![]() |
ES ES`le 2. Randevu
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/eses_sivas09.jpg[/IMG]
Sivasspor pazar günü rakibi Eskişehirspor’la ligde ikinci maçını oynayacak. İlk defa ligin ilk yarısında Eskişehir’de karşılaşan ve sahadan 2-2’lik sonuçla ayrılan Sivasspor,kırmızı-siyahlı rakibiyle ikinci maçına bu hafta çıkacak. Sivasspor 1979-80 futbol sezonunda 2.lig beyaz grupta Eskişehir Demirspor’la karşılaşmamış ilk maçta 2-2 kalırken, ikinci maçıda deplasmanda 4-3 kazanmıştı. Sivasspor’da Eskişehirspor maçı hazırlıkları devam ederken, 4 Eylül Stadı’da duygusal bir maça ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Aslen Sivaslı olan Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın Eskişehirspor’un başında sahaya çıkacak olması bu zorlu maça ayrı bir önem ve anlam kazandıracak. Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ı futbolculuk dönemide dahil çok beğendiklerini ve başarılarıyla gurur duyduklarını ifade eden Yiğidolar ”Rıza hocanın Sivaslı olmasından her zaman gurur duyduk,onun örnek kişiliğini takdir ettik,ancak profesyonellikte duygusallığa yer yok,çok sevdiğimiz hemşerimizi Sivas’dan özgün göndereceğiz” dediler. [B]ÇALIMBAY RİZE’NİN BAŞINDA DA GELDİ[/B] Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sivasspor’a rakip olarak daha öncede Ç. Rizespor’un başında gelmişti. Rıza hocaya Sivaslı’ların büyük ilgi ve sevgi göstermeleri bekleniyor. [B]Hürdoğan Gazetesi[/B] |
Cevap: ES ES`le 2. Randevu
deplasmanda zor bır maç olmuştu ama kendı saha ve seyırcımız onunde inşallah alacaz bu maçı
|
Allah yardımcımız olsun eskişehir gerçektem zor bir rakip
|
ZOR DA OLSA ARTIK BUYUK TAKIMIZ SABREDİP YENECEGİZ SIRAYLA
|
[I]bu maç bizim bunutüm kalbimle inanıyorum:)[/I]
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;480352][IMG]
[B]ÇALIMBAY RİZE’NİN BAŞINDA DA GELDİ[/B] Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sivasspor’a rakip olarak daha öncede Ç. Rizespor’un başında gelmişti. Rıza hocaya Sivaslı’ların büyük ilgi ve sevgi göstermeleri bekleniyor. [B]Hürdoğan Gazetesi[/B][/QUOTE] Çalımbay değilmiydi bizi 2 puandan eden sonrada beşiktaşa yatıp onları UEFA'ya gönderen. hangi akıllı sevgi gösterisi yapacak merak ediyorum. Tamam gururuyla onuruyla mücadelesini versin ama aynı mücadeleyi beşiktaş'ada versin. Beşiktaşa gelince ezilen, top oynatamayan rıza hoca kendi memleketinin takımına gelince aslan kesiliyor. Rıza hoca tamam takımın tabiki mücadele edecek, kazanmak için oynayacak ama beşiktaşa gelince ezilip, büzülmek yerine aynı mücadeleyi onlarada gösterde biraz saygımızı kazan. Çalıştırdığın takımlara beşiktaş'ın averaj takımı olacaksa, kusura bakma sivaslıda olsan sana ne saygı nede sevgi gösteririz. Sen inönü hayali kur. belki averaj takımı olduğun için orda sana bir iki alkış tutarlar, ama sonra işleri bitincede tekmeyi vurur dışarı atarlar. belki maziden bişeyler kalmıştır hafızanda. |
[QUOTE=Shan58;480403]Çalımbay değilmiydi bizi 2 puandan eden sonrada beşiktaşa yatıp onları UEFA'ya gönderen.
hangi akıllı sevgi gösterisi yapacak merak ediyorum. Tamam gururuyla onuruyla mücadelesini versin ama aynı mücadeleyi beşiktaş'ada versin. Beşiktaşa gelince ezilen, top oynatamayan rıza hoca kendi memleketinin takımına gelince aslan kesiliyor. Rıza hoca tamam takımın tabiki mücadele edecek, kazanmak için oynayacak ama beşiktaşa gelince ezilip, büzülmek yerine aynı mücadeleyi onlarada gösterde biraz saygımızı kazan. Çalıştırdığın takımlara beşiktaş'ın averaj takımı olacaksa, kusura bakma sivaslıda olsan sana ne saygı nede sevgi gösteririz. Sen inönü hayali kur. belki averaj takımı olduğun için orda sana bir iki alkış tutarlar, ama sonra işleri bitincede tekmeyi vurur dışarı atarlar. belki maziden bişeyler kalmıştır hafızanda.[/QUOTE] ARKADAŞIM ESESİMİ O AVERAJ TAKIMLARI ARASINDAN ÇIKART LÜTFEN BİZ KİMSENİN İGRENÇ EMELLERİNE 65 DEN BERİ KURBAN GİTMEDİK DÜZELTİRSEN SEVİNİRİM |
[B]Her şeyin bir ilki vardır.:D:D[/B]
|
[QUOTE=muhsin koçak;480413][B]Her şeyin bir ilki vardır.:D:D[/B][/QUOTE]
tarihe bakarsan herkesin maç sattıgı şikelerin döndügü 4defa şaibeli maçlarla şampiyonlugumuzun engellendigi yıllar oldu ama biz hiç bi takımla şikeli maçımız yok averaj takımı falan filan geçeceksin onları bilip bilmeden konuşmayalım |
AlPESES
Meseleyi Eskişehire indirgeme.. Mesele Rıza Hoca...:) |
Bol gollü geçer fakat galip gelen taraf kesinlikle biz oluruz Hele mehmet yıldız'ın dönüşüyle takım süpper olacak inşÇ:)
|
Bence Kolay Maç olacak 4-0 alacağız maçı
Goller:Mehmet yıldız,balili,Kamanan,musa |
[QUOTE=Yiğiter;480438]AlPESES
Meseleyi Eskişehire indirgeme.. Mesele Rıza Hoca...:)[/QUOTE] ya hocaya göre degerlendiriyosan senin hocan da febeli hatta başkanında |
[QUOTE=alpESES;480448]ya hocaya göre degerlendiriyosan senin hocan da febeli hatta başkanında[/QUOTE]
Tamam birşey diyen mi oldu.. Eskişehirspor'u Türkiye'nin en dik duruşlu,en gururlu takımı olarak görmekten vazgeçip,Türkiye'de her takımın yaptığı bazı işleri ESkişehirspor'un da yaptığını kabul ederseniz sorun kalmaz...:) |
[B]Konumuz Eskişehir-Fb Eskişehir-Bjk falan değil hatırlatırım...Konu dışına taşmazsak güzel olacak...[/B]
|
[QUOTE=Yiğiter;480453]Tamam birşey diyen mi oldu..
Eskişehirspor'u Türkiye'nin en dik duruşlu,en gururlu takımı olarak görmekten vazgeçip,Türkiye'de her takımın yaptığı bazı işleri ESkişehirspor'un da yaptığını kabul ederseniz sorun kalmaz...:)[/QUOTE] HALA NE DİYO KARDEŞİM KANIT BUL BELGE BUL DOSYA GETİR KARŞIMA YA ÇOK BİLİYOSUN YA |
[QUOTE=muhsin koçak;480413][B]Her şeyin bir ilki vardır.:D:D[/B][/QUOTE]
[QUOTE=alpESES;480416]tarihe bakarsan herkesin maç sattıgı şikelerin döndügü 4defa şaibeli maçlarla şampiyonlugumuzun engellendigi yıllar oldu ama biz hiç bi takımla şikeli maçımız yok averaj takımı falan filan geçeceksin onları bilip bilmeden konuşmayalım[/QUOTE] Bu kısacık yorumdan ne kadar çok anlam çıkarmışsın tebrik ederim seni.Hayal gücü geniş bir arkadaşımızsın belliki. |
[QUOTE=muhsin koçak;480476]Bu kısacık yorumdan ne kadar çok anlam çıkarmışsın tebrik ederim seni.Hayal gücü geniş bir arkadaşımızsın belliki.[/QUOTE]
sen ne anlam çıkarttın herşyin bir ilki war deyip maç satabilirsin mi diosun |
sivasspor bu maçı zorlanmadan alıcak emınım ?
|
[QUOTE=alpESES;480478]sen ne anlam çıkarttın [B][U]herşyin[/U][/B] bir ilki [B][U]war[/U][/B] deyip maç satabilirsin mi [B][U]diosun[/U][/B][/QUOTE]
[B] Dedim ya ESES kardeşim hayal gücü geniş bir insansın diye.Yenersek ilk galibiyetimiz olacak veya yenilirsek sizin ilk galibiyetiniz olacak;bunu demek istedim sadece ve sadece. Ayrıca benim bir yorumumda yanlışlıkla Eskişehir yerine Eşkişehir yazmandan ötürü beni saygısız olarak itham etmiştin,şimdi de aynı şeyi senin yorumunda görüyorum.Ya ikimizde saygısız insanlarız,ya da her insan gibi ikimizde hata yapabiliyoruz.[/B] |
[B][COLOR="Red"]rıza çalımbay profesyonel bir teknik adamdır.sivaslı diye bize maç vermez hakkımızla alacağız bu maçı her zamanki gibi[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=muhsin koçak;480487][B]
Dedim ya ESES kardeşim hayal gücü geniş bir insansın diye.Yenersek ilk galibiyetimiz olacak veya yenilirsek sizin ilk galibiyetiniz olacak;bunu demek istedim sadece ve sadece. Ayrıca benim bir yorumumda yanlışlıkla Eskişehir yerine Eşkişehir yazmandan ötürü beni saygısız olarak itham etmiştin,şimdi de aynı şeyi senin yorumunda görüyorum.Ya ikimizde saygısız insanlarız,ya da her insan gibi ikimizde hata yapabiliyoruz.[/B][/QUOTE] bi yanlışlık war o yazıyı görmüştüm ama ben itham etmemiştim daha dogrusu cevap bile yazmamıştım bi daha bi göz gezdir istersen |
evet bazı teknik direktörlerde bu saplantı var rıza hocanın hayalinde hala beşiktaş var.eskişehir beşiktaşı yensin sonra konuşsun rıza hoca.bize fenerin arka bahçesi diyenlere feneri yenerek en büyük cevabı verdik. biz artık bir ekolüz.anadolunun yükselen değeriyiz. ve biz ne olursa olsun eskişehiri yeneceğiz.
|
[QUOTE=hiko58;480509]evet bazı teknik direktörlerde bu saplantı var rıza hocanın hayalinde hala beşiktaş var.eskişehir beşiktaşı yensin sonra konuşsun rıza hoca.bize fenerin arka bahçesi diyenlere feneri yenerek en büyük cevabı verdik. biz artık bir ekolüz.anadolunun yükselen değeriyiz. ve biz ne olursa olsun eskişehiri yeneceğiz.[/QUOTE]
öfffff ekol falan filan arkadaşlar büyük görmeyin kendinizi gelecegim yerinde görecegim ekolünüzü taraftarınızı ekolüm diyosun yapma gözünü seveyim 4seneden önce sivasspor diye bi takım oldugunu hiç duymamıştım 4senede ne oldu arkadaşım da ekol oldun |
[QUOTE=58_babacan_58;480490][B][COLOR="Red"]rıza çalımbay profesyonel bir teknik adamdır.sivaslı diye bize maç vermez hakkımızla alacağız bu maçı her zamanki gibi[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]Dogru söylüyorsun, burda Riza Calimbay'i suclamak bence en büyük hata, biz rizespor'a karsi puan kayip ettimiz icin degil, biz kendi evimizde GS, FB ve BJK'ya karsi en az bir puan alamadigimiz icin Sampiyonlugu kayip ettik, bence Üc büyügü deviremeyen sampiyon olamaz! [/B] |
3 ten aşağı atmayız bu arada eskişehir halkına dünkü kazadan dolayı geçmiş olsun dileklerimi sunarım
|
insAllah bu maci da aliriz.....eskishehir zor rakip olsa da biz de Sivassporuz.
|
Eskişehir maçı zor bir maç olacak ama şampiyon olmak istiyorsak mutlak kazanmamız gereken bir maç.
|
Maç kesin bizim aha buraya yazıyom mehmet gol atacak :)
|
zordeplasmandan bjk gazintep deplasmanindan 3puganialdi bjk 3pugan gerimizdeler buhafta butlaka kazanmak zorundayiz.
|
inş bu maçı kazanırız yolumuza devam ederız
|
Beşiktaşla istanbulda karşılaştık evet biraz haklı olabilirsiniz mucadele yönümüz diger maclara göre daha düşüktü.Ama şunu unutmayın eskişehirdeki macta aynı ruhsuzluk devam ederse gereken tepki en sert şekilde verilir rıza hocaya.Antalyaspordaki şifo mehmet şu an bizde olsaydı onu postalaşmıştık bunu emin olun bizim midemiz kaldırmaz böyle şeylere.
|
[QUOTE=muhsin koçak;480487][B]
Ayrıca benim bir yorumumda yanlışlıkla Eskişehir yerine Eşkişehir yazmandan ötürü beni saygısız olarak itham etmiştin,şimdi de aynı şeyi senin yorumunda görüyorum.Ya ikimizde saygısız insanlarız,ya da her insan gibi ikimizde hata yapabiliyoruz.[/B][/QUOTE] Yanlışıkla yazdıgın yazı hala duruyor demekki yanlışlıkla yazılan bi şey degil saygılar |
öncelikle iki takımada başarılar diliyorum ..
fakat daha önce şaibeyle şampiyonluğu elinden alınmış olan eses asla şaibeye alet olmaz olamaz... ve sivaslı kardeşlerimizden ricam karşılarında bir efsane olduğunu unutmasınlar bazıları nereden efsane oluyormuş diyebilir başarılarımızı ve efsaneliğimizi unutturmaya çalışanlar var ama onlara inat efsaneyiz... 1968-69 Lig ikinciliği 1969-70 Lig ikinciliği 1971-72 Lig ikinciliği 1972-73 Lig üçüncülüğü 1974-75 Lig üçüncülüğü 1970-71 Lig dördüncülüğü 1973-74 Lig dördüncülüğü 1965-66 Başbakanlık Kupası 1969-70 Türkiye Kupası 1970-71 Cumhurbaşkanlığı Kupası 1971-72 Başbakanlık Kupası 1986-87 Başbakanlık Kupası avrupada ülkemizi 24 tek temsil edişi ve balkan kupası ikinciliği dahada fazla şeyler var ama sivassporun forumu olduğu için daha fazla abartmak istemiyorum saygılarımla |
batuhanla youla da yokmus kolay alırız
|
Es-Es i kendi evimizde çok rahat yeneriz:D
|
sivasspora şampiyonluk yolunda başarılar..
bu maç içinse iyi oynayan kazansın derim.. **bilseler içimizdeki ESES sevgisini,asarlar hepimizi... |
[QUOTE=**özgür58**;480765]batuhanla youla da yokmus kolay alırız[/QUOTE]
Hakikaten bu iki oyuncunun olmayışı bizim için büyük bir avantaj , bu maç için artık en ufak bir tereddütüm bile yok, şimdiden kadıköydeki maçları düşünüyorum Şampiyon SİVAS.... |
bu macida alip yolumuza devm ederiz insallah
|
[QUOTE=58svs58;480542]3 ten aşağı atmayız bu arada eskişehir halkına dünkü kazadan dolayı geçmiş olsun dileklerimi sunarım[/QUOTE]
teşekkürler kardeşim allah razı olsun |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:37. |