![]() |
Futbolcular Ne Dedi?
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/sivas_toplusevinc.jpg[/IMG]
Sivassporlu Murat Erdoğan ve Musa Aydın maçla ilgili görüşlerini dile getirdi.. Sivasspor'un yeni transferi [B]Murat Erdoğan[/B], Bursaspor karşısında alınan 1 puandan memnundu. Karşılaşma sonrası Lig TV mikrofonlarına konuşan Murat Erdoğan, "Böyle güzel bir takımda oynamak herkese nasip olmuyor. İlk başta biraz heyecanlandım ama zaman geçtikçe takıma güzel ısındım. Biz lider olduğumuz için diğer takımlar bize karşı iyi motive oluyor. Buna rağmen Bursa deplasmanından puan çıkartmayı bildik. Bursa maçı bizim için kırılma maçıydı. Bir puan bizim için sevindirici oldu. Şimdi Beşiktaş-Trabzon maçını bekliyoruz. Yarışta ne kadar az takım olursa bizim için o kadar iyi olur. Bu yüzden, bugün Trabzon'dan yanayız ama öncelikle kendi işimize, maçlarımıza bakacağız." ifadelerini kullandı. Sivasspor’un başarılı futbolcusu [B]Musa Aydın[/B], deplasmanda Bursaspor’dan alınan 1 puanın başarı olduğunu söyledi. Musa, LİG TV mikrofonlarına: “1–0 yenik duruma düştük, beraberliği yakaladık. Güzel bir maç oldu açıkçası. Sahanın zemini bizi zorladı. Bursa’ya yakışmayan bir zemin vardı. O kadar karlı bir hava da yoktu ama zemin çok kötüydü. Umarım kısa zamanda düzeltirler bunu. Bursaspor gibi zorlu bir takımdan deplasmanda 1 puan aldık. 1 puan kötü değil. 1 puan aldığımız için üzüntülü değiliz. Bu akşamki Trabzonspor – Beşiktaş mücadelesinde kim kaybederse kaybetsin yara alacak. Bizim için hayırlısı neyse o olsun.” şeklinde konuştu |
Cevap: Futbolcular Ne Dedi?
bjk yenerse ya da maç(bjk-ts) berabere biterse bizim için iyi olacak
|
Murat Erdoğan Trabzondan yanayız demiş ama bence bugün Beşiktaşın alması gerek,çünkü Trabzon alırsa lider olacak ve İnönüde kazanmanın etkisiyle puan kaybetmeleri zorlaşabilir ileride.Ama Beşiktaş alırsa hem biz liderliğimizi devam ettiririz,hem de zaten Beşiktaş haftaya deplasmanda yine puan kaybeder ve yine uzaklaşır şampiyonluktan ((:
|
musa aydın demişki saha kötüydü bursaya yakışmayan bir saha vardı.... 3 hafta önce aynısını türkiyenin en büyük kulübü GALATASARAY'ın futbolcuları söylediğinde hemen mazerete bak gibisinden şeyler yazmıştınız... aynısı başınıza gelince anlıyorsunuz sanırım 3 puanı nasıl kazandığınızı.....
|
Murat Erdoğan hem dogru söylemis hem de bana göre yanlıs sampiyonlukta rakip sayısı azalması dogru ama yanlıs olan liderliğin gitmesi onların avantaj yakalaması yakınlarda sivasspor-fenerbahçe maçıda var
|
geçen 50 senede olduğu gibi tekrar 4 büyükler şampiyon olack zivazspor 5.büyük o-la-ma-ya-cak bunu aklınıza sokun..
|
[QUOTE=avrupafatihi900;478005]geçen 50 senede olduğu gibi tekrar 4 büyükler şampiyon olack zivazspor 5.büyük o-la-ma-ya-cak bunu aklınıza sokun..[/QUOTE]
[B]Çok doğru söylemişsin, 4 büyük 5 büyük diye birşey yoktur. Ne ola ki bu ortaya karışık istanbul dönme hayatımı, Tek büyük vardır, Oda SİVASSPOR:D[/B] |
trapzon bjk yenerse trapzonu tutmak zor olur
|
ayrıca lafı stediğini gibi şeklendirmekte üstünüze yok ben 4 byük 5 büyk yok diye bişe demedim dedimi 5. büyük olamayacakınız demekkis ende biliyosunki olamayacağınızı hemen lafı anlamak istediğin yerden anlamak sitediğin gibi anlamışsın
|
[QUOTE=avrupafatihi900;478009]size zatn ancak böyle terbiyesiz kelimeer yakışır dönme felan.... sivaslı değilmisiniz hepiniz aynısınız.... bu yüzden dostunuz yk[/QUOTE]
[B]Hayrola ulTRAVESTİ lik ağırmı geldi, Adam olan,girdiği yerde adabı ile spor muhabbeti yapar. Önce saha şartları ağır olduğu doğrudur.Ama sahaya çıkınca mazaret kabul etmez futbol. Eğer futbol dışında yorum yaparsan aynı cevabı uslubu ile alırsın,adam gibi katılımcı olursan adamlık görürsün.[/B] |
fakat sivasspırlu futbolcular deyince mazeret kabul ediyor futbol nedense şu yorumu yapan musa yerine galatasaraylı herhangi bir futbolcu yazsa idi mazerete bak sha kötüydüm diyor gibisinden yorumlar yapmayacakmıydınız içinizden gçeni yazmanızı istiyorum ....
|
ayrıca sivaslı birine sizin gibi argo konuşmak yakışmıyor yanınızda sizin fikirlerinizi paylaştığımızda dostunuz paylaşmadığımızda düşmanınız olmamalıyız... hoşgörü nerde kaldı o zaman bu forumda herkes sivasspor ne kadar mükemmel ne kadar süper derse ne anlamı kaldıki
|
[QUOTE=avrupafatihi900;478014]fakat sivasspırlu futbolcular deyince mazeret kabul ediyor futbol nedense şu yorumu yapan musa yerine galatasaraylı herhangi bir futbolcu yazsa idi mazerete bak sha kötüydüm diyor gibisinden yorumlar yapmayacakmıydınız delikanlı gibi içinizden gçeni yazmanızı istiyorum ....[/QUOTE]
Bak bu siteye üye olmuşsun iyi hoş ama üye olma amacını anlamış değilim,burda ortalığı karıştırmaya hiç uğraşma çünkü karışmaz ((: Musa saha kötüydü bu yüzden puan kaybettik dememişki,saha kötüydü demiş yani puan kaybını sahaya bağladığı falan yok.Kafandan senaryo yazma.Sen hala geçen haftalarda kalmışsın anlaşılan,biz yolumuza devam ediyoruz,unuttuk bile sizi ((: Siz gidin Sivas ve Kayseri maçından sonra Antalya maçındada kural hatası var diye başvuru yapın. |
HEM BULENT HOCA HEMDE FUTBOLCULARIMIZ BERABERLIGE SEVINIYOR BU NASIL SAMPIYONLUGA OYNAMAK KIMSE KUSURA BAKMASIN AMA BU NE PEHRIZ BU NE LAHANA TURSUSU BERABERLIK ICIN GITTIGIN MACTAN YENIK DONERSIN VELHASIL OYLEDE OLUYORDU DUA EDELIMKI KAZA GOLU GELDI
LUTFEN UMITLERIMIZI BOSA CIKARMAYIN BERABERLIGE OYNAMAK SIVASSPOR A YAKISMIYOR DAHA BIRCOK ZOR MACIMIZ VAR BURSADAN COK DAHA ZOR O HALDE SAMPIYONLUK HAYALMI LUTFEN BIR CEVAP BEKLIYORUM |
[QUOTE=avrupafatihi900;478014]fakat sivasspırlu futbolcular deyince mazeret kabul ediyor futbol nedense şu yorumu yapan musa yerine galatasaraylı herhangi bir futbolcu yazsa idi mazerete bak sha kötüydüm diyor gibisinden yorumlar yapmayacakmıydınız delikanlı gibi içinizden gçeni yazmanızı istiyorum ....[/QUOTE]
[B]Hayır ben mazeret kabul etmem. Futbolcu o sahaya çıkınca,çamurda olsa,yağmurda olsa,karda olsa oynayacak. Eğer dışardaki bir vatandaşın bir yılda kazandığını,bir maçta kazanıyorsa o futbolcu,o görevi yapmak zorunda, mazarete sığınmaması gerekmektedir.[/B] |
bence murat erdogan savunmada iyi ama hücumda etkisiz kaldi
|
[QUOTE=SEVDAMSIN58;478019]HEM BULENT HOCA HEMDE FUTBOLCULARIMIZ BERABERLIGE SEVINIYOR BU NASIL SAMPIYONLUGA OYNAMAK KIMSE KUSURA BAKMASIN AMA BU NE PEHRIZ BU NE LAHANA TURSUSU BERABERLIK ICIN GITTIGIN MACTAN YENIK DONERSIN VELHASIL OYLEDE OLUYORDU DUA EDELIMKI KAZA GOLU GELDI
LUTFEN UMITLERIMIZI BOSA CIKARMAYIN BERABERLIGE OYNAMAK SIVASSPOR A YAKISMIYOR DAHA BIRCOK ZOR MACIMIZ VAR BURSADAN COK DAHA ZOR O HALDE SAMPIYONLUK HAYALMI LUTFEN BIR CEVAP BEKLIYORUM[/QUOTE] [B]Şampiyonluk paralosı ile gidilen bu yolda muhakkak ki her kaybedilen puan üzücüdür.Bakınız dün GS antalya'da ummadığı bir mağlubiyet aldı.Bu liğ çekişmesi bol zor bir liğtir.Kolay maç yoktur. Önemli olan,Takım ruhunu ve desdeği sonuna kadar vermektir.[/B] |
sayın albina sizi bu yorumunuzdan ötürü kutluyorum ve son yorumumda sizi yazdıklarımın arasına dahil etmediğimi bilmenizi istiyorum
|
Arkadaşım sende insanı çileden çıkarma,madem geldin foruma adam gibi yorumlar yap biz de adam gibi güzel güzel tartışalım.
|
[QUOTE=avrupafatihi900;478022]sivas gibi bir ilden kültür kazanamamış sokakta büyümüş ağızlarından küfür düşmeyen insanların forumunda da sizin gibi birini beklemek beni şaşırtmadı lostie58... sonuçta sivaslısınız yani ne beklemelyiz[/QUOTE]
sen kimsin ya siteye girden bizim insanimiza laf atiyorsun ******** senin gibi soyu sopu belli olmayanlar yüzünden anadolu takimlari hep geride kaliyor it. |
Arkadaşım sonuçta sivaslısınız yani ne beklemeliyiz lafı küfürden daha ağır bir hakarettir.
|
kardeşm adam gibi ol diyorsun yazdığım yorumlar içinde sizin gibi koyulmuş ultravesti vs vs yorumlar görüyorsanız yerden göğe kadar haklısınız ama bunları yazan sizsiniz ....
|
bozkurt187 biz yorum yazıyoruz diyemi şampiyon olamıyorsunuz güldürmeyin beni şimdi şampiyon olamazsanız ersiniz yorum yazanlar yüzünden olamadık
|
[QUOTE=avrupafatihi900;478000]musa aydın demişki saha kötüydü bursaya yakışmayan bir saha vardı.... 3 hafta önce aynısını türkiyenin en büyük kulübü GALATASARAY'ın futbolcuları söylediğinde hemen mazerete bak gibisinden şeyler yazmıştınız... aynısı başınıza gelince anlıyorsunuz sanırım 3 puanı nasıl kazandığınızı.....[/QUOTE]
kardesim sizi eze eze yendik eze eze siz kimsiniz lan aldiginiz futbolcular bile cürük cikiyor iki gün sonra sakatlaniyor ya, eziksarayli seni. |
şuan gol kralı kim kardeşim milan baros asist kralı kim kardeşim cassio lincoln ligde en çok gol atan takım kim kardeşim galatasaray o zaman neresi çürük bu tkımın avrupada yoluna devam eden tek takımda galatasaray siz şimdi bordoaux u destekleriniz
|
[QUOTE=avrupafatihi900;478005]geçen 50 senede olduğu gibi tekrar 4 büyükler şampiyon olack zivazspor 5.büyük o-la-ma-ya-cak bunu aklınıza sokun..[/QUOTE]
beyinsiz kiskanma yakinda senin memleketinde lider olur ama 3. ligde olur |
ben istanbulluyum kardeşim emlektim zaten 50 senedir lider olamayanlar düşünsün
|
biz trabzon beraber kalsın beşiktaş yensin yada berabere bitsin gibi yorumlar edersek biz şampiyonluğu istemiyoruz demektir
lidere yakışanı yapmalıyız saldırmalıyız saldırmalıyız saldırmalıyız |
[QUOTE=avrupafatihi900;478038]şuan gol kralı kim kardeşim milan baros asist kralı kim kardeşim cassio lincoln ligde en çok gol atan takım kim kardeşim galatasaray o zaman neresi çürük bu tkımın avrupada yoluna devam eden tek takımda galatasaray siz şimdi bordoaux u destekleriniz[/QUOTE]
İşte bu övündüğün takımı 3 maçta 3 kez darmadağın ettik ya biz hani,işte senin şuanki karın sancın bundan ((: |
[QUOTE=avrupafatihi900;478009]size zatn ancak böyle terbiyesiz kelimeer yakışır dönme felan.... sivaslı değilmisiniz hepiniz aynısınız.... bu yüzden dostunuz yk[/QUOTE]
dostu olanlari gördük hep yari yolda birakildilar gülüm, biz kendi basimizada yürürüz sizin gibi adnan dedeye ihtiyacimiz yok. |
[QUOTE=albina58;478024][B]Şampiyonluk paralosı ile gidilen bu yolda muhakkak ki her kaybedilen puan üzücüdür.Bakınız dün GS antalya'da ummadığı bir mağlubiyet aldı.Bu liğ çekişmesi bol zor bir liğtir.Kolay maç yoktur.
Önemli olan,Takım ruhunu ve desdeği sonuna kadar vermektir.[/B][/QUOTE] DESTEGIMIZDE BIRSEY DEGISMEDI TAKIMI BIRAKIYORUZ FALAN DEMEDIM FAKAT BURSA'YA BERABERLIGE GIDERSEK KIMI YENMEYE GIDECEZ NEDEN GUCUMUZUN FARKINA VARAMIYORUZ SIVASSPOR ICIN BURSA COK GUCLU BIR RAKIP DEGIL LUTFEN ABARTMAYALIM BUNU NIYE FUTBOLCULARA KORKU AŞILANIYOR BANA GORE SIVASSPOR COK GUCLU TAKIM AMA BUNUN FARKINDA DEGIL OZELLIKLE BU HAFTA PUAN KAYBETMEMEMIZ GEREKIRDI HERSEYE RAGMEN INSALLAH BUNDAN SONRA GALIBIYET ICIN CIKARIZ SAHAYA |
turkcell super ligin lideru bu sivassa bursasporda barcelona ozaman resmen sıvas yarı sahasında oynandı mac..verılmeyen penaltılar sivasın şansıyla attıgı gol bugun bursa mutlak galıbıyeti kacırdı..tebrık edıyorumm ertugrul saglami helal olsun cok ıyı takım olmus bursaspor...
|
SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR.
HER LAFA VERİLECEK BİR CEVABIM VAR .LAKİN; BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE- BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE... MEVLANA |
[QUOTE=avrupafatihi900;478011]ayrıca lafı stediğini gibi şeklendirmekte üstünüze yok ben 4 byük 5 büyk yok diye bişe demedim dedimi 5. büyük olamayacakınız demekkis ende biliyosunki olamayacağınızı hemen lafı anlamak istediğin yerden anlamak sitediğin gibi anlamışsın[/QUOTE]
lan gundi sen kimsin def ol git su siteden |
lostie demişki 3 maçtada darmadağın ettik kardeşim bilmiyorsan yaayım 1 maç kazandınız o da galatasarayı ilk yendiğiniz maç öteki ikisi berabere bitti
|
[QUOTE=TxS63;478045]turkcell super ligin lideru bu sivassa bursasporda barcelona ozaman resmen sıvas yarı sahasında oynandı mac..verılmeyen penaltılar sivasın şansıyla attıgı gol bugun bursa mutlak galıbıyeti kacırdı..tebrık edıyorumm ertugrul saglami helal olsun cok ıyı takım olmus bursaspor...[/QUOTE]
Açıkçası bugünki maçta Sivas gerçekten kötü top oynadı,ama sivas hep böyle oynamıyor.Bu yüzden lider zaten ;) |
bozkurt187 noldu işine gelmeyince çirkefleşmeye başladın zorunamı gittii yazdıklarım
|
[QUOTE=avrupafatihi900;478016]ayrıca sivaslı birine sizin gibi argo konuşmak yakışmıyor yanınızda sizin fikirlerinizi paylaştığımızda dostunuz paylaşmadığımızda düşmanınız olmamalıyız... hoşgörü nerde kaldı o zaman bu forumda herkes sivasspor ne kadar mükemmel ne kadar süper derse ne anlamı kaldıki[/QUOTE]
kardesim sen manyakmisin lan cik git su siteden |
[QUOTE=avrupafatihi900;478049]lostie demişki 3 maçtada darmadağın ettik kardeşim bilmiyorsan yaayım 1 maç kazandınız o da galatasarayı ilk yendiğiniz maç öteki ikisi berabere bitti[/QUOTE]
Şöyle dersem daha açık olur sanırım.Kupadan sizi eledik ve ligdede 3 puanı aldık (: |
[QUOTE=candayanmaz58;478041]biz trabzon beraber kalsın beşiktaş yensin yada berabere bitsin gibi yorumlar edersek biz şampiyonluğu istemiyoruz demektir
lidere yakışanı yapmalıyız saldırmalıyız saldırmalıyız saldırmalıyız[/QUOTE] VAROL HEMSEHRIM AYNEN KATILIYORUM BURSAYA BERABERLIGE GIDILIRMI GIDILIRDE SOYLENIRMI SOYLENIRDE SEVINILIRMI BIZE YAKISMIYOR BIZ HER MACA GALIBIYET ICIN CIKMALIYIZ |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:06. |