferlere bağlıdır. Bursa, yerel seçimleri fırsata çevirip başkan adaylarını kulübe kalıcı gelir kaynakları sağlayacak taahhütler altına sokmalıdır. Bursaspor için kentte birlik sağlanırsa bütçemiz dört büyüklerden aşağı kalmaz. Yeni stadın yine aynı yerde yapılmasında kent hemfikir ve bu sene mutlaka kazma vurulacak. Referans Gazetesi |
ins baskanim sezon sonunu bekliyip gorucez
|
[B]ya yakışmaz mı ya başkanım mükemmel olur yer yerinden yıkılır...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:01. |