![]() |
BÜFE CÜCÜ BABA
[B][I]Arkadaşlar Kepçeli mevkii Atatürk Caddesi Deveci camii yanında BÜFE CÜCÜ BABA olarak yeniden esnaflık yaşantımıza başladık..[/I][/B]
|
Cevap: BÜFE CÜCÜ BABA
abi hayırlı uğurlu olsun...bol kazançlar...
|
hayırlı uğurlu olsunumarım satıslar güzel olur
|
allah utandırmasın helalınden bol kazançlar versin...
|
[B][I]Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için..[/I][/B]
|
hayırlı olsun bol kazanclar abııı
|
Allah hayırlı işler ve kazançlar nasip eylesin..
|
[B]ABi Hayırlı olsun Allah bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin.[/B]
|
Hayirli Olsun , Bol Kazanclar..
|
[B][I]Ağbi hayırlı, uğurlu ve bereketli olsun . Rabbim helalinden bol rızık versin. [/I][/B]
|
[B]Hayırlı Uğurlu Olsun...Bol Hayırlı Helalinden Rızık Nasip Etsin Yüce Allah[/B]
|
[B]Bereketli bol kazanclar abim.Sivasa geldigimde ugrayacagim insallah :) Hayirli ugurlu olsun..[/B]
|
Rizkin onda dokuzu ticarettedir (Hadisi Serif).
Allah utandirmasin. Hayirli olsun. |
[B]Allah utandırmasın,helal kazançlar dilerim.[/B]
|
[I]hayırlı uğurlu olsun abi allah utandırmasın:D[/I]
|
allahü teala sana hayırlı bol helal kazanç versin
|
[B][B][I]Hepinizden ALLAH RAZI OLSUN çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. Mustafa bekliyorum kardeşim Simit değil ama Puaça ısmarlıyabilirim yalnız nasıl olduysa Rallim 58 ağbim beni geçti yarışmada bi düşünsen diyorum?:)[/I][/B][/B]
|
burası reklam yerimi yaa sivasspor hakkında bilgi eklenir reklam yapılmazki sivasspor sivasspor kendi menfaatinizi sokmayın yaa forumda reklamın işi olmaz yapaçaksan ücreti verirsin bi köşeye koyarlar
|
[B][QUOTE=hursit0658;481050]burası reklam yerimi yaa sivasspor hakkında bilgi eklenir reklam yapılmazki sivasspor sivasspor kendi menfaatinizi sokmayın yaa forumda reklamın işi olmaz yapaçaksan ücreti verirsin bi köşeye koyarlar[/QUOTE]
dostum bunun reklamla alakasi yok kaldiki abimizin zaten reklama ihtiyaci yok Sivasta guzel bir yerde bufesi var.. Sadece sitede muhabbet ettigi dostlara duyurmak icin acmistir gayet de normaldir.. dikkat edersen forumun adi da Yiğidoların Dayanışma Forumu...[/B] |
[B]Hayırlı uğurlu olsun. Allah helalinden bol kazançlar nasip etsin. Sivasa geldiğimde uğrarım inşallah.[/B]
|
Arkadaşlar bugun bi trabzonlu biri ile baya bi msn de tartışık..sivas trabzon maında gelince halletcem :D ama bişey duydum doğruluk payı varmı diye cılgınlar trabzonda stadyuma girememiş diyorlar korkudan inanmıyorum ama dogruluk payı varmı acaba
|
[QUOTE=cücü baba;480654][B][I]Arkadaşlar Kepçeli mevkii Atatürk Caddesi Deveci camii yanında BÜFE CÜCÜ BABA olarak yeniden esnaflık yaşantımıza başladık..[/I][/B][/QUOTE]
[B]Hayırlı uğurlu olsun; İnşallah zor günler geçirdiğimiz şu dönemde,yaptığınız bu atılımda başarılı olursunuz. Hayırlı işler abisi.[/B] |
arkadaşlar yorum yazınca isminizin altında çıkan resmi nasıl koyuyorsunuz,ben profil resmi olarak resim koydum ama onuda göstermiyor
|
[B]Abıcım hayırlı uğurlu olsun dun aksam uğradım Allah Razı Olsun Baktım cucu baba ben dururmuyum s.a a.s Allah işlerini rast getirsin.!![/B]
|
hayırlı, uğurlu olsun, bol kazançlar
|
hayırlı olsun bol kazançlar emmi..
|
hayırlı olsun abii............................
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:12. |