![]() |
Futbolculardan Kısa...Kısa...
[B]Hayrettin haftaya masaya yatacak[/B]
Sivassporlu Hayrettin'in gelecek hafta ameliyat olma zorunluluğu bulunduğu ifade edildi. Doktorlar, genç oyuncunun 20-25 gün içinde tekrar takıma dönebileceğini belirttiler. Öte yandan takımda Musa, Murat, Abdurrahman grip oldu. [B]Tum sakat döndü[/B] Kamerun Milli Takımı'nda da görev yapan Tum'un, ayak bileğinden sakatlandığı öğrenildi. Teknik direktör Bülent Uygun, oyuncunun son durumuyla ilgili olarak yardımcısı Sefer Yılmaz'ı görevlendirirken, golcü oyuncunun Bursa maçına gitmeyeceği belirtildi. [B]Kamanan: Beni izleyin[/B] Sivas'ın yeni transferi Fransız Kamanan henüz uyum devresinde olduğunu, yakında çok daha iyi futbol oynayacağını söyledi. Genç oyuncu, "Taraftarımızdan 3-4 hafta süre istiyorum. Her maçta gol atacağım" dedi. [B]FotoMaç[/B] |
Cevap: Futbolculardan Kısa...Kısa...
Allah yardımcımız olsun. Eksik çok milli maçlarda olanlarda var yandık valla.
|
kamanan atar sivas 1-0 alır ama içime bilica atcakmıs gibi doğuyo
|
bizim takımda hepsi birbirinin yerini dolduruyor o yuzden güveniyoruz onlara.
|
[B]Şimdiye kadar geriden gelenler yerine oynadıkları oyuncuları hiç ama hiç aratmadılar,yine öyle öyle olur.[/B]
|
[QUOTE=kerami58;477338]bizim takımda hepsi birbirinin yerini dolduruyor o yuzden güveniyoruz onlara.[/QUOTE]
bende katılıyorum bende güveniyorum bende inanıyorum! |
Ha bi Tumun eksikliği vardı o da oldu. Allah yardım etsin . şans ta yanımızda değil
|
kamamnan atar sivas alır bu maçı bana gore
|
bol gollü gececeğinden eminimde içimden beraberlik gibi geciyor..2-2 fln ama inş SİVAS kazanır:)
|
ZOR OLSADA KAZANACAGIZ BU MAÇIDA.BİZ ŞAMPİYONLUGA GİDEN TAKIMIZ.
|
[B]Hayrettin'in neden bu kadar uzun sürdü sakatlığı bir kaç hafta denilmişti epey oldu buna bir açıklma getirilse...[/B]
|
[COLOR="Olive"][B]hayrettin sakatlıgı neden bu kadar sürdü ins en yakın zamanda gelir
tum eski takımına ilk macta gol atmıs tı bu macta olması bizim icin bir artı olabilirdi kamanan bu mactada oyununu daha güzel bir sekilde sahaya yansıtacak sanıyorum[/B][/COLOR] |
kazanmak icin once sitresi uzerimizden atmamizlazim akilli ve sakin dikkatli bir sekilde oynarsak kazanacagimiza inaniyorum BASARILAR YIGIDOM.
|
KAMANAN BÜTÜN YİĞİDOLARIN VE TARAFTARIN UMUDU SENDE İŞİN ZOR KİMİ SAKAT KİMİ KIRMIZI KARTLI KİMİ KARIŞIK SANA KALDI İŞ HADİ BU MAÇ'TA SANA YAKIŞIR GOL YENİ YİĞİDO KAMANAN
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:37. |