![]() |
Bilet Fiyatları Açıklandı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bilet.jpg[/IMG]
Fenerbaçe'nin Turkcell Süper Lig'in 22. haftasında Sivasspor ile yapacağı maçın bilet fiyatları açıklandı.. Sarı-lacivertlilerin, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 28 Şubat Cumartesi günü Sivasspor ile yapacağı maçın bilet fiyatları tribünlere göre şöyle: Telsim ve Migros kale arkası tribünler: 44 TL Fenerium üst H-I blok: 88 TL Fenerium üst E blok: 132 TL Fenerium alt G blok: 143 TL Fenerium alt B-F blok: 195 TL Fenerium alt C-E blok: 215 |
Cevap: Bilet Fiyatları Açıklandı
bu bılet fıyatları bızde olsa hoplarlar bu kadar fıyat olurmu falan dıye bune abı krız var dıyoruz adamların cektıgı fıyatlara bak ya yıne bız 44 tl den izleyecegiz ama herkese yazık sıvasta en onemlı maçta bıle bu fıyat olmadı bıletler adamlar gelıyo paşa paşa 10 tl ye izleyip gidiyor.Kendini büyük diye adlandıranların maçlarında fıyatlar 50 tl olması lazım en az...
|
Sivasspor-Eskişehirspor mac topigine 3 kere yazdım bi allahın kulu zahmet edip cvp yazmadı deplasman tribunu fiyatınız ne kadar
|
[B]Ist takimlari bunu her zaman yapiyorlar bu sefer yine patlama yapmis
44tl nin acisini galibiyetle cikaracagiz insaallah[/B] [QUOTE=adıge26;478868]Sivasspor-Eskişehirspor mac topigine 3 kere yazdım bi allahın kulu zahmet edip cvp yazmadı deplasman tribunu fiyatınız ne kadar[/QUOTE] [B]bilet fiyatlari aciklanmadi ama bizim yönetim genelde rakipden 10TL aliyor biz bazi takimlar gibi adami soymuyoruz[/B] |
[B][COLOR="Blue"]bizim hendi evimizdeki rakip takımların bilet fiyatlarına bakın birde kendi yaptıklarına bakın hele inşallah bu 44 tl,nin acısını çıkaracağız.ben olsam bundan sonra böyle yapanlara bende aynı fiyatta verirdim ama biz sivas olarak misfirpervirlik olarak tanınan olduğumuz için bilet fiyatlarında yükseltemiyorar bence [/COLOR][/B]
|
[QUOTE=adıge26;478868]Sivasspor-Eskişehirspor mac topigine 3 kere yazdım bi allahın kulu zahmet edip cvp yazmadı deplasman tribunu fiyatınız ne kadar[/QUOTE]
10 TL ADAMIN GÖMEMİŞLERDİR OLABİLİR KUSURA BAKMA |
biletler gerçekdende pahalı ama sivasımız için değer;)
|
utanmaz herifler düz hesap 50 yapsaydınız.
|
fenerbahce seyircisi karsininda kendimizi utandirmayalim biletlerin fiyatini tartisacamiza gidip nasil tezavrat yapabiliriz onu dusunmeliyiz anlar sanpiyonluga oynamiyo biz oynuyoruz.
|
fenerbahce nasil kazanacak baska turlu :):) para dagitmasi lazim oynamayan yada oynamayi bilmeyen oyunculara
|
[B]Niye tepki gösteriyorsunuz ki arkadaşlar,koskoca derbinin fiyatı ucuzmu olacaktı?[/B]
|
saraçoğlu her maçta doluyor
ancak bu maçta bilet fiyatlarını biraz daha fazla tutmaları lazımdı çünkü lider takım ve şampiyonluğun en güçlü adayıyla oynayacaklar |
[B]66 milyon olmadigina dua etmek lazim :P Avrupa kupalarinda ve derbilerde 66 milyon oluyor...Futbol bir ticarethane neticede.. O fiyatlara o tribun her hafta doluyor..Bi sey diyemeyiz...[/B]
|
Fenerbahçe'ye zengin yöneticileri tarafından para yağarken,lisanslı ürünleri yurdun dört bir yanında satışa sunulurken ve birsürü yan geliri olmasına rağmen bilet fiyatlarını bu kadar abartmalarını anlamıyorum.Bunları gördükçe Sivasspor yönetimini gerçekten takdir ediyorum.Nerdeyse bedavaya maç izletiyorlar.Geçen hafta Antalya-Galatasaray maçını izleyim dedim.Açık 50 TL,kapalı 75 TL.Türkiyede bilet fiyatlarını asgariye indiren tek takım belki de Sivasspor.Şampiyonluğa oynayan bir takımın maçlarını çerez parasına izlemek her taraftara nasip olmaz.
|
[B]lanet olsun be bu nedir ya sizi yeneceğiz ama kahpe bizans (50 tl hazır benim) :D:D:D[/B]
|
Arkadaslar Sivasspor İciN lig lideri için fenerli futbolcuların mac sonunda suratını gormek icin deger bence
|
[QUOTE=muhsin koçak;478987][B]Niye tepki gösteriyorsunuz ki arkadaşlar,koskoca derbinin fiyatı ucuzmu olacaktı?[/B][/QUOTE]
Derbi:D:):D;) Yakında bizim 4 büyüklerle macımıza derbi diyecekler hhehe :) Aslında derbi Aynı Şehrin takımlarının macı ama o zaman eşitsizlik oluyor Trabzon ne alaka |
Harbici manyak para. Saraçoğluna büyük takım getiriyolar ondan böle olmalı:rolleyes:
|
Allahtan fazla değil 44 tL bunlar soyguncular resmen abii huu kimse calısmıyoo fıyatlarda ındırım yaa:)
|
bizde 5 ylye stadı dolduramıyoruz hemde takım şampiyonluğa oynarrken yeni stat şaçmalık bence 35000 kişi 10000 kişiye şampiyonluk yarışındayken oynayan takım 35000 kişilik stadı napsın
|
ya biz orda 10 ytl alıyoruz onlar 44 ytl alıyor artık bizim yönetimde uyansın ya her yerde bizi kazıklıyorlar ama sivasta bütün biletler genelde standart
|
arkadaşlar 44 tl standart kale arkası fiyatı o yüzden anormal bir durum yok bizim fiyatlar çok ucuz ama pahalı olsa gelen olmuyor sorunu biraz kendi seyircimizde aramak lazım.
|
arkadaşlar konu ile alakası yoq ama şu yazıyı yazmak istiomm
ARKADAŞLAR LÜTFEN DESTEK VERİN... Merhaba arkadaslar, yeryüzündeki bir avuç yahudinin Gazze ye yapılan saldırıları, dünya kamoyuna Haklı Olduklarını anlatabilmek, göstermek için Kendilerini Haklı çıkarma mücadelesi vermekteler.. İtalyan kanalının yaptığı Bu arastırma (insan hakları hakkında) Kim Gazzede savaş kurallarını ihlal etti ? Konulu bir Baslık altında Oylamaya sunulmuş. Bizler Müslüman olarak Bu insanlık dışı vahşete seyirci kalmamalıyız. Şu anki oylamanın sonucu gerçekten insan oğlunun tüylerini ürpertecek boyutta. Lütfen Bu ankete Katılalım arkadaslar. Yahudiler 2.ci kutucugu işaretleyip, [Hamas, sivil kadın ve çocukları kalkan olarak kullanarak ] diye görüş belirterek oylamaya katılmış ve %86 gibi korkunç Rakamlara ulaşmışlar. İtalyan kanalının yaptığı bir anket (insan hakları hakkında) Kim Gazzede savaş kurallarını ihlal etti ? [url]http://www.sondaggi.rai.it/index.php?sid=39195(=it[/url] 1. İsrail kentsel alanda fosfor bombaları kullanarak 2. Hamas sivil kadın ve çocukları kalkan olarak kullanarak 3. Her ikisi 4. Hiçbiri Değerli Arkadaslar Tek Yapmamız Gereken ilk Kutucugu işaretleyip [ VOTA ] ya tklamak.. |
bunlara ne deseniz az valla. sivas hacettepe değil bunu da iyi bilsinler.görsünler bakalım sivasımızı. :)
|
simdiden sonuc kestirmek dogru degil insallah biz umdugumuzu bulmaya gidiyoruz onlarin verdigini almaya degil
|
ŞU FİYATLARA BAKINIZ İŞTE TARAFTAR OLMAK BU YA BİZDE OLSA NELER SÖYLENİR. BU FİYATLARLA STADA BİLE GELMEZLER. HALBUKİ LİDER BİZİZ ONLAR GERİDEN GELİYORLAR.
|
bilet fiyatları bedava olsa maratoncular gelir gene çekirdek yer. 100tl olsa gene gelir çekirdek yerler
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:30. |